StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
És legyen gumibol az ujjad hogy lenyomd, hogy SM(select larva, mutalisk) 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ha tudod mi a skill vagy épület neve, akkor nem lesz nehéz, hozzászoksz:

BR - build refinery, BS - spawning pool. BE - extractor etc...
S = scv, P=probe, SD = select larva, drone...

ebben nincs nehéz 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Gyerekek jó ez a starcraft. nyilván imádni fogom a 2-öt is... 😊 mik az uj hírek? a beta jön jövõ héten?

Davidus
az meg a másik

V9ykn8_TZL0

grizzly21
az hogy messze vannak a gombok egymastol

Lynx_TWL
q w e-re rak mindent a nubja érted, medic restot, cloakot mindent...

nem csoda wowban is ilyen 1 gombos druidákkal ment: mangle spam azt szevasz :dd

๏̯͡๏﴿

BEAST
ez hulyeseg, azokat ugyanugy meg kell szoknod/tanulnod ... az eredeti jobb <.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😊)))))))))))))))) remek dav! 😄 Jól tudodm wowbol is bannoltak? vagy az nem te voltál? 😄
sc2-õ 😊

Davidus
még nincs nevem mert tegnap kaptam vissza az eredeti WC3am viszont tegnap elött megpróbáltam belépni egy kamu CDkeyel ami IP bant eredményezett😄
állítólag 72 órás egy IP ban

V9ykn8_TZL0

Davidus
az hogy azokat meg kell tanulni de ha magamnak állítom akkor egybõl tudom mi hol van😛

V9ykn8_TZL0

Venom
Hotkey szerkesztéshez
Bár nemtudom mi a baj az alap hotkeyekkel 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

De dav. az én sc-men sem lehet beállitani a hotkeyt. egyébként is sosem használsz hotkeyt 😄 És egyébként legalább tft-zel? mi a neved ott? mert azt hallottam tft-zel.. aztis szoktam.

Ja és ON téma. az sc azért kell, merthogy jön sc2-ö és gyakorolni kell...

Én mennék warhammerelni azzal tok is játszani valamennyire😄

Davidus
húha csúnya off! mindjárt kapunk😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja😄 én most CSzek + War3nak is nekiállok lehet

V9ykn8_TZL0

BEAST
nub, warhammer40k rts >.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
megyek ha adtok béta kulcsot-.-

V9ykn8_TZL0

BEAST
akkor gyere warhammerezni xd lynxszel elvagyunk 😄

Davidus
nem SCzek mert nem lehet átállítani a hotkeyeket😛 még józsibácsi is elver mert egérrel nyomkodok mindent<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus!!!!!!!!!!

fontos információ: telepítettem sc-t (no nem a 2.at) játszanunk kellene lanon. Tán még shalát is ráveszem. Van neked MSN-ed???!!! vagy valamid? vagy csak sg-d van? 😊

grizzly21
lehet h lattam megis, thx a linket azert megnezem

Phoenix007
Én kérek elnézést ... mondjuk ha láttad volna, akkor biztos lennél benne 😊 Meglepõ módon itt találod.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

grizzly21
jujjujj most mi lesz, nem vagyok benne biztos, ezert kertem egy linket..

Phoenix007
Ezt most ugye nem mondod komolyan, hogy te ezt még nem láttad?!?

grizzly21
hm ez a trailer hol is van?

Lammer
az elso lanon :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

grizzly21
marmint mikor nyerek?😊

Phoenix007
Csináltam pár 1680x1050-es wallpapert a Cinematic trailerbõl, ha valakit érdekel, itt megtalálhatja õket.

És közben úgy csinál, mint a fallutban az azonos nevû képesség felvételekkor Pip-boy? <#idiota>

Lammer
"ha" fineszesebben jatszik akkor nyer... de nincs "ha"... igy gg

light00
(ez most közvetlen oltás volt Grizzly számára?)<#idiota>

Közhelyeket, közmondásokat, szólásokat én is tudok:
"Addig nyúlj, amíg az APM-ed ér..." <#idiota>

Lammer
ezerszer szettargyaltuk mar, hogy a magas APM melle esz is parosul csak akkor hatekony -,-

Nekem amikor a mezster APM szájfröcsögését hallgatom, mindig az András-András meccs jut eszembe, amikor kissebb APM gyõzött a nagyobb ellen 😄 <#idiota> (és még jó sokáig erre fogok gondolni....😊

