34554
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
    Maradni kellett volna a megszokott siege viking parositasnal :D
  • HUmanHunter
    láttad milyen jól counterelte az ultra-viper-zergling-broodlord-roach-corruptor kombó a terran meched? :D
  • Negritis
    ez se jó hír, bár ő nem volt akkora név

http://www.team-empire.org/news/1398/?lang=en
  • Zenszkij
    3 rax az ellenfél bázisa elé, régi szép bronzidők :D
  • HUmanHunter
    azt ki lehet könnyen védeni még akkor is ha csak annyit látsz hogy 4 gatewayt rakott le, de ha először találkozol 3 rax all innel akkor nem is feltétlen tudod hogy mit reagálj :)
  • Negritis
    nyílván én is tolhatnám nonstop 4gate-t :D de nah

mondjuk a koreai up&down 10 probe utáni gate-s taktikája tetszik
  • Negritis
    gold meg goty max olyan gameből szokott lenni amihez több kieg/dlc van
    itt azért ilyenről nem beszélhetünk
    sztem ha kijön a Protossos rész akkor lehet lesz egybe a 3
  • Hecker007
    Nincs és még jó darabig nem is lesz, szoktak lenni akciók amikor megkapod mindkettőt egynek az áráért, de ezeket figyelni kell.
  • kutyu007
    SziasztoK! Nincs még a játékból gold, vagy game of the year kiadás? Amiben az alapjátékkal együtt megtalálható a kiegészítő is?
  • HUmanHunter
    3rax allin juttatott fel silverbe :D senki nem tudta kivédeni
  • antiqueA
    build order
  • Gascan #33657
    mi az a BO? :)
  • DarkHorSe
    Alsobb ligakban nagyon vicces tud lenni 1-1 allin build, 6rax a regi nagy kedvenc :D
  • antiqueA
    Én akkor kezdtem BO-t gyakorolni, mikor release után pár héttel feljutottam goldba. Találtam egy fast mutás BO-t, amit erőltettem egy hétig. Miután rájöttem, hogy haszontalan, szar bo-t erőltetek, abbahagytam. Az volt az első és utolsó. Én azt mondom nektek, diamondig nem kell foglalkoznotok bo-val. Annyi kell, hogy tudd mit akarsz és érzésre a megfelelő időben építsd a megfelelő épületet. Hogy az éppen 22-es vagy 26-os supplyra jön ki, kurvára nem érdekes, nem azon fog múlni bronze és silver szinten.
  • HUmanHunter
    én már azzal bronz rank 1 lettem hogy elkezdtem rendesen elkölteni a nyersanyagokat, igaz utánna csak cheezzel jutottam silverbe mert már gold határán jártam :D
  • Negritis
    igazából legalább silver a tudásom :D (arc nélkül)
    csak a scouting, első 5 perces BO nagyon hiányzik
    valamint felismerni hogy miből lehet leolvasni hogy mit csinál az ellenfél
    azt már kb látom hogy mire, mi a válasz (msspyte pl tegnap az immortal all-in ellen banelinget tolt és működött)
    de az a kb 60 meccs amit eddig toltam erre kevés volt
    nyílván ha lesz időm/kedvem nekifeküdni akkor nekifogok és kitűzött célként ott lebeg a gold/plat
  • DarkHorSe
    Bronzbol kb fel 2-3 ora kikerulni :D Elolvasol egy bo-t, gyakorlod parszor, es mar silverbe is vagy :D
  • Negritis
    ha valid partner lennék gyakorolnék veletek én is, de sajnos a bronze szint nem hiszem h asegít :D
  • HUmanHunter
    ok
  • DarkHorSe
    Hetvegen gyakorolhatunk egy kicsit ha gondolod :D
  • Negritis
    omg MarineKing tényleg nincs a toppon
    ez a Dear elleni up&down meccse elég emlékezetes abból a szempontból hogy, egy salvage-n múlott a game
  • Magh
    Ja, marha izgalmas látni, hogy a TfT-ben zseniális TOD mit össze kínlódik egy ilyen fos Z ellen, 20 perce leradírozhatta volna a mapről, helyette mindketten céltalanul mászkáltak. Láma Z a 6k bankjával sem reagált semmit a toss egységeire, ott rohadt vagy 100 supply swarmhost értelmetlenül. Külön szép volt, mikor TOD recall után limit Z army mellett fölöslegesen elnyomott egy overcharge-ot, emiatt a fél serege odaveszett. A játékosok mintha lebénulnának endgameben, csak az autista timed buildek, allinek, cheesek mennek? Nem értem.
  • HUmanHunter
    de nem jött el az a szint se hogy sokat nyerjek :D vagy legalábbis az új ladder rendszer óta nem :D stabilan vagyok gold végén, van jópár egység kompozíció amit nem tudok counterelni, olyan hibáim vannak amiket nem tudok javítani, zerggel nem megy rendesen a scoutolás, és hogy agresszívan játszak vele hogy ne engedjem az ellenfelem megerősödni, mert általában ha túl aggresszív vagyok akkor ellentámadásból kikapok.
  • Negritis
    feladni - sztem - hiba, a gond hogy mindegy mit csinálsz eljön a szint hogy többet buksz mint nyersz, de a game meg majd olyat ad ellenfélnek ami nem lesz gond :D
  • HUmanHunter
    feladom bakker, nemmegy zerg hiába próbálkozok vele. Kár hogy a többi mégennyire se megy..
  • Negritis
    nemtom nézi-e valaki de ez a Tod vs Targa game3, eléggé taktikus és jó :D
    kicsit uncsi-stalemate, de a tension adott és bármikor lehet brutál action :D
  • Negritis
    ráadásul a streamelési stílusa is korrekt :D
  • Ragnar360
    tyűűűűha. és még jo race-el is van:)
    kisaranyos:) my real life Kerrigan.
    :O és még hasonlít is :)
  • Negritis
    én modnjuk maradok msSpyte-nál ha kanadai, női zergről van szó :D
    kár hogy szegény nem túl profi

elfit megint elpicsázta 2-0ra Stardust, kezdem erősen overratednek érezni a finnt
  • Ragnar360
    ehh:D
  • DarkHorSe
    Mondom hogy FERFI, nem csaj:D
  • Ragnar360
    szerintem helyes:)
  • Negritis
    ez csak erősíti a protoss mezőnyt :D (nem vágom mért küldte el félúton az előzőt)
  • Negritis
    csajnak csaj, de nem szép :D

most nézem h Sase megint próbálkozik a challanger league-be EUban
    meg Stardust is váltott teljesen
  • Ragnar360
    lol wtf : D scarlett csaj hat láttam videoba elöbe streamen:D vagy nem?:D
  • Negritis
    amúgy Jaedonghoz annyit hogy én szeretem nézni, de rohadtul nem szimpatikus
    hisztizett meg ki volt bukva h Naniwa cheeselve verte ki az Dreamhack elődöntőbe, de ő is ugyanúgy ahhoz nyúlt mikor döntő szituba került
  • DarkHorSe
    Scarlett egy transgender, eppen kisfiubol kislany szeretne lenni
  • TurboX
    unisex
  • Gascan #33630
    Sasha egy orosz fiu nev