34554
  • Bal0924
    Most már látom, nem tudok tovább menni a 4.küldetés után..

EZT a szart!

Miért így kellett megcsinálni? Régebben tovább tudtam menni..
  • Prince of Máté
    Akkor nem fogsz vele játszani.
  • Bal0924
    Azért ez hülyeség hogy folyton azt akarja hogy vegyem meg...
    Most nincs 10.000Ft-om...
  • Daell Drow
    Gondolom a heart of the swarm kiegeszitot nyomja mindig, azt meg kell venni. Mas kulonben mindig ott villog, amugy le van toltve az is csak nem biztositt hozza ferest mig meg nem veszed.
  • Bal0924
    Mikor belépek és kilépek folyton mondja hogy
    "Upgrade now and unlock:"

Mikor az Upgrade Now!-ra megyek velemit letöltök, de nem telepít semmit.

Hogyan tudom "aktiválni" az upgrade-t?
  • Daell Drow
    Volt hozza magyaritas, ami nagyon igenyes volt. Aki akkor vegig tolta vele ugy orulhetett, mert utana nem sokkal jot az 1.5 patch ami teljessen meg valtoztatta a fajl rendszert es a kulso bele piszkalast is kizarta. Igy sajna mar nem jo hozza es nem is erheto el a magyaritas, marad az angol nyelv.
  • Bal0924
    Rájöttem miért nem működött...
    Most már bent vagyok.

Van magyarosítás a játéknak?
  • Bal0924
    Sziasztok!

Nagyon régen játszottam a SC2-vel, és most újra feltettem, de nem akar csatlakozni a szerverhez..
    Nem tudok bejelentkezni. Mi a gond?

Gondoltam hogy a régi felhasználómat törölték és csináltam egy újat, de az sem akar csatlakozni...

Szeretnék játszani vele , de most hogy lehet? nem akarok multizni, csak a számítógép ellen..
  • Negritis
    IEM Masterst is Zerg nyerte :D
  • Negritis
    a reflexeken nem segít :D és úgyse lenne kényelmesebb sajnos
  • DarkHorSe
    rakd at masik gombra :D en csak a patrolt raktam at a 0ra minden mas default
  • Negritis
    az a baj hogy pont a bal kisujjam szar ami a ctrl-hez kéne és úgy zavar hogy nem tudok rendesen játszani :(
  • DarkHorSe
    En most jatszottam egy izgalmas tvt, en vedekeztem az elejen kb csak siege tank meg viking. O marine siege tank kesobb meg bc+viking, nagyon jo meccs volt, semmi megallas volt, talan minden bazist is elfoglaltunk mar a vegere de szerencsere nyertem :D Mondjuk tokon is szurtam volna magam ha kikapok, izgalmas volt.
  • Negritis
    pár hónap után mondom játszok egyet, ugye eleve a bronz-silver határán mozogtam

37es szintű bronz terran (én protoss párti vagyok :D)
    a kisujjam alig érzem így már maga a kijelölés is problémás volt, meg koncentrálni se bírtam rendesen, mégis simán levertem :D
    3 oracle-3 void ray - 1 core ment támadni, de rossz volt nézni a replaybe amit művelt szegény srác én is szar voltam, de ... :D
  • Negritis
    az IEM mastersen meg 4 döntősből 3 protoss :D
  • Gascan #33574
    firewall atengedi?
  • Dopti
    Üdv!
    Megvettem az sc2-t felraktam kieggel együtt, aktiváltam és nem castlakozik a battle.net-hez csak pörög. Tudtok valamit? (előtte fent volt warez)
  • Negritis
    http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2013_DreamHack_Open/Valencia

nem sok TvZ volt :D
    amúgy nem a kedvenc matchupom szóval ha nem muszáj nem nézném át mindet
  • Deviome
    Egye fene. Megvárom. xDD
  • Negritis
    nemtom pontosan, asszem a DH top16jában volt egy zvt :D
    majd ha lesz kedvem, erőm, energiám megkeresem neked :D
  • Deviome
    Tudnál adni linket a videóhoz? :) Érdekelne, hogy hogyan csinálta.

antiqueA: A widow-t ne említsd. És nem OP a Terran. xD Kész vicc. Az egy siege tank amit nem látsz és levegőbe is lő. Nem volt elég a sima siege. Ez van.
  • antiqueA
    Alap, hogy terranhoz nem szabad betörni, főleg mióta siege mellé widow mine is van. Mutával kell zavargászni, ha tudod kikapni a siege-eket, munkásokat, esetleg barrack addonokat. Bár a widow ezt is elég erősen korlátozza. Az pedig egy dolog, hogy BL és Thor range-e ugyan az, a BL erősen zabálja a Thorokat. Zergként inkább a nyílt terepre kell koncentrálnod, ott készíts elő csapdákat, bekerítési pontokat készíts elő, ilyesmi a lényeg.
  • Negritis
    jaedong, valami 90% os ZvZ winrateje van :D
    és the a Mothership Core-ra gondolsz és igen imba

amúgy tegnap volt egy TvZ ahol siege tank open volt, és beverte a zerg

tank ellen sztem ling->muta kell amolyan life-osan
  • Deviome
    Pont tegnap néztem a dreamhack-t. Pfff hogy hívják őket. Stardust meg EDGJREC vagy ki. :D Jók voltak. Tanultam belőle. :)

Az a baj, hogy a zerg nem bírja betámadni a Terrant. A siegtank szét kap bár mit ami közelbe megy. Egyszerűen lehetetlen betörni a bázisra. Én, ha tudom akkor kiszoktam " éheztetni ". Megpróbálom megakadályozni az exp-t. Azon többnyire elvéreznek. Nekik meg ott a reactor vagy mi. Ami duplázza az egységet. Nincsen hátrányuk. Nekik mindenre van valami. Pl Thor ugyan olyan messziről lő mit a Broodlord. Nehogy már valamivel kárt lehessen tenni a szent Terran fajban. :D

Amúgy az a nyomorult Mothership minek kell a pvp-be?? Mert az iszonyat erős! Én a mai napig nem értem, hogy mért van benne.

