StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez inkább valami WoW-os izére melékeztet, oylan dark elf vagy nem tudom
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nem is tudatosult bennem,hogy már több mint egy év eltelt a bejelentés óta 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Meg én egy RTS-ben úgyse a grafikát nézem, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Szerintem W3-hoz hasonló lesz az az Options.
Csak azért kérdeztem, mert eddig mindenki a GF kártyákról áradozott.
Azt mondjátok meg, egy 512-es Radeon HD 2600 XT-vel mennyire fog jól futni szerintetek.
Mert nekem ilyenem van most.
ilyenek hogy "teleportation is not player skill its a cheap unit ability"
ja mert magától teleportál és nem én döntöm el hogy mikor
<#idiota>#idiota> ráadásul CD is van rajta szal nem lehet orrbaszájba teleportálni.
fontos lesz az idõzítés
V9ykn8_TZL0
ezt mennyien láttátok már?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
- sc2.hu
akkor errõl ennyit
Szerintem futni is fog nálam a játék, ha nem, akkor addig pihen a polcon vagy veszek egy olcsó, de jóval erõsebb VGA-t, a többi nem gond. Viszont az eddig nyilvánosságra hozott gépigényekhez mérten ez magas (persze ez nem hivatalos gépigény), ahhoz képest különösen, hogy sokan elavultnak tartják a grafikáját (tudom, hogy lesz még upgrade, és nekem így is jó), illetve Blizzard játékról van szó. Ha csak valamikor 2009-ben jelenik meg, és érdemben fokozzák a látványt, akkor persze érthetõ a gépigény. Én eredetileg arra reagáltam, hogy RTS gépigénye nem baráti, ha el sem indul - vagy éppen csak - egy 6600GT-n.
Mindenesetre eddig elvoltam ezzel a VGA-val, csúnya lenne, ha pont a StarCraft 2-n futna zátonyra, nem mintha nem lenne idõszerû a bõvítés.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az meg is érdemli a látványt😄
V9ykn8_TZL0
aki csak SC1et tol annak még 6600GTje sincs
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...vágod?
ne akarjunk már 6600GTvel játszani egy 2009es játékot😄
ha meg el is indul 6600GT akkor meg jön a gyerek sírni hogy milyen ocsmány az SC2 grafikája😄
V9ykn8_TZL0
így van, de ezt általában úgy könyvelik el hogy a 8as széria gyengébb a 9esnél, a 7es a 8asnál stbstb.. ami ugye hülyeség. én csak azt mondtam hogy egy "átlagos" vas alatt magas részletességgel is menni fog egy 9600gt szintü kártyával, aztán lehet hogy nagy pofáraesés lesz részemrõl majd kiderül.
egyszerûen azt az optimális felsorolást nem kell nézni!bár a minimum is hülyeség,hiszen ami elindul egy Geforce 7xxx-en,az elindul egy 6600GT-n is
a 2 magos CPU ma már tényleg elengedhetetlen egy gamer-PC-be,ez tény
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"a Blizzard nem nyilatkozott az ügyben"
Én inkább megvárom majd hogy õk mit mondanak <#wink>#wink>