StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a bajod vele? Ez a build order vagy alapból a build orderek? A build orderek arra tökéletesek, hogy ha tudod mit akarsz, akkor megnézed a Bokat, és ha valaminek az a végeredménye az amit te is akarsz akkor megtanulod a Bot és beépíted a nyitásodba. Persze ezt az ember saját maga is kidolgozhatja, rendszerint 6-10 óra folyamatos próbálgatással, de egyszerûbb másokét használni😊 De persze nincsenek kõbe vésve ezek a számok, a Bo az optimális végrehajtás, el lehet térni, meg is lehet változtatni ha neked máshogy jobban kézreáll, csak mint iránymutatást kell kezelni.

A Hellbat heal meg egy marha nagy kreténség és betaban se volt gyógyítható egy jódarabig. De ha egy mechanikus egység átváltozik és egy nagy mechanikus robot lesz két lábon akkor attól miért lesz hirtelen biological? Nem sírni akarok, de ez hülyeség.
Flamer
#33320: nagyon durva hogy valaki tenyleg eszeint jatszik.. elvezi az a jatekot?

azert vicces hogy egyeseknek milyen keson esik le a hellbat medvac -es healje. 😄

http://loal.atw.hu

sztem ha befér így is jó 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nekem ez az utolsó tetszik. Csak ki kéne vágni, így túl magas.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

j0nNyKa
ez most került fel facebookra, bár nem 3 frakciós mint a lenti kép, de faszás szép:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

holy84
BINGO !!!

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

TBTPumpa
HeadHunter86
Szerintem se kéne. Van sokkal jobb kép is Kerriganrõl.

Ezt azért mégse... Gondolom ez csak vicc 😊.

Rage47
Akkorában lehetne, mint a mostani?
j0nNyKa
van egy ilyen is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

denevérember
Köszi a tippet. Sajnos munka mellett túl sok idõm nincs a játékra,de utánna nézek valami alap Build-nek. 😊 Aztán lesz ami lesz.

In space no one can hear you scream.

én pl ilyenek nélkül kerültem ki 😄
mondjuk nem is biztos hogy meg van a tudásom silverhez, de azért majd próbálok innen is feljutni 😄

csak legyünk már túl öcsém ballagásán ...

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

holy84
hátulról sztem elõnyösebb lenne még ember formájában, amúgy menõ kép 😛

de ha már zerg 😊 olyan jó nézni most ahogy IDRA -nak elkenik a száját 😄

DarkHorSe

ez jo lesz?😄

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Jaja, de szerintem ami a legalapvetobb hogy akarmilyen fajjal is vagy, mind1 hogy tudsz-e jatszani vagy sem. Legyen egy alap taktikad, ha ezt begyakorlod, szinte biztos hogy kikerulsz a bronze ligabol. Ez szerintem portossnal a 4gate, terrannal a 3rax(vagy 6rax allin😄) zergnel nemtudom😄

Swedish people are albino monkeys

Valaki, akinek van kedve, tudása, ideje, varázsolhatna egy pofás hots-os bannert... 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

nekem sincs vele bajom
pl az egyik 1000+ games játékos kõ bronz volt, be is linkeltem a repet ide 😄

mondjuk nekem az is segít hogy van egy haver aki mindig szán idõt arra hogy megnézze a hülyeségeim és elmondja a hibákat

de alapvetõen a legfontosabb hogy JÁTSZ, ha kikapsz (ha nyersz akkor se árt) nézd vissza a repet hogy mikortól vagy lényeges hátrányban és az miért jött

meg nézz pro játékosokat is, nekem pl pár napja Grubby mutatott újat a streamjén mikor mondta h a high templar stormját lehet autocastra tenni (azóta nem próbáltam mert öcsém ballagása miatt takarítás-készülõdés és nincs ilyenre idõm) de lehet hallani okosságokat

Artosys is szokott streamelni és õ közbe magyaráz is, pl pár hete az mlg rules of engagementben hoztak elõ egy sase meccset ahol a phoenix vs phoenix mirror game jött elõ és hogy ott mi legyen az elsõ fejlesztésed amire sietsz : ne a +atk hanem a phoenix range, mer a phoenix vs phoenixben a + sebzés nem csökkenti a szükséges lövések számát a range viszont több mint hasznos 😄

DarkHorSe
semmi problema nincs a jatekos keresovel 😄 <#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

http://www.youtube.com/watch?v=Hz_B9H8taG0
Pylons and Probes😄
Az elsõ néhány meccsen vannak furcsa párosítások, de utána beáll a szintedre. A matchmaking jó, nem kapsz olyan ellenfeleket akikek ne tudnál megverni (mármint képes vagy rá a teljesítményed alapján, a többi rajtad múlik 😄 ).
De a legfontosabbak az alapok: nézz build ordert az elsõ 25 supplyra és tanuld meg, építs folyamatosan scv/probe/drone-okat és legyen elég épületed amibõl harci egységeket gyártassz, költsd el a pénzed, ne legyél supply blockolva, építs folyamatosan scv/probe/drone-okat. Ez az egyik legfontosabb 😊
Nem a játszott meccsek száma szerint keres a rendszer.