Gascan: Ezt megjegyzem. xDD Úgy is tervbe van véve, hogy ellátogatok oda. xD
  • Negritis
    háát Koreában 5 évesen már SCzik mindenki, ott olyan szintű sport ez mint nálunk a foci, és normális h 4ből 3 koreai van egy elődöntőben

a Dreamhacket nézd végig, 4ből 3 zerg volt a végén ott, és zvz döntő volt
    ez a DH a zergekről szólt, de tény hogy a 2 legjobbnak tartott játékos jelenleg terran : Flash és Inno

de azért én nem aggódnék, mondjuk a zergnek az elején ott a Queen míg nekünk (protoss) a nexus cannon az early harass ellen, nyílván később már neccesebb kivédeni de ott meg nem szabad védekezni :D (amit nyílván nem lehet csak vicc)
    sajnos az utóbbi időbe nem tudok ráhangolódni a játékra, de én meg rengeteg versenyt nézek
  • Negritis
    nem a csajt? :D
  • Gascan #33563
    hallottam egy olyan koreai mondast hogyha kell egy koreai csaj akkor elobb le kell gyoznod a faterjat starcraftban :)
  • Deviome
    Az ilyen videót mutogatnám azoknak akik azt mondják, hogy nem OP a Terran. :S Csak az elvakultak nem ismerik el, hogy OP. Mindig is az volt kiegtől független. Az meg, hogy valaki leöli nagy izzadtság révén a Terrant akkor az a faj OP. A medivac olyan szinten túl van boostolva, hogy vicc. Lehet látni, hogy a marine-maruder-medivac combot 3x akkora sereggel sem lehet legyőzni. Az meg szánalmas, hogy 3-as combóra 6-os egyveleg kell és még az is immel-ámmal tudja megfogni.
    A CC is vicc. Kisebb sereggel le sem lehet rohanni, mert ágyút tesz rá 3-4 légvédelem és kész a bevédés. A Zerg meg szopókázik mert 10 marin lekaszálja a védtelen Hatchery-t.

Bocsi a kifakadásért. Én Zerg-el játszom és nagyon nehéz vele érvényesülni. Izzadni kell érte. Nekünk messze nincsen olyan bázisvédelem mint a Terran-nak. Sieg tank. Letudja zárni az utakat. CC ágyú.

Amúgy nem nagyon követem a bajnokságokat, de ez normális, hogy mindenhol a ferdeszeműek vannak az első 5-10 helyezésben?? Mit tudnak azok ennyire? Az EU, USA emberkék nem bírnak olyan gyorsan kattolni? :))
  • Mikiller
    Lehet 4 koreai lesz az elődöntőben:)
  • Negritis
    stardust brutálisan jól robbant be az utóbbi időben
  • Mikiller
    dreamhack verseny
  • Gascan #33558
    mit nezel? :)
  • Mikiller
    És most meg miért lett ilyen gyorsan vége? megszakadtak v. mi? lemaradtam
  • DarkHorSe
    A turtle stylera gondoltam, most tenyleg nem volt sok eselye :D
  • Mikiller
    Vagy nem:) Most szopacs volt.
  • DarkHorSe
    Stephano vs Stardust :DD Nagyon meg neki ez az uj style
  • antiqueA
    Olyanra gondolok, mint kampányban pl a hydra mutációk. Sztem simán kezelhető lenne a dolog. Terrannál pedig ilyen-olyan fegyókat adhatnál a kezébe vagy mittudom én, had ne én és most találjam ki :)
  • Zenszkij
    Igen, ez nem rossz ötlet. De akkor ezt a lehetőséget a többinek is meg kéne adni. És akkor ugye meccs közben nemigazán lehetne lereagálni dolgokat, ha visszafordíthatatlan egy fejlesztés (nem mintha most nagyon le lehetne reagálni egy protoss death ball-t).
  • antiqueA
    Hát én azt sajnálom, hogy nem "kampányosították" kicsit a multit. Tehát lehetett volna olyat beletenni, hogy több upgrade-je van egy egységnek, de ha egyiket kiválasztod, a többi ugrik. Tehát lehetne 3 féle linged. Ilyesmivel változatosabb lehetett volna, mint 1-2 elbaszott egységgel.
  • Zenszkij
    Terrannak ez a mine-ja? Überszánalmas, még levegőre is lő. Csodálom, hogy a siege tank nem tud repülni, pedig illene neki. Protossnak a mother ship coreja? Nah hagyjuk. Pedig WOL-ban nagyon jó kis játék volt ez. Kár volt ezeket az új egységeket behozni. Mellesleg régen a terrant sokxor nydus canallal szívattam meg. Működik az még egyáltalán?