Nézegettem ezeket a terran meg protoss tech-tree-ket és így elsöre kicsit szegényesnek tûmik nekem. Pl.: a phoenix tetszik dekéne mellé még egy vadász osztájú hajó mert igazából a túltöltés képessége nélkül nem sok túrót ér. Holott a protoss az sc1-ben sztem fõként az ûrhajók területén volt erõs nem? (csak hogy sc2-rõl is legyen szó)(a prók + plz a másik fórumon tárgyalják meg az ien izgi témákat)
Lammer
"ugye Lammer? 😄"
kuzs! az BO prektisz volt <#hehe><#vigyor3>

light00
Egyetértettem veled...régen. Egy évvel ezelött még én is hánytam a klikkelés meg a reflex-versenyektöl, de amiota megismertem, mi rejlik mögötte, azota másként gondolom. Nagyon sokminden van a klikkelgetés, és az scv-marine háboru mögött. Ha egyszer kezedbe akad egy-egy profi meccs, ahol a játékosoknak mondjuk 4-4 expje van, és mindnél folyik támadás-védés-drop-mikro-makro, na ehhez kell a klikkelésverseny, és az értelmetlen egyoldalu játék, ami máris nem válik olyan egyoldaluvá. Itt mutatkozik meg, hogy a játékos nem ostoba computer modjára játszik, hanem komoly stratéga, komoly taktikus, aki minden egységét kincsként örzi s imádja, minden lépését megtervezi jo elöre, ami teszi a pro játékot olyanná, amilyennek kinéz.

Másrészt a játék eleji rássok, a marine-scv, zergling, bunker mindenféle loálságok, ezek mind kockázatos huzások, amik eseménytelenné tehetik aj átékot egy laikus számára. Valojában midnen unit külön-külön kerül mozgatásra, külön tktikára, és igytovább. Mutathatok olyat is, ahol az scv-marine csapat befuccsolt, és szép csata lett az egészböl ugye Lammer? 😄

Lynx_TWL
gyere nub elkenem a szádat :d
gépet nagyon nehéz megzavarni beküldesz egy scv-t megtámadod dronejait aztán az összes elkezd téged követni, kész a gazdaság összeomlik :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Krinyo
"ja és hogy ne legyen off
SC2 "

De most komolyan vita nélkül, miért nem mentek át sc topicba?

Lammer
LOL!
btw: a legujabb ket utolso(1.15, 1.15.1) patch automatikusan ment repet(amit bena modon felulir, de ottvanik lastreplay neven) -.-

ezt meg kell nezni 😄DDDDDDDDDDDDdddddd
szerk: ez borzalmas, de ugy minden tekintetben <#idiota><#idiota><#idiota>

on: SC2

Davidus
na az elsõ meccset elfelejtettem lementeni de most játszottam mégegyet a gép ellen és ehhez most VAN replay!😄
úgy megzavartam a gépet hogy elfelejtett egységeket gyártani<#idiota>
64 APM bejátszik<#nezze>

vann valami progi amivel át lehet variálni a hotkeyeket

ja és hogy ne legyen off
SC2

V9ykn8_TZL0

Krinyo
izlések és...

Lammer
a ghost+lockdown szerinted mikor jon a jatekban? elarulom nem az elejen 😉
(jah mar lattam olyat is, hogy beszkennelt es ment a lathatatlan observerekre a BLIND, jol 😄) pwnage ^^

hatigen... ki hogy szereti... gep ellen enis elszoszmotolok... nade ha czimbikkel 1v1 van, akkor ott bizony azert teljesiteni is kell^^

Krinyo
nem feltétlenül csak errõl a játékrol beszéltem, de ha mondjuk úgy nézzük hogy van x mennyiségû egység a játékban, és abból használnak kettõt (mint pl scv-marine), ráadásúl a meccset lejátszák 5 perc alatt, akkor iylen szempontból pont hogy nem használják ki a játékban lévõ sokszinûséget, inkább a gyorsaság egyszerûség sebeség stb dominál, ami versenyben ofc kell, de nekem pl nem élvezetes. Aláírom hogy ügyesek és hamar lenyomnának, de mondom hogy !szerintem! a játék arról szól hogy, 1, élvezzem 2, a játék lehetõségeit, egységeit (ha már ugye több is van belõle) használjam, és én inkább vesztek 20x 1 órás meccsekben minthogy gyõzzek 5 perces betanult "zongorázással".

