StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
talán elkéne kezdened játszani <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

yesname
No szóval itt van egy replay hard/faster AI ellen. Ebben bírtam a legtovább (1:20 körül) 😄
Mit kéne máshogy csinálnom? (Persze ha valakinek van türelme hozzá...)
Replay TvP

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Spider = Stalker. Gondolatolvasó vagy 😊
El fogom menteni mindenképpen. Köszi.
A mikrómat nagyon kéne fejleszteni azt tudom. No meg sokszor azért bukom el, mert jól lerombolom a 2-3 expét az ellenfélnek és vakmerõ leszek, továbbmegyek a bázisára, hogy na most majd. Aztán koppanok, mert legyalulják a thor hadsereget és már is elbuktam. Ahelyett, hogy vsszavonulnák kihasználni az elõnyömet.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Az, hogy X jó Y ellen, az nem feltétlen jelenti azt, hogy összeengeded õket és tuti X nyer. Ez nagyban függ a létszámtól, helyezkedéstõl, mikrótól (gondolom már tudod mit jelent ez).

Mi az a spider? Stalker? 😊 A mara tényleg nagyon eszi a stalkereket. Valamit tényleg nagyon elronthattál 😊 Ha legközelebb gondod akad, mentsd el a replayt. Feltétlen vesztes meccset, mert abból tanul az ember.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Bronze ligában a stalker massza elég kell legyen, fõleg blinkkel. Raksz még hozzá pár zelát, sentryt legalább a shield miattés kész. Ha ennyire ráment a légvédelemre, akkor földön támadj. Rengeteget belevert a turretekbe, vikingekbe, te meg átállsz földre és csak pislog a haszontalan egységekkel. Ha nem tudsz bemenni, ne erõltesd, elég ha nem engeded ki és megfojtod.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

háát, az a baj h vikingek szétkaptak ott mindent + seeker missile a ravenbõl
sok mindent eltoltam az tuti 😄
elõbb be kellett volna fejeznem sztem, meg sokkal több dolgozót használni
csak hát még kell a rutin meg odafigyelés h ne ragadjak meg 40-50 proben

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Igen, de ha mondjuk van 5-6 hellionod és micrózol, azok már szétkapnak 6-8 zelát.
Gondolom carrierekkel beszorítod és nem engeded terjeszkedni.
yesname
Mentek majd el, mert nem szoktam. Azt hiszem a protoss sokkal táposabb, mint a Terran. Néztem a guidot. Azt mondja zealot ellen jó a helion. Na direkt kipróbáltam. 2 helion vs 3 zealot. 2 zealot megmaradt a végére. Most akkor mi van???? Mi a jó mi ellen. Tiszta gáz, vagy én vagyok nagyon béna. 😄

Ps.: Ja kipróbáltam az elvileg spider ellen jó a marauder dolgot is. 4 spider leszedte 6 marauderemet simán. Hazudik a guide 😄

Játssz unranked meccseket és lesd el a taktikát a jobbaktól (replay).
nekem ma volt egy majd 2 órás meccsem ember ellen bronz ligában, nyílván sok hibám volt
pvt meccs volt és nem tudtam rájönni mivel kéne feltörni a raven-viking-kumvasok bancshee-turret védelmét
próbálkoztam becsülettel aztán mennem kellett a dolgomra és feladtam
azóta lehiggadva rájöttem 1-2 dologra, de hogy pontosan mivel tudtam volna feltörni arra még annyira nem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Replayt kérünk, mert ez alapján semmit nem tudunk segíteni.

yesname
Mit csinálok rosszul? A hard/faster AI-t nem tudom megverni. Megnézem a build ordert és egyéb dolgokat utána és még elõbb is végzek mindennel ami elején kell, mint az AI.
Mégis pl. Protoss odajön 3 zealottal meg 8 stalkerrel és szétcseszi mindenemet. A kétszer annyi maraudert és marinet Mediavacokkal pillanatok alatt. Mire újra összeszedem a létszámot, addigra Õ meg már colossusokkal álldogál a bázisán és idõben nem vagyok elmaradva. Nem értem 😞

TBTPumpa
Akinek kimaradt most hozzájuthat egy bontatlan verzióhoz egész olcsón:

StarCraft II : Heart of the Swarm Collectors Edition - 10000 Ft

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

yesname
Próba:
1. Force quit SC2, Agent and Blizzard Launcher processes in Activity Monitor.
2. Navigate to the /Applications/StarCraft II folder.
3. Delete the Temp folder.
4. Open StarCraft II and repatch.

