StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
plusz remélhetõleg megismerkedhetünk a zergekkel (vagy zerggel,mert ugye angolban a zerg a többesszáma is 😊

lehet õk már ki is próbálhatják mind a három fajt? 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
na hétfõn lesz egy sc2 "verseny" a következõ nevekkel

PuSan
Savior
JaeDong
Luxury
Hwasin
UpMagiC
Ra
Stork
NaDa
Bisu
BoxeR

<#wow1>

V9ykn8_TZL0

TurboX
XD
mint ha jobban menne neki a sztarkráft tutú mint az angol nyelv
Davidus
ez a legjobb
Moon próbál angolul beszélni😄

V9ykn8_TZL0

TurboX
szép kis összefoglaló, és van olyan amit még nem láttam <#eljen>

(moon szépen zongorázik)
Davidus
aranybánya!
fõleg az unofficial rész érdekes

V9ykn8_TZL0

Lammer
'en meg nem .osan...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ja végre van amiben jobbak lehetünk mint õ. <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
Ne légy ilyen negatív, mindössze azt írta, hogy "én mÉg nem", majd néhány év múlva, addig megölné a szívét a kíváncsiság<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Szégyelld magad. Ha meg nem tetszik akkor minek írsz ide? 😄

Lammer
en meg nem -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

FanArt

Wow!!! Fincsis képek 😛

Igazad van, én is a zergeket várom, hisz õk a kedvencek, ez alap 😄

#3141: ne légy telhetetlen!!4 😄

BEAST
en a teljes jatekot, vagy legalabb egy demot, de ti tudjatok 😄😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
én meg a zergeket ^^

ezmi?
Én már a bétát várom <#idiota>

Zenszkij
2010-2011-ben talán ki is adják a gammát a Blizzardot ismerve...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magh
Persze, hogy nem lesz, de mint SP element bejelenthetik a hibrideket.ó 😊.

Talán nem véletlenül, de mégis néhány ezer kilométerre az állítólagos bejelentéstõl 😉

Magh: Egészen biztos a harmadik faj kiléte, és az is, hogy nem lesz több választható faj az alapjátékban. Egy interjúból ez már korábban kiderült, mint az is, hogy talán a kiegészítõben lesz. (Végülis a WC3 is majdnem kapott új fajt a TFT-ben, aztán mégsem.)
szucsy89
ez jó hír! (meg a zerges is😛)
Davidus
ugye a Blizzard is március 10-én hívja be magához az újságírókat. gondolom nem véletlenül😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
azért a 2 hír együtt már elég hihetõvé teszi a szitut

V9ykn8_TZL0

Magh
Reméltem is, multi szempontból nem jön be a War3-féle túltelített neonparádé, bár remélem, a terephez nem nyúlnak, valami félelmetesen jól néz ki. Mérget meg nem vennék a Zerg bejelentésre, fórumon pl. a hibridekkel riogatnak, de már nagyon itt lenne az ideje...

Davidus
ÁÁÁ legyen már március 10😄
"Starcraft II grafikáját illetõen a fejlesztõk szívükön hordozzák a rajongók visszajelzéseit, így a képregényes, mesés, warcraftos színvilágot sötétebbre cserélik. A grafika tehát várakozásainknak megfelelõen nem lesz olyan telt, hanem szemcsésebb, “valódibb” hatású lesz."

V9ykn8_TZL0

Davidus
TurboX
elég régóta kering ez a pletyi, kiváncsi leszek rá
Davidus
egy koreai forrás szerint-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
amúgy a zergeket egy koreai szerint március 10-én mutaják be😛 SC2 bejelentést is õk köhögték ki idõ elött

V9ykn8_TZL0

Agamemnon
még nicns demo

underground2
honlehet letölteni a demo-t?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

unknown nick
Én sem látom a negatívumait az MBS-nek vagy az unlimited unit kijelölésnek. Ezek hiányai inkább a játék (SC:BW) fogyatékosságai voltak, amibõl aztán skill faktor lett. Az SC2-ben szvsz jobban átgondoltak a unit képességek és valszeg gyorsabb a játékmenet. Lesz mire elkölteni az APM+skill nyereséget. Át kell szokni az új rendszerre ez tény, de ha jól csinálja a Blizzard, inkább a játék elõnyére fog válni, mint a hátrányára. Az élvezeti érték növekedni fog, a játéktudás értéke marad.