Lammer
ezt a dolgot meg lehet forditani...
epp az a poen, hogy egy pro kepes olyan dolgokat megcsinalni amire te tulajdonkeppen keptelen lennel...
meg tudod csinalni, hogy az interceptorokat 1enkent(!!!) lelockdownolod(!!!)? (fastest sebessegen ofkorsz, hisz az default) most oszinten, nem zsenialis es fun egyben? 😄 (Boxer rulz^^)
hmmm? es meg sorolhatnek par ilyen tricky dolgot... szerintem eppazhogy ezek a "sportolok" hozzak ki a maximumot a JATEKBOL... gyonyoru nezni ahogy lejatszanak egy trukkos izgi meccset... mar-mar muveszet...
persze ma mar az e-sportban is kihaloban van a finesz, csibeszseg... mindenki az eredmeny keedveert vegtelenul robotkent jatszik... de szerencsere meg vannak "muveszei" eme jateknak is(peldaul Boxer ugye^^)

egyszer menj el egy nevesebb lanra... garantaltan nem fox csalodni 😉

Krinyo
Lehet hogy én vagyok az egyetlen, de engem kezd zavarni hogy ismét másrol beszélünk mint amirõl a topic szól. Nem azt mondom hogy hagyjátok abba, de legalább az sc2-rõl is legyen már szó. Ráadásul az e-sporttól a hideg futkos a hátamon, mikor xy kis geek emberek addikt módon nyomják és ezzel mintha pont a "játék" lényege veszne el. Ahogy írtátok klikkelgetés ezerrel, marine-scv combo, az ilyenekért érzem néha azt hogy felesleges játékot készíteni, egyszerûbb lenne pálcikákbol csinálni valami speed verseny játékot, hisz a részletek teljesen elvesznek az e-sportban. De félreértés ne legyen nem ítélek el senkit, csak szerintem a játék attól lesz játék hogy nem csinálunk belõle versenyt, onnantól kezdve hogy versenyként funkcionál az ember már csak a "score"-okat figyeli, azt hogy mennyivel klikkel stb stb. De most én is offoltam ugyhogy a k*rva anyámat <#idiota>
on

csuszi
1. nem ugyanaz a két game.
2. egyszer egy pro srác mondta, hogy az elején azért kattintgat annyit "feleslegesen",hogy bemelegedjen a keze. utána meg ugye már szükség van a klikkekre😉 és a wc3-hoz nem értek, de az sc-hez annyira igen, hogy tudjam, van értelme a korrekciós apm-nek, és hogy néha beleörülök annyi felé kellene figyelnem az exp main vs csata felderítés térkép hülye elkóborolt egység között 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Lammer
LOL!
velkámtugeekoidscklub <#zavart1><#vigyor3>
en amikor regebben meg bekaveval jartam annyira elszalltam agyilag a buszon merengve(ofkorsz megallokihagyas rulz^^) hogy amikor leszalltam neztem hogy mikrozzam, hogy a jarokeloket most akkor hogy lojjem, mekkora sebzesem van(osztott, exploziv stb) neki pancelja stb <#idiota><#idiota><#idiota>

Lammer
ott ala is irom... de mi mar regota scrol beszelgetunk... szal 😉

Lammer
probalsz hozzaertonek tunni, csak valahogy izzadsagszagu... mert ha ismerned a koreai pro scenet akkor nem beszelnel butasagokat...
igen kezdetben nagyon magas az APM es az a meccs kozepere-vegere visszaesik... -> NOOB amatoroknel...
ugyanis eleg csak Nadat ~400as EFFEKTIV(!) APMel jatszani vagy midast 300-350el... vagy meg sorolhatnek 10-12 jatekost kapasbol (es tartunk 2-3 csapatnal) csapatbol) aki effektiv 250 folott jatszik... szal <#papakacsint>
minden fajhoz mas es mas APM szukseges... a legkisebb apmigenye a protossnak<<<zerg<<<terran a keplet 😉
amugy koreai liga legjobb jatekosa(Savior-zerg) az APM mezony aljan van... erdekes mi? Saviornak nem az APM az erossege... iszonyat precizen flankol(mintha vereben lenne ez a tobboldali preciz unitelhelyezes 😄) es nagyon durvan preciz a BOja...
szoval finesszel le lehet nyomni egy jobb apmest, de azert ne felejtsuk el egy Savior es Midas kozott nincs "akkora" APM kulonbseg... ez bizonyitott teny, hogy egy szinten athidalhato az APM kulonbseg... de egy bizonyos kulonbseg utan mar loss(ha effektiv persze)... 😉