StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi leszek protossoknál hogy lesz ez.

Eddig is rendelkezett aoe (splash damage)-al néhány egység az 1-ben: siege tank, reaver, lurker, stb...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Magh
Egyébként érdemes megnézni a kiszivárgott videókat, átadják a hangulatot, ami pl. a zerg prezentációnak szvsz nem sikerült. Látszik a kiváló útvonalkeresés, remek irányíthatóság. Sajnos a profik úgy játszanak, mintha életükben elõször ülnének SC elõtt, alig látni egységeket; nyilván megmondták nekik, hogy mindent ne hozzanak ki, de legalább pár lurker, roach, vagy valami caster beleférhetne. A Z 10 linggel akarja megfogni a Colossusokkal támadó tosst, nem túl reális.

BEAST
Igen, remelem igy lesz ... meg azt hogy aprilisra lesz valami jatszhato alfa/beta/demo/akarmi 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Valószínûleg hibátlan lesz. A sok AoE és speciális képesség azért került be, hogy a MBS és unlimited select miatt felszabaduló rengeteg extra idõben legyen mivel foglalkozni. Amúgy csak a terran kirívó a rengeteg AoE egységével, a toss és zerg ugyanannyit kap, mint a Brood Warban. A micro kizárt, hogy kihaljon: a main seregek mozgatása tizedannyi idõt igényel, maga a gyártás is gyorsabban lezavarható, a smartcasting miatt nem kell egyesével jelölgetni pl. Vesseleket vagy HT-kat. Ezek együtt kiteszik egy SC:BW pro fél APM-ét, ami a SC2-ben már micróra és jóval több harassra, többfrontos támadásra "elkölthetõ". Ezért is dolgozzák át radikálisan a transport rendszert.

Phoenix007
> Majdnem rárántottam.

Na Krinyo, kivel is van probléma? 😄

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

5c0rp330n
milyet használsz?

berlinboy6329
micsináljak vele?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

5c0rp330n
böngészõ?

berlinboy6329
Starcraft 2 videókat akaork nézni youtubeon,de azt irja,h a Javascriptem ki van kapcsolva...Minden mást emg tk nézni,egyedül a youtube szaraxik..mit csináljak vele?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
Kivancsi leszek milyen lesz majd a multi resze pro szinten ... az egyhez kepest szvsz az egyik legnagyobb valtozas hogy rengeteg egyseg rendelkezik aoe tamadassal, egyertelmu hogy azt szeretne a Blizzard hogy kismillio vs megtobb harcokban minnel nagyobb legyen a pusztitas, remelem ettol meg nem hal ki az egyre jellemzo egysegtancoltatas, fokuszalas(micro xD ):o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast Machine
Nekem a Thornál keringtek érdekes gondolatok a fejemben..... Ahogy elkészült, aztán szépen felállt (mármint a Thor).

...vágod?

Majdnem rárántottam.

Beast Machine
bocs, nem 3, hanem 300

...vágod?

Beast Machine
csak nem biztos, hogy 8-9x-es széria nélkül bírni fogja a 3 zergling + egyéb kedvességek (robbanás, fényeffekt, miegymás) egyszerre való számolását.

...vágod?

BEAST
Nem beszeltem 9xes szeriarol, es azt sem emlitettem hogy a grafika miatt szeretnek jatszani vele, de ha van ra mod miert ne lehetne a legreszletesebb grafikaval jatszani? ...

Krinyo
Amúgy szvsz aki ezt a játékot a graf miatt akarja játszani, azzal valami probléma van...

Krinyo
következtetni lehet hogy ha egy "õsrégi" gef 5200-ason elindul akkor nem kell majd neki gef 9x-es széria high beállításokhoz.

BEAST
Ez a tervezett minimalis gepigeny, nem a minimum a cel ^^

ProGabe
fizetõs bnet?ugyan már!nem hülye a blizzard.ezt nem arra értem,hogy így kevesebben vennék meg,stb,hanem arra,hogy ismerik a hamachit...

wow-nál nem lehet megoldani tört szerverrel ugyan azt az élményt,mintha eredetin tolnád,itt már sima ügy!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Krinyo
a minimum gépigény gef 5200, szóval nem kell parázni

Beast Machine
remélem.

A hsz-el meg azt akartam kihangsúlyozni, hogy EZÉRT a gammáért már megéri gépet venni.

...vágod?

BEAST
Ja ok koszi 😊 azert kerdeztem mert par napra visszamenoleg nem talaltam uj terran temaju muvit ^^ Ettol enis felek egy picit, de remelem egy 8600GT vagy maximum egy 8800GT eleg lesz a maximimalis teljesitmenyhez :o

Beast Machine
annyira nem új, csak nekem az.

