34554
  • antiqueA
    Pedig nagyon jó dolog az a swarm host.

Az a bajom, hogy messze a terranban van a legtöbb fantázia. Annyi féle kombója van, trükkje, stb, hogy nagyon elszomorító a másik két fajhoz képest.
  • Prince of Máté
    Igen, elég nevetséges... balance meg hol van? David kim szarik rá, néha kapunk valamit, amitől csak még nevetségesebb lesz. Nem értem, ezek nem néznek pro gameplayeket?
  • Zenszkij
    Én is megvettem, kampányt letoltam, aztán visszaálltam 1v1-ezni, mint WOL-ben. Hát szánalmas, a protossról nem is beszélve. Nekem meg a szinte használhatatlan Viperhez Hive-ra van szükségem, ugyanmár. Ráadásul a zerg gázigénye nagyon gáz. Jah meg kaptam egy locust swarmot, ami kvázi egy földi brood lord, kérdem én minek. Rendesen repülőegység az nuku.
  • Prince of Máté
    Engem amúgy annyira nem érdekel, csak castokat nézek.
    Mikor kijött megvettem de csak a single miatt... A multi egy szánalmas szar, utoljára még a WOL-lal játszottam, ott még nem volt ekkora imba faj a terran.
  • Zenszkij
    EZt aláírom, hogy a medivec kicsit túl lett boostolva. Ahhoz képest, hogy ez egy zerg kieg...a zerg majdhogynem a leggyengébb.
  • Prince of Máté
    Ez a baj, hogy nem nézted a videót... Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper volt a seregben, Infestor is! De lófaszt se ér ha van mEdivac
  • antiqueA
    Infestor nem elég. Simán kihealeli ennyi medivac. Aztán el is ment a sok energy és haszontalanul futkos össze vissza a sok, drága 2 supplys bogár.
  • Zenszkij
    Infestort is lehet kombinálni a seregbe azt kész, videót nem néztem, mert munkahelyen nem jön be. Egyébként a zergnek constant baxtatnia kell a terrant, különben bukó a történet. Mellesleg a marauder jó roach ellen, de a marine xart se ér. Nyomogathatja a stimpactet úgy kopik a hp-ja, hogy öröm nézni.
  • Prince of Máté
    Aha :D látom nem sok pro gaminget nézel :D
    Mass roachot kb 4 mp alatt szétkapja egy ilyen marine marauder sereg.
    Kb meg se tudják sebezni a terránt, a medivac begyógyítja rögtön.
    Főleg, ha így scanneli a terepet a burrowwal szart se érsz.
  • Zenszkij
    Mass roach (3/3-as), burrow módban, megspékelve burrow banelinggel. Azt jónapot :D.
  • Prince of Máté
    Megvan a Marine-Marauder ellenszere!
    Mindösszesen csak : Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper kell hozzá!

• Gascan #33538
    jopofa :D
  • sirdond
    hát ez kurva jó, az idei évad legjobb része

• DarkHorSe

Bronze liga :D
  • holy84
    Igen én is csak ezt a 6poolt tax ot ismeretem eddig !
  • antiqueA
    Szerintem meg ez
  • antiqueA
    ja
  • Mikiller
    Naniwa jó nagy paraszt volt amikor kikapott és nem fogott kezet...
  • DarkHorSe
    Unranked jatszhat egyutt a rankedessel?
  • Mátémáté
    Nézi valaki az MLG döntőt? Marhajó volt az első meccs Polt és Hyun között!
  • Mikiller
    Szerintem ez a 6 pool:)
  • Mikiller
    LoL?
  • holy84
    De én szeretem ha gyorsan futnak, olyan kis cukik :)
    Odáig meg sose jutottam el hogy letegyek 6 poolt, bár sose értettem miért jó ez a tax, de lelkesen próbálkozok vele !
  • Negritis
    de nem kell gáz minden gyártáshoz :D
    max ling 6pool és csók :D
  • holy84
    De de siman amig csak 6 szedo van nagy spiler vagyok ha mar gyartani is kell na az mar gaz :)
  • antiqueA
    Azt se.
  • holy84
    Nem mindegyiket multkor nyertem egyet :)
    De en amugy is low vagyok :) csak apmet spamelni tudok !
  • antiqueA
    Ha te mondod, Mr. Random, aki minden zerges meccsét elbukja.... ;)
  • holy84
    Ja főleg ha eljutsz sw + bl kombohoz akkor kb a+move azt elmehetsz szotyizni :) vagy akármi... !
    Bár tény hogy zerg micro teljesen más mint a terran, ha elég jó a gazdaság akkor elég csak felküldeni minden egységet az ellenfélhez és várni mikor irja a gg -t :D ! Bár meg is érdemli minden t meg főleg p ha nem tesz elenne hogy le expelje az egész mapet a zerg.
  • antiqueA
    Zerghez mindig is másfajta micro kellett, mint a terranhoz. Zerg micro inkább helyezkedésben, csapdaállításban, flankelésben merül ki.
  • DarkHorSe
    is-is, bar zergkent nem tudom komolyan venni a meccseket annyira nem kell hozza micro(szerintem) Megneztem a replayt, teny hogy sok helyen hibazott az ellenfelem, nem koltotte el a mineralokat, nem microzott de azert neki kellett volna nyerni a meccset foleg ugy hogy gyakorlatilag minden tamadasom kudarcba fulladt. Megsem igy tortent, forditott esetben, marmint terrankent ilyen hatranybol sokkal tobbet kell a gyozelemert dolgozni.
  • antiqueA
    Nem gondolod, hogy ez nem a faj és a te érdemed, hanem esetleg a másik balfaszsága?
  • Mátémáté
    Üdv mindenkinek!
    Flare vagyok és nemrég indítottam egy youtube csatornát azzal a céllal, hogy bemutassam a fejlődést, ami remélhetőleg végbemegy Starcraftos "karrierem" folyamán. :) Jelenleg Silver league-et koptatom és ezen a nyáron igen komolyan fogok a játékkal foglalkozni.
    Akit érdekel, annak itt belinkelem a csatornát és a fórum oldalt:
    http://www.youtube.com/user/WAvGamer
    http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/7170977409

Köszönöm a figyelmet azoknak, akik ezt elolvassák! :)
  • DarkHorSe
    Nyertem 80 supply hatranybol :DD Akkora vicc ez a zerg!!!
  • ProGabe #33515
    Keress rá arra, hogy szarkazmus :)

Ez a Group B sem gyenge, Stephano, MC.
  • DarkHorSe
    Terran op, mert a zerg nem tud nyerni 3 bazisrol kb 35 dolgozo elonnyel egy bazis ellen. Ertem
  • Negritis
    sztem elég epic game volt :D
  • ProGabe #33512
    Én néztem, mit kellett látni? :) Opí terránon kívül persze.
  • Negritis
    MVP - Tefel Game1-et ki nézte?
  • DarkHorSe
    egy replay tolem, egesz jok ezek a marinok :D