272
  • Mike at home
    milyen érvek kisgyagyám?
    egyszerüen téged fikázlak
    nem érted mi?
  • Komolytalan
    Megjöttek az érvek, éljen-éljen-hurrá.
  • Komolytalan
    Na te egy oldalt írtál, én meg 1 mondatban válaszolok: Bazd meg anyád a ravatalán.
  • archkoven
    Engem valahogy ez a játék a legcsekélyebb mértékben sem tudott megfogni. Egy ismerősöm mutatta kábé másfél éve, de elképzelni sem tudom mit élvez rajta annyira. Számomra csak egy végnélküli, céltalan hülyeség.
  • Mike at home
    Komolytalan, a fikagép
    persze mondjuk a gumiban ízekre szednénk, ezért ő nem is teszi be a lábát ilyen helyekre :)

hírhuszár
  • Komolytalan
    Hagy már, ha pia, cigi meg drog helyett most wowozik, simán hihető a története:-D
  • Komolytalan
    Minden ami addiktív, az "veszélyes" minden másra az életben, merthogy elvonja tőle az időt. Más kérdés, hogy minden ami igen jó dolog az életben az addiktív. Mondj valamit, ami igazán jó érzést generál, és nem szeretnéd újra átélni.
  • Mike at home
    és csak hímek
  • Mike at home
    a sok marha megy tolongani, meg öldökölni, ehehehe
  • Balumann
    Egyébként meg Skorpio7-nek igaza van, túlzás de ilyen irányba halad a népek egy kisebb csoportja. De vannak direkt akik ezeket figyelik, és előbb fogják betiltani az országokba a WoW -ot, mint hogy mindenhol olyan helyzet alakulhasson ki, ahogy Skorpio7 eltúlozta! (na jó, magyarországon ez valószínű pont nem fog bekövetkezni, nem igazán törődik itt ilyenekkel senki -.-)

Egyébként a vörösbor például jó néha kis mennyiségben, jót tesz az izületeknek vagy miknek (pl. ha ropog a csontotok minden mozdulatnál, akkor kell inni! :) )
  • Balumann
    Sem az alkoholizálás, sem a drogozás, sem a számítógép függés nem jó dolog. Néha játszogatni jó egy kicsit, felmenni játszogatni másokkal, mások ellen. Az alkohol is jó nem túl sok mennyiségben ünnepekkor például.
    Vannak akik tényleg szeretik a WoW -ot, mert tényleg jó játék, és szeretnek játszogatni vele. És ez nem baj, szeretnek játszani, kikapcsolódni. De vannak olyanok, akik fel se bírnak állni a gép elől, az a baj. Nekik jó elvileg... (vagy nem? vagy csak nem tudja mennyivel jobb dolgok is vannak az életbe? ^^ Akkor meg mind1, nem tudja miről marad le :D... had játszon!)

-egyébként itt szerintem mindenki írja a saját hülyeségeit, csak párat olvasgat el :P mindenkinek más a véleménye, ez természetes, hiszen mások az élet tapasztalatok is... társaságtól is függ, hogy ki megy szivesebben el valahova a társaságával vagy marad otthon agép előtt egész nap wowozni...

Egyébként a számítógépesek sok esetben jobb fejek, mint akik azt se tudják mi a za számítógép... már gép nélkül meg s elehet maradni szinte ^^
  • ollie
    Sok sikert a kihaláshoz.
  • who am I 7
    ez meg a másik véglet..a tényleg idióta kocka.
    Legyetek már értelmesek.TUDJÁTOK MI A MÉRTÉK.Ennyi faszságot összehordani...te túl sokat csalódhattál az életben öcsém.
  • who am I 7
    Ah, észrevétel? :D az...De minek erősködnek akkor, h ne üljönek elé?Mert észrevétel az, h mondja 1 adott illető 1x, h hát szerinte nem kellene.És ennyi.De itt nem ez megy hanem vita.Nem mind1 ezeknek, h elé ülnek-e vagy nem?(az észrevételek gyakran fikázásba és unintelligens (lsd:frensys) párbeszédbe csapnak át, ekkor én azt feltételezem, h az adott illető se különb mint az aki "kockul".És pont ezek osztják az észt.Akkor foglalkozzanak komolyabb problémával, és ez nem hülyeség.Ha pedig, egy észrevétel akkor 1 ember elmondja a voksát és tovább áll.Ennyi.
  • Sadist
    Azigen! Én azt hallottam, hogy egy daganatos gyerek a WoW-nak köszönhetően gyógyult meg, sőt, a péniszt is hosszabbítja legalább 15-20%-al! :O
  • zserrbo
    Ennyi betűszaporítót itt :)))
  • Szefmester
    én ha nem is vagyok függő de imádok játszani vagy csak pusztán a gépet fárasztani.. de mivel egy dologra viszonylag hamar rá tudok unni ez játéktól progitól függ, sokat változtatok kipróbáltam a wow-ot is 3 hét után eladtam a cuccost.. mert meguntaminkább vettem egy GW-t mivelhogy nincs havidíja ezért ha meg is unom egy időre nem vesztek semmit.. (meg is történt)

