34554
-
#33629 She... -
Negritis #33628 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Scarlett
háát nemtom, a Sasha eléggé gyanúsan női név :D -
#33627 Scarlett nem csaj, alap mindig jdnek szurkolok vagy ha jatszik Flash akkor meg neki. Mc-t is szeretem igazi boss toss, bar regebben szerintem jobban ment neki a jatek.
-
Negritis #33626 szerintem is epic volt, de azért az ember szivesen szorít egy csajnak
mondjuk a nagy döntőn ott lesz szóval már az is jó
és jah, tanítani való -
#33625 En nem sajnaltam, Scarlett talan meg jobban is jatszot jdnel, de azert a dong behuzta :P Az a crawler meg gecire epic volt :D -
Deviome #33624 :D Amúgy tényleg laza figurának tűnik, de nekem nem olyan szimpatikus. Ez ízlés. :P
Negritis: Azt tudom, csak még nem pótoltam az amcsit. Majd sort meg időt kerítek rá. Most játszom, mert felszívtam magam. xD
Én sem tudok játszani, de próbálok gyakorolni. Nekem még a többfelé figyelés nem megy egyidőben. :)
Amikor csatázok akkor csak oda tudok figyelni és a fejlődés meg megáll. Szerencsére a gazdaságom az jó. Csak azzal nem sokra megyek. :( -
Negritis #33623 jól hangzik, kiváncsian várom majd
remélem a cast profi lesz :D sajnos játszani nem fogok tudni mert ahhoz nincs meg a szintem, de nézni mindig jó -
Negritis #33622 ott volt a WCS America elődöntő
Jaedong vs Scarlet
döntő map 6pool-proxy crawler szegény Scarletet sajnáltam -
#33621 http://www.reddit.com/r/starcraft/comments/1k541e/hungarian_pro_league/ -
#33620 Pedig MC még azok között van, akik tudnak angolul. Szerintem óriási arc, folyton vigyorog, szarik mindenre, könnyen veszi az életet.
HomeStory Cup-on kommentált is. Overlordra mit is mondott? Moving pylon?! :D -
Deviome #33619 Persze. Nekem csak azzal van bajom, hogy 1 mondatot sem tud kinyögni.
Nah mindegy. Fura nekem. Én sem tudok, de azért alap mondatokat ki tudok nyögni.
Jah. Kicsikacsa nyert! :DD Neki szurkoltam a 2 közül. Szerintem meg is érdemelte a wint, mert olyan helyzetekben is küzdött ahol más már gg-zet volna. Kicsit elpityeredett. :D
Jó volt. Örültem volna, ha látok Zerg playert, de sebaj. Majd a Blizzcon-on összecsapnak a nagyok. Ott van jó pár Zerg. Vagy hol lesz a WC? Nekem mintha a Blizzcon rémlene. -
Negritis #33618 omg, kicskacsa behúzta
szép -
Negritis #33617 én imádom MC-t :D valszeg azért mert hozzám hasonló mind felépítésben mind mentalitásban (sajnos nem vagyok olyan jó SC2 playa :D)
hálisten tudok annyira angolul hogy probléma nélkül nézzem őket, DE
azt se felejtsd el hogy nekik nincs választásuk és minden meccs után nyilatkozniuk KELL , tekintve hogy Koreaiak nem foglalkoznak az angollal annyira (ami ázsiában engem meglep)
ahhoz hogy ezt meg lehessen oldani kell a tolmács, kevés bajom van ezzel atlétikában is bevett dolog, az meg hogy a teniszezők tudnak minden nyelven az ő büszkeségük :D
Welmu a tipikus geek :D de legalább a szégyenén lehet nevetni
amúgy kb ő az egyetlen akinek a támogató felsője cikisen néz ki rajta :D -
Deviome #33616 Én nem csipázom azt az MC gyereket.
Nagyon sajnálom, hogy Grubby kiesett. Szerintem undorító, hogy EU döntő, de ferdeszeműek nyomják. :S
Remélem DuckDeock nyer.
Amúgy a játékosok 80%-a gusztustalan. Én sem tudok angolul, de hogy egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, még ha nyelvtanilag helytelen lenne is. A sportszerűség a másik. Az meg iszonytató volt, ahogy Welmu megjelent. :S A hülyegyerek nem dolgozta fel, hogy egy neves eseményen vesz részt? Nem kell öltönyt hordania, de azért igényesen is megjelenhetett volna. Bár ahogy észrevettem Duckdeok még a saját nyelvén is akadozva beszél. xD -
Negritis #33615 örülök MC-nek, izgalmas elődöntő volt -
Negritis #33614 azért tegyük hozzá hogy Naniwa nem épp a legnépszerűbb :D és ő kezdte az egész nem fogunk kezet mókát ami megy az utóbbi időben
valamint megvárhatta volna hogy legalább felálljon Vortix, nem kellett volna odamenni hozzá és külön arcoskodni
imádom mikor játszik, de ő a fekete báránya kicsit a nem koreai mezőnynek, mint MC a koreainak :D -
#33613 Ez a sok abszolút gyökér, amelyik nem bír kezet fogni, mert éppen kikapott (esetleg győzött), nem bírja felfogni, hogy az e-sportokat is elismertté akarják tenni? Sportmanship, fair-play, ezeket kéne először megtanítani nekik.