Terran Demo HD

...vágod?

BEAST
link?

Beast Machine
én megnéztem ezt az új Terran videót a GT-n és MOST kezdek el spórolni új gépre.

...vágod?

szucsy89
valami ilyesmi hsz-t akartam én is írni most😊)

nem hiszem am hogy fizetõs lenne...elég sok embert veszítenének így (bár szép lassan visszajönne a pénz a havidíjakból), mondjuk az biztos hogy akár fizetõs lesz akár nem tuti sikeres lesz bevétel szempontjából, és a blizz a játékosokat nézni, szal sztem nem lesz fizus...
Rage47
én is így vagyok vele
5c0rp330n
ha a bnet ingyenes lesz, biztosan megveszem a játékot, ha nem, akkor erõsen elgondolkozok rajta. csak nem lesz olyan geci a blizzard...

Davidus
régi b.net játékok dobozára rá van írva hogy free. ha fizetõssé tennék perelhetõ lenne a Blizzard😛

V9ykn8_TZL0

TurboX
a hírbõl az jön le hogy a Battle.net igénybevételérõl van szó, az hogy lesznek megkülömböztetések játékokon belûl (régi vs új) még zavarosabbá teszi az egészet
Davidus
a régi játékok nyilván ingyenesek maradnak

V9ykn8_TZL0

TurboX
nah kicsit diablózok, vagy bw-zek..húh bazz mégsem, nem töltöttem fel a bankszámlámat... elég röhejesen hangzik nem?

sztem max annyi lesz (már ha van valóságtartalma) hogy lesznek fizetõs, úgymond extra szolgáltatások benne amit nem kötelezõ igénybe venni
Davidus
havi 1 rugót nekem simán megér a hack mentes bnet

V9ykn8_TZL0

Davidus
SC2vel jelentõsen meg fog ugrani a bnet látogatók száma így a bnet reklámok értéke is.
de ha mégis fizetõs lesz akkor is max a wow harmada lesz az ára szerintem.

V9ykn8_TZL0

BEAST
Azert van kulonbseg wow serverek es a battlenet kozott, mig az egyiket nem nehez fenttartani reklamokbol, addig a masikhoz valoban elofizetok kellenek. Szerintem nem nyulnak a battlenethez ilyen teren, a battlenetet hasznalo blizzard jatekok nagy sikerenek egyik oka pont az ingyenes megis igenenyes multi lehetoseg volt. Arrol nem isb eszelve hogy egy jatek folytatasa mindig nehez ugy, valami nagyot kell alkotni hogy sikeres jatek legyen, egy Starcraftnal ez duplan igaz mert meg mindig aktiv esport jatek, a fizetos battlenet csak artana neki.

Besz
Simán! Mégis mit vártatok a WoW után? Kell a zseton. <#eplus2>

Nézzétek a jó oldalát, a bannert ki lehet majd egészíteni efféle hasznos információkkal: "Tört szerver nem létezik!", "Itt mindenki tiszta!", "NO WAREZ!", stb. <#hehe>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

BEAST
ZvP <#rinya>

TurboX
már látom az ostromot a vivendi székház elõtt
ToCsEk
"Az is lehet, hogy a Battle.net is fizetõs lesz. A kérdésre nem érkezett egyértelmû NEM válasz, hanem hogy a kereskedelmi dolgokban majd csak a játék véglegesítése után fognak dönteni."
<#wilting>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

BEAST
nem tunik rossznak <#eljen>

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

:ASD:ASD

#3239: igazából ez lenne méltó valódi ultralisk-nek 😄

Szavadon foglak 😄

Szabi84
tuti hogy középkategóriás gépen is frankón fog menni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

5c0rp330n
mondom: KIZÁRT, hogy azért kicsi az fps a videó egyes részein, mert ennyivel bírta a gép, amin futott. el van cseszve a videó kódolása, ennyi. ha ilyen gyalázatosan kevés fps-el futna az elérhetõ legdurvább konfiguráción egyenesen a nasa-tól, nem merték volna kiadni ezt a videót. jóhogynem a hang csúszását is a játék hibájának tulajdonítjátok -.-

Prince of Máté
Ezt majd azután mondd, miután full grafon bejön 200 zergling a képernyõre!

Krinyo
én most a videótól függetlenül mondom

Rage47
de más HD videó, ami tökéletesen fut
Krinyo
hát még biztos nem optimalizálták a játékot, az kb az utolsó lépés

5c0rp330n
kizárt.
az tuti, h egy ilyen videót egy quad sli-s gf8800ultra gépszörnyetegen tolnak, hogy nehogy megrezzenjen akár egy pillanatra is. a videó a szar, 100%. amúgy pedig ez a játék tipikusan nem fog sok pc-t megfingatni.