272
-
#192 Már nem bírom tovább... Mielőtt elkezdem tisztázzuk, soha nem játszottam WoW-al, és nem is fogok...
frensys: Fogalmazási stílusod, ugyanannak az általad felvázolt -barátnőid által átélt- életszituációnak a mivoltát ismételgeted szegényes szókincsel, érvelés és valódi tények nélkül nagyjából egy 14 éves lázadó kiskölök színvonalán, egyszerűen nem hiszem el hogy 28 éves vagy, vagy pedig nagyon naív aki nem látja a fától az erdőt... Tehát tisztázzuk szépen, a számítógépekes játékoknak van egy additív tulajdonsága, amely káros lehet Ő rá és az ember mellett élőkre nézve, amennyiben az őt körülvevő társadalom nem tolerálja a viselkedését. Természetesen a számítógépes használat is ugyanazt válthatja ki az emberkből, így aztán a számítógép használat és a játék(függőség) között nem tehető különbség... Megjegyezendő, hogy a játék additív tulajdonsága miatt a családi és baráti értékek gyakran a háttérbe szorulnak, és az ember inkább egy virtuális valóságban él, minthogy a valódi életében levő fontos dolgokkal törődne (pl. barátnő). Mindamellett, szerintem meglehet találni azt az egyensúlyt, ami a tökéletes élet záloga lehet... De ha már itt tartunk, akkor térjünk rá a TV-re is, ugyanaz a hatása mint a számítógépes játékoknak... Tehát egy focimeccs megnézése sem rosszabb egy barátok köztnél SŐT ami azt illeti jobb, hiszen egy valódi élethelyzet és valódi sportot láthat az ember, nem pedig egy szellemi fertőt amit a brazil szappanoperákból mintáznak... A különbség a TV és a Számítógép között elég triviális, az első csak szórakoztatása és néző befolyásolására való, míg a második munkára és szórakoztatásra is alkalmas.
Más: Mit szoktál csinálni mikor fáradtan hazaérsz? Gondolom, ha már nem főzől, nem takarítasz, ezért vagy leülsz a számítógép elé egy kicsit internetezni (akkor már additív vagy, az érvelésed felesleges), vagy bekapcsolod a TV-t (az előzőnél mégrosszabb megoldás, és megint ne beszélj), vagy pedig várod hogy a barátod kiszolgáljon és elvigyen később vhova (ebben az esetben pedig te vagy a számító ember, amivel pedig pont olyanná válsz mint azok a tulajdonságok amiket annyire gyűlölsz), esetleg lefekszel... Az utóbbi esetben pedig milyen áron várod el, hogy a barátot kocsma, játék, TV, stb. helyett ne ugyanígy tegyen és egész nap aludjon... Érzed már az iróniát? Hiszen neked ez sem tetszene :) -
Morden23 #191 "Ha emellé neked beférnek a haverok is mind a 20-an, meg a másnaposság meg a többi, és ez nem megy semmi más rovására, akkor gratuálok. Én nem vagyok olyan faszagyerek, hogy nekem másra maradjon időm. "
Látom nem érted a komment lényegét. Flame nélkül próbálom elmagyarázni, mert nem akarok, és nem is vagyok hajlandó kötekedni és sárdobálózni veled.
"Haverokra meg elég heti 1 alkalom bőven, szerintem az már beteges ha minden estét rájuk cseszi el az ember."
Nem azért tartom példaértékűnek ezt a beszólást, mert meg akarom szabni neked az időbeosztásodat.
1. "elég heti 1 alkalom bőven" -> ez nem azt jelenti, hogy mennyire van időd, hanem azt, hogy mennyit áldozol rá (nem azt írtad, hogy ennél nem is tudnál többet)
2. "szerintem az már beteges" -> miközben arról beszélgettünk, hogy ha egy felnőtt ember napi 8 órát tud WoW-ozni, az ne rinyáljon meló meg időhiány miatt
3. "rájuk cseszi el" -> ez a csúcspont; a barátaimat, haverjaimat nem azért hívom barátoknak és haveroknak, mert úgy beszélek róluk, mint egy kutyáról
Innentől fogva nem érdekel, hogy mennyit fogsz vageszolni munkával, családdal, fizetéssel, országos tanulmányi versennyel. Tudod, miért? Pont ugyanazért, amiért én nem írok ilyeneket: mert arc nélkül szart sem ér, "messziről jött ember azt mond, amit akar". Nem véletlenül nem kérdezek rá ilyen baromságokra. Ha majd egy kocsmában ülünk egy pofa sör mellett, akkor hiszek neked. Nézd el nekem, hogy egy internetes fórumban (ahol rohadt legalábbis 3 Nobel-díj büszke tulajdonosaként mondanak világmegváltó okosságokat - ami nem baj, mert végülis erre való a "fórum) nem nyalok be mindent, amit valaki leír.
