StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2 hete ezt reklámozta minden német adó 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
V9ykn8_TZL0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Game convention attendees will be among the first in Europe ever to play World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™ and Starcraft® II."
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Hát csak annyi, hogy randa vót... de már kalapáltak rajta egy kicsit, így már jobb, de még mindig nem az igazi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Hát ez nagyon tetszett 😄
Abszolút egyet értek. Sajnálom, hogy a lore szétment... és szerintem ennek egyetlen oka a kis karikában rejlik a jobb alsó sarokban. Hogy túl fiatal a célközönség, ezért kell mindennek szimetrikusnak lenni és minden újításnak muszáj vmi ûber brutálnak lenni, még ha nem is logikus.
de úgy látszik mindenbe bele kell kötni,EZ viszont már evidens :\
ez most úgy nagy általánosságba ment,hogy mindenki gondolja végig!nem külön neked!gondoltam(én.nem öreganyám 😛) leírom ezt,mielõtt ebbõl lenne vita
/off
htxvm
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szóval észrevehetnétek, hogy milyen változásokat hoznak be, belemagyarázással és lore felrugással, szóval nem érthetõ minek megy a hiszti :>
๏̯͡๏﴿
>A D3at is várom, mert nem nagyon van most a piacon jó(nemtom mi a
>kategóriáka ennek a félig felülnézetes kattingatós öldöklõsnek) ilyen
>játék.
Mondjuk hack'n'slash?
>Milyen fura már, hogy a DT-k kaszát kaptak. Engem baromira zavar.
Na ezt se' tõled halani elõször, szerintem azt is ki fogják javítani, mint a siege tankot, az sem tetszett a népnek 😊
Szerintem mind a w3, mind a wow kitûnõ példánya fajtájának(személy szerint nekem pont a w2 nem tetszett annyira, a single unalmassága miatt, akkor még nem tudtam multizni). Viszont ez a nagy ár példátlan.
A D3at is várom, mert nem nagyon van most a piacon jó(nemtom mi a kategóriáka ennek a félig felülnézetes kattingatós öldöklõsnek) ilyen játék. De a lényeg az SC 2 volt, most hogy bejelentették, hogy lesz, nyugodtabb vagyok.
Milyen fura már, hogy a DT-k kaszát kaptak. Engem baromira zavar.
leszoktam arról hogy úgy ítéljek játéot hogy nem próbálom ki elötte. Kivétel amirõl ordít hogy ratyi. De az ien ritka.
a warcaft nekem a kedvenc blizzard játékom volt de sajnos a war3 már nem adta vissza a 2 feelingjét sztem jobb is lehetett volna és valóban játszanék wow-al ha nem lenne havidíjas de az. Sajna én is bugos vagyok de engem irritál hogy plusz pénzt fizessek érte. majd szólok ha adnak ki hozzám jvító patchet.
Errõl én azt reagálom le hogy játszana vele.
<#rolleyes>#rolleyes>