StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2v2-ben ha spanommal mindketten zergek vagyunk az normális, hogy legtöbbször kikapunk?😄
Mármint a 2 zerg hülye kombó, vagy mi vagyunk nagyon nyomorultul noobok?😊
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkHorSe
gold ligas lett😄

Swedish people are albino monkeys

inkább meséld el😄
najó komolyan honnan lehet ide képet beszúrni 😄

wooohooo

nekem csak hatchery van hotkeyen, de muszáj lesz rászoknom a queenek hotkeyre rakására

grat

na felkerültem goldba 😊
DarkHorSe
Nemtudom, nalam nem irta ki 😄

nem tudom mit néztél, de hotkey-n van nálam az összes hatchery meg a queenek is.
DarkHorSe
Hatcheryket rakhatnatok hotkeyre, meg kulon a queeneket. Amugy jo replay 😄

igazából azért tudtam csak tartani magam sokáig mert fejlesztési elõnyben voltam 😊

Hát igen, kicsit nagy volt a bankod a második felében😄 én a fölösleges pénzt spine meg spore crawlerekre költöttem zvzben szerintem elég jó, fõleg hogy a spore crawler most 45 öt!!!!! lõ a mutákra😊
No mind1, egyikünk se grand master ez látszik, de szerintem nagyjából egy szinten vagyunk, és elég jó kis meccs volt😊 (amit én nagyon elszúrtam, az az volt, hogy sokat csúsztam a fejlesztésekkel)
a vicc az hogy elõször próbáltam ki 2base mutát mert meguntam hogy nem tudom counterelni rendesen, aztán a végén csak a muta miatt kapok ki 😄

visszanézve a replayt bakker mennyi nyersanyagot felhalmoztam, mint egy rossz bronzos, le kellett volna rakni még 3 hatcheryt

aha, nem mondtam a végén mert kiléptél, de GG 😄
Jól leizzadtam, epic meccs volt😊
de az, te veled játszottam? 😄

hahaha csak nem hunti a neved?😄
holy84
az komoly, replay?

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

1 órás zvz, bakker nemgondoltam hogy ilyen létezik egyáltalán, nemhogy én játszak 😄

holy84
már valahogy bele számolja az aktivitást is, plusz ennek a seasonnak az elején elrontották a besorolot írták egy csomo helyen hogy gebasz van... ! de ettõl függetlenül az inaktivakat lejjebb sorolja mint a tényleges viszont nagyon gyorsan fel lehet menni akár több ligát is ha jobb vagy mint amilyen ligába besorolt elsõre!

a placement miért változott meg? tegnap toltam le, mind az 5 ször bronzost rakott ellenem, értem én hogy átalakult a szerkezete a laddernek, de így most mindenki silverben kezdi?

yesname
Ha az egér látható (vagy loading ikon) akkor próbáld meg ezt:
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-crash-troubleshooting-black-screen-when-launching-or-playing
Egyéb esetben (szerintem ez van nálad):
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-crash-troubleshooting-black-screen-when-launching-or-playing
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8198641279

Utóbbinál azt írják, hogy csak a kampányok elsõ küldetéseinél csinálja és a küldetés befejezése után.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Valaki tudna segíteni? A játék futtatása közben egy idõ után fekete lesz a képernyõ majd a játék folytatódik de olyan is van , hogy néha lefagy és csak a jól ismert ctrl+alt+del tud segíteni .Leellenõriztem mindent , az összes hardver tökéletes és csak ennél a játéknál tapasztalom a problémát. kérlek benneteket, segítsetek.(a játék eredeti HotS, és WoL)
ProGabe
<#szeret>
http://www.twitch.tv/maddelisk

Jól tolja a kiscsaj! Éppen arról beszélt, hogy nagyon unja már a "go back to the kitchen" poénokat 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkHorSe
en nem tudok ilyesmirol, bar gondolom az egben jol fizetnek😛 Enis lehuznek ott meg 1 evet 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ProGabe
Így is ráhúzott egy évet, nem?

