Megjelent a WoW - Burning Crusade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"AD1: Nem arra utaltam, hogy érdekel az életed, hanem arra, hogy dobálózol itt az "irigyeltek mi faszok?" szövegeddel"
Idézõjelet copy-pastenel használj, egyébként a (sic) megjelölést szokták alkalmazni. Hozzászólásod többi része meg olvasásra sem érdemes, célomat már elértem, nem tudod folytatni Jeager agyának felb.szását, mivel látja amit én már rég, hogy csak 1 kötekedõ kis g.ci vagy:-D
Emocionális kommunikáció: kifejtettem az érzéseimet. Ezért kellett.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Téged taposna már el valaki!menj, keress magadnak valami sportot feszültséglevezetésképpen<#violent>

mikloss
LoL képesek voltak a hidegbe sorbaállni éjfélkor?! <#hehe><#taps> meg is érdemlik a <#vomit>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

a "bazdmeg" nem kellet volna a végére amugy jó komment lett volna

Kínában öt dollár a havidíj - felkészült a cikkíró, nem kicsit, nagyon.
Ki mondta, hogy nem lehet jó a család?

Töröld már ki a csipát a szemedbõl, és ne a kedvenc szórakozásod masszív megvédése legyen már a legfõbb indok.

Szóval szerinted nincsenek elborult, 24/7 játékot toló barmok? Szerinted nem mentek tönkre például családok, vagy nem tett debillé (amúgy is segghülye embereket)?

Most fejtem ki utoljára, hogy komolytalannal az élen megértse az összes szellemileg hendikeppelt:

1. Annak, hogy nem szeretem a WoW-ot, semmi köze ahhoz, hogy fikázom a WoW-olókat
2. A WoW-ot nem azért nem szeretem, mert "függõvé tesz" (teszi, akit lehet), hanem mert szerintem nem jó játék (errõl nem vitatkozom, valakinek tetszik, valakinek nem - én ez utóbbi vagyok)
3. Ha szidok/fikázok valakit is, akkor azok a monitorba begyógyult kretének - arról, hogy az emberek balfaszok, nem a WoW tehet, ergo nem akarok hadjáratot indítani ellene (szerintem zseniális üzleti fogás, és ezt tisztelem), de engedtessék meg, hogy kifejtsem a véleményemet az emberiség igazi selejtjérõl
4. NEM ÉRDEKEL, hogy van-e családod, vagy hogy mennyit játszol. Van családod, boldogan éltek? Akkor logikusan TE NEM TARTOZOL AZOK KÖZÉ AZ EMBEREK KÖZÉ, akikrõl beszélek/akiket fikázok.
5. Nem vezet semmire a vita, ha a mundér becsületét védve meg akarod védeni az igazi kockákat, miközben fennhangon harsogod, hogy "de nekem van életem". Akinek nem inge, ne vegye magára, baszdmeg.

megjelent ja és nézd meg a képeket itt :

A SOK BAROM GYÖKÉR FANATIKUS EGYSMÁST TAPOSSA A SZAROPS KIS JÁTÉKUK MIATT!!A BARÁTNÕJÜK HA EZ T LÁTNÁ..UNDORITÓÓÚÛ
BESZÚKÜLT KOCKÁK!
Megjelent a WoW - Burning Crusade!
Jééééé ezt olvastátok már????
Itt errõl kéne folynia a "bájcsevegésnek"
AD1: Nem arra utaltam, hogy érdekel az életed, hanem arra, hogy dobálózol itt az "irigyeltek mi faszok?" szövegeddel, amikor kurvára senki nem tud itt semmit az életedrõl. Most, hogy így leírtad, megígérem, hogy postázom a 2-3-4 millió magyarnak.
AD2: Amúgy abszolút nem irigyellek, cimbora, bár közel sem azért, amiért te leírtad. Bár tény, hogy az sem rossz buli. Bár közöm nincsen semmilyen szociológia szakhoz.

Amúgy biztos valami nagyon el van kúrva az életeddel, vagy az agyaddal, mert még egy teljesen átlagos kommentre, amit szerintem egy átlag 100-as IQ-jú ember megért, egybõl elkezded lobogtatni a "hûdekurvajó" életed adatait.

