StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
úgy néz ki visszarakják a firebat-et

light00
Attol még, hogy a videokon ugy volt, nem biztos, hogy kampányban/hadjáratban is többet lehet venni belöle.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

unknown nick
Na azért, mert több darabot lehet belõle készíteni még nem tömeg fegyver.

UUUUUUUUUHHHHHHHHHHH! na meg is nézem sc2.com-on hogy néz ki és mit tud!!!!!!

Megvan az új zerg spéci egység Übergigamegaterrahipiszupiultrapowerlisk!<#buck>
JaJaJa!!!!!!! sõõõõõõt sokkal kisebb a terület, amit lefed. tán 2 rakétatorony "fért" bele... pedig jobb lett volna tényleg, ez az überegység gondolat, mint hogy csináltak belõle egy tömeg fegyvert.

light00
De ha megnézitek a time bomb nagyon nem ugy müködik mint az elsö videokban, tehát nem maga köré varázsolja a mothership, hanem valamire rá...azért ez a corsairnél IS befigyelt....szinte majdnem ugyanez volt....ja bocsi az még támadni sem tudott 😛

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Klemice
egy zerg king elég érdekes lenne na mindegy
ezeket az überegységeket mint gyárthatõ "hõsöket" lehetett volna megcsinálni (persze nem úgy mint a war3ban hogy legyártod és f1-re bejön..) hanem hogyha már ilyen nagy meg minden akkor 1 van belõle és vigyázok rá vagy valami :S bár kitudja mi lesz még a végleges verzióban

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TurboX
sc2 bejelentését követõen a zergeket vártam a legjobban, miután az ingame videot megnéztem sajnálattal vettem tudomásul hogy öket mutatták a legkevésbé, ha jól emléxem csak a zerglingeket meg egy nyduscanal szerü "férget" láttam. Már akkor gondoltam hogy ez a faj kerül a legkésõbb bemutatásra...Személy szerint elvárom hogy valami használható, ûberbrutál egységet hozzanak ki a futószalagra. Az én fantáziámmal hálisten nem ülök ott blizzbácsiéknál. 😊
Klemice
az biztos hogy nyálkás lesz 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TurboX
Én egy bazinagy droppolóképes nyálkás hernyóra gondolok <#idiota> (najó..befejezem a hülyeségeimet)
Krinyo
még az elsõ videóban a planet cracker kemenyen osztotta a földi egységeket, úgylátszik ezt is megnyirbálták

Klemice
a zergeket mégmindig várom és kíváncsi vagyok miféle undorító überegység lesz ott

Klemice
a thort is könnyá leszedni kis egységekkel amik gyorsak pl marine ezeket nem szólózásra készítették

Davidus
planet cracker egységek ellen hurka. épületek ellen hatásos

V9ykn8_TZL0

A black hole ki lett véve sajna bár túl dúrva volt(na amiatt kell inkább agódni mert pl a planetcracer az sc2.com-os videóban még az összes scv-t se nyírta ki is bázisnak alig nevezhetõ az a kezdemény valszeg 10 zergling is elintézte volna😄) de marha jól nézett ki😄
Abból gondolom hogyha a battlecruisereket leszették az anyahajó se lessz gond illetve szerencsétlen jószág nem lõ levegõbe szal akár 1 db scout is elintézi ha 1edül kóborol.
Phoenix007
Hajjaj ... bocsánat, máskor nem használok ilyen könnyelmûen efféle kifejezéseket, mint pl. "koppintás"... ekkora lavinát nem akartam indítani, csak személyes ellenérzéseim vannak az anyahajóval szemben, és a carrier létjogosultsága miatt aggódok...

Peace...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Hát ez azért nem annyira problémázás volt. Nyilván szépen balanszolják majd. de azért kemény fiu ez az anyahajó. Szépen leszedett 1 bázist pár sec alatt. azt meg mibõl gondolod, hogy "pár Vikinget kb 1,5 perc alatt ledarálnak fél tucatot a mothershipekbõl"? Azért ennél keményebb fábol faragták az anyahajót az nyilvánvaló. Még ha megfordítanánk az arányokat az sem lenne biztos kimenetelü a jelenlegi látvány szerint. Persze kérdéses mennyi energy-je van. lehet hogy ha azt felhasználja félóráig semmi extrázást nem tud.

Tényleg a fekete lyukat kiszedték?

