StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, nem migrózott... ennek másodperc alatt vége lenne <#hehe><#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
gondolkozz... nem kell mindjart szetparaznod magadat -.-
alap jatekban ugye a bcnek van 500 elete es 3as pancelja... a carriernek meg (6-3){BC pajzs}*8{kifejlesztve}*3{3 kerri} sebez egyszerre rajta: 72ot! kicsit kell loni az elsoben is, hogy 3 leverjen egy Bct...

(minden default: sebzes-pancel kiv. a ceptorok szama ugye)

jaesarrolnemisbeszelve, hogy a carriernek 8as range van a BCnek meg 6(!) es a CArrier gyorsabb is! sazlé meg ki is "mikroz6od" -.-
mi ez ha nem tap? -.-
(luzermegallokeslovokvideokbol nem kell kiindulni -.-)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ollie
Error loading stylesheet: A network error occured loading an XSLT stylesheet:http://www.starcraft2.com/layout/protoss-carrier.xsl

TurboX
Igen 😄 az nekem is feltûnt
grizzly21
ajjaj, ettol feltem..mennyi ideig lovik mar 3man azt a szerencsetlen bc-t? ejj

TurboX
"Carrier has arrived" belelendûltek a fiúk, 1 hét alatt 2 egység <#idiota>
Kitalálhatott volna kreatívabb nevet, ezígy nem valami ötletes 😛

TurboX
ott is van : worlds_of_starcraft (vagy mi...). Gondolom valaki túl sok szabadidõvel rendelkezett. Sztem is fake.
szucsy89
a második kép vmi wow addon vagy mod lehet...
Egyértelmû hogy jól van fotosopolva... aszondja: "tester34" loál 😄
Ígyhogy kiderült már, hogy az sc kettõ úgy folytatja pályafutását, ahogy elõdei kezdték, így már semmi realitása nincs ezeknek a képeknek. Amúgy jó munka. ^.^

Krinyo
a második kép nem wow?

Phoenix007
Srácok, ez itt mi a fene lehet? Vannak a végén screenshotok, egyik érdekesebb, mint a másik...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

grizzly21
😊 nem semmi

ProGabe
Fansite Kit

The assets in our official StarCraft II Fansite Kit are a potential bonanza for those who wish to build their own StarCraft II related fansites. This downloadable package contains the following content, including some exclusive assets:

Art assets including screenshots, concept art, hi-res logos, and wallpapers
Site design elements including borders, backgrounds, fonts, and stylesheets
Exclusive content: Unit renders and forum avatars / Messenger images
StarCraft II fact sheet and FAQ
Sample StarCraft II text content
Site building tips

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cukorfalat. <#smile>

TurboX
MaSzKa
nagyon várom ezt a gamet végigvittem az elsõ részt
a brod wart meg csak majdnem

amugy command comqueres vagyok
de ez is tetszik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

magus
hajj hajj akármikor benézek ide, mindig az jut eszembe, hogy milyen jó lenne ha megjelenne már, úgy játszanék már egy blizz játékkal amitnem fújokkívülrõl, egyszerûen várom már na-.-

Lammer
banfromlifedelplzhtx... <#levele><#wilting>

Pontos dátumot nem tudunk.

Sziasztok!

Mikor jelenik meg a játék??

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Régi már, de errõl eszembe jutott:

TurboX
No, ezesetben kénytelen leszek otthon is leszedni. Melóhelyen se füles,se hangfal (szép is lenne 😊 ).
Phoenix007
Hát én rögtön felfigyeltem rá, olyan erõteljes hangja van 😊

TurboX
És tényleg.... Ha 10x nézem meg akkor sem veszem észre.
Phoenix007
Egyébiránt meg a terran-videóban frankón látszik, hogy amikor a marine-ek beszállnak, bezáródik az ajtaja...

Phoenix007
Nem írják benne, hogy ki fogja látni és ki nem.

TurboX
Azt mondjuk nem nagyon értem hogy miert kell látnia mindenkinek hogy vannak-e a bunkerben avagy sem. Vagy csak a saját bunkerünk megjelölésérõl van szó? Vagy teljesen hülye vagyok angolbol ?
ProGabe
1. Will there be Vespean Gas deposits that yield better rates, the same as yellow crystals? (starcrafttwo.com)

It is very likely that there will be higher yield Vespean Gas deposits, though we are being very careful in balancing this, since gas collection is based on a more linear rate of collection (3 collectors) versus mineral collection.

2. What happens if you initiate the warp-in of a Protoss Stalker but the pylon providing power is destroyed before warp-in completes?