"7. Opcionális program, pl - lehet kövezni - wow."
És most lesz egy kérdésem: mikor ágáltam ez ellen? Mikor beszéltem az egyszerűen szórakozgató kocawowosokról? Soha. Egy régebbi topicban vagy 3-an magyaráztuk neked, hogy nem az eseti játékosokról, hanem a kocka-függő-wowra rejszoló-szociális hálót negáló idiótákról beszélünk.
Ezek után három dolgot feltételezhetek.
1. te is ilyen vagy, csak hazudsz
2. nem vagy ilyen, csak kötekedsz
3. körmöd szakadtáig véded a WoW-ot, amikor nem is azt támadják/juk, hanem a WoW-val játszó hülye embereket, és ezek szerint nem tudsz olvasni
Ennyi.
És mellesleg ne ringasd magad olyan tévhitekben, hogy akár egy minimális fingod van arról, hogy mit csináltam/csinálok/hogyan élek. Mint említettem volt, az szokott ilyeneket interneten kifejteni, aki görcsösen akarja, hogy elismerjék, de életben nem megy. Nem mondom, hogy te ilyen vagy (bár könnyen lehet), de akkor ne is viselkedj retardált monitorbagyógyult faszkalapként, aki nyáladzik, ha "WoW" kerül szóba. -
Unreal1942 #190 Belejöttél rendesen :) Nem volna jobb dolgod a konyhában? :)
Halkan jegyzem meg, hogy egy normális pasit csak ilyen tevékenységek elvégzésével tudsz majd megtartani. Mi mást adhatnál neki évek múlva? Szerelem az nem lesz :) a szex már sablonos (megy máshova úgyis)
Szóval mit tudsz még adni neki azon kívül, hogy kiszolgálod? Semmit :D
És hogy hozzá segítselek az agyvérzéshez! Ma munka után hazamegyek. Levágom a kabátomat a fotelba! A cipő vagy az előszobába vagy a kapanpé alá. És ledöglök a gép elé ahonnan fel se állok csak pisilni. Vacsora szépen bejön közben. Aztán hajnalban 3-4 körül megyek aludni. Miért? Mert ehez van kedvem ma és kész :)
-
Komolytalan #189 Hogy beléd mennyi energia szorult, 1000 éves hozzászólást is előkaparsz:-)
Na figyelj apa, leírok 1 hetet úgy saccra, hogy mikor felnősz hogy fognak kinézni az estéid jó esetben:
1. pároddal mozi/színház/séta/akármi outdoor program
2. pároddal shoppingolás
3. 1 barátoddal vmi program (nem kocsma-haver, igazi barát, mert ekkorra csak azok maradnak meg)
4. A héten anyósék, B héten szüleid meglátogatása, kártyázás, vacsi, vagy amit szeretnek
5. Korábbra hozzátok a szexet:-)
6. Kirándulás/telek után kifáradva punnyadás, olvasás/vmi dvd megnézése, lényeg hogy passzív legyen, mert másra úgysincs erő.
7. Opcionális program, pl - lehet kövezni - wow.
Húbaze, de szar is nekem. Majd ezt is lehet bemásolgatni ezentúl minden wowos topicba elrettentő példának.
Ha emellé neked beférnek a haverok is mind a 20-an, meg a másnaposság meg a többi, és ez nem megy semmi más rovására, akkor gratuálok. Én nem vagyok olyan faszagyerek, hogy nekem másra maradjon időm. -
Evil Merodak #188 Nem vagy te egy kicsit hisztis? -
frensys #187 főz mos takarit:gyökérállatok alapvető elvárása a nő felé,a kurva kezüket lusták felemelni és mosogatni vagy főzni vagy mosni.undoritó!!mire fel várjátok el?
