StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs tûzfal? van elég hely ahová telepíteni akarod?

An Unexpected Error Occurred

Megpróbáltam mindent amit írtak,de még így sem indul el a telepítés.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

az megvan mikor lopták a székeket? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

esetleg ha a hibaüzenetet bemásolnád az segítene

Üdv mind. Olyan kérdésem lenne,hogy van aktív D3 accom,és szeretném kipróbálni a starter SC2-t leszedem a file-t,kiválasztom hova telepítse,van elég hely,rányomok,és kidob hibával. Ötlet?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Mikiller
Ez mekkora baszki😄D

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

holy84

Nem találok szavakat 😊 😊 😊 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

DarkHorSe
Belinkeltem\'

DarkHorSe
Miert lett torolve a video amit belinkeltel?

Hello!

Bocsi hogy nem közvetlen a játékról, de:

Megunt Diablo 3 accountomat cserélném megunt Sc2HotS accountra. info: 24mil + http://eu.battle.net/d3/en/profile/Litaken-2174/ . Csongrád megye környékén személyesen szeretném lerendezni, de nem feltétlen csak az játszik.
sOs nem volt szívbajos

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

denevérember
A starter editionnal játszottam úgy egy hetet elõtte. Nagyon megtetszett,és megvásároltam. VIszont egybe kötöttem a Diablo3 accountommal,amin nem szeretnék túl adni. Szóval megtartom. Nem rossz játék,sõt!!! Nem a játékkal van a baj,hanem velem,hogy béna vagyok. De ha egy picit több idõm/kedvem lessz hozzá,lehet belemerülök.

In space no one can hear you scream.

Hecker007
Mondjuk úgy hogy hiába tetszik a játék videók alapján ha egyszerûen nem megy, nincs sikerélménye az embernek akkor ráun a próbálkozásra és vagy hagyja porosodni vagy megpróbálja esetleg eladni. Multiban nekem se sikerül még nyernem annak ellenére hogy sokat C&C-ztem és a videók alapján ez is hasonlónak tûnt ráadásul több játékossal.... de én is fontolgatom hogy túladok rajta...

úgy vetted meg a játékot, hogy nem láttál róla videót, meg nem olvastál róla semmit elõtte? vagy hogy lehet rájönni utólag,hogy mégsem tetszik? nem értem

How much can you take,before you snap?

denevérember
Köszi a választ... Hát akkor így jártam 😊

nem lehet leválasztani, max az egész accot tudod eladni, de hivatalosan azt sem lehet.

denevérember
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy megvettem kb. 2 hónapja a SC2+HOTS játékokat. Volt még régebbrõl egy Diablo3 accom battle.net-en. Összekötöttem a 2-t,tehát a Starcraftokat hozzá adtam a D3 accomhoz. Idõ közben viszont rájöttem,hogy nem az "én világom" az SC és megválnék tõle... Lehetséges a "leválasztás" az accountról? Vagy ezt buktam végleg?

Köszönöm elõre is a válaszokat minden kedves kommentelõtõl!

Üdv, D.

Prince of Máté
Gyönyörû játék! (igen ilyet is lehet a HOTSban, bár nincs sok példa rá)

A Blizzard által a StarCraft 2 be bevezetett Spawning lehetõvé teszi egy játékos számára, akinek megvan a darab, hogy egy olyan társát is bevonja a játékba, akinek nincs meg. Ez a rendszer nagy népszerûségnek örvendett a Warcraft 2 és az elsõ StarCraft idejében, és most, közel három évvel az SC2 megjelenése után visszatér.

Starcraft 2 Spawning

DarkHorSe
This video is private.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Flamer

http://loal.atw.hu

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

ProGabe
Sem ez, sem az elõzõ nem látszik, 'Movie not loaded' :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkHorSe

ProGabe
Koreai WCS döntõ - Innovation v. Soulkey: http://www.youtube.com/user/wwwlooknu
Addig nézzétek, amíg le nem szedik :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkHorSe

skinnyman

"A Game of Drones, A Clash of Lings, A Psi-storm of Swords, A Feast for Ravens, A Dance with Dragoons" 😊

Regards,

a cannon rush vo't a fail

DarkHorSe
Nagyon jo volt, de ez nem fail 😄

j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aztakurva legeslegeslegeslegnagyobb when cheese fails ever

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ahh, muta volt! 😊 Köszi.
Akkor ha ez tudatos volt Stephano részérõl, akkor wp, a season legjobb mesteri megmozdulása. Ha véletlen, akkor a season legnagyobb mákja 😊.

berepült egy muta a medivac-ek közé, a marineok meg akkor ugrottak be a medivac-ekbe mert jöttek a banelingek.... és bumm 😄
szerintem a banelingekre

Ezt én is láttam, durva volt. De ott pontosan mire is lött a widow mine?

haha csak pislogtam😄😄 Nagyon jó meccsek voltak, és most MVP vs Stephano!
http://www.twitch.tv/wcs_europe

Amúgy ja... mass void ray ellen nem egyszerû védekezni, fõleg ha nem deríted. 😊
ProGabe

ProGabe

ProGabe
Szóval kell egy csomó muta, esetleg hydra, lingek és persze infestorok. Az a legjobb, amikor már mamaship is van, hadd legyen igazán szép napod 😄 Mondjuk tényleg az a legjobb, hogy nem szabad engedni a mass voidot.

...és most valami más. Super friendly fire, WCS Europe elõdöntõ:

szituációtól is függ sokban, de pár jó fungal és rakás mutalisk hamar meg tudja enni a void rayeket pl. queenekkel támogatott muták/hydrák se rosszak
corruptort semmikép se hozz ellenük 😄
yesname
Köszi!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DarkHorSe

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

yesname
Hol lehet most legolcsóbban hozzájutni a wot+hots-hoz együtt?
(Players.hu nincs raktáron, isten tudja ott mikor lesz. Livekodok majdnem Blizzard ár. Más?)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

ProGabe
Zergként mi a pöcst csináljak mass void ray ellen? Ezüst ligáról van szó (tiszta szégyen 😄, WoL-t anno platinában hagytam abba).

Azt nem ér írni, hogy ne hagyjam, hogy eljusson X számú VD-ig. Ezzel az új tulajdonságukkal szétcincálják a Corruptorokat, Hydrákat pár plusz Zealottal is megeszik. Nagyon OP-nek érzem most 😞

ProGabe
Az a fej! 😄

höhö fungallal megöltem 40 mutát egyszerre😄
Zenszkij
rossz kombó

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

én azt tapasztaltam hogy 2 zerg nagyon erõs tud lenni