StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rossz vitz. 😄
3 év múlva nem lesz már annyi és akkora bogár a 'rajongók' segge alatt, mint most. ezt õk is tudják hogy nem játszhatják el... egyedül talán a hardcore játékosok tartanak ki...
és ha elpártolnak, kissebb számokra lehet számítani. mert ha megint eljátszák ezt hogy E3, blizzcon, stb akkor egy idõ után már csak legyintés lesz a válasz :\

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

http://www.sc2blog.com/2007/08/04/blizzcon-changes-to-starcraft-2/

Itt megtaláltok minden olyan változtatást amit a blizzconon mutattak be.
unknown nick
Na jó, 3 év múlva ugyanekkor, ugyanitt 😄

Davidus
ja ez nem számít! ez ugyanaz a faszi aki szerint 3 templar kell 1 archonhoz😄

V9ykn8_TZL0

ProGabe
nyugi,ez ugyanaz a csóka,aki azt mondta hogy 3 HT kellett egy archonhoz,kicsit rossz a memóriája...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
most jöttem meg és 10 perc mulva õjra lépek-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
de érted... gondolkozzunk már el egy kicsit😛 WC3 a bejelentés után 1 év 8 hónappal jelent meg.
az még a legnagyobb rosszindulattal sincs 3,5 év nem hogy 4😛

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
el kell menni 1-2 órára mi?😄

๏̯͡๏﴿

ProGabe
tessék
a legvégén van!

ottani kommentek is kivesézik ezt a dolgot!6 éves korom óta tanulom a nyelvet,ilyet nem értek félre :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
linket^^

V9ykn8_TZL0

ProGabe
én örülnék neki a legjobban,ha rosszul fordítottam volna,hidd el,de sajnos nem errõl van szó!
nem hiába mondja utána hogy most aztán nagyon eltökéltek!jó a grafika,de tudják,hogy 3-4 éven belül ez már semmi sem lenne,és a vérpistikék meg csak azzal játszanak ami tetszik is nekik...
biztos hogy most szakítanak ezzel a "csodás" tradícióval és elõbb kész lesz,mint gondolnánk!nem emlékszem hogyan volt egy dio2,war3 esetében,de azok bejelentésekor is mutogattak ingame videókat?inkább csak egy-két képet belõlük,nem?na itt van a kutya elásva!most a bejelentéssel vártak 3-4 évet!

grizzly21
nekem is fura volt, hol az eredeti szöveg?

Davidus
valaki nagyon bénán fordított-,- 3,5-4 év fejlesztés után jelentik be a játékaikat

V9ykn8_TZL0

szucsy89
mondjuk ha nem lenne ott hogy a bejelentéstõl akkor ok lenne....
szucsy89
meg a f*szom ... 3.5-4év mit akarnak ezek egy 3.részt is??
ProGabe
lol:

"most még csak pre-alpha állapotban van a játék,de a teszteléshez már hívtunk pro-gamereket és funokat<...>Hogy mikor lesz kész?amikor befejezzük!azt el kell mondanom,hogy tradicionálisan minden eddigi játékunk a BEJELENTÉSTÕL számítva 3.5-4(!!!) éven belül készült el<...>igaz,most elhatároztuk hogy nagyon igyekszünk,de mondom mégegyszer:akkor lesz kész,amikor befejezzük!" és mosolyog egyet

anyád szeret???<#dumcsi>

ProGabe
kizárt!ahhoz hogy betartsák az ígéretüket,miszerint tökéletes közelit akarnak alkotni,ahhoz nagyon durva teszteket kell majd összehozniuk,tehát biztos hogy lesz nyílt beta is!

StarCraft 2 @ Gametrailers - az összes blizzconos videó HD-ben.mármint hd kamerával 😊 van amelyik nagyon rossz,mert sötét,de pl a briefing-room szerintem jobb

Klemice
emlékszem anno a war 3 elõtt béta tesztet olvastam nyáron a balcsin és húúú mikor is lett meg a game vhogy suliidõben

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

grizzly21
az meg is ölné szerintem a játék várakozását, a legjobb az lenne ha csak a kész verziot adnák ki a nagyközönség számára, persze attól még pro-kal tesztelhetik a játékot hogy minnél jobb legyen

Davidus
leghamarabb kb jövõ nyáron jön ki a game. WC3nak is 1,5 év kellett a bejelentés után:o
szal idén biztos nem lesz olyan beta amit mi is kipróbálhatunk😛

V9ykn8_TZL0

szucsy89
a fícsört most a válasz erre gombra értette (:
shala
nem ment el a teljes diablo csapat, a maradék ember belett olvasztva a blizzardba, és igy szûnt meg a blizzard north

non potest pluere aeternum

Aha, igazad lehet, nehéz vissza emlékezni, hogy mit is olvastam annó, de lehet hogy SCsektõl csak 1-2 ember ment el. És ha tényleg a teljes diablo csapat elment, akkor értem, miért nem jön a 3. rész. Kár, azt is szerettem, jó lenne megint olyan fölülnézetes "öljük halomra a népet" játékkal játszani. Na mind1, SC2 mégis csak jobban érdekel😊
grizzly21
alapjában véve külön render csapat volt, de én azokról semmit nem tudok. ami biztos hogy a diablo részleg kilépett (egyébként nagyrész belõlük alakult a flagship studios ami épp a hellgate london nevü játékon dolgozik)

Értem, ok, fogom, csak kicsit szokatlan, hogy nem ott vannak, mint más forumokban, de majd megszokom. (mi is az a "ficsoroket"?)
A TFT és az SC részeket mind egy csapat csinálta? Mert régebben mintha azt olvastam volna, hogy az két különbözõ al csapat volt. Aztán sorolgatták, hogy az a 2 új "cég"(vagy mi), ami létrejött a Blizzardból kilépõkbõl, az fõként az SC-t és azt hiszem, hogy a renderel készítõ csapatot érintette. Vagy keverem?
when it's done 😄

És az mikor esedékes?

