StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
lehet, hogy ígv volt megtervezve, blizzconon terranok, gamasen meg zergek. nem olyan bonyolult ez

non potest pluere aeternum

Supersix
Viszlát!<#beka2>

ToCsEk
Nem is baj ha nemjönnek a zergek, jöjjön inkább a Diablo3 bejelentés.<#beka3>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ProGabe
XD

egyébként én nem hiszem hogy most bemutatják õket,túl kevés idõ telt el a blizzcon óta <#kuss>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ajánljuk nekik hogy bemutassák õket! 😛

"hi guyz, let me introduce you teh zerg, guyz, zerg. zerg, guyz. nice to meet all. goodbye "

<#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

És ez tuti hogy bemutatják a Zergeket? vagy ez csak pletyó?
ProGabe
és bizony már épül az SC2 részleg a GC-n

zergeket akarok!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mit csinálok én 23-áig? LOL. GW:EN is csak 24-én lesz elöször használható. :S VÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mindjárt mek és leiszom magam úgy hogy csak 4 nap múlva térek magamhoz.:S
shala
hellgate london minden bizonnyal jó lesz, én is kiprobálom, de ha a diablo 3 olyan lesz, akkor fel is kötöm magam, errõl ennyit.

Lynx_TWL
szinte ugyanaz csak teljesen más
diablo 3 kell

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

HG: Londont én is várom mer atom jó lessz de október még odébb van:S
hát igen ahhoz képest hogy ez a leghivatalosabb oldal sok infó ide kerül fel utoljára vagy fel se kerül😄
ott van helyette a Hellgate: London. szinte ugyanaz, csak a sztori más, megjegyzem ennek sem rossz a sztorija és a készítõk is mondták, h a hg:l- ban megtudják azt valósítani(az eredeti terveik alapján) amit a blizzard nál nem tuttak volna.
shala
augusztus 23-26 games convention lipcse németország, aszem, de nekem diablo 3 is kell -.-

Egyébként írtatok itt vmit arról hogy bemutatják öket de mikor hol?
Télleg beírom hogy én honnan szedem az infókat ha valaki tud más helyet írja õ is be plz:
http://www.blizzard.com/
http://www.battle.net/
http://www.infoceptor.com/
http://www.blizzplanet.com/
Krinyo
majd ha bemutatják a zergeket, megint beindul

Phoenix007
Mér' hótt vóna meg? Csak nincs friss infó, amirõl lehetne beszélni... <#szomoru1> Én is a sekikemes terran videót nézegetem, amíg nincs új cucc... (A Thor, na az besz**ás!)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Meghót a fórum?<#confused>
Felkerült a dark templar a hivatalos oldalra.
😄

bár így lenne, hogy arról a játékról vennék a példát!

pár infó a sztoriról karakterekröl stb. + egy Q&A a végén amiben csodálhatjuk a blizzard remek válaszelkerülö technikáját.
http://www.sclegacy.com/editorials/sciilore.php
Nem gondoljátok hogy az sc2-nek a single player része erõsen emlékeztet az imperium galatica 1-ére? Csak mert ott is volt parancsnoki híd meg bár meg lehetett ugyanúgy npc-kel beszélni söt a fejlesztéseket ugyanúgy unlockolni kellett. Még a csilagtérkép is hasonló volt. Sztem.
milyen táp lenne 3/3-as fejlesztéssel, úgy gondoljon bele! tiszta imba lenne azért nincs 😄

sõt, protoss probe lehetne 3/3/3-as is? :o

Ja tényleg már emlékszem <#vigyor5>

shala
bétával ne vicceljetek gyerekek

Lammer
akarod mondani fullos fejlesztessel 0/3? -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gondolj bele limit drone 3/3-as fejlesztéssel.

Pontosan. Ezt már külön meg sem említettem.
Lammer
es a dolgozoknal marad is a nulla(sc1ben)...

Homeworld30
lol a dátumot nem néztem...

http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

ProGabe
vidd fölé az egeret és akkor kiírja XD

#2270:te tényleg elhitted hogy az a beta?szerinted nem ettõl lenne hangos a net?

Homeworld30
www.zerogamers.com Itt fenn van a béta, csak nem tom letõteni mindíg valami smilys szar jön ki!!! Valaki tuggya hogyan lehet letölteni errõl a szarról????

http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

Mi lessz 22 23-án? Mien zergek? Lemaradtam egy fejezettel. Bemutatják õket?
A képen csak 0. szinten van a fegyvere fejlesztve, mindne egységnél ez az alaphelyzet a StarCtaftban 😉
nulla sebzés az SCV-nek? <#fejvakaras>

ProGabe
For those of you who haven’t been following the BlizzCon coverage…man are you missing out! We have revealed lots of new Terran information, as well as more information about our single player campaign. Needless to say, it is great to see Zeratul and Raynor back, along with an awesome single player story telling system, giving players even more control over how they navigate through the StarCraft Universe.

Also, Terran questions are open for discussion now in Q&A batches, so to all the Terran lovers out there, “Fire Away” on the questions!

Again, give devs and me a w00t! if you are enjoying these Q&As!

–Karune Briefing–
—StarCraft II Q&A Batch 9—

1) In the gameplay video the UI is toggled on/off several times. Will that be an option in-game?

Currently, the UI will only toggle off during game cinematics. There are currently no plans to implement this for single-player or multiplayer as it would give some players an advantage over others.

2) Will the Twilight Archon have abilities?

Yes. In the BlizzCon build, the Twilight Archon had the feedback ability. We are still doing much work on this unit, so none of this is final.

3) Can Protoss Units be attacked during the Warp-In process?

Yes. When units are warping in, the unit will increase in hit points until they are at max hit points and at that point youll be able to control the unit.

4) Will there be some old units from StarCraft be included in the Map Editor for StarCraft II?

There will be units included in the Map Editor which will not be in the standard multiplayer skirmish mode. These will include various units from the original StarCraft, such as the Protoss Dragoon.

5) Will different races have different max-squad caps?

Currently all 3 races will have the same maximum population cap at 200.

6) Can the Planetary Fortress lift off?

Once the Command Center has been upgraded to be a Planetary Fortress, it can no longer lift off. Furthermore, the Planetary Fortress cannot be changed back into a normal Command Center with lift off capabilities.

You can see peoples responses to this weeks QnA here

http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=sc-general&t=243230&p=1&#post243230

ProGabe

Lammer
az a monitorod 😄😄😄😄

BEAST
The Frozen Throne, Warcraft3 kieg :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grizzly21
tft az mi?

Davidus
szerintem a zene meg a hangok többsége is csak placeholder volt ebben a buildben

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

shala
Lucifer is azt mondta 😞 tisztára bolondok, nemtudom mi bajuk van, jó lenne pedig, ha a tft és az sc playerek egyesülnének sc2 ben.

szucsy89
asszem azt mondta hogy soha nem fog sc2-zni....na majd meglátjuk😄

amúgy az egység hangok a véglegesben is ezek lesznek(tehát a régiek), vagy újak lesznek, esetleg régi és új együtt??
shala
nem nyilatkozik arról Moon, hogy otthagyja a TFT-t Sc2 kedvéért?

shala
gyülölöm moon-t -.-

light00
Vulture volt, volt is egységhangja, ammi videon volt, az szerintem elég szélesre sikeredett. Ami nekem fura, hogy baloldalt a konzol 15 kockára van osztva, nem 9re, kiváncsi leszek, mivel töltik meg.

(ha akart mikrozhatott volna de egy akkora hordával egy-egy immortal ellen minek😄D)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

gécé?