StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem izgatna, mert türelmes vagyok, de ez mégiscsak az a játék, melyet megjelenéskor a kezemben kell tartanom - elsõsorban az elsõ rész tiszteletére.
Minimum:
- GPU: GeForce 7/8 széria / Radeon 1000/2000 256 MB
- CPU: Intel Pentium 4
- RAM: 1 GB
Ajánlott:
- GPU: GeForce 8000 / Radeon 2000 széria 512 MB
- CPU: Intel Core2Duo / AMD Athlon X2.
- RAM: 2 GB
Optimális:
- GPU: Geforce 9000 széria / Radeon 3000 széria
- CPU: Intel Core2Duo / AMD Athlon X2
- RAM: 2 GB"
forrás: game*
hát ez nagyon baráti lenne,...<#worship>#worship>, de azért ilyen forró nem lesz a kása, bár jó lenne, ha meglepne a Blizzard!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Öthetvenhat már tudja hogy 10.30án már lehet náluk kapni...vagy csak reklámfogás, hoyg tõlük rendelje elõ mindenki minél hamarabb? <#puszis>#puszis>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
2. rész
eredeti angol
szerintem böngészgesd a hivatalos oldalt.elég sok egység felkerült az újakból.persze még ezek is változhatnak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert akkoriban megvettem eredetibe a játékot (jó sokba is került), a CD már rég tönkrement, de a dobozt meghagytam.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
๏̯͡๏﴿
A Terranok szülõbolygója ugyebár a Tarsonis.
Vagyis ezekszerint nem azonosak az Emberekkel.
Ez azt jelenti, hogy a Terranok a Földi emberek leszármazottai ?
Tudom, lehet hogy ez le van írva valami jó krónikákkal teli SC regényben, de én ilyeneket nem olvasok.
na jah, de Raynornak azért, olyan, laposabb feje volt, vagy nem is tudom! 😄
azért ennyire nem változik meg, jah és szerintem inkább elõnyére változott akkor már inkább, mnit hátrányára.
...vágod?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azért így is kiváncsi leszek, hogy a régi arcok közül láthatunk-e valakit.
Pl. Jim Raynor visszatérhet, õ nem halt meg. Ha jól emlékszem...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A fejlõdési, illetve inventory rendszerükkel együtt.
Jóvoltából végre látok 1 képet a Zerg épületekrõl is. 😊
A PCDome-on szinte csak Terranokról meg Protossokról vannak...
Oly sokat kell még várni rá. :-/
Pedig én már úgy szeretném irányítani ezeket az újgenerációs fél képernyõt elfoglaló battlecruiser-eket.
Úgyis világéletemben csak terranokkal henteltem a két nyamvadt idegen fajt. <#vigyor1>#vigyor1>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
akkor elõtte kiadják halfban,a piacon? 😊
én még bízom az idei megjelenésben.júniusban úgyis dio3 bejelentés,két ekkora projekt kinyírhatja egymást egy cégen belül,úgyhogy ezt mihamarabb ki kell adniuk 😊 ez de hülye érv.de valami kell
<#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kereséshez írd be: Starcraft 2. És ennyi. 4GB-t foglal!!! nem sok.....