Na most vagy a WoW-téma bassza fel az agyadat annyira, hogy amikor valaki nem kedveli, akkor te vérmesen nekiugrasz, mint a veszett kutya, vagy tényleg van valami nagyon kemény problémád.

Nekem nem kell bizonygatnod, hogy milyen remek az életed, mert teszek rá, remélem lesz még jobb is.
De ha gondolod, csinálhatunk egy ilyen SG-életszínvonal versenyt.

hát valahogy igy.nem tudja mirõl beszél nem látja hogy élünk de a kritizálás az megy...

"Nem az az érdekes, hogy van-e nõd, vagy egy gyereked, hanem az, hogy milyen is ez a család."
Érted waz, amit morden jó családnak definiál az jó, amit nem az nem. Nem valami elegáns megoldás, de tény hogy innen kezdve õ a bunkerébõl azt láthatja amit akar.
"Komolytalan, most teljesen õszintén, mi a faszom irígy a te életedre, amirõl mindenki csak annyit tud, hogy:

A. WoW-ozol
B. ki tudod fizetni a szélessávú internetet, a villanyszámlát és a WoW-ot

?!"
Meg ki tudom még fizetni a többi számlámat is, meg lakás részleteit (nemsoká a hátralévõ teljes részt 1ben), meg amit megkívánok cuccot normális keretek között (pl yacht nem) azt megvehetem jóformán gondolkodás nélkül, meg gyereket vállalunk a párommal és nem a semmire, meg van király munkám amit élvezek és megbecsülnek mind anyagilag mind erkölcsileg, akiket irányítok csípnek mint fõnököt (nekem nincs fõnököm, ez is irigylésre méltó szerintem), stb.
Magyarországon ki irigyelheti ezt? Kb 2-3-4-... millió ember. Te persze nem, mert azért szociológia szakra bejárni indexet beíratni alibiként az 1000x irigylésre méltóbb ennél.
volt rá példa 😄D

milyen gyerekkel szó nem volt gyerekrõl te nyomorult olvasni tudsz te egyáltalán ???

HuAn82
Azért ugye nem msn-en küldtök egymásnak "Jó éjt" puszit?! <#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Voltan
Jesszusom!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#email>
"nálunk a nejem is tolja akkor mi nem is vagyunk család vagy mifene??"

gratula-õszinte részvétem.ahelyett hogy a gyerekkel foglalkozna..jaaa te nem akarsz gyereket õ meg igen csak nem meri elmondani neked...értem,akkor szintpn gyökér vagy.
"Oh dude I just took the biggest crap..." 😄

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Csak hogy a cikkrõl is írjak:
"a jenkik 2 milliót adnak, mi európaiak csupán 1,5 milliót, a kínaiak (beleértve a farmereket is) pedig épp az elõzõ kettõ összegét, azaz 3,5 milliót. A maradék 1 millió biztosan egyéb ázsiai országokban, esetleg Ausztráliában oszlik el, nem hiszem, hogy Afrikában jelentõs számú WoW-os lenne."
Mivel szerverek között nincs kereskedelem, ezért a farmer kínaiak US/EU accounttal játszanak elsõsorban, mivel kínában nincs fizetõképes kereslet goldra meg powerlevelingre. Vagyis a 2 millió US meg 1.5 millió EU account 1 része farmer, a 3.5 millió kínai acc efölött van.
Van koreai wow is, a maradék 1 mila korai. Ha jól tudom Ausztrália meg Új Zéland US accounttal játszhatnak, nincs nekik külön változat.
miért ha vki játszik akkor nem lehet jó család?
nálunk a nejem is tolja akkor mi nem is vagyunk család vagy mifene??
vagy csak rossz család lehetünk emiatt?

""Nem lesz egy normális életük azb iztos!"
Ja, nekünk nem lesz, mert már van:-) És neked? Irigykedsz kisgyerök? :-D "

Komolytalan, most teljesen õszintén, mi a faszom irígy a te életedre, amirõl mindenki csak annyit tud, hogy:

A. WoW-ozol
B. ki tudod fizetni a szélessávú internetet, a villanyszámlát és a WoW-ot

?!

