StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nagyon jó dolog az a swarm host.

Az a bajom, hogy messze a terranban van a legtöbb fantázia. Annyi féle kombója van, trükkje, stb, hogy nagyon elszomorító a másik két fajhoz képest.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Prince of Máté
Igen, elég nevetséges... balance meg hol van? David kim szarik rá, néha kapunk valamit, amitõl csak még nevetségesebb lesz. Nem értem, ezek nem néznek pro gameplayeket?

Zenszkij
Én is megvettem, kampányt letoltam, aztán visszaálltam 1v1-ezni, mint WOL-ben. Hát szánalmas, a protossról nem is beszélve. Nekem meg a szinte használhatatlan Viperhez Hive-ra van szükségem, ugyanmár. Ráadásul a zerg gázigénye nagyon gáz. Jah meg kaptam egy locust swarmot, ami kvázi egy földi brood lord, kérdem én minek. Rendesen repülõegység az nuku.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Prince of Máté
Engem amúgy annyira nem érdekel, csak castokat nézek.
Mikor kijött megvettem de csak a single miatt... A multi egy szánalmas szar, utoljára még a WOL-lal játszottam, ott még nem volt ekkora imba faj a terran.

Zenszkij
EZt aláírom, hogy a medivec kicsit túl lett boostolva. Ahhoz képest, hogy ez egy zerg kieg...a zerg majdhogynem a leggyengébb.

Prince of Máté
Ez a baj, hogy nem nézted a videót... Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper volt a seregben, Infestor is! De lófaszt se ér ha van mEdivac

Infestor nem elég. Simán kihealeli ennyi medivac. Aztán el is ment a sok energy és haszontalanul futkos össze vissza a sok, drága 2 supplys bogár.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Zenszkij
Infestort is lehet kombinálni a seregbe azt kész, videót nem néztem, mert munkahelyen nem jön be. Egyébként a zergnek constant baxtatnia kell a terrant, különben bukó a történet. Mellesleg a marauder jó roach ellen, de a marine xart se ér. Nyomogathatja a stimpactet úgy kopik a hp-ja, hogy öröm nézni.

Prince of Máté
Aha 😄 látom nem sok pro gaminget nézel 😄
Mass roachot kb 4 mp alatt szétkapja egy ilyen marine marauder sereg.
Kb meg se tudják sebezni a terránt, a medivac begyógyítja rögtön.
Fõleg, ha így scanneli a terepet a burrowwal szart se érsz.

Zenszkij
Mass roach (3/3-as), burrow módban, megspékelve burrow banelinggel. Azt jónapot 😄.

Prince of Máté
Megvan a Marine-Marauder ellenszere!
Mindösszesen csak : Roach-Hydra-Swarmhost-Broodlord-Infestor-Viper kell hozzá!

jopofa 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

hát ez kurva jó, az idei évad legjobb része <#nevetes1>

How much can you take,before you snap?

DarkHorSe

Bronze liga 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

holy84
Igen én is csak ezt a 6poolt tax ot ismeretem eddig ! <#miaz>

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

ja

Mikiller
Naniwa jó nagy paraszt volt amikor kikapott és nem fogott kezet...

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

DarkHorSe
Unranked jatszhat egyutt a rankedessel?

Nézi valaki az MLG döntõt? Marhajó volt az elsõ meccs Polt és Hyun között!
Mikiller

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
LoL?

holy84
De én szeretem ha gyorsan futnak, olyan kis cukik 😊
Odáig meg sose jutottam el hogy letegyek 6 poolt, bár sose értettem miért jó ez a tax, de lelkesen próbálkozok vele !

de nem kell gáz minden gyártáshoz 😄
max ling 6pool és csók 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

holy84
De de siman amig csak 6 szedo van nagy spiler vagyok ha mar gyartani is kell na az mar gaz 😊

Azt se.

holy84
Nem mindegyiket multkor nyertem egyet 😊
De en amugy is low vagyok 😊 csak apmet spamelni tudok !

