StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a bajom, hogy messze a terranban van a legtöbb fantázia. Annyi féle kombója van, trükkje, stb, hogy nagyon elszomorító a másik két fajhoz képest.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mikor kijött megvettem de csak a single miatt... A multi egy szánalmas szar, utoljára még a WOL-lal játszottam, ott még nem volt ekkora imba faj a terran.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Mass roachot kb 4 mp alatt szétkapja egy ilyen marine marauder sereg.
Kb meg se tudják sebezni a terránt, a medivac begyógyítja rögtön.
Fõleg, ha így scanneli a terepet a burrowwal szart se érsz.
Mindösszesen csak : Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper kell hozzá!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
How much can you take,before you snap?
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Odáig meg sose jutottam el hogy letegyek 6 poolt, bár sose értettem miért jó ez a tax, de lelkesen próbálkozok vele !
max ling 6pool és csók 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De en amugy is low vagyok 😊 csak apmet spamelni tudok !
Bár tény hogy zerg micro teljesen más mint a terran, ha elég jó a gazdaság akkor elég csak felküldeni minden egységet az ellenfélhez és várni mikor irja a gg -t 😄 ! Bár meg is érdemli minden t meg fõleg p ha nem tesz elenne hogy le expelje az egész mapet a zerg.
Swedish people are albino monkeys
Flare vagyok és nemrég indítottam egy youtube csatornát azzal a céllal, hogy bemutassam a fejlõdést, ami remélhetõleg végbemegy Starcraftos "karrierem" folyamán. 😊 Jelenleg Silver league-et koptatom és ezen a nyáron igen komolyan fogok a játékkal foglalkozni.
Akit érdekel, annak itt belinkelem a csatornát és a fórum oldalt:
http://www.youtube.com/user/WAvGamer
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/7170977409
Köszönöm a figyelmet azoknak, akik ezt elolvassák! 😊
Ez a Group B sem gyenge, Stephano, MC.
http://wcs.battle.net/sc2/en/brackets/2013/europe-premier-2
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
1. Uninstall AVG (illetve egyéb tûzfal/vírusírtó)
2. Uninstall SCII és a kliens letöltése/telepítése Battle.NET-rõl újra.
Rajtad áll melyikkel kezded és reméljük jó lesz, bár én is láttam fórumon néhány embernek nem segített.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ezt írja teljesen pontosan.....Próbáltam már az agent mappát törölni,ugy nem is jön elõ az ikon,hogy install. Néztem fórumokat. Nem tudom mi lehet.