A média kavarja a vihart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az USA-ban milliárdos kütyükkel mérnek, de amit nem lehet elõre semmivel kimérni azt elvárni? A látóköröd nem messzire terjed az biztos. Ha nem vagy megelégedve el lehet menni meteorológusnak.Azt hiszed hogy a világ bármely részén ennél jobb az elõrejelzés? Nagyon tévedsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez most azon a marhaságon is tultesz , hogy minden évbe leadják a szokásos ázsiai helyeket meg az usa belieket ahol teljesen természetes hogy minden évben azon a részen tájfun , usa nak meg tornádója van
100-120 km/h-ás szelet jósoltak. Most néztem utánna, hogy itt felénk 100-105 km/h volt. Ahhoz képest, hogy tegnap d.e. 13 fok volt és sütött a nap, baromi jól megjósolták, hogy mi lesz éjfél körül, sõt azt is, hogy hajnaltól zuhogni fog az esõ.
Az, hogy ez csak az ország 1/3 részére igaz, mivel csak súrolt minket a vihar azt nem nagyon lehetett elõre megjósolni.
Mindig elmondják, hogy a VÁRHATÓ idõjárás. Ezt senki, soha nem állította, hogy 100%, hogy így lesz... õk azt mondják el, hogy mire lehet számítani, ami 200000x jobb és pontosabb annál, mintha te lennél ezentúl az idõjós és a hasadra csapva mondanád meg, hogy milyen idõ várható.
Jelenleg mi itt Nyugat-Dunántúlon köszönettel tartozunk az idõjárásjelentõknek, mert a kint hagyott cuccokat rendesen elvitte volna a francba a szél.
Egyébként a közel 2 kilós baromi nagy lábtörlõnket a kert másik végében találtam meg, a diófáról 7-8 elég szép darab ág letörött, a kint felejtett ásólapát 15-20 métert vándorolt, a telepakolt és súlyos kuka ment ameddig tudott a tartalma meg ezerfelé.
Igen, volt már ennél nagyobb szél is, de hidd el, hogy ez a szél már határeset errefelé... amikor ennél csak egy picivel nagyobb volt, akkor már megkezdte a tetõt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
80km van tõle kb kecskemét. Ahoz képest egy tavaszi zápor nagyobb szelet csap mint ez a "világvége".
Magán vélemény, de amikor idõjárás van, mostanában csak nevetni tudok. Millios kütyükkel mérnek itt össze vissza, és nap mint nap rádöbbenek hogy nem is az van amit mondtak.Lássunk egy idõjárás jelentést:
Helyenként felszakadozik a felhõzet,de éjszakon csapadék vagy hó várható.Délen elõfordúlhatnak kisebb záporok.A hõmérséklet a déli órákban emelkedni fog, majd estefelé egy hidegfront miatt ujra csökken. Fronthatás várható.
Ez nem idõjárás jelentés ez olyan mint egy jóslás.Ez 0. Létszámleépítést szeretnék, vagy én is idõjós akarok lenni.
Nem vagyok megelégedve a munkájukkal. Hányszor volt az hogy esõt josólnak Bácskiskunban, és jó formán még felhõ sem volt.Nem lehet õket felelõségre vonni mert ilyen az idõjárás kiszámíthatatlan.De valami mércét kikéne találni erre, mert ez nem kéne hogy lottó legyen.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
"Siófok környékén mérték péntek hajnalban a legerõsebb széllökést, amelynek sebessége elérte a 108 kilométer/órát"
"Zalaegerszegen ledõlt a pékség kéménye és megrongálta a tetõt. Szintén Zala megyében, Keszthelyen átszakította az elektromos vezetéket és az útra dõlt egy fa, amelynek nekiment egy autó, de senki nem sérült meg. Fakidõlés miatt állt a forgalom 30 percig Keszthely Balatonszentgyörgy között."
Errõl beszéltem... azért ez a szellentésnél picit több volt.
Fogalmazhatnék úgy is, hogy ami viszonylag könnyû volt és nem volt lekötve az vitte.
Éjjel kettõkor azon filóztam, hogy túléljük-e ha az ablakunk elõtt álló öreg fenyõ rádõl a házra, mert valami hihetetlen mértékben megdõlt.
Most a város tele van szeméttel, ágakkal, néhol törmelékkel, lesz dolga a takarítóknak. Sajnos nincs szélsebesség mérõm, de hogy 1-2 széllökés simán 100km/h felett volt abban biztos vagyok.
Akkor errõl ennyit.
Kik? Menj el meteorológusnak.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
mar par oraja csend van. delutan volt a legrosszabb.
sok szerencset!
Gracie Barra
ENGEM MINISZTERELNÖKNETK!!!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
valaki takarókkal párnákkal takarta le a kocsit h ne károsodjön.
és az egészbõl nem lett csak egy kis essõ😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig már azt hittem hogy itt a világvége...
http://csiri.blog.hu
Jól nyomatja ez a média!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs