StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
elsõ gondoltaom:fujba.dmeg 😊

második is.úgy érzem ez is a siege tank sorsára fog jutni

de legalább valami beindult zerg fronton is.ha emlékeztek,terranok elõtt is kijött egy kép az egységekrõl.mondom én:karácsonyi ajándékként zergeket kapunk 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
kinek tetszik ennyire ez a borzalom ? <#banplz>
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

light00
Nem kéne hogy úgy végezze mitn a Stronghold. Atom játékok, nagyon ott vannak a szeren, erre kjött a Stronghold2, 3D, meg mialóf@sz, és annnyira élvezhetetlen lett az egész, annyira gagyi lett, hogy elmondani is szörnyû. Nem az a típus vagyok aki a vizuális orgazmus híve, de rossz volt kipróbálni is.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lammer
uhhh meg a mai allapotnal is rondabb volt??? az genyocsunya lehetett 😄DD (nem 3 poligonbol allt egy unit hanem 1bol? 😄)
sajnos a lol3 nem erdekelt sosem annyira... azt tudom, hogy pl. az sc alfa-beta fazisai es a vegleges kozott oriasi kulonbseg volt 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
Egyetértek veled. Ezeknél a képeknél a warcraft3 szebb. A textúrákra gondolok nem az egységekre. Ne aggódj ezek még csak kezdetleges shotok a végleges szép lesz. Blizzardban nem csalódsz. Emlékszem annak idején mikor kijött a warcraft3 beta. Kipróbáltuk multiban csúnyácska volt. Aztán kijött a teljes és...és mai napig dotázok annyira imádom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Broafka
most nem azért, de a legelsõ videók meg képek sokkal szebbek voltak! :-/
alig merem megkérdezni, ez nem fake?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Phoenix007
Azok szerintem csak a banelingek (jól emlékszem, így hívják õket?), csak lesz rendes véresen-szézfröccsenõs zerg is...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

TurboX
Én is remélem hogy ez még nagyon kezdeti fázis, mert elsõ ránézésre (de még másidikra is) gyenge mint a harmat.
light00
De miért kell ilyen zöld felhõ mindnek? :\
Mibõl van a zerg, romlott sajtból? Remélem ez nagyon béta verzió még, és visszahozzák a vérfürdõt 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Phoenix007

AotS
Nna, talán van esély, hogy szép lassan elkezdik adagolni a Zergeket is. 3 új screenshot, az elsõn overlord is van <#vigyor2>
1. 2. 3.

The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive

skinnyman
Valóban, gyanús is volt. Akkor a hardwired le van kicsit maradva 😊

Regards,

TurboX
skinnyman

Regards,

BEAST
Szerintem jo hogy belekezdtek ebbe, nemreg jatszottam vegig az egesz tortenetet, ujraolvastam az osszes sc konyvemet, szoval en orulok 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
Jaja, majd leestem a székrõl kínomban mikor megláttam.
ProGabe
húha,micsoda frissítés

The Story so Far

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Innentõl kezdve elég arra koncentrálni, hogy jót csináljanak, arra szarnak magasról, hogy üzletileg mikorra lenne a legjobb ha elkészül, stb.."

Igen, valóban más politikát követnek, kár, hogy egyedül vannak ezzel. De ez nem zárja ki azt, hogy üzleti alapon mûködjenek. Na meg a Vivendi sem tartaná õket ilyen hosszú pórázon, ha nem lenne borítékolható a siker, meg kell feleniük ezen elvárásoknak is.
skinnyman
Sztem nekik egyébként szinte tényleg nem számítanak az anyagiak, a léneg, hogy csináljanak egy qrvajó játékot és ez mellesleg azzal is jár, hogy anyagilag is szépen ki lesznek fizetve. Amíg jó játékokat csinálnak, venni fogják õket, mint a cukrot, ha meg veszik, nincs probléma az anyagiakkal. Innentõl kezdve elég arra koncentrálni, hogy jót csináljanak, arra szarnak magasról, hogy üzletileg mikorra lenne a legjobb ha elkészül, stb..

Regards,

Egy szóval nem írtam, hogy nem a minõséget helyezik elõtérbe. De könyörgöm, egy üzleti vállalkozásról van szó, olyan banalitást nem lehet írni, hogy nem számítanak az anyagiak! A Blizzard a függetlenségét éppen a korábbi és jelenlegi sikereinek köszönheti, talán az anyagiaknak is közük van ahhoz, hogy képregénytõl kezdve mindent készítenek már a WarCraft világából.

Mindenesetre idõ elõtt szerintem sem fogják kiadni a játékot, de ez egyáltalán nem baj. Mondjuk az én elvárasaimnak nehéz lesz megfelelni, de a WarCraft II is szkeptikusan (mármint feltételezve, hogy jobb úgysem lehet) ültem a StarCraft elé, szerencsére mégis csalódnom kellett.
skinnyman
Blizzard szarik a bevételekre, az egyetlen ami számít, hogy olyan játékot csináljanak, amit sok év után is százezrek/milliók játszanak. Ez nem EA, hogy minden évben kiad 2 FIFA-t, még akkor is, ha nem hogy fejlõdés, de visszafejlõdés az elõzõhöz képest

Regards,

ToCsEk
Voltmár?. Ha igen akkor sry 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nincs olyan, hogy nem számít, valamibõl finanszírozni kell a hosszú fejelsztéseket, és a kidobott projekteket is, a WoW havidíj nem egy az egyben kerüla budget-be. Az elsõ rész pedig már több, mint 9.5 milió példányban kelt el, ami azért nem semmi.
Phoenix007
Szerinted a Blizzardnak mennyit számít ez a StarCraft dolog anyagilag? 😄