Egyébként meg ezért sem ajánlott AI ellen gyakorolni, mert utána még a béna bronzban is szarrá verik az embert.

Jó ötlet az annyi, hogy nem szabad feladni. Tanulni kell a hibákból és ennyi.

Lehet meg kéne tanulni az alapokat?😄
denevérember
Sajnos ezzel én is így vagyok. Egy hónapja vettem meg a játékot,azóta próbálkozom nonladderen de semmi. Kõ profikhoz dobál be... 0 gyõzelmem van eddig. A botozást meg már unom :/ Kicsit drága mulatság volt ez a 17 ezer Ft úgy érzem. Bár szóltak elõre hogy nem egyszerû a játék,de hogy ennyire rossz legyen a játékos keresõ... Legalább egy kicsit közelítene hozzám tudásban, de semmi... 😞 Elszomorító,de nem adom fel. Ha valakinek van valami jó ötlete azt szívesen meghallgatom..

In space no one can hear you scream.

DarkHorSe
rankeden, meg non rankeden is ugyan olyan tudasszintel rendelkezo jatekosokat fogsz kapni, mint amilyen te vagy.

én 50 meccsel kaptam 1000-1500 meccseseket 😄
de engem 20 meccses is szivat 😄

nem élvezem, de attól még móka

ProGabe
Fantasztikus ez a szezonkezdet. 367 meccset játszottam eddig életemben Sc2-vel, erre ma folyamatosan olyanokkal dobott össze, akik minimum 2500-3000-et toltak. Szopattak orrba-szájba. Ez így nem szórakoztató 😞(((((888

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

holy84
Dehogynem 😊

antgecc
Nem jött le, hogy pont az a bajom? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

holy84
Én szeretem, mikor terránt dob random 😊
Nagyon is használható kis unit kompozició a rine,hellbat,thor + medic zerg ellen 😊

Ja, és a kettõ nem ugyan az? És honnan jön ki, barrackból vagy factoryból? Helliont nem healeli, de amint átrobotolja magát hellbatre, máris kapja a healt, mert onnantól õ már bio egység. Teljesen korrekt.

DarkHorSe
Nem healeli a medivac a helliont, mivel a hellion mechanical. Max a hellbatet healeli 😊

lolwut? 😄

na most fejeztem be további 1 hónapra az sc2-t.... medivac healeli a heliont!!! ezmiafasz??!! melyik okos fejébõl pattant ki ez a zseniális ötlet??

köszi, a lényeg h felvehetõ 😄

Így megy ez mióta csak létezik a játék, tudhatnád 😊

DarkHorSe
ha jol tudom ki fogjak venni a jatekbol es mas lesz helyette

balintk
Igen, de miután visszaesik egybõl borrowed lesz megint.

http://www.youtube.com/watch?v=4okHGZNnNc8&feature=player_detailpage#t=135s

ProGabe
???

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkHorSe
Hianyozni fog daybreak 😞

nincs idõm tesztelni és lehet hülye a kérdés de burrowolt swarm hostot fel tud szedni a phoenix?

4 mapig izgalmas volt a döntõ
az 5. nekem fura volt

yesname
Nagy meccs volt és Naniwa nagyon okosan megregulázta a 2. meccsen 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

BEAST
Most jön 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Na van már döntõ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

azért ez a naniwa-jaedong nem vol gyenge 😄

Zenszkij
Zerg csak 1v1ben erõs, a többiben hulladék.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ProGabe
Amúgy zerg-fanként mondom, hogy túl erõs most ez a faj, ill. inkább túl gyenge a másik kettõ.

Protosst az istenért sem bírják elég szerteágazóvá tenni. Death-ball-ig kihúzom? Ki! Akkor máris 50-50%, hogy nyerek, amúgy bukta 😄

ProGabe
2230, de már most is van vagy 30 perc csúszás

Fpocok
Mikor lesz döntõ?

Parasite Eve 2, best game EVER!