StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
második is.úgy érzem ez is a siege tank sorsára fog jutni
de legalább valami beindult zerg fronton is.ha emlékeztek,terranok elõtt is kijött egy kép az egységekrõl.mondom én:karácsonyi ajándékként zergeket kapunk 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
sajnos a lol3 nem erdekelt sosem annyira... azt tudom, hogy pl. az sc alfa-beta fazisai es a vegleges kozott oriasi kulonbseg volt 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
alig merem megkérdezni, ez nem fake?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Mibõl van a zerg, romlott sajtból? Remélem ez nagyon béta verzió még, és visszahozzák a vérfürdõt 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Regards,
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Igen, valóban más politikát követnek, kár, hogy egyedül vannak ezzel. De ez nem zárja ki azt, hogy üzleti alapon mûködjenek. Na meg a Vivendi sem tartaná õket ilyen hosszú pórázon, ha nem lenne borítékolható a siker, meg kell feleniük ezen elvárásoknak is.
Regards,
Mindenesetre idõ elõtt szerintem sem fogják kiadni a játékot, de ez egyáltalán nem baj. Mondjuk az én elvárasaimnak nehéz lesz megfelelni, de a WarCraft II is szkeptikusan (mármint feltételezve, hogy jobb úgysem lehet) ültem a StarCraft elé, szerencsére mégis csalódnom kellett.
Regards,
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Regards,
(azért ez kellemesebb😄)
btw a pontos megjelenést azért kérdeztem mert az nem lenne elképzelhetõ hogy a 10.szülinapra lepnek meg mindket a játékkal?vagy legalább egy bétateszttel?vagy ha az se legalább a zergekkel xD
Suzuki Swift GL 1.3
A zerget majd jövõ márciusban, zergling és hidra bemutatásával kezdik, és 2008 karácsonyára fog ott tartani, mint most a protos, majd 2009-ben pezsgõbontás mellett felteszik azoldalra az utolsó egységet, végül pedig következik a 3 havonta friss hír a kiadásról ciklus, ami eltart 2 évig.
Persze ez csak sacc. Kiindulva eddigi viselkedésükbõl. 😊
valahol itt olvastam hogy vannak tervek arra hogy mmorpg asszem így hívják a wow-os témát😄 (öreg vagyok én mán ehhez)😉 szal hogy scbõl lehet lesz ilyen jellegû game (ami az életem végét jelentené így is ingázok sc és cod között😄😄) szal tud valaki valamit errõl? megjelenés tervezés egyáltalán igaz-e és ha igen akkor mennyire hihetõ az info etc. ty
MJ rulz Pink Team The Only One
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Suzuki Swift GL 1.3
lehet be jön a tippem,miszerint karácsonyi ajándékként kapjuk meg a kis rusnya dögöket :\
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."