StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint a 2 zerg hülye kombó, vagy mi vagyunk nagyon nyomorultul noobok?😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wooohooo
Swedish people are albino monkeys
No mind1, egyikünk se grand master ez látszik, de szerintem nagyjából egy szinten vagyunk, és elég jó kis meccs volt😊 (amit én nagyon elszúrtam, az az volt, hogy sokat csúsztam a fejlesztésekkel)
visszanézve a replayt bakker mennyi nyersanyagot felhalmoztam, mint egy rossz bronzos, le kellett volna rakni még 3 hatcheryt
Jól leizzadtam, epic meccs volt😊
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-crash-troubleshooting-black-screen-when-launching-or-playing
Egyéb esetben (szerintem ez van nálad):
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-crash-troubleshooting-black-screen-when-launching-or-playing
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8198641279
Utóbbinál azt írják, hogy csak a kampányok elsõ küldetéseinél csinálja és a küldetés befejezése után.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
http://www.twitch.tv/maddelisk
Jól tolja a kiscsaj! Éppen arról beszélt, hogy nagyon unja már a "go back to the kitchen" poénokat 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
cikk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hát, amíg követtem az sc2-t (wol éra végig és kicsit hots eleje), addig gyakorlatilag nem valami sok eredményt tud felmutatni. az meg,hogy ilyen stílussal is "sztár" csak a rajongóit minõsíti. (arról nem is beszélve,hogy egy incontrol, hogy lehet még mindig a pro scene-ben?)
How much can you take,before you snap?
végre rájöttek,hogy egy szar játékos?
How much can you take,before you snap?
😄DD jo ez a nap
brutál elsõ meccs volt
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
és most jön a csattanó Stephano vs Grubby
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
az most egy másik kérdés, hogy el lehet bohockodni itt a transformers healelödik kicsi joe vagy sem, optimus meg javítható e vagy sem... szálon bár semmi értelme szvsz...
gameplay szempontjából meg igen vannak szituációk amikor igenis eléggé erõs egy képesség, de koránt sem ez dönt el minden tvz meccset... és korántsem kezelhetetlen!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
amúgy nyílván az oda vissza alakulás a cinkes része 😄
de kb így lehet magyarázni
amúgy ha ennyire akarod, akkor honnan jönnek az épületekhez a cuccok? 😄
ok:
a helion egy 'autó' amiben rejtve van a pilóta
a hellbat egy mozgó robot ahol a pilóta is sérül
ha az autó sérül az nem gyógyul, ha a pilóta az igen 😄
amúgy a kérdés az hogy a hellbatet javítja-e az scv 😄
A BO-k meg mindenkinek vannak, csak magasabb szinten (Master, Grandmaster) saját maguknak találják ki a játékosok. Magas szinten senki sem improvizál meccs közben túl sokat, hanem a bejáratott BOjuknak van 4-5-6-7 variációja, és azt váltogatják a meccsek alatt ha kell.
A többiek másolják, próbálják kivitelezni és attól függõen hogy mennyire sikerül pontosan és mennyire alkalmazzák jól a megfelelõ helyzetben derül ki hogy mennyire halandó 😄
amúgy a BO-k nem azoknak vannak akik már komoly szinten állnak hanem olyan béna kezdõknek mint én, hogy próbálgathatok 1-2 dolgot aztán mikor látom hogy mi ellen mi a jó elkezdem a saját kezemre alakítani