Lynx_TWL
hát igen, mert a cncsek is a dawn of warból lopták a drop podot😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
Warhammer40k rtsben is ugyanugy megvannak a sniperek meg a zurkabinos katonak, de szvsz ezek annyira altalanos dolgok ekson/scfifi kornyezetben hogy nem lehet azt mondani hogy cncbol szedtek D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyébként ez a snipert a CnCbõl lopták sztem így hibás feltételezés de azis hogy máshonnan mert a mesterlövészet nem CnC találmány igazából egy játék se sajátíthatja ki. Ennyi erõvel CSbõl szették. Amúgy meg sc könyvekben a ghostok mesterlövészek is.(ahogy sc1-ben is csak akkor nem volt nekik külön képesség)Egyedül a Marine lehívás lehet kérdéses de hasonló már az Aranyló vagy a Nova címû mûvekben is volt.
Nemtom mit problémáztok a Mothershipen. Nagy kaland lehet hogy a földi egységeket darálja de ha ráküldesz pár Vikinget kb 1,5 perc alatt ledarálnak fél tucatot a mothershipekbõl. A planetcracker nem hat rájuk sztem a time bomb se ha meg igen ki tud menni belöle illetve a mothership cloakolni se tudja magát. Így a carrirer még mindig benne maradhat hisz ha belegondoltok a protossnak még nincs ostromgépe ugyanis a colossus lõtávja
bõven a tornyokén belül van. A carrier meg sc1-ben is messzebre támadt mint a védelmi épületek. Egyébként meg ott van a jó öreg Yamato azt máris a földön van. Ez sztem kb olyan mint a Thor a terrannal azt meg földi egységgel nem tudod szétverni. Hú joh tök izgi ha 1db körül körözöl és nem tud meglõni de mivan ha 20-an vannak? Semmi szarrá lõnek. De ezért vagyunk emberek hogy rájöjjünk ha ráküldünk 1 rakat légi egységet szerencsétlen darabokra hullik. (ez csak vélemény semmi rosszindulat nincs benne sorry ha vkit +sértettem)
unknown nick
Nem csak CnC ötletbörze van benne. Pl. a sniperkedés a ghostokkal, vagy a bevetõ kapszula lehívásuk mind benne volt már hasonló módon más stratégiákban.

Krinyo
mi cnc koppintás?
ilyen formát én még nem láttam cnc-ben

ProGabe
benn lesz mindkettõ.ez a Blizzard,nem lesz ez szar,nyugi!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Phoenix007
Na az addig ok, de csúnya is, meg CnC koppintás is, meg aztán így hogy illik a képbe a Carrier? Nehogy aztán ez a **** bennemaradjon, a carriert meg kihagyják...

unknown nick
Gyengébb, de több így van ez jól. Stratégia lesz nem hack'n slash über unitkokal 😊 Nagyon remélem, hogy 2-3 lesz belõlük per oldal.

Davidus
Krinyo
gyengébb is

Phoenix007
Pákker, ezek az anyahajók már kettesével jönnek ... nem tetszik ez nekem ...

Ja de azért a thor nem feltétlen üt az anyahajót. 😊 (mámrint abbol ami látszik) Ráadáasul remélem lesz broodling vagy mi a neve. és 1 mp alatt kis pici zergé lehet majd alakítani a thort 😊

Davidus
bwchart-ra keress rá

V9ykn8_TZL0

BEAST
l2read

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
miert Thorbol is rohangalt vagy 7, szal np 😛

HUHU!

Tudtok adni sc1-hez APM mérõt?

<#wink>Én mehetnék, bár csunya vége lenne. Nem lammert féltem hidd el 😄 Kell gyakorlonom, mert igy elég uncsi lenne számára a játék. de ha meguntam a buta MI-t akkor lehet, hogy felmennék.

A mothersip tuti a kedvencem lenne, HA protosoznék. Lehet át kéne váltanom protosra 😉 Egyébként gyerekek nem arról volt szó, hogy az anyahajóból csak 1 lehet a pályán? Ekkora csítbõl nem szabadna kettõt felengedni. (ööö hacsak nem én játszom protossal 😊)

Lammer
aha cloak field... epuleteket is... aha... csiiit -.-
meg meg time bomb, meg crackerize... aha... ultracsiiit -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Davidus

V9ykn8_TZL0

Azt kérdezte akarsz-e játszani... 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Jóhogy... Az ember öccse mindig szemtelen lesz, ha felnõ... 😊 Sajnos nem találtam. Az angol tudásommal meg sajna nem is fogom megtalálni az angol odlalakon. Ugyhogy még mindig kérnék helpet. 😊 (öööö linket..)

Lammer
johogy valaszoltal -.-

shala
google a barátod maci 😊

non potest pluere aeternum

davidus gyere sc-zni. lamert meg kell majd vernünk egybõl sc2-ben. ugyhogy hozzá kell szokni a sereghez. a wc3-om azért eléggé más léptékü. ja és kérdés: tudtok adni linket sc1-es APM számlálóhoz? <#hehe>

csuszi
én inkább a mai gammakat állítom sc -esre, pl gyalogos az m, a pikás az f, a hajító gép az t 😄, stb 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Venom
jóhát nemtudtam 😄 én nemhasznállom 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Lammer
es megha mukodne is az 1.15.1el? <#rolleyes>

Lammer
nem "jottok" sczni??? 😉
en nagyon nub vagyok... meg Davidus is megvert 5bol-5X...

najonemis <#idiota>

Lammer
hat az aztan marha messze van 😄😄😄
kisujj Sre, mutato uj Mre es a huvelykujjal siman kenyelmesen nyomhatod a spacet... tudod a space az esemeny gomb, amikor bunkerembol lovik az expedet a riiiinek <#gonosz1>

ps: most nekem vannak nagy ujjaim??? 😄 egyszerre lenyomom az A gombot es az entert 😄