Source

4-es elõtt egy restartot csinálj a gépnek azért.

úgy csináltam,dvdrõl feltelepítettem az e:-re és mikor indítom el akkor ugye frissítést keres majd bedobja az install ablakot,neki se áll frissíteni.

próbáld meg nem dvd-rõl telepíteni hanem letöltve, tudom hogy tovább tart, de hátha

Segítenétek? az lenne a gondom hogy nem tudom elindítani se felrakni vagy nem tudom mivan.Felraktam dvd-rõl majd mikor kersi a frissítéseket utána az install ablakot dobja ki ha az e meghajtóra raktam ezt dobja ki, elõtte bedobja azt az ablakot hogy aktiválom-e vagy átugrom de kattintani sincs idõm egyikre se mert utána ez jelenik meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Volt battlenet account problémám amin a starcraft 2 volt de azt elvileg megoldottam a support segítségével, már be tudok lépni a battlenetes accountomba és ott van a játék is.

gz 😄
én 3x nyeltem tegnap be a 4gate-t 😄

DarkHorSe
16:25nel meg 122/132 volt a protoss, 17:00nal meg 3/88 ugy erzem jol sikerult a tamadas 😄DDD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ha nincs meg a WoL akkor nem tudsz HotS-t tolni
ez már a Dio2nél és az SC1nél is így volt

ez elvileg egy mocsok drága kieg lemez

Ami meg különösen érdekes, nekem még a kampányt se engedi rendesen WoL nélkül, hiába van meg a HoS. 😞
Fpocok
Ja, ok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a fordítva nem igaz 😄
mert akinek megvan a hots az tud játszani olyannal akinek csak wol van

de wol nélkül nem lehet ugye tolni ami szintén érdekes húzás volt a blizztõl

Fpocok
Akinek nincs meg, az csak azzal játszhat, akinek nincs meg. És fordítva. Igen, kettõ van szakítva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

erasmus4
Régen nem játszottam sc2-t, az lenne a kérdésem ezzel a kieggel szétszakították a multis mezõnyt, alapjátékkal rendelkezõk nem játszhatnak kieggel rendelkezõkkel, vagy kieg. nélkül is megkapod multira az új egységeket?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nyomtam egy follow, én bronzeba vagyok de ha van kedved tolhatunk majd 1-2 meccset 😄

DarkHorSe
Megneztem 2 meccsedet, nagyon keson scoutolsz szerintem amint kesz van az elso barakk mar mehetsz is, tvpben szerintem jobban jarsz 3 raxal aztan mmm foleg ebben a ligaban, vagy mehet 1-1-1(barakk,factory,starport) aztan eldontod hogy milyen buildet csinalsz attol fuggoen hogy mire megy az nmy.

Nem erdemes szerintem annyira mixelgetni az egysegeket vagy bio vagy mech azt csa 😄

DarkHorSe

Szevasztok!
http://www.twitch.tv/hexcity
Ha gondoljátok és van türelmetek terran silver ranked, bármiféle építõjellegû kritikát szívesen fogadok
Üdv Hexcity!

DarkHorSe
legjobb tvz ever? 😄

DarkHorSe

DarkHorSe

Ez nekem miért nem jutott eszembe? Pedig a Battlenetre is azzal engedett fel, de hiába, nekem az account name az a nicket jelenti továbbra is, nem a mail-t. Köszönöm!
Hecker007
Az e-mail címet írd be amivel regeltél, engem is megszívatott én is a felhasználó nevet vertem bele.