DarkHorSe
Stephano to retire from SC2 in August to return to studies, durva 😄 Mondjuk hotsban mar nem volt olyan jo mint regen, talan jobb is.

cikk

BEAST
Incontrolt birom casterkent, az elozo Dreamhacken is jol csinalta amit csinalt. Jatekoskent nem is igazan emlekszem, hogy lattam e valaha is. Kb mint Artosis... emlekszem anno o is probalkozott Koreaban, mint Idra, csak o meg kevesebb sikerrel. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkHorSe
Egben vannak erdekessegek 😄 Akit oda felvesznek az kb szarik a jatekra szerintem. Incontrolt mindig is utaltam, szerintem sose tudott jatszani 😄 Most mar inkabb csak caster mint jatekos, Egben jd, meg demuslim aki jo, talan meg thorzain, de o se sokat mutat amiota felvettek.

közben rákerestem redditen is

hát, amíg követtem az sc2-t (wol éra végig és kicsit hots eleje), addig gyakorlatilag nem valami sok eredményt tud felmutatni. az meg,hogy ilyen stílussal is "sztár" csak a rajongóit minõsíti. (arról nem is beszélve,hogy egy incontrol, hogy lehet még mindig a pro scene-ben?)

How much can you take,before you snap?

Ennek most mi volt a kiváltó oka? Mert azt írja, hogy oké hogy minden ellenfelével paraszt, de most a rajongókkal volt az vagy mi....
DarkHorSe
Jatekosnak jo, embernek szar 😄

Itt van rola a cikk

na mi történt?
végre rájöttek,hogy egy szar játékos?

How much can you take,before you snap?

DarkHorSe
Evil Geniuses Releases Greg "IdrA" Fields

😄DD jo ez a nap

sajna a stream se bírta annyian nézik 😄
brutál elsõ meccs volt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ja sry, megvan, persze... 😊

Linket kérhetek? Köszi...

a halálcsoport gecijó meccseket produkált eddig
és most jön a csattanó Stephano vs Grubby

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

holy84
na azért szerintem nem annyira durva...
az most egy másik kérdés, hogy el lehet bohockodni itt a transformers healelödik kicsi joe vagy sem, optimus meg javítható e vagy sem... szálon bár semmi értelme szvsz...
gameplay szempontjából meg igen vannak szituációk amikor igenis eléggé erõs egy képesség, de koránt sem ez dönt el minden tvz meccset... és korántsem kezelhetetlen!

mer a zergek olyan gyengék voltak eddig hogy az új patchben elvileg buffolják a roachokat, szegények

Kár erõltetni, a hellbat medic healje, úgy baromság, ahogy van. És mindezek tetejébe még túl erõs is.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

mer a góliátot mér nem ? 😄 vagy a vikinget

amúgy nyílván az oda vissza alakulás a cinkes része 😄
de kb így lehet magyarázni

amúgy ha ennyire akarod, akkor honnan jönnek az épületekhez a cuccok? 😄

Tehát ha az autót rongyá lövöd, az átváltozik robottá amiben így meggyógyítják a pilótát, és miután visszaváltozik autóvá, az autó ettõl hibátlan lesz? Nekem ez így nem kerek😊 Arra sem adtál semmi féle magyarázatot, hogy akkor a Thort miért nem lehet gyógyítani?
most adjak egy olyan 'elméletet' ami szerint lehet gyógyítani?
ok:
a helion egy 'autó' amiben rejtve van a pilóta
a hellbat egy mozgó robot ahol a pilóta is sérül
ha az autó sérül az nem gyógyul, ha a pilóta az igen 😄

amúgy a kérdés az hogy a hellbatet javítja-e az scv 😄

Én legalább alapoztam valamire az állításom, akkor ne vitatkozzunk, hanem vitázzunk, ami az érvek ütköztetését jelenti. Várom az ellenérveket, az, hogy egy robotra raksz egy ragtapaszt, még nem segít rajta, akkor már a Thort miért nem lehet gyógyítani? A thor meg a hellbat lényegileg ugyan az csak a thor nagyobb.
A BO-k meg mindenkinek vannak, csak magasabb szinten (Master, Grandmaster) saját maguknak találják ki a játékosok. Magas szinten senki sem improvizál meccs közben túl sokat, hanem a bejáratott BOjuknak van 4-5-6-7 variációja, és azt váltogatják a meccsek alatt ha kell.
holy84
Akik profi szinten vannak ( magyarul top 1% ) õk teremtik a BO-kat 😊
A többiek másolják, próbálják kivitelezni és attól függõen hogy mennyire sikerül pontosan és mennyire alkalmazzák jól a megfelelõ helyzetben derül ki hogy mennyire halandó 😄

igazából nem hülyeség, de had ne álljunk neki ezen vitatkozni 😄

amúgy a BO-k nem azoknak vannak akik már komoly szinten állnak hanem olyan béna kezdõknek mint én, hogy próbálgathatok 1-2 dolgot aztán mikor látom hogy mi ellen mi a jó elkezdem a saját kezemre alakítani