A "mûködik" és a "jól mûködik" között bazinagy különbségek vannak. Nem elég specifikusak a tények ahhoz, hogy kiüssenek, cimbora.

Nem az az érdekes, hogy van-e nõd, vagy egy gyereked, hanem az, hogy milyen is ez a család.

Erre eszembejutott egy pár Cartman idézet, (jah én még South Parkot is nézek... Csak is Barátok közt helyett) de inkább nem írom le, mert kibannolnának a hülyeségeimmel egyetemben SP fanok tudják mirõl beszélek 😄 😄 😄.

"Mind wowosok vagytok akik szvatjatok frensyt mi?"
Õ szívatja magát. 1 wow cikkhez szerinted ki ír be?
A. WoWos.
B. WoW fikázó.
Szerinted a B típus mit várhat el az A-tól?
"Ez esetben Frens ne várd h megtöröd õket nekik a wow szent és sérthetetlen és ha nincs egy kis szerencséjük igy fognak meghalni!"
Ja persze, és a pokol tüzén égünk, utána meg ganéjtúró bogárként fogunk újraszületni, hogyne.
"Egyedül!"
Sõt, hogy ne kelljen egyedül meghalniuk elõtte termonukleáris katasztrófát fognak okozni.
"A végénbeszélgetni is elfelejtenek!"
Hát frensys hozzászólásait már most is nehezen értem meg, biztos bennem van a hiba.
"Nem lesz egy normális életük azb iztos!"
Ja, nekünk nem lesz, mert már van:-) És neked? Irigykedsz kisgyerök? :-D
ámen 😄

Hát inkább örülj, hogy nem nem valami arab világba születtél. 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

28 éves, persze. Ha a 13-at bevallod ok, kis lázadó hülye, mocskos a szája, de a szókincse kevés egy igazi szitkozódáshoz is, meg értelmes magyar mondatokat se tudsz összerakni. 28 évesen az ember vagy eljut arra a szintre, hogy tartsuk tiszteletben embertársaing õrültségét, hogy õk is tiszteletben tartsák a miénket, vagy kiveti magából minden közösség. Beleértve a párkapcsolatot is, mert ennyi toleranciával ami beléd szorult szerintem egy kecske se vállalná azt, hogy veled él. Pedig az egy igénytelen állat, te meg állításod szerinte egy igényes csaj vagy. Van itt ellentmondás kérem...
nem szivatja senki csak olyan topickba kommentel amirõl fingja sincs ennyi ......

"Mind wowosok vagytok akik szvatjatok frensyt mi? Ez esetben Frens ne várd h megtöröd õket nekik a wow szent és sérthetetlen és ha nincs egy kis szerencséjük igy fognak meghalni! Egyedül! A végénbeszélgetni is elfelejtenek! Nem lesz egy normális életük azb iztos!
"

EGYETÉRTEK!
Voltan
Én például nem vagyok WoW-os. Már vagy fél éve hozzá se nyúltam. Na akkor most mi van?

dzsuvajoe
Mind wowosok vagytok akik szvatjatok frensyt mi? Ez esetben Frens ne várd h megtöröd õket nekik a wow szent és sérthetetlen és ha nincs egy kis szerencséjük igy fognak meghalni! Egyedül! A végénbeszélgetni is elfelejtenek! Nem lesz egy normális életük azb iztos!

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Voltan
viselkeDsz

Voltan
Ezek szerint olvasni sem tudsz a tajtékzó méregtõl...

Voltan
"elnézést 28 éves vagyok!Nem 13!rendben?idióta.. "

Akkor miért viselketsz úgy, mint egy 13 éves?

"lásd. asszony vasalgat fõz járkál - émmeg nyomom le a trollokat a klánommal..."

UNDORITÓ!!! TIPIKUS GYÖKÉR FASZKALAP PASIK! a nõ dolga fõzzön mosson takaritson szegény a nagy lószart!!!A GYÖKEREK IS MEGMOZDITHATJÁK A SEGGÜKET ELMOSOGATNI ÉS KIPORSZIVÓZNI!NA VÉGER KILYUKADTUNK:GYÖKEREK ÉS ELVÁRJÁK SZEGÉNY NÕTÕL AKI SZINTÉN FÁRADTAN JÖN HAZA A MUNKÁBÓL HOGY EZT CSINÁLJA!TI MEG TESPEDTEK A GÉP ELÖTT!!UNDORITÓ!!!
neked mi fáj abban ha vki több órát játszik otthon
te meg chatelsz több órát mi a különbség te is függõ vagy bazz..