de szerencsére nem vagyok kocka... vannak barátaim, haverjaim, meg ami kell.. igaz ők is ebből a körből kerültek ki de mára többségük felnőtt, komoly ember akik csak kikapcsolódni akarnak a jkátékokkal.. megvan a saját valós életük.. ahogy nekem is
  • Smuge
    Hülyeségeket meg ne irj le , mert te is tudod hogy az amit irtál. Balhéznak a megfelelö emberek velük , nem is keveset. Ez az egész nem fikázás, csak egy észrevétel, ahogy egy külső szemlélő látja ezt az egész témát. Szintén nem arrol van szó hogy a feltételezésed szerint ártanának a társadalomnak épp ezaz hogy inkább bezárkóznak.Aki nem tud mértéket tartani ne játszon MMORPG-vel. De hát igy is lehet élni valóban , csak egészségtelen hosszútávon nagyon is... Irigység, ezt meg nem tudom honnan szedted, inkább pont az ellenkezője. Mentsük a menthetőt...
  • Hege15
    Na figyuzzatok
    Én WOW-ozok, tört szerveren ugyan de WOW-ozok.
    Napi 1 órát csak annyit szeretnék mondani azoknak az embereknek hogy aki wowozik az nem lesz egyből függő és nem vállik egy géppé amely arra teremtett hogy játszon a World of Warcraft-al.
    Egyébként amióta Wow-ozok (kb 2-3 hónapja)

- Tapadnak rám a nők ( :D viccnek tünhet de igaz)
    - 3 tantárgyból áltam bukásra mindet feljavitottam félévre 2esre
    - És végre találtam egy tényleg igazán jó elég sokáig élvezhető játékot

hát több igy nem jut eszembe de a lényeg a wow az egy király játék (akinek nem ez a véleménye az tartsa meg magának nem érdekel). Mondhatjuk h jó hatással volt az életemre. Van akinek függőséget okoz de nem értem hogy ez mért baj ? mindenkinek megvan a saját hülyesége valaki alkoholizál valaki drogozik valaki cigizik valaki wow-ozik. nem értem mi a baj vele és lehet h aki irja miszenek ezek a wow függők az közben a legnagyobb dohányos, szóval az is tartsa meg magának véleményét.

Tulajdonképpen nincs több mondanivalóm csak asszem kellett valami értelmeset irni a sok "hülyeségen kivül"

na csátok itt az msnem aki akar az ezzel kapcsolatba irjon: [email protected]
  • who am I 7
    Én nem wow-ozom ugyan.És nem is a gép előtt töltöm az időm javarészt.De miért nem inkább a gengszterekkel,narkosokkal,alkoholistákkal balhéznak ezek a "JÓZAN ÉSSSSZEL" gondolkodo nagyeszű emberek?Annyira JÓZANESSSZÜEK, h azt se tudják mit fikáznak.Ugassanak a gengsztereknek politikusoknak rendőröknek narkósoknak a józan életről, ott legyen nagy a szájuk, ezek az emberek sokkal többet ártanak a társadalomnak mint 1 kocka aki beül a wow elé és játszik....csakhát akik fikáznak és "irigyek", nagyátlagban az intelligencia szintjük nem üti meg egy átlag emberét se.
  • who am I 7
    Te nagyon hülye lehetsz azta :D huh, nem lát ilyen "orvosi esetet" mindennap az ember
    sajnálatos módon pici frensysnek és szegény barátnőinek nem adatott túl sok...se az észből se a szépségből úgy gondolom :D

