StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(reméljük)
(én mondjuk egy hidrának örülnék a fa alatt... ha már "karácsonyra zerget"-rõl volt szó.
Exact details have not been finalized, but we do plan to create a much more robust way of being able to search and share replays in game.
2. The Soul Hunter was considered a good counter unit against the Zerg; why did you remove the Soul Hunter from StarCraft II?
There were a couple of reasons, but one of the more important ones is that it was difficult to make it easily readable in big battles when the Soul Hunter had upgraded. Another reason is that this unit was way too targeted against the Zerg, since they have so many low hit point units, as opposed to other factions.
3. Has the Merc Haven been removed since the Reaper is built from the Barracks? If so, whats replacing it (if anything)? (www.Starcraft-Source.com)
The Merc Haven has been brought back in for the current build. It currently needs a Factory as a prerequisite, and is a prerequisite building to build Reapers from the Barracks.
4. Will "Unlockable Content" be included with the game, such as Art Packs, Secret Maps and Missions, Extra Units, and Special Sounds and Movies? (www.starcraftzone.com)
We are exploring the possibility of having various types of art unlockables, which may include some in-game decals.
5. Is it possible to build Phase Cannons, turn them into energy and then move them across the map to your opponents base or an expansion, redeploying them using a Phase Prism? (www.starcraft2.com.au)
Yes, this tactic will be possible.
6. How does a Zerg Overlord fly? (www.gamereplays.org)
To fly, the Zerg Overlord uses gas sacs (filled with helium) combined with a weak telekinetic psi-ability for lift and motive power.
---End of Transmission--- Karune
RTS Community Manager | Blizzard Entertainment
Chat with Devs: The Thor has been the unit that just hasnt quite fit in, in terms of role, but it might have found its own little place it can call home. After the Devs tried out several things with the Thor, including making it a super unit, they have now decided to have it replace the Cobra, as the heavy and air unit counter. Additionally, they may be adding a new mechanic, in which the Thor will need to be killed twice, once to make it immobilized, due to its large size, and then the second time to kill it for good. When immobilized, the Thor will still be able to fire at ground and air units. Additionally, while the Thor is immobilized, a SCV can repair it back to full health, having it regain mobility.
ez szerintem úgy lenne jó,ha NEM lehetne teljesen megjavítani,vagyis nem tudna újra mozogni.tehát:lemegy a hp-ja 0-ra,de csak egy kisebb pukk jön,és lehuppan a földre,mozogni nem tud.visszamegy az alap hp 1/3-a,mint 100%,és csak ezt tudná javítani az SCV.remélem érthetõ hogy gondolom

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
raádásul lecserélik vele a vessel-t 😞
Frissítés 1 hónap után, ezt is megértük...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
#2979: Ezért hagytunk nyerni múltkor, np <#smile>#smile>
[/off sry]
Hát akkor hajrá! 😊
tudom fejbol... nagy kunszt... egyeb? <#idiota>#idiota>
sazlé ez nekem(unk) valo 😄 (halljatok klantarsak? 😄)
Viccet félretéve: nem lenne rossz cucc, gondolkodni kell benne bõven, a fõ probléma az vele, hogy átláthatatlan a dolog, onnantól kezdve, hogy terítve van az asztal mindenféle bolygókkal, bázisokkal, transportokkal, tokenekkel, egymillió bábuval 2d és 3d változatban egyaránt, aztán mindenki elõtt kipakolva még egy csomó kártya, ami mindenféle boostokat ad neki (apróbetûs szöveggel leírva), és akkor támadás után derül ki, hogy teljesen esélytelen vagy lenyomni a két zerglingjét két zealottal. Van olyan boost, amit be kell jelentenie, hogy megkapta, de van ami így meglepetésszerûen kerül elõ, de még ha tudsz is róla, több körön keresztül fejben kellene tartanod, azzal együtt, hogy milyen kártyáit játszotta ki. Jóval összetettebb a dolog, minthogy megtanuld a sima StarCraft összes egységének HP-ját, sebzését, range-ét, ability-jeit, satöbbijeit. Szerintem ez a játékélmény nem ér ennyit.
ON: Szerintem a Starcraft 2 már most is pofás játék, nem kéne vele már grafikailag sokat szöszölni, inkább pár egységet átrajzolni vagy ilyesmi, de úgy összességében grafikailag teljesen rendben van. A Blizzard sohasem csinált csodaszép játékokat, az összes játékuk grafikája inkább hangulatos volt , mint gyönyörû. Mellesleg inkább legyen egy játéknak hangulatos grafikája mint csodaszép fotorealisztikus direktx 10 csoda. Az eddigi infók alapján teljesen bíztató a játék, remélem így is marad!
vicczet felreteve igy video alapjan nagyon bejovos... ez nem egy primko monopoly... lehet gondolkozni is kell? :p
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Egyetlen negatívumként az indokolatlanul nagy gépigényét mondanám."
Ezt majd' az összes, modern grafikával ellátott PC-s játékról el lehet mondani. Az ellenpéldák pályái természetesen sokkal kevesebb erõforrást igényelnek, attól függetlenül, hogy kinek mi tetszik jobban, nevetséges a CoD 4-hez hasonlítani egy az egyben a gépigényét. A gépigény valóban nagy, de annak indokolatlansága nem áll.
Változnak az idõk! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
zanyád!mi lesz még itt,te jó ég,nekem már így is 100%-ig megfelel(ne)! 😊
az már egy másik kérdés,hogy én ezt most eléggé megkérdõjelezem...
Most legalább van elég szín a játékosoknak. Utáltam azt a rikítóneon nemtudommit, ami az egyben volt 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!