én nekem van 4 fiúbarátom,laci zoli ádám és zsolt,milyen érdekes,soha nem várták el a barátnőjüktől aki hulla fáradtan jön ugyanúgy haza a munkából hogy főzzön,mire fel?
ti meg tespedtek és játszotok??a nagy lószart!!!hülye gyökér barmok,szegény csajok meg is érdemlik,hülye pulikutyák,szőrnyű -
Unreal1942 #186 Na ez az idő nem jön el :)
Sőt képzeld mos főz takarít mint egy rendes nő. Tudom neked ez furcsa, de vannak még olyanok akiknek ez természetes és örömmel gondoskodnak a párjukról. A génjeikbe van ez táplálva na meg nevelés kérdése is.
-
#185 Hm, ha végülis így vesszük, akkor a magyar etnikum is milyen sikeres, elvégre van jó nagy család, nő, gyerekek :) -
Komolytalan #184 Nem kell ennek vacsi waz, ültesd be a bömösbe, ha automata váltós akkor még a váltókar se fog zavarni... -
Jeager #183 én még meg se vettem tbc-t majd idővel egyenlőre ráér na meg ugye sorba nem állok több órát a bolt elött.ha már lement a láz megveszem -
cleric #182 -
Morden23 #181 Komolytalan, te összekeversz valakivel.
Senkinek nem írtam, hogy "a te gyereked hülye lesz". Általánosságban írtam, és nem is válaszolt senki "nincsen gyerekem" kommentel. Ha meg igen, akkor nem olvastam, elnéztem, leszartam.
A többivel nem vitatkozom, de hadd idézzek tőled is valamit, te családszerető, sikeres és elégedett ember, aki éppen védi a WoW-ot:
"Haverokra meg elég heti 1 alkalom bőven, szerintem az már beteges ha minden estét rájuk cseszi el az ember."
Hogy is mondtad? A tények legyőzik az érvelést? Komám, ez rólad szerintem jobb bizonyítványt állít ki, mint 3 országos tanulmányi verseny.
-
Komolytalan #180 Könyörgöm, legalább másold be word-be amit írsz mielőtt idehánynád. Hogy lehet 1 sorban 5+ helyesírási hibát csinálni? Nekem van időm a wow mellett olyan szinten tartani a helyesírásomat meg a nyelvhelyességemet, hogy azért a szemét nem veri ki senkinek se, de amit te csinálsz az már kb fizikai fájdalmat okoz, pedig nem vagyok nyelvész. Shift gomb meg azért van a billentyűzeten, mert azzal lehet nagybetűt írni. De nem folyamatosan ahogy szoktad, csak a mondatok elejére. Ha flamelsz, legalább flamelj tisztességesen, ahogy Morden23 teszi. -
Komolytalan #179 Nekem itt is van telepítve, de erőt veszek magamon, és "dolgozok" inkább, aztán majd este:-D Egyébként valszínűleg első 1-2 hétben át se megyek outlandsra, akkora lesz a tömegnyomor ott, majd inkább utána, úgyse fogok semmiről se lemaradni:-) -
spydee #178 kb még 1 óra és jáccok,jáccok,jáccok,jáccok ...
20.00 kor randi Frensys-el, majd vacsi és szex után kézenfogva megyünk és megvesszük élete első WOW-ját...
A barátnőit is megszexelem és nekik is veszünk... -
Komolytalan #177 "Szóval szerinted nincsenek elborult, 24/7 játékot toló barmok? Szerinted nem mentek tönkre például családok, vagy nem tett debillé (amúgy is segghülye embereket)?"
Hö-hö, kezdődik a jól ismert csúsztatás. Belekötsz valakibe, hogy hát a gyerkeddel meg mi lesz, mert te csak wowozol, ő meg közben éhenhal, jaj-jaj-jaj, erre jön a válasz hogy ez bukta, mert gyerek nincs, most meg már azt hozod fel saját bizonyítékodként, hogy vannak wowban kockák. Igen, vannak, és? Ki nem sz.rja le őket. Vannak akik fénykarddal bohóckodnak, meg birodalmi rohamosztagos páncélt hegesztenek otthon - innen kezdve aki az SW-t látta, az már agyalágyult?