"főz mos takarit:gyökérállatok alapvető elvárása a nő felé,a kurva kezüket lusták felemelni és mosogatni vagy főzni vagy mosni.undoritó!!mire fel várjátok el?
    "

Ezzel mivan, úristen...már habzik a szája szegények Akkor a férfiaknak kellene takaritania, mostni a főznie igaz? idióta...téged vissza kellene vinni az állatkertbe, attól tartok
    Egyébként alapból rúgod fel az intelligens emberek felé támasztott alap szintet az kisstilű undoritó iskolázatlan kommenteddel.Van olyan barom aki téged elvisel egyáltalán ?
  • Smuge
    Nem tudatlanok , csak jozan ésszel gondolkodnak amit ti nem tudtok megérteni :) Ennyi
  • Jobrog
    Többiektől bocs ha nem mondtam újat,de nem bírtam tovább olvasni:)
  • Jobrog
    Nos én nem wowozok,csak régebben belekóstoltam de meguntam egy idő után. Viszont nem tudom hogy ennek a fiú-lány franc tudja mi frensysnek miért kell 3 hozzászólásonként 5féleképp elragozni ugyanazt hogy szegény nők,beszűkült pasik. Hidd el így tényleg úgy jön le mintha 13 éves lennél kb vagy ahogy írták farokhiányos. Szóval ha már 28 éves fantasztikusan értelmes felnőtt nő vagy akkor viselkedj is úgy és talán komolyan is vesznek akkor.Köszönöm leültem
  • Szeszmester
    A fikázók irigykedjenek csak!
    A függők függjenek csak!
    Leszarom!

Aki meg szeret MMORPGzni, az miért fecsérli a saját idejét a tudatlan kötekedőkre?

UI: Megvan a CE, rulez :)
  • Tinman #207
    Nem lehetsz ennyire hülye... mondd, hogy csak ironizáltál.
  • ensomhet
    Szerintem túlbonyolítjátok. Egy MMORPG addikt embernek ugyanolyan pár kell. Ennyi. Így a társával együtt játszik, tudnak közben beszélgetni. Ha megunják, akkor nézhetnek filmet, elmászkálhatnak ide-oda, kinek mik az igényei.

frensys már majdnem olyan, mintha egy kamunév lenne, mintha direkt provokálna :)
    Ha valós, az elég szomorú...

skorpio7 által felvázolt jövőkép is, hát, mondjuk úgy "érdekes"... Azért ilyen a közeljövőben még nem hiszem, eljön, amikor közvetlenül az idegpályák lesznek stilmulálva. És amúgy is, az érintés, ízlelés, szaglás egy sokkal összetettebb dolog, mintsem hogy egykönnyen le lehessen szimulálni.
    Ha a nőket ennyire nem tiszteled, akkor nem is érdemled meg, hogy legyen valaki melletted. Ez persze nem feltételnül baj.

Én is játékfüggő vagyok, igaz egy sokkal primitívebb játékkal játszom (Global MU Online). Igazából már csak megszokás ez. Az optimális egy másik számítógép lenne, amin elfutna magának, akkor egyéb, hasznosabb dolgokkal is foglalkozhatnék (igaz közben így is tudok pl gitározni).
    Manapság úgyis mindenki valami-függő.
    A TV függés szerintem is károsabb, mint a játék. Itt tudja az ember, hogy egy kitalált világ, a tévében pedig csak hazudnak és manipulálnak.

Az pedig, hogy az ember sorbanáll egy játékért, jelzés értékű. Pl itt is találkozhat sok hozzá hasonlóval, beszélgethet kedvenc témájáról stb. Olyan ez, mint amikor kedvenc zenekarod koncertjére jó előre beszerzed a jegyet.
  • Commandante
    Tanulmányi verseny ide vagy oda, azért azt gondolom Te sem tagadod, hogy a WoW addiktív játék, és - általában - jobban a személyes kapcsolatok rovására megy, mint mondjuk az ufo meg a passziánsz. Mivel azonban a cigis-piás-szarráhízott-drogos-munkamániás egyedek szépen elrejtöznek a társadalom "normális" tagjai között, ezért Titeket - egy új kieg hallatán fórumra gyülekezö - WoWosokat sokkal egyszerübb vérig sérteni meg fikázni.

