34554
-
antiqueA #33549 Pedig nagyon jó dolog az a swarm host.
Az a bajom, hogy messze a terranban van a legtöbb fantázia. Annyi féle kombója van, trükkje, stb, hogy nagyon elszomorító a másik két fajhoz képest. -
#33548 Igen, elég nevetséges... balance meg hol van? David kim szarik rá, néha kapunk valamit, amitől csak még nevetségesebb lesz. Nem értem, ezek nem néznek pro gameplayeket? -
Zenszkij #33547 Én is megvettem, kampányt letoltam, aztán visszaálltam 1v1-ezni, mint WOL-ben. Hát szánalmas, a protossról nem is beszélve. Nekem meg a szinte használhatatlan Viperhez Hive-ra van szükségem, ugyanmár. Ráadásul a zerg gázigénye nagyon gáz. Jah meg kaptam egy locust swarmot, ami kvázi egy földi brood lord, kérdem én minek. Rendesen repülőegység az nuku. -
#33546 Engem amúgy annyira nem érdekel, csak castokat nézek.
Mikor kijött megvettem de csak a single miatt... A multi egy szánalmas szar, utoljára még a WOL-lal játszottam, ott még nem volt ekkora imba faj a terran.
-
Zenszkij #33545 EZt aláírom, hogy a medivec kicsit túl lett boostolva. Ahhoz képest, hogy ez egy zerg kieg...a zerg majdhogynem a leggyengébb. -
#33544 Ez a baj, hogy nem nézted a videót... Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper volt a seregben, Infestor is! De lófaszt se ér ha van mEdivac -
antiqueA #33543 Infestor nem elég. Simán kihealeli ennyi medivac. Aztán el is ment a sok energy és haszontalanul futkos össze vissza a sok, drága 2 supplys bogár. -
Zenszkij #33542 Infestort is lehet kombinálni a seregbe azt kész, videót nem néztem, mert munkahelyen nem jön be. Egyébként a zergnek constant baxtatnia kell a terrant, különben bukó a történet. Mellesleg a marauder jó roach ellen, de a marine xart se ér. Nyomogathatja a stimpactet úgy kopik a hp-ja, hogy öröm nézni. -
#33541 Aha :D látom nem sok pro gaminget nézel :D
Mass roachot kb 4 mp alatt szétkapja egy ilyen marine marauder sereg.
Kb meg se tudják sebezni a terránt, a medivac begyógyítja rögtön.
Főleg, ha így scanneli a terepet a burrowwal szart se érsz. -
Zenszkij #33540 Mass roach (3/3-as), burrow módban, megspékelve burrow banelinggel. Azt jónapot :D. -
#33539 Megvan a Marine-Marauder ellenszere!
Mindösszesen csak : Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper kell hozzá!
-
Gascan #33538 jopofa :D -
sirdond #33537 hát ez kurva jó, az idei évad legjobb része
-
Bronze liga :D -
#33535 Igen én is csak ezt a 6poolt tax ot ismeretem eddig ! -
antiqueA #33534 Szerintem meg ez -
antiqueA #33533 ja -
#33532 Naniwa jó nagy paraszt volt amikor kikapott és nem fogott kezet... -
#33531 Unranked jatszhat egyutt a rankedessel? -
Mátémáté #33530 Nézi valaki az MLG döntőt? Marhajó volt az első meccs Polt és Hyun között! -
#33529 Szerintem ez a 6 pool:) -
#33528 LoL? -
#33527 De én szeretem ha gyorsan futnak, olyan kis cukik :)
Odáig meg sose jutottam el hogy letegyek 6 poolt, bár sose értettem miért jó ez a tax, de lelkesen próbálkozok vele ! -
Negritis #33526 de nem kell gáz minden gyártáshoz :D
max ling 6pool és csók :D -
#33525 De de siman amig csak 6 szedo van nagy spiler vagyok ha mar gyartani is kell na az mar gaz :) -
antiqueA #33524 Azt se. -
#33523 Nem mindegyiket multkor nyertem egyet :)
De en amugy is low vagyok :) csak apmet spamelni tudok ! -
antiqueA #33522 Ha te mondod, Mr. Random, aki minden zerges meccsét elbukja.... ;) -
#33521 Ja főleg ha eljutsz sw + bl kombohoz akkor kb a+move azt elmehetsz szotyizni :) vagy akármi... !
Bár tény hogy zerg micro teljesen más mint a terran, ha elég jó a gazdaság akkor elég csak felküldeni minden egységet az ellenfélhez és várni mikor irja a gg -t :D ! Bár meg is érdemli minden t meg főleg p ha nem tesz elenne hogy le expelje az egész mapet a zerg. -
antiqueA #33520 Zerghez mindig is másfajta micro kellett, mint a terranhoz. Zerg micro inkább helyezkedésben, csapdaállításban, flankelésben merül ki. -
#33519 is-is, bar zergkent nem tudom komolyan venni a meccseket annyira nem kell hozza micro(szerintem) Megneztem a replayt, teny hogy sok helyen hibazott az ellenfelem, nem koltotte el a mineralokat, nem microzott de azert neki kellett volna nyerni a meccset foleg ugy hogy gyakorlatilag minden tamadasom kudarcba fulladt. Megsem igy tortent, forditott esetben, marmint terrankent ilyen hatranybol sokkal tobbet kell a gyozelemert dolgozni. -
antiqueA #33518 Nem gondolod, hogy ez nem a faj és a te érdemed, hanem esetleg a másik balfaszsága? -
Mátémáté #33517 Üdv mindenkinek!
Flare vagyok és nemrég indítottam egy youtube csatornát azzal a céllal, hogy bemutassam a fejlődést, ami remélhetőleg végbemegy Starcraftos "karrierem" folyamán. :) Jelenleg Silver league-et koptatom és ezen a nyáron igen komolyan fogok a játékkal foglalkozni.
Akit érdekel, annak itt belinkelem a csatornát és a fórum oldalt:
http://www.youtube.com/user/WAvGamer
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/7170977409
Köszönöm a figyelmet azoknak, akik ezt elolvassák! :) -
#33516 Nyertem 80 supply hatranybol :DD Akkora vicc ez a zerg!!! -
#33515 Keress rá arra, hogy szarkazmus :)
Ez a Group B sem gyenge, Stephano, MC.
-
#33514 Terran op, mert a zerg nem tud nyerni 3 bazisrol kb 35 dolgozo elonnyel egy bazis ellen. Ertem -
Negritis #33513 sztem elég epic game volt :D -
#33512 Én néztem, mit kellett látni? :) Opí terránon kívül persze. -
Negritis #33511 MVP - Tefel Game1-et ki nézte? -
#33510 egy replay tolem, egesz jok ezek a marinok :D