StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is igy vagyok vele de õk meg nem biztos😄 Meg lehet nincsenek még vele teljesen kész vagy egyszerûen nem akarnak mindent bemutatni ennyi...

TurboX
Szvsz az "érdeklõdés" simán megmaradna a zergek bemutatása után is... Sõt...
Szerintem még akkorse,fenn tartják hatalmas érdeklõdést... Szerintem ez lesz de nem biztos...

Hát igen fura lenne, ha semmi uj hír nem jönne ki sc2-rõl, sõõt az még furább ha nem lenne bemutatva a zerg sereg... muszály lesz nekik bemutatni. Különben lincselés jön. Csak gondolom majd az utolsó napon... Sajnos.

artschi
lol 😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Szerintem nem is fogják nagyon meg mutatni mert ezt amolyan nagy durranásnak tartják ... Meg maradjon a nagy érdeklõdés játék iránt...😊

TurboX
Úgy tûnik sajnos igazad lesz...Itt sem írnak semit ill. egy másik oldalon is azt olvastam hogy ismét a nemrégiben bemutatott terran és protoss fajjal játszhat a kedves odalátogató. Szomorú vagyok...
vészmadár, hess! albionig meg se állj :ð

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

grizzly21
en nem hiszem hogy barmit is mutatni fognak majd..nem veletlen hogy eddig semmit nem lattunk gyakorlatilag. aztan ne nekem legyen igazam.

Kandurex
zerget a népnek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
0.day GC (gamestar) és a zergek még sehol... Közvetlen lnket nem tudok adni a videohoz. szörcs..
TurboX
És mostmár tényleg várjuk a zergeket..<#duma>
Klemice
holnap GC yeah
2 hete ezt reklámozta minden német adó 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

jo gamma lesz ez meg kell hagyni😄

shala
<#eljen>

non potest pluere aeternum

Davidus
asszem még nem volt linkelve ez a gémpléj múvi

V9ykn8_TZL0

ProGabe
mivel már blizzconon is lehetett,ez nem túl meglepõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Phoenix007
Bakker ... ti tudtátok, hogy a GC-n játszani is lehet az SC2-vel? Vagy ez az oldal nagyon nem hivatalos?

"Game convention attendees will be among the first in Europe ever to play World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™ and Starcraft® II."

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Phoenix007
>A tankal mi is volt a gond?

Hát csak annyi, hogy randa vót... de már kalapáltak rajta egy kicsit, így már jobb, de még mindig nem az igazi.

szucsy89
hogyne jelent volna, le vagy maradva...már a kieget heggesztik hozzá...<#wilting><#nezze>
ProGabe
már javították!egy kicsit máshogy néz ki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Megjelent már a játék??

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

A tankal mi is volt a gond?(mármint úgy konkrétan, mert a kinézete nekem se jött be, de csak azért, mert nem olyan volt, mint a régi. Ezt fogják javítani? vagy már javították?)

Hát ez nagyon tetszett 😄

Abszolút egyet értek. Sajnálom, hogy a lore szétment... és szerintem ennek egyetlen oka a kis karikában rejlik a jobb alsó sarokban. Hogy túl fiatal a célközönség, ezért kell mindennek szimetrikusnak lenni és minden újításnak muszáj vmi ûber brutálnak lenni, még ha nem is logikus.
ProGabe
mert egyesek nem tudják felfogni azt,hogy amit pl én írok,azt én gondolom úgy,és nem általánosítok!tehát amikor valaki nem írja oda a szerintem szót,attól az még szerinte van úgy,és nem az öreganyja szerint... nem hiába van az írás fölött a nickje,nem mindenki nevében beszél,hanem csak a sajátjában
de úgy látszik mindenbe bele kell kötni,EZ viszont már evidens :\

ez most úgy nagy általánosságba ment,hogy mindenki gondolja végig!nem külön neked!gondoltam(én.nem öreganyám 😛) leírom ezt,mielõtt ebbõl lenne vita

/off

Lammer
nem, nemmindegy... szpemnek/offtopiknak nincs ertelme... waros cuccokkal menjetek at a war topikokba...
htxvm

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Shiwo
nahja, már az is 1 irtó nagy bromság volt...1re inkább kezdek csalódni a blizzbe 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lynx_TWL
igen, szétkúrták a loret... dk pont helyénvaló 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
és a hordának van pala kasztja...
szóval észrevehetnétek, hogy milyen változásokat hoznak be, belemagyarázással és lore felrugással, szóval nem érthetõ minek megy a hiszti :>

TurboX
Gc elött nem nagyon látom már az esélyét hogy valami érdemleges hírt kapjunk.. Addig meg valamivel ugyis elkell b@szni az idõt.
Szivesen beszélek sc-rõl ha van vmi infótok de ha nincs semmi akkor nem mind1?
Ha ismered a WarCraft világának történetét, akkor tudhatod, hogy történt bizonyos dolgok megváltoztak a WC2 és a WoW között. Egyébként nem értem, miért itt vitatjátok meg ezt.
Shiwo
sorry érte, csak wow topicba nem irogatok, mert ott lenézik azokat, akiknek nincs pénze az õ drágalátos játékukhoz..