Davidus
franc egye meg, szerintem kussolnak róluk a játék kijöveteléig...
(L)

Én mostmár csak arra vagyok kiváncsi hogy a Zergek háza táján mi lessz?<#vigyor2>
shala
nézegetjük itt a videokat, kéne már a béta 😞

Davidus
"damn, I feel bad for all the people that died before this game came out!"

<#idiota>

V9ykn8_TZL0

ProGabe

ProGabe
GameSpot Hands-On Impressions

ez alapján is elmondható:eltalálták a határt a között,hogy csak egy-két újítás lenne(vagyis sc 1.5) és a között,hogy teljesen újat alkossanak

"Everything from the graphical interface and the cursors to the speed and smoothness of the map scrolling felt exactly like vintage Starcraft. So there ought to be literally no learning curve whatsoever--aside from learning the intricacies of all the new and modified units--for anyone who's spent some time with the original game."

"Blizzard has already noted the ability to select as many units as you want at one time...""...which was awfully satisfying."

"likely 1680x1050 on widescreen monitors on the demo machines here. (Admittedly, those machines have beefy, two-slot video cards--likely GeForce 8800s--and a massive amount of memory because all four DIMM slots are visibly filled.)"

shala
így van, a northbol léptek ki az emberek

ProGabe
ez így van,de ugyebár sz.rból nem lehet várat építeni... ráadásul kevés olyan cég van,ami ennyire készségesen hallgat a rajongóikra

az íéjes csóka biztos hogy csak jót tett nekik,dobált feléjük millió olyan ötletet,amit csak egy ilyen õ tud,õk meg természetesen szemezgettek belõle!ráadásul én úgy tudom hogy õt elküldték íéjtõl,mert middle-earth 2-bõl nagyon mást akart kihozni mint a cég
de nézd meg mennyi minden történt bejelentés óta egység-fronton is:soul hunter nem tetszett az embereknek,ráadásul imba volt,kidobav,tempst ugyanígy,siege tank design-ja finomítva és még gondolom lehetne sorolni a dolgokat
sok másik céggel ellentétben,a blizzardnál - igaz csak az rts részlegnél - nem voltak nagy vándorlások,tényleg évek óta ugyanazok az emberek készítik a játékokat.az sc2 fejlesztõi magja készítette a frozen thronet,elõtte ugye az alap w3-at,elõtte meg SC:BW-t,ami elõtt SC-t és azelõtt meg....... 😊

grizzly21
valoszinuleg meg is lesz😊
és akkor már csak a hangulat a kérdés. remélem kiforr. most még némelyik dologra nem tudok mást mondani mint hogy gagyi. persze vannak már jo dolgok is. jó látni pl hogy a transformers film pozitivan hatott a készitõkre😄

unknown nick
"a játék patch-ek százait élte meg mig kiforott, és balanszosnak mondható lett."

Így van. A community balancolta ki a játékot a fejlesztõk segítségével. Szerintem évek kellettek hozzá. És amit most látok az az, hogy itt már a játék készítésébe is belevonják a célközönséget. Ez azért elég durva. Szóval ha eleget óbégatunk a bnet fórumon és nem itt akkor annak meglehet lesz foganatja 😊

shala
csak egy kicsit nyomtam félre😊

Davidus
EAs faszit majd akkor tessék anyázni ha szar lesz az SC2.
ez nem EA itt nem 1,5 év van arra hogy összedobják a játékot hanem amennyit akarnak

V9ykn8_TZL0

grizzly21
gondolom megint nem sikerült megtalálni azt a válasz gombot amire nyomni akartál, de mindegy. jol jelzi hogy mennyire nem könnyü balanszot csinálni

shala
és alighanem az sc2 sem lesz kivétel ezalól 😊

shala
ez nem csak az sc1re, hanem az összes blizzard játékra jellemzö 😄D

grizzly21
és igenis nem könnyü balanszot teremteni még a blizzardnak sem, lásd a warcraft 3ban is gyakorlatilag mindig 2 faj közül választanak a játékosok, most fogalmam sincs hogy melyik az a kettõ, mert nem értek a játékhoz.

grizzly21
ezek szerint te nem?😊 nem tudom mennyire vagy érdekelt sc1-ben, de az a játék patch-ek százait élte meg mig kiforott, és balanszosnak mondható lett.

grizzly21
hát nem játékfejlesztõ a blizzard.com-nál, igy nem is akarok SC2t csinálni😊

Tök fölösleges azon vitatkozni hogy jó lessz-e vagy sem, hiszen minden blizzard játék eddig siker volt tehát ez is az lessz. Ez olyan biztos minthogy hétfõ után kedd jön😄 Egyébként az esetleges hibákra idézettel válaszolnék blizzcon-ról: "This is still work in progress!"
BEAST
tehat ha valaki EAs volt mar nem is lehet jo szakember? ... ki is vagy te hozza kepest? 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
ezek szerint, te kételkedsz abban, hogy ez az 'új' blizz megtalálja e a balanszot ?