Magh
Sok a sírás az unlimited kijelölés, teljes queueing és MBS miatt a hivatalos fórumokon, szvsz teljesen alaptalanul. Az egész a main seregek általános mozgatására lesz jó, amit én személy szerint utáltam a SC:BW-ban, irgalmatlan idõt (erõforrást, APM-et) felemésztett. A csata elõtt és alatt így is pozícionálmi és mikrózni kell majd az egyes csapatokat (ami az érdemi rész, és így sokkal több idõ jut majd rá), egy attack-move limit sereg nem fog játékot nyerni.

BEAST
24 meg rendben is lenne, de vegtelen kijelolos dolog mar annyira nembegyere ... bar azt is meg lehet majd szokni :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

light00
Csak az a baj, hogy mintha korábban azt mondták volna, hogy nem unlimited lesz, hanem 24 v 36 lesz a max. :\
(mint a képen, 24)

Beast Machine
bazz, beüt egy 60-as zergling ráss, abból büntetés lesz 😮

...vágod?

Dragooon
jó kis mókákat lehet majd csinálni ezzel..<#vigyor1>
az a 12-es korlátozás néha nem igazán tetszett.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Phoenix007
ezmiez?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Szabi84
köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szabi84
nemtalálom ezt a háttérképet<#szomoru1>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Beast Machine
tutibiztos

...vágod?

Beast Machine
fotosopp, vagy photoshop? 😄

...vágod?

BEAST
remelem az a demo veletlenul esetleg szandekosan felkerul netre is XD

TurboX

queenlisk..khm.<#hehe>

kíváncsi leszek rá akció közben
light00
Nah, csak tényleg legyen valami új (Y)

ProGabe
na dobjuk fel kicsit a topikot

ultra:

"A TeamLiquid.net SCII fórumában hívta fel egy dél-koreai srác a figyelmünket arra, hogy koreai források arról árulkodnak, hogy a Zergek bejelentése a következõ hónap 10-én, azaz 2008. március 10-én lesz a Grand Intercontinental Hotel Ballroom-ban Dél-Koreában, és Frank Pearce vice-president is jelen lesz az eseményen. Ezen kívül ki lehet majd helyszínen próbálni most már a mind a három fajt tartalmazó jelenlegi SC2 demót.

Figyelem a hír a Fighterforum.com és a Fomos.kr oldalakról származik:

Vagyis hivatalos megerõsítése még nem volt az eseménynek, tehát még lehet kacsa. (De ha igaz … ÁÁ.)"

brutáljó kép:

BlizzCon: Moon Protossal játszik
Idõtartam: 14:37

URL: http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/video_player.html?id=KiY3lTX65b8PuTDZ és
http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/video_player.html?id=JHI7kTCv5b8PuTHe

BlizzCon 2007 - Multiplayer Footage

Idõtartam: 5:46

URL: http://www.youtube.com/watch?v=Q75nb_oFjuM és
http://www.youtube.com/watch?v=F6ED3LoFqQA és
http://www.youtube.com/watch?v=LsLSW9ZRNkc

BlizzCon: Moon Protossal játszik

Idõtartam: 14:37

URL: http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/video_player.html?id=KiY3lTX65b8PuTDZ és
http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/video_player.html?id=JHI7kTCv5b8PuTHe

Nem olvasok vissza, mivel olvastam az elejétõl. Ha tényleg ennyire bolondnak tartjátok (ergo komolyan veszitek), abból az következne, hogy szájbarágósabb magyarázatból értene csak, ilyen pedig nem volt. De mint mondom, nem érdekel már annyira a téma (bár tényleg nem tetszene, ha megjelenésig ezen offolna mindenki, de nem az én dolgom, nem szólok már többet bele), további hozzászólásokat ezzel kapcsolatban nem is kérek nekem címezve, ha az álláspontom nem volt érthetõ, akkor ez van.
bepe79
Varj, van meg egy lehetoseg! Itt: http://w3.bsa.org/hungary/ kerdezz ra, hogy mit csinaltak a linkkel es mikorra allitjak vissza, hogy letolthesd az SC2-ot.

Suzuki Swift GL 1.3

TurboX
"ha már ennyire komolyan veszitek"

Itt senki sem veszi õt komolyan.

"világosan leírni neki a tényállást"

Olvass vissza.