34554
-
Negritis #33709 igazából ha a pingre fogja az szánalmas, mert ő nevezett ide
TLOval én se tudom mi van, Stephano vonult vissza, de olyan mintha fejben ő is nyugdíjazta volna magát, remélem össze tudja majd szedni magát -
#33708 A lagja is brutál lehetett :D
Érdekes WCS lesz, eddig Naniwa (kis k*csög) és MVP botlott, biztos lesz még meglepetés. TLO-t már nem is veszem ide, vagy újít valamit a srác, vagy megy a kukába :( -
Negritis #33707 mvp kiesett 32 között, brutál -
Negritis #33706 ez az mvp - showtime nem gyenge -
#33705 vortix vs showtime
"Joshlmvp: OMG FORCEFIELDS BLOCKING THE RAMP NEW META""
olyan jot nevettem :D -
#33704 Jó, amúgy ezt a végét csak Zerg playerek értékelik igazán :D -
#33703 Nem rossz, bar mc egy megnyert meccset vesztett el szerintem. A vegen mindennel haza kellett volna mennie, es siman megnyeri. Amugy jdnel nagyon sokat latni ezt a muta switchet, nagyon jol tolja. -
#33702 Epic :D
-
#33701 3 rax az allin? jo tudni :D -
HyperMonkey #33700 Jézus isten, ti még mindig replay-ekre veritek?!? -
Bal0924 #33699 Köszi.
Már csak azt kellene kiderítenem, hogy hogyan tudnám törölni azt a fiókot, ami csak a demó-t enged játszani.. -
antiqueA #33698 Ha jól tudom van a játéknak vmi starter verziója, pár pálya ingyé, vagy ilyesmi. Amolyan demó. Talán azt próbálhattad. -
Bal0924 #33697 Ezt megoldottam...
Más.
Miért engedett játszani egy másik fiókkal ha nem volt aktiválva a StarCraft játék?
(Azzal a másik fiókkal tudtam volna tovább játszani amin aktiválva van/volt a játék, a kiegészítő nélkül?) -
Bal0924 #33696 Sziasztok!
A StarCraft 2 is Fiók függő (e-mail cím függő?)
Nem tudom azt csinálni hogy csinálok egy másik címet és azzal is beaktiválom?:)
Vagy a fiókot átírni, egy másik email címre?! -
#33695 True -
Negritis #33694 wcs american mondták vagy sc2 proleague-n -
#33693 Balance :) ! -
#33692 Mi lenne ha a sentry nem csak egysegeket hanem epuleteket is tudna hallucinalni :D -
#33691 Balance report -
antiqueA #33690 Max changeling drop, mivel Overseer fejlesztésről van szó. -
#33689 Attol hogy az utolso mlgn ilyen szamok szulettek, meg nem lesz balance a pro jatekban. Ott vannak a liga statisztikak, amig ott nem lesz kiemelkedo win vagy loss % valamelyik faj számára addig szerintem megvan a balance a jatekban. 50%korul vannak a szamok minden teren. Egyeduli torzulasok pont a versenyeken vannak sehol mashol. Jdnek meg honnan vetted a 90%ot? tlen is mar csak 79et irnak neki :D -
Negritis #33688 érdekes hogy a scoutolási lehetőségeket bővitik (esetleg bane drop :D) -
#33687 Dayvie; Developer - 1 hour ago
Hello everyone,
We thought it would be good to give another update on balance.
We still believe TvZ late game is tough for Zerg right now, but we'd like to approach the fix/fixes in steps than going with big jumps that might potentially break other things.
Therefore, we'll be looking to push out the Overseer speed buff change, continue testing additional changes on the balance test map as needed, and we'll see how the Overseer speed buff change affects the game before making another call.
Another popular area you guys bring up these days and that we agree with is making mech more viable. We will continue testing the mech upgrades change, or other changes if needed, in order to really figure out what the best direction for mech is.
Thank you and please look forward to a balance patch soon with this change:
Overseer
The Pneumatized Carapace upgrade now increases Overseer movement speed from 1.88 to 3.375 (previously 1.88 to 2.75.) -
Negritis #33686 az hogy 1-1 játékos hogy teljesít adott felállásban szerintem nem jelzi azt hogy unbalansz lenne a játék (btw JD 90% zvz-ben :D)
lehetne mondani h a T imba, merhogy Korea auct kill liga s2 , wcs am sc2 és wcs S2 grand finalt is terran nyerte (maru,polt, bomber)
az viszont hogy über imba lenne a terran nem hiszem, csakúgy mint a protoss se gyp-s és a zerg se überfos
minden fajnak megvannak az előnyei és az utolsó MLG-n mutattak vmi statisztikát miszerint grandmaster ligában :
pvt-n a protoss hozza kb 52%ban
pvz-t nyeri a zerg 54ben
tvz-t meg a terran hozza 50en 1-2%al
WCS S1 finals : 3p , 5t, 8z , tvp döntő
WCS S2 finals : 7p, 7t , 2z , tvz döntő
a 32 játékos kb úgy oszlik el h 10-12-10 ez elég kiegyensúlyozott nekem
attól függetlenül hogy mind2 döntőt terran nyerte (ez inkább a játékosok egyéni tudása miatt van) -
#33685 lol pont hogy ott nincs balance :D
Jaedong zvzben kb 80%os, polt tvpben meg mondjuk bomber tvtje is e korul teljesit -
Negritis #33684 maradjunk annyiban hogy a pro játékosok körében a multi balanszos -
kösz mindkettőtöknek
igen egyébként jövő őszre kb kijön a RoS, aztán talán 2015 nyarán a LotV -
#33682 Én 2016-ra számítok a kiegre... De előbb ezt a szar Hots multit balanszolják. -
Negritis #33681 ez jó kérdés, 14re akarják hozni a D3 kieget, ha az kijönne jövő tavasszal (kétlem) akkor lenne esély h őszre jön a lotv, de inkább 2015 tavasz
a moba érdekes kérdés, sajnálom hogy nem a dota2 előtt vágtak bele/fejezték be
így már túl sok szar lesz a piacon hogy igazi siker lehessen, persze a WCS szintű tornák és egy jó game hamar a piac elejére teheti őket, de az üzleti modellen is sok fog állni -
#33680 akkor csak 2015 körül jön a kieg gondolom és kb jövőre "jelentik be" -
#33679 DotA, LoL és társai. -
antiqueA #33678 Mijaza moba? -
sirdond #33677 ez vótmá'?
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=426505 -
Negritis #33676 nem lehetetlen, bár kétlem
Heartstone, D3 exp , moba
és utánna lesz kb majd LotV bejelentés -
#33675 a kieget bejelentik a blizzconon? -
Negritis #33674 hétvégén jön a wcs S2 final :D várós
amúgy nem úgy van hogy Polt az amerikai-koreai félig, de inkább előbbi?
kiváncsi vagyok a 4 non-korean közül lesz-e aki továbbjut -
Negritis #33673 egy szóval nem mondtam h rossz, bár nem is olvasom a chatet szinte soha, csak most véletlen úgy maradt :D
és nem az ingame chatre gondoltam, hanem kifejezetten a twitch chatre, ami azért más :D -
jobb mintha ingame kellene ezeket olvasnod :D -
Negritis #33671 élmény olvasni néha a tvics csetet :D
hellbat op nonstop
aztán mine op :D
majd ling op meg swarmhost op :D
jah ha véletlen protoss van akkor meg core op :D -
HUmanHunter #33670 marín nékű?! :D