Shiwo
war2-ben még a lángoló légió irányította a hordát te "majom"

Agamemnon
Én meg már kezdtem reménykedni, hogy van valami hír, hogy így felpörgött a topic, de látom, csak warcraft lett a starcraft-ból.

Lynx_TWL
war2ben kiknek volt dkja te majom?😄

DT miért nem használ warp scythe helett warp bow-t vagy warp hammert? 😄
a szerintem szót azért kéne használni mert nem mindenki ért veled(tek) egyet és ebböl szoktak viták meg beszólások lenni. Szerintem!
shala
én nemtudom, gondolod nem? szerintem hordához simán passzol.

Shiwo
mé ? blizzen kívül van aki szerint passzol ?

shala
legalább néha használjátok a szerintem szót

Shiwo
arról nem beszélve, hogy a halállovag marhára nem passzol se az ally-ba, se a hordába..utóbbibe ESETLEG..és CSAK az élõholtakhoz..

ProGabe
és most hogy megnyílt a hivatalos SC2 forum a blizzardnal,lehet indítani errõl szóló TOPIKOKAT 😊

Phoenix007
Na én azér' megnézem azt az új kieget... csak elõtte fel kell még húzni a mágusomat 70-re, mert 63-nál letettem...

>A D3at is várom, mert nem nagyon van most a piacon jó(nemtom mi a
>kategóriáka ennek a félig felülnézetes kattingatós öldöklõsnek) ilyen
>játék.

Mondjuk hack'n'slash?

>Milyen fura már, hogy a DT-k kaszát kaptak. Engem baromira zavar.

Na ezt se' tõled halani elõször, szerintem azt is ki fogják javítani, mint a siege tankot, az sem tetszett a népnek 😊

Én nagyon szeretem a wowot, de az új kieg engem se hozott nagyon lázba. Ahogy az egyik poén videó is mondja, hihetetlen, hogy a blizzard mégtöbb pénzt akar leakasztani a halál lovagokkal. Már jó ideje nem játszom, és ennek a fõ okai az idõ és a PÉNZ.
Szerintem mind a w3, mind a wow kitûnõ példánya fajtájának(személy szerint nekem pont a w2 nem tetszett annyira, a single unalmassága miatt, akkor még nem tudtam multizni). Viszont ez a nagy ár példátlan.

A D3at is várom, mert nem nagyon van most a piacon jó(nemtom mi a kategóriáka ennek a félig felülnézetes kattingatós öldöklõsnek) ilyen játék. De a lényeg az SC 2 volt, most hogy bejelentették, hogy lesz, nyugodtabb vagyok.

Milyen fura már, hogy a DT-k kaszát kaptak. Engem baromira zavar.
leszoktam arról hogy úgy ítéljek játéot hogy nem próbálom ki elötte. Kivétel amirõl ordít hogy ratyi. De az ien ritka.
Próbáltam is kb 2 hónapot játszottam vele de egyszerüen engem idegesített hogy azon túl hogy megvettem a boltba még fizessek érte.
a warcaft nekem a kedvenc blizzard játékom volt de sajnos a war3 már nem adta vissza a 2 feelingjét sztem jobb is lehetett volna és valóban játszanék wow-al ha nem lenne havidíjas de az. Sajna én is bugos vagyok de engem irritál hogy plusz pénzt fizessek érte. majd szólok ha adnak ki hozzám jvító patchet.
TurboX
"wow maga nem tetszik és errõl jó részt a havidíj tehet"

Errõl én azt reagálom le hogy játszana vele.

<#rolleyes>
Phoenix007
Bitch King, lol! <#nyes> Amúgy próbáltad is a WoW-ot, vagy csak ránéztél, és eldöntötted, hogy ez neked nem tetszik?

Viszont a dió 3-at sztem nem mutatják be. Egy ien fontos bejelentést sztem inkább a blizzconon tettek volna hisz az a saját rendezvényük. Bár hírekben elég szegényes volt. Pl.: ez a Wrath of the Bitch King teljesen hodegen hagy. Bár nekem a wow maga nem tetszik és errõl jó részt a havidíj tehet.