StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
kit erdekel, hogy osszevissza katog? a vegeredmeny a fontos! te megnezed egy 100 meteres sikfutonak az edzeset, meg beleeled magad, hogy uristen 10 liter vizet leizzad ,,, hukerz? a vegeredmeny a gyonyoru :p hogy vilagcsucsot fut (vagy analogia) -> vagy latsz egy kivetiton egy olyan meccset amire te keptelen lennel, de ragod a kormod, mert 2 unittal kimikrozzza az atyaursitent is <#zavart1>#zavart1>
ennyi! lehet igy is szemlelni a dolgokat...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
Nem, rengetegen mások is, de a vak is látja mi az egész vonulat fõ húzó ereje.
szal nem kell 300 apm ahhoz hogy valaki jól érezze magát a b.neten
V9ykn8_TZL0
(hint: nem 1.5 mp alatt hanem EGY 😉
Jadeong es Nada a 400as APMevel siman boldogul evvel...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"APM lamulast jatszani. eloszor is, te ilyen nyomi amator APM ertekkel"
én nem tudom hány éves vagy, azt se hogy milyen ember, de hogy ilyen szöveget utoljára cs 1.6-os sanyikátol és lacikátol halltotam az is biztos.
Maradjunk annyiban hogy egy játék az játék, amit lehet profi módon játszani és nem fordítva. Én speciel nem, azaz NEM fogok
"- 6-7 kontroll unitot bemikrozni az ellenfel mainjere
- kozben 8-10 barrackbol ontani a tamogatast
- gyartani a parejokat 3-4 bazison FOLYAMATOSAN, hogy tokeletes legyen a makrod ALAPJA
- esetleg meg egy kicsit vedekezni a mutaharass plusz lurker flank kombo ellen"
Játszani(!) fogom a játékot haverokkal (és valszeg sör társaságában), nem pedig mûvelni(!).
Lehet hogy bennem van a hiba, de nem sz*pom le magam mert xy koreai kisgyerek 300at kattint 1.5 mp alatt.
Úgyhogy egy minimális riszpekt azoknak is akik normális emberi lény módjára játszani akarnak és nem egy újabb "munkaheylet"
Remelem én is kielégítõ voltam 😊
- kozben 8-10 barrackbol ontani a tamogatast"
Na ez az ahol még a powerplayerek is könnyen elvesztik a fonalat (midgame körül-után).
Végülis az elsõ rész csupán minden idõk legjobb RTS-e, nem mellékesen single player tekintetében is. A másik nem-Blizz fejlesztésû, sikeresnek mondható RTS, a DoW hadjárata pl. brutálisan unalmas.
Az egyszerû alapok maradnak, kicsit átdolgozva, mert csak ezt lehet majdnem tökéletesre balanceolni. Pont. A campaignt meg valószínûleg telepakolják majd egyedi egységekkel és mechanizmusokkal, hogy kellõen változatos legyen.
szoval az elejen a tekeres a bemelegiteshez kell... miert? leirom:
ha kell mutatok videot, hogy miert hasznos parkinzonkoros style APM lamulast jatszani. eloszor is, te ilyen nyomi amator APM ertekkel, hogy a fenebe csinalod meg azt amit most felsorolok, ADOK ra neked 5 azaz OT masodpercet:
- 6-7 kontroll unitot bemikrozni az ellenfel mainjere
- kozben 8-10 barrackbol ontani a tamogatast
- gyartani a parejokat 3-4 bazison FOLYAMATOSAN, hogy tokeletes legyen a makrod ALAPJA
- esetleg meg egy kicsit vedekezni a mutaharass plusz lurker flank kombo ellen
elarulom, soha! szal a "tokeletes" jatekhoz az alap feltetel, hogy kib*szott gyors es preciz legy? miert? mert EZ REALTIME jatek, es nem turn based... ott raernel pocsolni... itt nem, ha pocsolsz -> gg
remelem kielegito voltam! 😉
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
-
Ez a videó már jobban bejön! <#wink>#wink>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
V9ykn8_TZL0
"Új nyersanyag esetleg?"
kicsit nézzünk körbe az ea háza táján és rájövünk hogy ez maga a kánaán, (vágjak fát, bányásszak 15 fajta ércet, esetleg fejjem meg a tehenet hogy nõjön a faluba a poluláció?) az egy másik játék. pár db video, kép alapján nagyon leírtad ezt a játékot, ami még kész sincs.
a klikkelgetést azonos pontra 50x én sem értem teljesen, egyszerû apm huszárkodás, vagy annyira jár az agyuk hogy nem tudnak leállni 😄
ezt nagyon sokan hangoztatják,és vagy nem ismerik az elsõ részt,vagy nincsenek tisztában azzal,hogy mennyire mások az egységek a kettõben...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
És ne vegyétek rossz néven, de egy ilyen videót elnézve, semmivel sem tûnik jobbnak, mint az elsõ rész. Ugyanaz, csak jobb grafikával. Remélem az egyszemélyes kampánynak ennél jobb lesz a hangulata, és nem lesz ennyire unalmas. Vagyis azt akarom ezzel mondani, hogy jó lenne, ha kellõ energiát fektetnének a sztoriba, és egyúttal az egyszemélyes játékmenetet is kiegészíthetnék még, akár olyan dolgokkal, amelyek nem feltétlenül lennének elérhetõek a multi üzemmódban. Ezáltal nem sértenék meg azt a fenemód sztárolt egyensúlyt. Mert ez így jó a koreaiaknak, de mit kapnak azok, akik esetleg a Starcraft univerzuma miatt vennék meg a 2. részt, és nem pedig az apm-jüket akarják számolgatni?
Nem feltétlenül az a bajom, hogy nem lesz új nép a single játékban sem. Talán példának lehetne említeni az Age of Empires 3-at, ami a 2. részt váltotta. Ugye itt nemcsak az történt, hogy átlépett 3D-be, hanem a készítõk sok újat is adtak hozzá, amellyel színesítették a játékot. Most, hogy ez mennyire sikerült nekik, az más kérdés, de legalább megpróbálták. Ennél meg mit látunk? Némiképp megváltoztatták az egységeket, felturbózták a grafikát és eltörölték a kijelölés limitjét. Ez nem tûnik soknak. Új nyersanyag esetleg? Képzésen túl, más módon beszerezhetõ egységek, zsoldosok? Semleges népek, melyek segíthetik mind a játékost, mind a gépet, attól függõen, hogy ki nyerte el a szövetségüket adott pillanatban? Új gazdasági rendszer? Némi kereskedelem? Kapcsolat a pályák közt, esetleg átmenthetõ egységek?
Tudom, már megint csak fanyalgok.
Saor Alba
ZvP
Legalábbis nekem új. Érdekes, hogy nem használják az auto mininget. Egy fokkal jobb, mint az eddigi gameplayok, de még mindig látszik, hogy a játékosok tapogatóznak és nem igazán tudják mit csináljanak.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ambator szerintem a korrekt a war3as metodus lenne... ki/be kapcsolhato modon, igaz az is "APM igeny" de sokkal kevesebb, mint "elmikrozni" a medickekkel -.-