Lássuk be, nem viselkedsz úgy. Csúnyán beszélsz, a helyesírásod kritikán aluli, néhány jelzõt ismételgetsz folyton, nem érvelsz, általánosítasz, flame-et szítasz... Ezek nem egy 28 éves jellemzõi, ha nem haragszol. Viselkedj felnõttként, akkor komolyan vesznek még azok is, akiket leszólsz (elég minõsíthetetlen hangnemben). Esetleg abba is lehet hagyni az off topicot, nyiss a gumiban egy új témát "Gyûlölöm a gamereket" címmel, ott oszthatod az észt a barátnõiddel.
dzsuvajoe
Én egyetértek frensysel pedig en wowoztam is sokat nagyon elronthatja egy életre az embert!!!

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Ha meggondolod magad szívem gyere a scarshield legion szerverre, hamar átnevelünk...
szerintem ha ezzel a stílussal, ilyen erõszakosan, fafejûen, értetlenül, akaratosan, begyöpösödötten, szemellenzõsen nyomod reallife-ban is akkor nincs neked egy barátod sem, vagy nem sokáig lesznek körülötted...
Vorpal
Dejó lett volna beszólni az idiótákat
egy elhúzódó buli után a Dohányban.D

Kiváncsi vagyok - meglincseltek volna?.DD
Aztán a rohmrendõrök verik szét az egészet,
és másnap reggel mindenki 5 perc ácsi után megkapja.DD

család : mutass olyan wow ost aki napi 30 percet játszik,
mert minden más elég destruktiv lehet bármilyen családi életre.
lásd. asszony vasalgat fõz járkál - émmeg nyomom le a trollokat a klánommal...
pf.DDDD

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

"elnézést 28 éves vagyok!Nem 13!rendben?idióta."

Akkor viszont még rosszabb a helyzet. 😊 De ha csak azért írogatsz ide, hogy másokat sértegess, csak hülyének fognak nézni, de komolyan venni nem fognak. Így az a (nyilvánvalóan rengeteg) szellemi energia, amit beleteszel a hozzászólásaidba, kárba vész ám! 😮
szánalmas az aki éjjel nappal a gépe elöt ül és játszik meg focibarmok üvöltöznek ordibálnak erõszakos állatok verekednek meg kocsmákba járnak,na azok a szánalmasak és hiába itt a játékról van szó nem gyengébb ez sem,beszûkült játékbuzik mind.A barátnõim ezeken a gyökerek valamelyikén amit felsoroltam végigment és most boldog életet élnek új pasikkal!az ilyenek menjenek vissza az óvodába.Játszani.
Én például nem játszok vele, csak kíváncsi voltam, mik a hírek a kiegészítõvel. A feleségem szokott idõnként érdeklõdni, ha olvas valamit egy nagyobb felhajtásról a játékok körül, nem akartam tudatlan maradni 😊
elnézést 28 éves vagyok!Nem 13!rendben?idióta..
no comment erre már nem lehet mit mondani szánalmas vagy frensys.......

"akkor azok igénytelen lányok."

És kész! Meg van mondva az igazság! Körülbelül 13 éves lehetsz ezzel a szellemi színvonallal. (És elnézést kérek a 13 évesektõl.)
én nem játszom vele,nem azért vagyok itt.2.dolgozom csak irogatok ide is.3.igenis amiket irtam úgy van,a barátnõim szakitottak az ilyen othon tespedõ játékbarmokkal és normális párt kerestek és találtak is!abból kettõ már házadosik!a gyökerek meg TI menjetek a levesbe és játszatok csak otthon és ne is érdekeljen titeket az hogy amásik mit szeretne.önzõ gyökér fanatikusok
ki bántott meg ennyire frenszisz?
neked nem ez a bajod... csak jól esik valahol kiadni magadból...
EZ nem az a fórum ahol a szar életed sajnáltatod...aki idejön elolvasni ezt a cikket az játszik a WOW-al.