"Most fejtem ki utoljára, hogy komolytalannal az élen megértse az összes szellemileg hendikeppelt:"
Ja persze, nekem negatív az IQm, hogyne. Mikor olyan idős voltam mint te, már a zsebemben volt 3 országos első helyezés tanulmányi versenyről.
Én pontosan értem azt is amit mondasz, de ami igazán fáj neked az az, hogy azt is tudom, hogy miért mondod. Egy másik topicot olvasva találtam egy rád igen illő reagálást:
"Én tisztellek. Nem azért amit mondasz, mert annak semmi köze nincs a valósághoz, hanem azért mert erős jellem vagy és kiállsz a sok faszság melett amit hajtogatsz." -
frensys #176 "Egyébként az én barátnőm tudja. És idönként nem is örül neki, hogy játszom.
"
na ez az.az 5 lánybarátnápm is igy kezdte amig benem sokallt és új pasit választottak és azóta már házasság is van kettőnél a többi meg nem gyökér beszűkült játékbarom.eljön az idő amikor a csajod is kidolb.szerencsétlen tűri..tűri.. -
Jeager #175 nem vagyok ideges csak unatkozom a melóhelyen épp és már remeg a kezem hogy otthon bekapcsolhasam a gépet és wow ozhasak -
Morden23 #174 Örülök, hogy megmentetted szegény srácot.
Gratulációm jeleként ha akarod, elviszem beiratni az indexedet, hogy WoW-ozhass nyugodtan. -
Unreal1942 #173 Minek jöttél ebbe a topikba flamelni?
Egyébként az én barátnőm tudja. És idönként nem is örül neki, hogy játszom.
Viszont én akkor is ott ülök a gép előtt amikor a te pasid éppen másik nőnek méri a lázát alaposan a pontos érték miatt :D
-
Komolytalan #172 "AD1: Nem arra utaltam, hogy érdekel az életed, hanem arra, hogy dobálózol itt az "irigyeltek mi faszok?" szövegeddel"
Idézőjelet copy-pastenel használj, egyébként a (sic) megjelölést szokták alkalmazni. Hozzászólásod többi része meg olvasásra sem érdemes, célomat már elértem, nem tudod folytatni Jeager agyának felb.szását, mivel látja amit én már rég, hogy csak 1 kötekedő kis g.ci vagy:-D -
Morden23 #171 Emocionális kommunikáció: kifejtettem az érzéseimet. Ezért kellett. -
neoG #170 Téged taposna már el valaki!menj, keress magadnak valami sportot feszültséglevezetésképpen -
#169 LoL képesek voltak a hidegbe sorbaállni éjfélkor?! meg is érdemlik a -
Jeager #168 a "bazdmeg" nem kellet volna a végére amugy jó komment lett volna -
awender #167 Kínában öt dollár a havidíj - felkészült a cikkíró, nem kicsit, nagyon. -
Morden23 #166 Ki mondta, hogy nem lehet jó a család?
Töröld már ki a csipát a szemedből, és ne a kedvenc szórakozásod masszív megvédése legyen már a legfőbb indok.
Szóval szerinted nincsenek elborult, 24/7 játékot toló barmok? Szerinted nem mentek tönkre például családok, vagy nem tett debillé (amúgy is segghülye embereket)?
Most fejtem ki utoljára, hogy komolytalannal az élen megértse az összes szellemileg hendikeppelt:
1. Annak, hogy nem szeretem a WoW-ot, semmi köze ahhoz, hogy fikázom a WoW-olókat
2. A WoW-ot nem azért nem szeretem, mert "függővé tesz" (teszi, akit lehet), hanem mert szerintem nem jó játék (erről nem vitatkozom, valakinek tetszik, valakinek nem - én ez utóbbi vagyok)
3. Ha szidok/fikázok valakit is, akkor azok a monitorba begyógyult kretének - arról, hogy az emberek balfaszok, nem a WoW tehet, ergo nem akarok hadjáratot indítani ellene (szerintem zseniális üzleti fogás, és ezt tisztelem), de engedtessék meg, hogy kifejtsem a véleményemet az emberiség igazi selejtjéről
4. NEM ÉRDEKEL, hogy van-e családod, vagy hogy mennyit játszol. Van családod, boldogan éltek? Akkor logikusan TE NEM TARTOZOL AZOK KÖZÉ AZ EMBEREK KÖZÉ, akikről beszélek/akiket fikázok.
