StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ezeket az überegységeket mint gyárthatõ "hõsöket" lehetett volna megcsinálni (persze nem úgy mint a war3ban hogy legyártod és f1-re bejön..) hanem hogyha már ilyen nagy meg minden akkor 1 van belõle és vigyázok rá vagy valami :S bár kitudja mi lesz még a végleges verzióban
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Peace...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Tényleg a fekete lyukat kiszedték?
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bõven a tornyokén belül van. A carrier meg sc1-ben is messzebre támadt mint a védelmi épületek. Egyébként meg ott van a jó öreg Yamato azt máris a földön van. Ez sztem kb olyan mint a Thor a terrannal azt meg földi egységgel nem tudod szétverni. Hú joh tök izgi ha 1db körül körözöl és nem tud meglõni de mivan ha 20-an vannak? Semmi szarrá lõnek. De ezért vagyunk emberek hogy rájöjjünk ha ráküldünk 1 rakat légi egységet szerencsétlen darabokra hullik. (ez csak vélemény semmi rosszindulat nincs benne sorry ha vkit +sértettem)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tudtok adni sc1-hez APM mérõt?
A mothersip tuti a kedvencem lenne, HA protosoznék. Lehet át kéne váltanom protosra 😉 Egyébként gyerekek nem arról volt szó, hogy az anyahajóból csak 1 lehet a pályán? Ekkora csítbõl nem szabadna kettõt felengedni. (ööö hacsak nem én játszom protossal 😊)
meg meg time bomb, meg crackerize... aha... ultracsiiit -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
V9ykn8_TZL0
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
MJ rulz Pink Team The Only One
en nagyon nub vagyok... meg Davidus is megvert 5bol-5X...
najonemis <#idiota>#idiota>
kisujj Sre, mutato uj Mre es a huvelykujjal siman kenyelmesen nyomhatod a spacet... tudod a space az esemeny gomb, amikor bunkerembol lovik az expedet a riiiinek <#gonosz1>#gonosz1>
ps: most nekem vannak nagy ujjaim??? 😄 egyszerre lenyomom az A gombot es az entert 😄