Értem én, hogy fiatalok, de egy 8-10 éves focista is képes odamenni, kezet fogni a másikkal egy-egy tornán (nem Magyarországról beszélek). -
Negritis #33612 az első meccs rátok is cáfolt, ugyanis nyert a zerg a colo-immo-gateunits kombó ellen :D -
Negritis #33611 ez a Jim vs Jaedong ígéretes meccs lesz, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle -
Negritis #33610 egyébként ha az ember ránéz a koreai táblára ott a terranok vannak fölényben (bár nem úgy mint itt a protossok most) az amerikai pedig kiegyensúlyozott
a season1-ben 1 protoss volt az eu finalsban, most revansot vettek a srácok :D
az lehet a dolog mögött hogy most éreztek rá a mothership core-ra igazán, és a meta game most eljutott idáig, de nemsoká lesz erre is válasz a legfelső szinten (vagyis Maru azért reggel odavert :D)
érdekes mikor a protossok nem voltak sehol nem ment a QQ h milyen gyengék :D most hogy rájöttek hogy kell használni a dolgokat most megy h túl op :D -
Negritis #33609 mint párszor említettem én nagyrészt közvetítéseket nézek
az immo-colo páros ellen nem broodlordot, hanem Viper - Infestor - Corruptor - Swarm Host ami szokott működni
nyílván ha van storm akkor egyenlő army supply mellett több esélye van a protossnak, de a zerg azt meg tudja akadályozni
Stephanot használt jól swarm hostot pl grubby ellen is
kérdés hogy milyen microra gondolsz, mert a legtöbb spellt valszeg egy protoss fog használni, ha unit spread akkor zerg, de a multitasking meg a terran felé billenti a mérleget -
Deviome #33608 Én még nem láttam olyat, hogy Stalker + Immortal kombó jönne. Annak nagyon örülnék Zerg ként, mert akkor csak Zerling kellene. :D Már a Zealot-ok csúnyán köpnek a levesbe, de a Colossus meg a végső döfés.
Negritis: Az immortal nem csak a Roach-ot nyeli be, hanem a Hydralysk-et is. Hydra, Roach, Ultra kilőve ellene. Szétszedi őket pillanatok alatt. :(
Persze mivel nem egyedül járnak, hanem Colossus support van mögöttük. Ezért gyakorlatilag teljes elsöprő erő. Nem nagyon tudod mivel megfogni. Broodlord max, de annak meg nyílt terepen annyi haszna van mint köpésnek a Dunába. :D
Persze vannak helyzetek, mikor a szerencse is úgy akarja és legyőzhetők, de szerintem az esetek 90%-ban érvényes amit írtam. :)
Nah mindegy. Op egy kicsitnagyon, de valami majd csak lesz. :)
Amúgy melyik a leg micro igényesebb faj? Én Zerg-et tippelek. Aztán Protoss. -
Negritis #33607 amúgy az immortal jó a roach ellen az elején és a 2 base immortal all in működhet, DE ha annak vége akkor a ling-lisk ellen kevés -
Negritis #33606 a Europe mezőnyben nincs igazi zerg formába
se terran
viszont Welmu , Hasuobs , Grubby tökéletesen időzítette a formáját
MC végre kezd magára találni, duckdeok pedig egy koreai bármi lehet :D -
Zenszkij #33605 Immortalra meglepetés, de a zergling a legjobb. Persze ha fittyen a colossus mögötte cseszheted. -
Deviome #33604 Jó meccsek voltak! Kíváncsi leszek a holnapi döntőre.
Nagyon szurkoltam Vortix-nek, mert mindenki pamparászik, hogy OP a Zerg, de szerintem rohadtul a leggyengébb. A Protoss az Immortal miatt OP. Az hányinger egy unit. :S Amint megjelenik az Immortal vége van a Zerg-nek. Nem tudom melyik a gusztustalanabb. A Mothership vagy az Immortal.
Amúgy mi ez a nagy Protoss áradat? Mert csak lestem, hogy semmi más nincsen. Szerintem MMA is ki fog hullani holnap. -
Negritis #33603 ez a maru vs rain nem rossz meccs :D -
#33602 Akkor majd igy :
Lego Siege tank -
#33601 -
Negritis #33600 sajnálom hogy ráhagyja, de teljesen érthető az ő nézőpontja is
remélem suli után még visszatér egy kis időre legalább -
#33599 EGStephanoRC has left the game! :((((((
-
Negritis #33598 azért nem gyenge h Hasuobs és Grubby jutott tovább MVP kárára -
Negritis #33597 valaki látta hogy Stardust miért nem fogott kezet? sajnos lemaradtam róla egyéb dolgok miatt, viszont Naniwa ámokfutást rendezett twitteren hogy miért nem kapják szét érte -
Negritis #33596 proleague döntő akit érdekel -
#33595 ááá kurva joooo :DDD -
#33594 Idra adja kommentatorkent :DDD -
Negritis #33593 Stardustot élmény nézni, már elhittük hogy nem csinál Colo-t erre set3-ba betolja Lucifron ellen :D -
Negritis #33592 milyen felhasználódat törölték?
ha volt blizzard accountod amelyiken meg volt a Wings of Liberty akkor az megmaradt, ha nem akkor lehet hogy törölték, de attól hogy újat csinálsz azon még nem lesz WoL csak úgy a semmiből -
Negritis #33591 haters gonna hate, cryers gonna cry -
antiqueA #33590