StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
kezdtünk hiányolni..
Rage47
remélem ez a topik azért nem lesz majd warezzal tele ha kijön:S
szucsy89
a játék még nem jelent meg. se béta, se céta se demo, se SEMMI. a megjelenés is bizonytalan még...
5c0rp330n
bazd

meg.

Rage47
hát ez no comment<#banplz>
Mondjátok má meg honnan lehet letölteni az sc2-t. Nem érdekel hogy béta, vagy mittom én de mondjátok meg. Aki segít elõre is köszi.
5c0rp330n
néha kell egy kis ilyen is, nem lehet mindent mindig komolyan csinálni 😊

Ápr 1-je már csak errõl szól 😉
Elnézzük nekik 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lynx_TWL
hát ja, valszeg az egész programozó és teszter gárda a kamu híreket szerkesztette.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

light00
nee, ezek betegek 😄DD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

unknown nick
Látom baromi sok idejük van. A játékot csinálják ne hülyeségeken törjék a fejük. 😊

ProGabe
azért EZ se semmi!

concept vs screenshot rész nagyon üt XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

There is NO cow level!!!!4

<#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

szucsy89
lol nagyon komoly bagóval a szájában😄DD
TurboX
ejj ezek de jól néznek ki 😄DDDD
ProGabe
hehe,és mint a panda a war3-ban (az is áprilisi tréfának indult),ez is biztos hogy benne lesz,ha máshol nem,az editorban mindenképp

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Phoenix007
Sokkal jobban néz ki, mint azok az egységek, amik komolyak... 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
tök jó 😄
Davidus
tényleg?😄

V9ykn8_TZL0

Beast Machine
áprilisi tréfa.....

...vágod?

Davidus
Beast Machine
"OH SHI-"

...vágod?

Lammer
mikrozz Johny, mikrozzzz!!!!!!!!!!4 <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

<#idiota>

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Phoenix007
Bugos az mind 😊 Na mondjuk nem vittem még végig, még csak ott tartok, amikor rájönnek, hogy csak hülyén néz ki a Kane fején a tésztaszûrõ, úgyhogy leveszi, és röhög egy jót...

Rage47
sztem tök jó lett a kampány😊) kivéve az utsó pályát, ami eléggé bugos😊
Phoenix007
Na de az még hagyján, hogy multiban sz*r, a kampányt elkezdtem volna játszani, elindultam 8 NOD repcsivel, összetalálkoztak az új GDI légvédelmi tankkal, még végig se' mondta a mondatot, hogy megtámadták õket, máris halott volt mind...

BEAST
A Westwoodnak soha sem volt celja hogy multira balance-olja a jatekait, es az EA sem eppen a sikeres multi jatekairol hires :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
ez a cnc3kieg valami kegyetlen szar lett, epikjunitokkal az élen. hozok egy marv-ot pár támogatóval (de még az sem kell), állíts meg. újabb pusszancs az ea hasára...
BEAST
The Settlers - Rise of an Empire, nekem tetszik, utoljara a masodik resz tetszett ennyire 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Phoenix007
Hát hogy ihletõje, az egy kicsit halvány kifejezés ide. Tulajdonképpen a fele onnan származik 😊 Na persze ez nem baj. A WH40K-ból a két új csapat sem rossz, de nálam még mindig a space marines a favorit.

Settlersbõl melyik a jó? A 6-os? Van annak valami alcíme?

Amúgy nem lenne rossz ez a CnC3, de ezeket a kétpixeles embereket nem tudom már mire vélni. Marhára nem lehet õket megtalálni a pályán, megkülömböztetni meg aztán végképp nem. Most megint raktak bele egy csomó új egységet, ezt aztán már tényleg képtelenség kiegyensúlyozni, úgyhogy komolytalan már teljesen. Na mindegy, csak kibírjuk valahogy a StarCraft 2-ig...

Esetleg a Dawn of Wart is érdemes lehet kipróbálni, korrekt gépigény (pláne, hogy nem mai a játék), és a WH40k világában játszódik, mely részben a StarCraft ihletõje is volt.
BEAST
Pedig a settlers sem rossz, a masodik ota nem adtak ki ilyen jo reszt 😄

Ok, koszi, en most toroltem le az Age of Empires 3-at, mert rohadtul szagatott a menu, meg a varos... Jatekban maxon siman fut, csak menuben szar, na mind1. CoH viszont jo otlet, meg1x kosz!

hoy ehh

BEAST
nem gyulolom, szeretem a c&c jatekokat is, csak nem egy kategoria a ketto... amugy meg vedd elo az sc-t meg a wc3-at addig ... bar mostanaban megint rtsezhetnekem van Company of Heroes meg Settlers 6 amivel bohockodok 😄:d

Tudnatok mondani StarCraft-hoz hasonlo jo strategia jatekot, latom a CnC 3-at nagyon gyulolitek. Csak azert kerdezem, mert nem tudom mit vegyek elo a megjelenesig.

hoy ehh

BEAST
😄😄d

Phoenix007
Ha már így a CnC3 került szóba ... LOOOOOL! Láttátok a kiegászítõt? A filmekkel sikerül már megint alulmúlniuk önmagukat 😄 Kane-nek biztos valami cyber-implantot akartak volna csinálni az arcára, csak kicsi lett, nem ment rá rendesen a "színész" fejére, csak úgy féloldalasan rádobták a kis sityakot -> így ni! 😄

TurboX
cc3 helyett bármilyen rts ott lehetne ebben a formában^^
Magh
A CnC3-nál minden jobb...

unknown nick
Nézzétek a 6.-at: <#wink>

Command and Conquer 3 Top 10 Ladder 😊

Beast Machine
nem.<#idiota>

...vágod?

BEAST
emlitettem hogy holnap kezdodik? ...

Beast Machine
május elõtt semmiképp.

...vágod?

TurboX
messze van az még
BEAST
yay! sc2 beta... soon! <#idiota>

Lammer
ensem feszengek... najo, hajra SKT1 megmeg terranok megminden!!4!! <#zavart1><#idiota>

Krinyo
én nem is nézek sc meccset 😊 inkább játszom amatörként és élvezem a játékot feszültség nélkül 😊

Lammer
szivesebben nezem 2 pro jatekat kivulrol(tehat most nem fpvodrol van szo!) mint ket amator luzert 😉 nemtom' te hogy vagy vele 😉