StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
erre ott a gumi

csuszi
thx😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Ez már megtörtént, csak gondoltam hozzáfûzöm a személyes meglátásomat a történtekhez, ha már egyszer össznépi dzsembori van. További jó szórakozást kívánok! 😉
csuszi
szerintem neked kellene ezt a párbeszédet ignorálni, mi meg jót mosolygunk rajta😉

Beast Machine
áááááááá....
íííííííí.....
ûûûûûûûûû......
ééééééééé......
jáááááá...

...vágod?

Nem hiszem, hogy egy 11 évesnek ennyire butának kell lennie. Mindenesetre ti tudjátok, de ha már ennyire komolyan veszitek, akkor értelmesebb vagy világosan leírni neki a tényállást, vagy ignorálni. Legalábbis részemrõl remélem, hogy a következõ 4000 hozzászólásra nem ez szolgáltatja a témát.
TurboX
feltéve ha az a 96 nem a születési idejét hivatott jelölni
csuszi
nekem müxik, lehet rossz böngészõt használ.

Pedig nincs min, szerintem nyilvánvalóan kamuból csinálja egy jó ideje, legfeljebb az a kérdés, hogy elõször annak szánta-e (az én tippem: igen). Ez nem vicces, hanem szánalmas, és fölösleges vele foglalkozni, mert ez a célja.
csuszi
én tudtam hogy nem esik le neki.

5c0rp330n
Jaa vágom, szóval nem mûködik a http://starcraft2gyáricd-beneljesenmagyarulszinkronnalletoltes.lap.hu/ oldal?
Amikor én néztem, még mûködött, azóta biztos törölték <#shakehead>

TurboX
basszus komolyan mondom bekönnyeztem....
TurboX
Starcraft2 gyári cd 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
csuszi
3059😄😄😄D😄😄😄😄D

5c0rp330n
én? milyen linket adtam?

Mint a lopott biciklit. (najó ha sarah kerrigan lenne protossként akkor talán igen <#hehe>)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Good BYE kitty nem megy az a link amit adtál
Beast Machine
duktam. :C

...vágod?

5c0rp330n
alap 😊

light00
duknád?!<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Beast Machine
nemizs csunya....

...vágod?

TurboX
" A Blizzard korábban már hivatalosan is megerõsítette, hogy egy új MMO formálódik a stúdió berkeiben, a konkrétumokat egyelõre azonban hétpecsétes titokként õrzik. Kína vezetõ online játék operátora, a Netease értesülései szerint a Starcraft Online-ról van szó... "

Tovább... (GS)

Tudom kicsit már unalmas de valami flémmel fel kell dobni a forumot...
Phoenix007
Én nem õszülök ... én kopaszodok ... ha lehetne választani, inkább õszülnék ... jah, 28, mielõtt még kérdeznétek 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

O.o
rosszvicc.

Szabi84
ezután már a hajhullás kezdõdik😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nekem is van, pedig rohadtul nem tartok ott. D:

Supersix
Ki nem õszülne meg, ha ennyi Zerget kéne likvidálnia 😊 meg ha egyszer csak a csajod átváltozna egy csúnya szárnyas izéra!

Broafka
ez akkor is egy késõ 30-as kora 40-es emberkének a képe!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

TurboX
OffazOnban: Az õszülésre visszatérve, abszolút nem korfüggõ. Jópár huszonéves ismerõsöm õsz, mitöbb nekem is van már jópár õsz hajszálam ami nem azt jelenti hogy túlzottan stresszes életet élek, csupán egy kis genetika és meg van oldva.
5c0rp330n
iszik mint állat, biztos attól öregedett meg ilyen gyorsan 😊

Elvileg simán elképzelhetõ az õszülés is, belegondolva teljesen normálisnak hat. Ráadásul ez mégiscsak egy sci-fi, amitõl persze bugyutaságok nem kellenek bele, de ilyen dolgokon tényleg kár fennakadni.

Ezzel az erõvel maga a játékmenet (márpedig mint játék, az elsõ rész mai napig etalon, pláne multiban) több logikai ellentmondást vet fel (pl. BC vs marines), mint a világ háttere. Ettõl persze meg lehet vitatni az esetleges furcsaságokat, de ebben nem látok semmi problémát.
BEAST
Keresztapam is elkezdett elegge oszulni, pedig o meg csak 38... de ugye a stresszes eletmod :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast Machine
csak mert kb annyira õsz, mint a faterom, aki idén lesz 46...

...vágod?

Nem öreg, hanem lecsúszott.

Hivatalos oldalon is így írják.
Beast Machine
Raynor eléggé megöregedett, mintha a 40-es éveinek végén járna. ILyen sok idõ telt el a történetben az elsõ rész óta? Az elsõ részben még csak 27 éves volt....

Én elsõsorban a történetre és a single playerre leszek kíváncsi, a multi hidegen hagy - ha sikerül egy olyan szintû storyline-t és karaktereket összehozni, mint a SC-ben, akkor meg leszek elégedve.

A grafika meg több, mint tökéletes ebben a formában, és stílusban.

...vágod?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
Ezek szerint egyéni probléma.. (furcsa hogy IE-el tökéletes)
unknown nick
Nekem semmi hibát nem csinál FF-al.

TurboX
Hihetetlen hogy még most sem voltak képesek megoldani a fájerfokszos problémát a hivatalos szájton. Fless képek esély nélkûl míg a kommunití instant zárja a böngészõt ofkorsz.
Mostmár nem, milvel lelõttétek a poént 😞

Beast Machine
na AZ bebafna 😄

...vágod?

Lammer
LOAL 😄😄😄::ADASDADasdad

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szucsy89
:ASD_fsadsS_98FÓds_FFDS__
TurboX
következõ mondata az lesz hogy nem látja hogy mi van a keretben
szucsy89
nah jólvan lelövöm a poént.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem lehet sehonnan se letölteni, de ne mondd el senkinek

<#lama>
5c0rp330n
Innen. -.-

Szabi84
😄DD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Beast Machine

...vágod?

Nem érdekel milyen baja van, a letölthetõ részeknek, csak mondjátok honnan lehet letölteni.
<#eljen>