StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kéne máshogy csinálnom? (Persze ha valakinek van türelme hozzá...)
Replay TvP
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
El fogom menteni mindenképpen. Köszi.
A mikrómat nagyon kéne fejleszteni azt tudom. No meg sokszor azért bukom el, mert jól lerombolom a 2-3 expét az ellenfélnek és vakmerõ leszek, továbbmegyek a bázisára, hogy na most majd. Aztán koppanok, mert legyalulják a thor hadsereget és már is elbuktam. Ahelyett, hogy vsszavonulnák kihasználni az elõnyömet.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mi az a spider? Stalker? 😊 A mara tényleg nagyon eszi a stalkereket. Valamit tényleg nagyon elronthattál 😊 Ha legközelebb gondod akad, mentsd el a replayt. Feltétlen vesztes meccset, mert abból tanul az ember.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
sok mindent eltoltam az tuti 😄
elõbb be kellett volna fejeznem sztem, meg sokkal több dolgozót használni
csak hát még kell a rutin meg odafigyelés h ne ragadjak meg 40-50 proben
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ps.: Ja kipróbáltam az elvileg spider ellen jó a marauder dolgot is. 4 spider leszedte 6 marauderemet simán. Hazudik a guide 😄
pvt meccs volt és nem tudtam rájönni mivel kéne feltörni a raven-viking-kumvasok bancshee-turret védelmét
próbálkoztam becsülettel aztán mennem kellett a dolgomra és feladtam
azóta lehiggadva rájöttem 1-2 dologra, de hogy pontosan mivel tudtam volna feltörni arra még annyira nem
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mégis pl. Protoss odajön 3 zealottal meg 8 stalkerrel és szétcseszi mindenemet. A kétszer annyi maraudert és marinet Mediavacokkal pillanatok alatt. Mire újra összeszedem a létszámot, addigra Õ meg már colossusokkal álldogál a bázisán és idõben nem vagyok elmaradva. Nem értem 😞
StarCraft II : Heart of the Swarm Collectors Edition - 10000 Ft
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1. Force quit SC2, Agent and Blizzard Launcher processes in Activity Monitor.
2. Navigate to the /Applications/StarCraft II folder.
3. Delete the Temp folder.
4. Open StarCraft II and repatch.
Source
4-es elõtt egy restartot csinálj a gépnek azért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Volt battlenet account problémám amin a starcraft 2 volt de azt elvileg megoldottam a support segítségével, már be tudok lépni a battlenetes accountomba és ott van a játék is.
én 3x nyeltem tegnap be a 4gate-t 😄
Swedish people are albino monkeys
ez már a Dio2nél és az SC1nél is így volt
ez elvileg egy mocsok drága kieg lemez
mert akinek megvan a hots az tud játszani olyannal akinek csak wol van
de wol nélkül nem lehet ugye tolni ami szintén érdekes húzás volt a blizztõl
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem erdemes szerintem annyira mixelgetni az egysegeket vagy bio vagy mech azt csa 😄
http://www.twitch.tv/hexcity
Ha gondoljátok és van türelmetek terran silver ranked, bármiféle építõjellegû kritikát szívesen fogadok
Üdv Hexcity!
ha nem, kreálj mellé egy mobilos authenticatort
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De hol?????állandóan csak a password resetre dob honnan kérjek új jelszót az agyamra megy az egész már.Írtam egy rohadt emailt is de nem tudom hova elküldeni sehol egy nyamvadt email cím vagy vmi csak ezek a sz*ros kérdõívek.
Ha jó játékos vagy és lecsúsztál, az azért idegesítõ, mert lámákkal fog összesorsolni és nem fejlõdsz, unalmasak a meccsek.
Ilyenkor sok idõ lehet, mire feljutsz a saját szintedre.
de ez meg valószínû tekintve h mennyire keveset játszok-játszottam SC1 óta 😄 (kb 10 éve toltuk sûrûn😄)