A média kavarja a vihart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Jé, megfejtettelek :-))
Kara kánként folytatom tanításom.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A nálam du-n elõrelátható esõs front legyengülve de ideért. Ez is egy jellemzõ mikor azon sipákolnak sokan hogy esõt jeleznek és alig esik. Azt azonban nem tudják hogy az az esõfelhõ útközben elhullajtja a tartalmának egy részét, vagy mindet, és ezt viszont lehetetlen elõre látni még mûholdas felvételekkel sem.
A hosszú pedig: automatikus elektronikus idõjárás-elõrejelzõ miniállomás otthoni használatra
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Közepes sebességgel süllyed a légnyomás,nagyon lassan emelkedik a hõmérséklet, ez esõt jelez pár órán belül. (Fehérvár)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Nehany perccel kesobb - amig elsosegelyeztunk - mar bontotta a parkolo autokat is visszapillantok, biciklik, kukak stb. szalltak. Szal egyaltalan nincsen eltulozva es nem alaptalan.
Utcankba is szep rendet rakott, ra se ismertem. En, meg a szereny kis hajlekom megusztuk egy kiborul kukaval + egy reggeli szemetszedessel. :-)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Annyi, hogy a felhõk alatt nem látszik az esõ, és felette jobbra a villámok, mert animált a kép, és épp akkor kaptam le, amikor csak a felhõk látszottak. De nekem elhihetitek a többit.
Akkor most bemondom a helyzetjelentést és egy iciripiciri jóslatot is:-)
Budapest, 2007. jan. 19, 16:10:
Az ég jobbára borús, csípõshideg szél fúj, az irányát nemtom, talán Fót felõl jön.
A hõmérõnek nincs higganyszála, de 6,5 Celsius fokot mutat (ami 43,7 Fahrenheit).
A légnyomás 992 hPa (ejtsd: hektópaszkál) = 29,29 Hghüvelyk = 74,4 Hgmm, és emelkedik.
A levegõ nedvességtartalma 78%.
Esõs, villámlásokkal kísért idõre számíthatunk.
Ha kimentek, vigyetek esernyõt, sapkát, sálat, kesztyût.
Derûs éjjelt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jaaa, én Pécstõl 30km-re lakom
Vihar elõtti csend ?<#wilting>#wilting>
Annamari vagyok ,(ausztriaban elek (INNSBRUCKBAN))
ma az idöjaras jelentesben hozza tettek hogy magyarorszag a következö !!!
ES valoszinü hogy a szellökesek sebessege nagyobb lessz magyar orszagon mint ami itt volt !!!Remelem hogy ez nem igy lessz "!!!!
vigyazzatok magatokra mert nagyon sokan es en magam is sok szerencsetlensegeket eltünk at
ÜDV MINDENKINEK!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem a szél gyorsasága a legveszélyesebb nálunk hanem ha periódikusan lökésszerúen fúj, az tud rombolni.
És, nem jobb ha elõre fel készülhetsz valamire, mint hogy az a valami mégis bekövetkezik, az készit fel rá keményen 😊