Különben is mindenkinek a k.... a....t!
  • Morden23
    Na, látod, erről van szó. Életben is ilyen ingerült vagy? Komolyan meghívlak egy pofa sörre, szerintem élőben garantáltan jobban szórakoznék én is, te is.

Először, az idézetről: Nem előzmények voltak, hanem epilógus. A beszólás UTÁN javítottad át magad az idő/gyerek/munka stb. dolgokkal való érvelésre. Mint mondtam, nem azt vonom kétségbe, hogy van, vagy nincsen időd, hanem a fogalmazásmódodat: ha a haverod lennék, és olvasnám ezt a beírásodat, elküldenélek a *** *** ***. Ennyi, és ezt szerintem megérted.

Kettő. Az előzmény nem az elmenni sörözni WoW helyett és vice versa volt, hanem az, hogy a sok kocka állítása szerint a világban vagy szar helyen piálhatsz, vagy drogozhatsz, vagy barátok közt-öt nézhetsz, VAGY WOWozhatsz. Erre reagáltunk vagy 3-an (Indigo, jómagam és még valaki[k]), hogy az ilyen gondolkodás az igazán tré. Szó nem volt arról, hogy valaki "kicsit" leül játszani, és az milyen szar.

Három, a pszichoanalízisesdiről: ez egy fórum. Azt látom, azt olvasom, amit leírsz. Ha nem írod le, nem tudom. Leírod, hogy 100 kiló vagyok, én ledagadtozlak, erre meg megsértődsz, hogy "100 kiló tiszta izom" - ez kábé ilyen. Néma gyereknek... sorry.

Négy, a szellemi képességeid: kétségbe vontam a kommentekre tett válaszok minőségében, nem pedig az életed minősőgében. Mint ahogyan említettem, akár el is hihetem neked a sok marhaságot, nem oszt, nem szoroz. Bezzeg garantálom, ha én leírnám, hogy mit is csinálok, egyből osztanád az észt, függetlenül attól, hogy elhiszed, vagy sem.

Öt, az életminőségedről: nem voltam rá kíváncsi. Éppen ennek szenteltem egy egész kommentet, csak te éppen inkább gecizést láttál bele. Egészségedre, remélem, le is nyeled.

Hat, a WoW-os viselt dolgaidról: kommentek hadán keresztül tudsz úgy viselkedni, mint egy idióta kocka - vagy még inkább, mint egy 8 éves, vörösödő fejű gyerek, aki a kezeit a fülére tapasztja, és közben ordibál "nem nem nem nem nem nem igaz nem igaz nem igaz a WoW jóóó". Ezek után, amikor már kifogy a szufla, fogod magad, és átváltasz a családcentrikus, sikeres és elégedett emberre, aki csak néha-néha, a hétből esetleg 1 nap leül elütni az időt egy kis orkcsépeléssel. Melyiket kéne elhinnem végül, mondd meg te?

Hét, az őszinteségről: igazad van, provokáció, hiszen te annak veszed. Csakhogy nem zörög a haraszt... ha azt írom, hogy "vannak emberek, akik belehülyülnek a WoW-ozásba, és minden ilyen ember idióta", esetleg azt, hogy "nem normális, aki mindenét a WoW-nak szenteli", vagy éppen azt, hogy "ki az a balek, aki tömött sorokban áll a fagyos éjszaka kellős közepén WoW-ért, és utána meg rinyál, hogy nincsen pénzem meg szar a munkám", és rád ezek a dolgok nem igazak, akkor miért esel nekem? Sosem minősítettem 8 millió embert, az a te szokásod, mintha a Blizzard nagykövete lennél.

És a kérdésre válaszolva: élőben élvezném. Itt csak kommunikálok.
  • Sadist
    Végülis csak kicsit vagy hímsoviniszta...
  • Balumann
    hű ez azért kicsit túlzás :D Idő után mindenki rájön szerintem, hogy hülyeség éjjel nappal játszani, és rájön mindenki, hogy fontosabb a család meg a nem virtuális élet is! (kivéve, ha valaki tényleg gépfüggő, vagy vágyik a játékra mert gyerek korában nem engedték eleget játszani - előfordul). De akkor is vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is az életben, mint hogy valaki játszik (mint ahogy már írtam). A drogokat meg alkohol -t nem említettem, meg bűncselekmények - szerintem ezek is sokkal rosszabbak, mint hogy valaki WoW-ozik vagy mással játszik, sokkal több családot tett tönkre... (vagy nem?!)