If you lose the pylon providing power for the unit warping in, you will lose that unit, and the purchasing credits will likely be refunded.

3. Could the Colossus be transported by the Phase Prism, since the Prism's crystal can turn any matter into energy? (mymym.com)

Yes, the new Phase Prism now transports by changing the unit they wish to transport into energy, which is stored in the Phase Prism for transport. This allows the Phase Prism to be able to transport even gigantic units such as the Colossus.

4. What happens if a Terran Battlecruiser targets a Protoss Stalker with the Yamato Cannon but the Stalker blinks away before the shot is completed?

Currently, the shot from the Yamato Cannon will still track and hit the Protoss Stalker.

5. Will Dark Templars be invisible when warping in, or susceptible to attack for a few seconds before it fades out?

No, currently the Dark Templar will be invisible the instant it begins to warp-in, though of course we are still testing this for balance as it makes the Dark Templar quite strong in back door drops.

6) Do the bunkers have any visual indication as to whether or not they're occupied?

Currently the bunkers do not have any visual indications to whether it is occupied or not, but this is something we would like to change.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
tokyo game show van,és nincs ott a Blizzard <#gonosz3>

zergeket akarooooooooook

light00
ugyanolyan szerintem is, csak mostmár tol effekteket. Mármint mozog, meg kinéz meg ilyenek. Ahogy emlékszem, ezek nem voltak régen.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

TurboX
semmi külömbséget nem véltem felfedezni, bár lehet hogy csak az én memóriámmal van a baj
Davidus
tényleg lecserélték😛

V9ykn8_TZL0

ProGabe
én nem vagyok egy nagy összeesküvés-elmélet gyártó,de a játék honlapján lévõ zerg section-ös ling eddig szerintem nem ilyen volt!persze lehet hogy tévedek,már csak azért is mert nem igen szoktam azt nézegetni,de most feltûnt hogy mennyire jól ki van már dolgozva,tulajdonképpen már annyira mint a másik kettõ...

Klemice
régi hangok okésak szerintem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

akiknek nem adnák el... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agamemnon
Még, ha be is jelentenék, hogy project cancelled, legalább 10 nagyobb, és 100 kisebb játékfejlesztõ csapat ugrana, hogy megvehesse a licencet...

Lammer
"Vajon, hányan dõlnének késbe? 😊))"

en "eddig" nem dolnek a kesembe az tuti 😄

unknown nick
Igaza van, de én nem érzem negatívnak a véleményét. Én már csak azt várom, mikor jelentik be, hogy project CANCELLED... <#papakacsint>

Vajon, hányan dõlnének késbe? 😊))

ProGabe
nincs

van már valami infó nem hivatalos forrásból, hogy mikor lesz béta/demó?

Phoenix007
-This is blasphemy!
-This is STARCRAAAAAAFT!

😄

csuszi
istenkáromló...

MJ rulz Pink Team The Only One

Phoenix007
Jah, régi hangok ruleznak, a "unit portrait"-ek meg nem hiszem, hogy nagy gondot okoznának a Blizzardnak, nem amiatt fog csúszni a kiadás 😊

>hát, ez a unit lehívás az égbõl a ghostoknál
>eléggé wh40k-s építkezéshez asonlít

Igen, csak ott nem volt lassító rakéta, csak úgy becsapódott a földbe, ahogy éppen sikerült 😄 A CnC3-ban amúgy konkrétan ilyen unit-lehívás van, de szerintem ezt manapság már szóvátenni is kár, hogy melyik ötlet honnan származik. Nem nagyon lehet már újat kitalálni. Egyáltalán ... van teljesen új ötlet az SC2-ben?

...amik akár maradhatnának is.

Lammer
meg a regi hangok...

Klemice
de amugy még az egységek nem kapták meg a kezelõpanelen a "képüket"
az alap ember robot és az alap protoss fej látható csomó egységnél
de ez mellékes

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

BEAST
remelem a reaperek megkapjak a firebat langszorojat es jok lesznek 😄 amugy nem igazan erdekelt eddig egyik blizzard jateknal sem, hogy mit honnan szedtek a lenyeg hogy jol nezzen ki sc kornyezetben 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

szucsy89
ja, bár a balace kialakítása úgy is az évek során fog végbemenni, ammikor kijön a játék valszeg balaceról nem igazán lesz szó bár ez még a w3 nál is így van, pedig nem mai csirke az se...amúgy meg könnyebb dolguk van mert az sc-be már kialakult egy fajta balace, és sok egység megmaradt, szal könyebb a dolguk mint ha teljesen új játékot csinálnának