5. Nem vezet semmire a vita, ha a mundér becsületét védve meg akarod védeni az igazi kockákat, miközben fennhangon harsogod, hogy "de nekem van életem". Akinek nem inge, ne vegye magára, baszdmeg. -
frensys #165 megjelent ja és nézd meg a képeket itt :
A SOK BAROM GYÖKÉR FANATIKUS EGYSMÁST TAPOSSA A SZAROPS KIS JÁTÉKUK MIATT!!A BARÁTNŐJÜK HA EZ T LÁTNÁ..UNDORITÓÓÚŰ
BESZÚKÜLT KOCKÁK! -
spydee #164 Megjelent a WoW - Burning Crusade!
Jééééé ezt olvastátok már????
Itt erről kéne folynia a "bájcsevegésnek" -
Morden23 #163 AD1: Nem arra utaltam, hogy érdekel az életed, hanem arra, hogy dobálózol itt az "irigyeltek mi faszok?" szövegeddel, amikor kurvára senki nem tud itt semmit az életedről. Most, hogy így leírtad, megígérem, hogy postázom a 2-3-4 millió magyarnak.
AD2: Amúgy abszolút nem irigyellek, cimbora, bár közel sem azért, amiért te leírtad. Bár tény, hogy az sem rossz buli. Bár közöm nincsen semmilyen szociológia szakhoz.
Amúgy biztos valami nagyon el van kúrva az életeddel, vagy az agyaddal, mert még egy teljesen átlagos kommentre, amit szerintem egy átlag 100-as IQ-jú ember megért, egyből elkezded lobogtatni a "hűdekurvajó" életed adatait.
Na most vagy a WoW-téma bassza fel az agyadat annyira, hogy amikor valaki nem kedveli, akkor te vérmesen nekiugrasz, mint a veszett kutya, vagy tényleg van valami nagyon kemény problémád.
Nekem nem kell bizonygatnod, hogy milyen remek az életed, mert teszek rá, remélem lesz még jobb is.
De ha gondolod, csinálhatunk egy ilyen SG-életszínvonal versenyt. -
Jeager #162 hát valahogy igy.nem tudja miről beszél nem látja hogy élünk de a kritizálás az megy... -
Komolytalan #161 "Nem az az érdekes, hogy van-e nőd, vagy egy gyereked, hanem az, hogy milyen is ez a család."
Érted waz, amit morden jó családnak definiál az jó, amit nem az nem. Nem valami elegáns megoldás, de tény hogy innen kezdve ő a bunkeréből azt láthatja amit akar. -
Komolytalan #160 "Komolytalan, most teljesen őszintén, mi a faszom irígy a te életedre, amiről mindenki csak annyit tud, hogy:
A. WoW-ozol
B. ki tudod fizetni a szélessávú internetet, a villanyszámlát és a WoW-ot
?!"
Meg ki tudom még fizetni a többi számlámat is, meg lakás részleteit (nemsoká a hátralévő teljes részt 1ben), meg amit megkívánok cuccot normális keretek között (pl yacht nem) azt megvehetem jóformán gondolkodás nélkül, meg gyereket vállalunk a párommal és nem a semmire, meg van király munkám amit élvezek és megbecsülnek mind anyagilag mind erkölcsileg, akiket irányítok csípnek mint főnököt (nekem nincs főnököm, ez is irigylésre méltó szerintem), stb.
Magyarországon ki irigyelheti ezt? Kb 2-3-4-... millió ember. Te persze nem, mert azért szociológia szakra bejárni indexet beíratni alibiként az 1000x irigylésre méltóbb ennél. -
Jeager #159 volt rá példa :DD -
Jeager #158 milyen gyerekkel szó nem volt gyerekről te nyomorult olvasni tudsz te egyáltalán ??? -
#157 Azért ugye nem msn-en küldtök egymásnak "Jó éjt" puszit?! -
#156 Jesszusom! -
frensys #155 -
frensys #154 "nálunk a nejem is tolja akkor mi nem is vagyunk család vagy mifene??"
gratula-őszinte részvétem.ahelyett hogy a gyerekkel foglalkozna..jaaa te nem akarsz gyereket ő meg igen csak nem meri elmondani neked...értem,akkor szintpn gyökér vagy. -
Evil Merodak #153 "Oh dude I just took the biggest crap..." :D