Ha te mondod, Mr. Random, aki minden zerges meccsét elbukja.... 😉

holy84
Ja fõleg ha eljutsz sw + bl kombohoz akkor kb a+move azt elmehetsz szotyizni 😊 vagy akármi... !
Bár tény hogy zerg micro teljesen más mint a terran, ha elég jó a gazdaság akkor elég csak felküldeni minden egységet az ellenfélhez és várni mikor irja a gg -t 😄 ! Bár meg is érdemli minden t meg fõleg p ha nem tesz elenne hogy le expelje az egész mapet a zerg.

Zerghez mindig is másfajta micro kellett, mint a terranhoz. Zerg micro inkább helyezkedésben, csapdaállításban, flankelésben merül ki.

DarkHorSe
is-is, bar zergkent nem tudom komolyan venni a meccseket annyira nem kell hozza micro(szerintem) Megneztem a replayt, teny hogy sok helyen hibazott az ellenfelem, nem koltotte el a mineralokat, nem microzott de azert neki kellett volna nyerni a meccset foleg ugy hogy gyakorlatilag minden tamadasom kudarcba fulladt. Megsem igy tortent, forditott esetben, marmint terrankent ilyen hatranybol sokkal tobbet kell a gyozelemert dolgozni.

Nem gondolod, hogy ez nem a faj és a te érdemed, hanem esetleg a másik balfaszsága?

Üdv mindenkinek!
Flare vagyok és nemrég indítottam egy youtube csatornát azzal a céllal, hogy bemutassam a fejlõdést, ami remélhetõleg végbemegy Starcraftos "karrierem" folyamán. 😊 Jelenleg Silver league-et koptatom és ezen a nyáron igen komolyan fogok a játékkal foglalkozni.
Akit érdekel, annak itt belinkelem a csatornát és a fórum oldalt:
http://www.youtube.com/user/WAvGamer
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/7170977409

Köszönöm a figyelmet azoknak, akik ezt elolvassák! 😊
DarkHorSe
Nyertem 80 supply hatranybol 😄D Akkora vicc ez a zerg!!!<#idiota>

ProGabe
Keress rá arra, hogy szarkazmus 😊

Ez a Group B sem gyenge, Stephano, MC.
http://wcs.battle.net/sc2/en/brackets/2013/europe-premier-2

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkHorSe
Terran op, mert a zerg nem tud nyerni 3 bazisrol kb 35 dolgozo elonnyel egy bazis ellen. Ertem <#banplz>

sztem elég epic game volt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ProGabe
Én néztem, mit kellett látni? 😊 Opí terránon kívül persze.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MVP - Tefel Game1-et ki nézte?

DarkHorSe

SC2 nincs fent,most szeretném telepíteni. Az AVG törlését akkor megpróbálom. Köszönöm.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

yesname
Két dolgot javasolnak amiket szerintem nem próbáltál:
1. Uninstall AVG (illetve egyéb tûzfal/vírusírtó)
2. Uninstall SCII és a kliens letöltése/telepítése Battle.NET-rõl újra.

Rajtad áll melyikkel kezded és reméljük jó lesz, bár én is láttam fórumon néhány embernek nem segített.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Köszi,de semmi se jó neki,már mindent kipróbáltam. Nem értem az egészet! Reg clean is volt tûzfal,és AVG kikapcs is.

yesname

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

An Unexpected decryption Error Occurred

ezt írja teljesen pontosan.....Próbáltam már az agent mappát törölni,ugy nem is jön elõ az ikon,hogy install. Néztem fórumokat. Nem tudom mi lehet.

DarkHorSe
Szerencsere nem volt <#banplz>

DarkHorSe
Tod van annyira bena, hogy megnyerje 😄

ProGabe
Ennél csak a köztük lévõ logitech reklámok rosszabbak 😄

DarkHorSe
Stephano vs tod, reg lattam ennyire rossz meccseket 😄

Kilõttem az AVG-t,és igen van még 380GB helyem is. 😉