Hát igen, de ha nagyon húzzák az egészet akkor a grafika el fog avulni (ami engem nem érdekel, mert nekem ez a grafika még 1 év múlva is nagyon tetszene) és a sok noob aki mindig csak a grafika miatt rinyál az nem venné meg, ergo elég nagy bevételtõl esnének el. Szerintem most nincs abban a pozícióban a Blizzard , hogy eljátssza azt, hogy jövõ karácsonyra adja ki ezt a játékot ezzel a kinézettel. Jövõ nyár elõtt ennek ki kéne jönnie különben lehet , hogy nem nyernek vele akkora bevételt mint amennyivel számolnak. Én speciel nagyon várom és nagyon tetszenek az egységek is úgyhogy hajrá Blizzard!!! Remélem méltó lesz az elsõ rész hírnevére.

TurboX
Amikor az elsõ gameplay videokat útjára engedték, szinte mindenkinek ez a teória fordult meg a fejében (10 éves évforduló). Nem elképzelhetetlen, de én nem hinném hogy elkészûlnének vele addig, bár azzal a töménytelen infoval, amivel elárasztanak bennünket mostanság a fejlesztéssel kapcsolatban, ki tudja hol tartanak...
Mármint micsoda? A StarCraft 2 biztosan nem MMO lesz, ingyenes lesz a multi, sõt az elsõ rész szervereit sem lövik le egyhamar. Nem kell fölöslegesen spekulálni, manapság 10 másodperc alatt lehet tájékozódni.
skinnyman
Ha az "idén" szót kicseréled "jövõ"-re, akkor is épp eléggé optimista maradsz sztem, ne ringassuk magunkat ilyen reményekbe, mert mégrosszabb lesz kivárni így.

Regards,

szucsy89
nah akkor most az én verzióm: idén karácsonyra már sc2-zni fogunk, fõ az optimizmus😛PP
(azért ez kellemesebb😄)

btw a pontos megjelenést azért kérdeztem mert az nem lenne elképzelhetõ hogy a 10.szülinapra lepnek meg mindket a játékkal?vagy legalább egy bétateszttel?vagy ha az se legalább a zergekkel xD
bepe79
Remelem nem MMO lesz, mert akkor megmarom magam. Aki MMO-zni akar, annak ott van a WoW, a WoW kieg, meg a masodik WoW kieg, a Guild Wars, a Guild Wars kieg, meg meg ezeken kivul is rakatnyi MMORPG, meg MMORTS is. Ne legyen mar minden MMO, amivel arra kenyszeritik az embereket, hogy a jatek megvetele mellett meg havonta azutan is fizetnie kelljen hogy jatszani akar...

Suzuki Swift GL 1.3

Blizz sajnos 2 dologhoz ért iszonyatosan jól. A játék programozáshoz, és a végjátékhoz. <Értsd: a kiadás elötti "mindjártmegkapom" érzés végletekig tartó elhúzása>.

A zerget majd jövõ márciusban, zergling és hidra bemutatásával kezdik, és 2008 karácsonyára fog ott tartani, mint most a protos, majd 2009-ben pezsgõbontás mellett felteszik azoldalra az utolsó egységet, végül pedig következik a 3 havonta friss hír a kiadásról ciklus, ami eltart 2 évig.

Persze ez csak sacc. Kiindulva eddigi viselkedésükbõl. 😊

TurboX
Ez csak szimpla találgatás ill. álmodozás. A felmerûlt mmo projectbõl senki nem tud és nem is tudhat semmit. Aki tudja, az valószínûleg azért nem közli mert az állásával játszik.
csuszi
sziasztok kicsit off de on is😊
valahol itt olvastam hogy vannak tervek arra hogy mmorpg asszem így hívják a wow-os témát😄 (öreg vagyok én mán ehhez)😉 szal hogy scbõl lehet lesz ilyen jellegû game (ami az életem végét jelentené így is ingázok sc és cod között😄😄) szal tud valaki valamit errõl? megjelenés tervezés egyáltalán igaz-e és ha igen akkor mennyire hihetõ az info etc. ty

MJ rulz Pink Team The Only One

Venom
És poénként elõsször azt jelentenék be hogy törölték a projectet 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Lammer
2008 aprilis 1

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TurboX
szvsz jövõ tavasz környéke.
szucsy89
mikor is lesz 10 éves pontosan a sc1?
bepe79
Lehet abbol meg 2009 Karacsonya vagy 2010 Karacsonya is. <#smile> Fo az optimizmus.. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
ugyan😊

Én bízom benne hogy 2008 márciusban kijön. Remélem.
grizzly21
😊

TurboX
Miért lenne valószínûtlen? Csakhogy az a karácsony 2008-ban lesz.
szucsy89
inkább a játékot kapnánk meg karácsonyi ajándékként, bár ez nagyon valószínûtlen...
TurboX
jó esetben...
ProGabe
valami normális infót (értsd: ZERG!!!!!!!!! 😊 már ki kéne hoznia a blizz-nek,mert "hagyták kialudni a tüzet"...
lehet be jön a tippem,miszerint karácsonyi ajándékként kapjuk meg a kis rusnya dögöket :\

Phoenix007
És most megint jön 10 nap csend... 😊

Beast Machine
okéj .-.

...vágod?

BEAST
varunk <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast Machine
namivammá?

...vágod?