Nekem is lenne egy kis problémám. Megszereztem a HoS-t, viszont az alapjáték nincs meg. A HoS mellé viszont kaptam 3 kártyát, ezekkel ingyenesen ki lehet próbálni a 3 legújabb Blizz játékot. Gondoltam, ha már a zergek nem indulnak el, kipróbálom az alapjáték próbaverzióját. Miután kb 24 óra alatt lehúzta a játékot, végre elinditottam. Csináltam Battlenet acc-ot, viszont a játékba hiába irom be a Battlenetes nevem, nem történik semmi, a "Connection" inaktiv. Ha rámegyek a New User-ra, akkor megnyit egy blizz-es oldalt, ahová frankón be tudok lépni, viszont a játékban ugyanúgy inaktiv marad a "Connection". A játékot úgy szedtem le, hogy a kieghez járó próba kóddal letöltöttem az alapjátékot. Ez elvileg egy 7 órán át használható verzió. Szóval a kérdésem, miért nem tudok profilt elfogadtatni illetve hogy tudnék belépni a játékba? Már végigkattogtam a Blizz oldalán mindent ami Sc2, valahol ki is irta hogy nincs aktiválva profil, csak éppen azt nem kötötték az orromra, hogy hol tudom aktiválni.
j0nNyKa
csinálj új jelszót, megoldja, pont.
ha nem, kreálj mellé egy mobilos authenticatort

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

én nem igazodok ki rajta pláne nem angol tudás nélkül.

Tényleg furi a rendszer, elvileg password resetnél van olyan lehetõség, h megadod egy vásárolt játék serial számát.
Kéne egy kis help zárolták a battlenet accuntomat amin a starcraft II is van.Fel tudom oldani, csináltam egy password resetet is de ennyi eddig jutottam csak, utána azt írja hogy keressem fel a supportot és kérjek új jelszót.
De hol?????állandóan csak a password resetre dob honnan kérjek új jelszót az agyamra megy az egész már.Írtam egy rohadt emailt is de nem tudom hova elküldeni sehol egy nyamvadt email cím vagy vmi csak ezek a sz*ros kérdõívek.

DarkHorSe
hidden matchmaking rating, az a szam amit te sosem latsz, de vegulis annak alapjan kapod az ellenfeleket. Pl elbukod az elso placement meccsedet, berak bronze ligaba, utana 10 nyersz folyamatosan meg mindig bronzba leszel de mar gold vagy platinum ellenfeleket kapsz... 😄

Flamer
mmr ?

http://loal.atw.hu

Nem a szám számít a neved mellett, hanem az, hogy milyen tudású ellenfeleket kapsz.
Ha jó játékos vagy és lecsúsztál, az azért idegesítõ, mert lámákkal fog összesorsolni és nem fejlõdsz, unalmasak a meccsek.

Ilyenkor sok idõ lehet, mire feljutsz a saját szintedre.
engem nem a helyezésem mérgel fel rankeden, hanem h nehezen nyerek 😄
de ez meg valószínû tekintve h mennyire keveset játszok-játszottam SC1 óta 😄 (kb 10 éve toltuk sûrûn😄)

DarkHorSe
Szoval ma megtudtam hogy unrankedben is novekszik az mmr-ed. Kellemetlen 😄

Flamer
hat azert nah felbasz de amugy enis ugy gondolkodom mint te.

http://loal.atw.hu

Nem értem mi idegeskedtek a helyezésen 😊 Csak egy szám a neved mellett, senkit nem érdekel, csak téged 😊 Nem kell vele foglalkozni. Én csak rankedet játszok, de tök leszarom, hogy hányadik vagyok 😊 Ne tessék ennyire komolyan venni!

DarkHorSe
Bejon ez az unranked, furcsa mod nem baszom fel az agyam meg a 2v2os sem 😄

Devv
Elég macerás az elindítása...