StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
BR - build refinery, BS - spawning pool. BE - extractor etc...
S = scv, P=probe, SD = select larva, drone...
ebben nincs nehéz 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nem csoda wowban is ilyen 1 gombos druidákkal ment: mangle spam azt szevasz :dd
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
sc2-õ 😊
állítólag 72 órás egy IP ban
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Bár nemtudom mi a baj az alap hotkeyekkel 😊
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Ja és ON téma. az sc azért kell, merthogy jön sc2-ö és gyakorolni kell...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
fontos információ: telepítettem sc-t (no nem a 2.at) játszanunk kellene lanon. Tán még shalát is ráveszem. Van neked MSN-ed???!!! vagy valamid? vagy csak sg-d van? 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Addig nyúlj, amíg az APM-ed ér..." <#idiota>#idiota>
kuzs! az BO prektisz volt <#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3>
Másrészt a játék eleji rássok, a marine-scv, zergling, bunker mindenféle loálságok, ezek mind kockázatos huzások, amik eseménytelenné tehetik aj átékot egy laikus számára. Valojában midnen unit külön-külön kerül mozgatásra, külön tktikára, és igytovább. Mutathatok olyat is, ahol az scv-marine csapat befuccsolt, és szép csata lett az egészböl ugye Lammer? 😄
gépet nagyon nehéz megzavarni beküldesz egy scv-t megtámadod dronejait aztán az összes elkezd téged követni, kész a gazdaság összeomlik :d
๏̯͡๏﴿
btw: a legujabb ket utolso(1.15, 1.15.1) patch automatikusan ment repet(amit bena modon felulir, de ottvanik lastreplay neven) -.-
ezt meg kell nezni 😄DDDDDDDDDDDDdddddd
szerk: ez borzalmas, de ugy minden tekintetben <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
on: SC2
úgy megzavartam a gépet hogy elfelejtett egységeket gyártani<#idiota>#idiota>
64 APM bejátszik<#nezze>#nezze>
vann valami progi amivel át lehet variálni a hotkeyeket
ja és hogy ne legyen off
SC2
V9ykn8_TZL0
(jah mar lattam olyat is, hogy beszkennelt es ment a lathatatlan observerekre a BLIND, jol 😄) pwnage ^^
hatigen... ki hogy szereti... gep ellen enis elszoszmotolok... nade ha czimbikkel 1v1 van, akkor ott bizony azert teljesiteni is kell^^
epp az a poen, hogy egy pro kepes olyan dolgokat megcsinalni amire te tulajdonkeppen keptelen lennel...
meg tudod csinalni, hogy az interceptorokat 1enkent(!!!) lelockdownolod(!!!)? (fastest sebessegen ofkorsz, hisz az default) most oszinten, nem zsenialis es fun egyben? 😄 (Boxer rulz^^)
hmmm? es meg sorolhatnek par ilyen tricky dolgot... szerintem eppazhogy ezek a "sportolok" hozzak ki a maximumot a JATEKBOL... gyonyoru nezni ahogy lejatszanak egy trukkos izgi meccset... mar-mar muveszet...
persze ma mar az e-sportban is kihaloban van a finesz, csibeszseg... mindenki az eredmeny keedveert vegtelenul robotkent jatszik... de szerencsere meg vannak "muveszei" eme jateknak is(peldaul Boxer ugye^^)
egyszer menj el egy nevesebb lanra... garantaltan nem fox csalodni 😉
on
2. egyszer egy pro srác mondta, hogy az elején azért kattintgat annyit "feleslegesen",hogy bemelegedjen a keze. utána meg ugye már szükség van a klikkekre😉 és a wc3-hoz nem értek, de az sc-hez annyira igen, hogy tudjam, van értelme a korrekciós apm-nek, és hogy néha beleörülök annyi felé kellene figyelnem az exp main vs csata felderítés térkép hülye elkóborolt egység között 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
velkámtugeekoidscklub <#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
en amikor regebben meg bekaveval jartam annyira elszalltam agyilag a buszon merengve(ofkorsz megallokihagyas rulz^^) hogy amikor leszalltam neztem hogy mikrozzam, hogy a jarokeloket most akkor hogy lojjem, mekkora sebzesem van(osztott, exploziv stb) neki pancelja stb <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
igen kezdetben nagyon magas az APM es az a meccs kozepere-vegere visszaesik... -> NOOB amatoroknel...
ugyanis eleg csak Nadat ~400as EFFEKTIV(!) APMel jatszani vagy midast 300-350el... vagy meg sorolhatnek 10-12 jatekost kapasbol (es tartunk 2-3 csapatnal) csapatbol) aki effektiv 250 folott jatszik... szal <#papakacsint>#papakacsint>
minden fajhoz mas es mas APM szukseges... a legkisebb apmigenye a protossnak<<<zerg<<<terran a keplet 😉
amugy koreai liga legjobb jatekosa(Savior-zerg) az APM mezony aljan van... erdekes mi? Saviornak nem az APM az erossege... iszonyat precizen flankol(mintha vereben lenne ez a tobboldali preciz unitelhelyezes 😄) es nagyon durvan preciz a BOja...
szoval finesszel le lehet nyomni egy jobb apmest, de azert ne felejtsuk el egy Savior es Midas kozott nincs "akkora" APM kulonbseg... ez bizonyitott teny, hogy egy szinten athidalhato az APM kulonbseg... de egy bizonyos kulonbseg utan mar loss(ha effektiv persze)... 😉