Egyébként a WoW szerintem is jó játék, csak nagyon sok időt vesz igénybe, én is játszottam tört szerveren. De én nem látom értelmét annyi időt elcseszni szinte értelmetlenért. Akkor is jobb szerintem kikapcsolódásként felmenni, és lövöldözni másokra, mindenféle fejlesztegetés meg ilyenek nélkül.
    Viszont remélem, hogy nem lesz ilyen hatalmas és összetett játék mint a wow úgy, hogy még tényleg ügyesség is kelljen, és izgalmas akciók meg minden, mert akkor az még az fps, meg ügyességi játékok játékosait is oda vonzaná... :S
    Mind1, nekem sosem lesz pénzem megvenni ilyen áron egy játékot és még fizetni is érte időnként, nem azért mert csóró vagyok, hanem mert nem játékra költeném, hanem számítógépre, vagy számítógépen kívüli dolgokra.

WoW -ozókat meg tényleg nem kell kritizálni, aki csesztegeti őket az előbb nézzen magába...
  • Komolytalan
    Hát ja, megrendeltem, elmentem érte 8-ra, 2 perc alatt megkaptam. Outland meg tényleg megvár, 2 hét múlva lecsitul ott a tolongás, majd akkor átmegyek.
  • Komolytalan
    Fasza, elemezz ki 1 mondatot 2 szavanként mint anno az irodalomtanárom, meg vond le a következtetéseket, hajrá. Ha te ettől jobban érzed magad, hát tessék. Leírsz egy orbitális általánosító faszságot a wowosok valós életéről. Erre jön 1-2 span ellenpéldának, megjegyzi hogy van rendes családi élet, meg karrier, meg megbecsült tagja a társadalomnak. Mi a válasz? Te nem személyesen neki címezted ezt, de mivel magára vette (ugye egy általánosítást nem nehéz) meg védekezett, ezért hazudik, meg valószínűleg buzi, és tuti náci.
    Felhozol 1 1000 éves idézetet, persze előzmény nélkül: "Haverokra meg elég heti 1 alkalom bőven, szerintem az már beteges ha minden estét rájuk cseszi el az ember."
    Na persze, ezt írtam. Mi volt az előzmény? Valaki írta, hogy lemegy sörözni haverokkal esténként, meg hogy beteges ha valaki ehelyett wowra cseszi el az estéit. Ja, hogy csak ezt fordítottam meg 1 mondatban, anélkül hogy kifejtettem volna pl azt a heti estebeosztást, amit most #189-ben tettem? Hogy nem írtam le 28 mondatban - minek tettem volna, akkor is kiemeled ezt az 1et te kis pszichológus, anélkül, hogy figyelembe vennéd mi volt a válasz - hogy mi elől vennék el a haverok az időt? Á, azt ki nem sz.rja le.
    Megkérded mi a tököt lehetne irigyelni tőlem, leírom újra (ja, hogy ezekre nem emlékeztél a régebbi hozzászólásaimból, amikkel a tieidre reagáltam), erre sima válasz hogy hazugság az elég, meg biztos vmi defektem van, azért merem leírni hogy van párom meg jó munkám meg pénzem. Mert manapság bűn, ha valamit elér az ember ugyebár állami megrendelések nélkül.
    Ugyanígy kétségbe vonod a szellemi képességeimet, erre válaszolok hogy kiemelkedő tanulmányi eredményt értem el mikor az volt a dolgom, mi a reakció: mit vág fel, biztos kamuzik. Menj el Egerbe baze, és kérdezd meg tőlük ki lett második országos programozási versenyen 94-95-ös tanévben, és utána ki nyerte meg 3x zsinórban. Ha a versenyző monogramja IJ, akkor bekaphatod a winterspringi jetiét tövig.
    Most úgy őszintén: mikor leírod ezeket az érvelésnek tűnő provokációkat, akkor látod mit csinálsz és élvezed, vagy ez színtiszta meggyőződésből megy nálad?
  • Bordapapa
    és a csizmámat is kifényesítheti.
    hasznos dolog ez az asszonyállat, na.
    :D
  • Morden23
    Te haver, az tény, hogy frensys nem tűnik egy túl intelligens valakinek, de te ezeket komolyan gondolod, amiket leírtál, vagy csak poénnak szántad?

