StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
azért még hátra van a tesztelés meg a balance kialakítása, unitokat belerakni szerintem legalább annyira macerás mint kialakítani a balancet

magus
hát, ez a unit lehívás az égbõl a ghostoknál eléggé wh40k-s építkezéshez asonlít

light00
jaja, csak igazábol most lettem figyelmes rá. Mivel már volt ez a muvi egyszer linkelve, igy már csak érdekességéért néztem, és igy vettem észre 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

én meg már a játékot a kezemben látni😄

Venom
azt énis szeretném😊 meg szeretnék már zergeket látni 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

szucsy89
jah, voltmár de nagyon nagy poén...vidi alapján a terran már kész...a protoss is kész...már csak a zerg van hátra és közeleg a megjelenés
Venom
Nagyon poén 😊 viszont ez már a Protoss muviban is igy volt 😊

light00
wow, a terran muviban nézzétek meg a 7. percnél a reaper irtást. Nagyon lol, ahogy kilötte a Planetary Fortress a reapert, az meg elkatapultált égö jetpackel 😄DDDD

light00
Tegnap probálgattam letölteni, kb vártam egy fél orát, mire elindult(!) a letöltés, utána meg alig akart jönni, szidott mindent a gépemen, ugyogy hagytam....Ezért köszi az uj linket!

TurboX
nálam 91%-nál leállt a downloader, reset-eltem semmi (alig voltam ideg)... Ugyhogy marad ProGabe linkje (thx).
Venom
Épp nemrég ért le egy angol oldalról a cucc 😊
Downloaderrel aza baj hogy nekem elsem kezd tölteni :S

ProGabe
KATT
gondolom már lecsorgott az este,de az "újaknak" jól jöhet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Venom
fene a downloaderjükbe 😞
na mindegy. reméllem felkerül máshova is mint a protossos.

Davidus
Davidus
StarCraft II Q&A - Batch 13

Will there be in game voice chat supported in SC2? (teamliquid.net)

Yes, there are plans to implement VoIP into Battle.net, but details beyond that are yet to be announced.

V9ykn8_TZL0

csuszi
nah itt közte is vannak a brood alpha képeknél a földre sebzõs valkeryk 😉 és amúgy ty, jó poén 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
annak idején én csa a brood elõkészületét láttsam, a valkery földre is lõtt, és ugyanúgy területsebzõs kis bombákat. elég ultimate weapon lett volna😊

Lammer
jahigen a raketa lemaradt^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

light00
(felesleges kérdések elkerülése végett - Wraith földre is lött, rakétákat, nem lézert.)

Lammer
ezeket ismertem de jo ujra nezni oket 😄😄
ehh betaval toltam enis... azert az lol volt, hogy a tank CSAK gazba kerult('asszem 150)... a dronenak akkor range volt mint kb egy fejlesztett hydranak es ilyen baromsagok 😄😄

jahes Wraith foldre is lott

<#szeret><#vigyor3>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csuszi
nemán akart lenni... szal tõtsé sc pre képeket😊

ProGabe
ahogy elnézegetem,tulajdonképpen annyi változás történt design terén,hogy még színsebb,rajzfilm-szerûbb lett a végleges.az sc2 pedig már most olyan!sc1 alphaval felesleges összehasonlítani,10+ évvel ezelõtt még a Blizzardosok sem voltak veteránok,nem úgy mint most

Phoenix007
>nemám, sc képeket!!!!!

?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Phoenix007
>szerintem pedig a starcraft alfa/beta - vegleges jobb hasonlitasi alap

Persze, tisztában vagyok vele, de azért itt is látványos a változás, gondoltam megosztom veletek.

csuszi
nemám, sc képeket!!!!!

ez a hullamos HUD nekem adja <#eljen>
BEAST
szerintem pedig a starcraft alfa/beta - vegleges jobb hasonlitasi alap mint a war3, hisz ott az egesz alapkoncepcio valtozott meg a veglegesig, eredetileg rts/rpg jatek lett volna, vegul maradt rts... viszont starcraftnal nagyon latszik hogy az elso bejelentes utani kepeken milyen minimal grafikaja volt a jateknak 😊 es vegul milyen jora sikeredett 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Phoenix007
Na akkor ezt most nem Shala-nak, ahnem mindenki másnak: <#vigyor3>

War3PreAlpha

Itt persze nem annyira drasztikus a változás, mint a StarCraft 1-nél, de azért tanulságos.

Klemice
töltsd feeeel 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

light00
én azért még kiváncsi vagyok rájuk

shala
nehogy feltoljad , bûn ronda volt anno , most is az 😄

non potest pluere aeternum

csuszi
toljad

Phoenix007
Amúgy többször szóba került már, hogy akinek nem tetszik a játék jelenlegi kinézete, az ne aggódjon, csak nézze meg az SC1 fejlõdését az elsõ nyilvánosságra került screenshotokhoz képest. Most találtam a régi CD-imen WarCraft 3 kiadás elõtti shotokat, az is elég tanulságos. Ha van rá igény, feltöltök párat. Szóval aggodalomra semmi ok 😊 Bár nekem már így is tökéletesen jó lenne, ahogy most van... 😞

Phoenix007
Uggyaaan, dehoooogy! Csak az a vicces, hogy te adsz a FixTV szavára... <#hehe>

Prince of Máté
Most mivan 😄
Valami vicceset mondtam ?<#eplus2>

Lammer
pffffffff 😄

scorpeeon
lol! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Krinyo
fixtv <#idiota>

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Prince of Máté
Gameoverben (fixtv) elomndták, hogy a blizzard Dec 30-án adja ki az SC2-t.
Sztem az 2008 lesz minimum, de akkor legalább jubileumi, mert az 1 1998-ban jött ki 😊

Beast Machine
INfested Protoss Mothership, amely infested dark templarokat gyárt, és láthatatlan.

...vágod?

Dehogy: infested shield battery beszteszt! <#eljen>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Klemice
mármint a breefing room utáni részen upgradet meg egységunlockot

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
ez a kampányban vegyél x darab egységet elég érdekes lesz

szucsy89
jah meg még a ghosttal is ötvöznék és õ lenne a terran superweapon xdxdxd
Davidus
a legjobb az lenne ha ötvöznék a reaperrel. firebat+jetpack és a bomba helyett valami más szpesöl ebiliti

V9ykn8_TZL0

scorpeeon
Jee. Csak képet is adhatnának, hogy hogyan néz ki.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szucsy89
ezt hol olvastad??vagy honnan vetted??févörit junitom volt😄