Mert ha tényleg így gondolod, akkor javaslom neked az Idiocracy c. film megtekintését.
    Még egyszer, remélem, hogy nem gondoltad komolyan ezt a sok zagyvaságot, amit leírtál, de ha mégis, akkor hadd vegyem a bátorságot: kíméld meg az emberi génállományt az (interneten nemzett) udódaidtól. Ergo kasztráltad magad, de mielőbb.
  • Unreal1942
    Azért a gyereket kihordhatja és viheti reggel oviba :) Tisztába teheti stb. szal ugyan szükül a terület, de marad még :D
  • skorpio7
    Na egy kis olvasnivaló neked így, ha már nem megy az a fránya outlandi szerver.

Te drága...
    Erős a gyanúm hogy a féltékenység beszél belőled, sőt lehet te vagy az első, aki észleli hogy a női nem sorsa az elkövetkező 25 éveben radikálisan átalakul.
    Úgyis mondhatnám vagy megszoksz vagy megszöksz. Miért is?
    Az ilyen mértékű kockulás a gépek előtt a következő 25 éve alatt a véleményem szerint a társadalom részéről (már aki megengedheti magának a szg és internet fenntartását) teljesen általános lesz. Az MMORPG de inkább úgymondom a "társas játékok" (ez lehet akár taktikai fps is) ha elérik azt a szintet remélhetőleg, amikor szó szerint "benne" leszel a játékban, akkor nektek - nők - befellegzett.
    Mert mit fogtok ti egyáltalán +-ba tudni adni nekünk?
    Kaja kell? Rendelek.
    Kirándulni akarok? Csatlakozok és virtuális szemüveg vagy szinapszis csatlakozó halántékra.
    Képtárba akarok menni? Internet. (lásd ellőző hozzászólás)
    Bulizni akarok? Internet. (lásd ellőző hozzászólás)
    Játszani akarok? Bulizni akarok? Internet. (lásd ellőző hozzászólás)
    Egy jót akarok szeretkezni? Bulizni akarok? Internet. (lásd ellőző hozzászólás)... és a legjobb az egészben, hogy nincs rinya hogy fáj a fej, nincs napokig tartó "előkészítés", nincs plusz "kiadás" az ügy érdekében. Csak felcsatalakozom és olyan kedves, aranyos, arányos, bőrűszínű, méretűvel teszem meg a dolgot, amilyennel csak akarom. És ha megvolt lehet aludni.
    A funkcióját az "inetnetgirl" a legteljesebb mértékig ellátja.
    És hogy te mint hús vér nő mit tudsz pluszba nyújtani? Hát akkor már semmit, sőt inkább csak nyűg leszel a hátunkon.
    Szóval ha karsz még vamit az élettől akkor most lépjél, mert nemsokára késő lesz.
  • Bordapapa
    WoW-ért sorakozni valóban hülye dolog.
    Én is megvettem a BC-t, de nem dekkoltam ott órákat.
    Különben is, tömeg van Outlandon és a portál körül, a szerverek lagolnak, és úgy egyáltalánnn;)
    az Outland ottmarad, nem viszi el a cica, ráér az ember kényelmesen, melóba, suliba menet beugrani a bótba és jól megvenni a cuccost...
    loál
  • Vorpal
    fren : ha még valaha volt esélye itt embereknek, hogy bebizonyitsa, hogy wow ért sorakozni hülye dolog - akkor ezzel el is játszottad ezt.

A te hozzászólásaid tántoritottak el engem ettől a nézettől.
  • Max Damage
    frensys: Még annyit kifelejtettem véletlenül, hogy ha már itt lehordtad a Wow-osok és az összes játékos IQ-ját, akkor szólok, hogy tanulj meg fogalmazni, írni, érvelni, és illedelmesen kifejezni mondanivalódat, mert mindenki más a topicban képes erre, amiből egyértelműen következik hogy az Ő IQ szintjük magasabb... :) Bocsi, de gondoltam hogy szólok :)