Megjelent a WoW - Burning Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legmókásabb hogy olyan témára fikázol amihez lövésed sincs.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
/hug
/lol
/dance
afk
Elnézést a Sorokért:)
: DDDDDé
Próbáld ki és életre kelsz meglátod.
Amugy addig meg ne ugass itt amig nem te fizeted a havidijat.
/spit
Akkor hogy is van lesz.... a család?
De szerintem is, aki a sok WoW mániást kritizálja, az is csak egy wow ellenes, de rendeses számítógép játékos lehet.
Egyébként meg úgy halottam, hogy rengetegen vnanak úgy, hogy az egész család azzal játszik, meg legtöbb számítógéppel foglalkozó embernek van családja...
Az a baj, hogy mindenkinek van valami, ami fontosabb a családnál, munkánál, szinte a való életnél (pénz, hatalom, hit, játék - szinte ez a legkisebb probléma). Az emberek egymással nem is törõdnek, szemben a játékosok jó közösséget alkotnak (elsõ üzenõknek ebben van igazuk!). Talán sokan ez miatt is szeretnek játszani, a közösség miatt. (mint például én is, és nem azért mert játékfüggõ õrült vagyok)... Ha csak single játék lenne, egyedüli, akkor 1 milióan nem játszanának vele, és azok sem állandóan!
/ez fõképp felnõttekre vonatkozik, mert gyereknél még természetes, hogy szeret játszani. /
Vitorlázás, snow-board, búvárkodás, stb... (csajozik is rendesen. Meglátjuk, hogy én is hajtom-e majd 60 felé a nõket Remélem igen 😄D)
Szóval ne általánosítsunk. Van akinek pótlék, van akinek egyszerû szórakozás.
És miért baj az, ha más a szórakozás egyik embernek, és más a másiknak?
Én speciel nem kezdtem el a WoW-ot, mert se pénzem, se idõm, de biztos sokáig el lennék vele...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
/Fókusz-stílus be
több mint 333 WoW BC-be kerül
/Fókusz-stílus ki
, mégis megveszi aki csak teheti. Nem hinném hogy WoWnál az a 9eFt bárkit is megrázott volna, aki eddig fizette a havidíjat.
Maradjunk annyiban, hogy egy olyan játékért, amit X évig tolhatsz, nem kár ennyi pénz, ez nem 4 cent kék Johnny a LeRoy-ban, amit lehúzok és annyi.
Akinek van erõs vasra pénze, annak valóban inkább kusséshess, ha ki tudja fizetni a többszázezer forint értékû gépet (akár rendszeres fejlesztéssel) akkor ne rinyáljunk, hogy drága a játék. "Beállok az új Ferrarimmal a benzinkúthoz, és kiverem a balhét, mert felment 1,6 forinttal a benzin ára"
Amúgy meg, ha jól tudom, akkor az unoffical szerverekhez nem kell original WoW. Warezolni meg nem drága, szóval ott megint nem értem a parát.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Igaz, régen fõként helyhiány volt a gond, kellett az az 5 giga, amit felpakolt a WoW. Most már van új gépem, nagyobb vinyóm, de valahogy nem érzek ingerenciát rá.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szóval nem lényeg. Igazad van. Emelkedjünk már felül ezeken az ócska genetikai/evolúciós szarságokon, hogy nõ a férfivel, férfi a nõvel.
Brave New World: nõ az elffel, férfi az orkkal.
Adhatnák feleannyiért, de minek, amikor így is megveszik az emberek, és szaporodnak, sokasodnak.
Ki van ez pöccre számolva, hidd el nekem. Ha nagyon olcsó lenne, akkor exponenciálisan emelkedne a felhasználók száma, és sok pénzt kéne a kiszolgálórendszerre költeni. Ha drágább lenne, a felhasználók száma havonta durván fluktuálna - éppen befizeti, éppen nem.
Bemérték a tökéletes árakat, és tegyük hozzá, kibaszott jól: dõl nekik a lé, és közben az emberek is vigyorognak.
Az ennyi pénzért rinyálós emberek (a rinyálós nem sértés), mit pl. te, nem számít a Blizzardnak, mert aki sajnálja az egyszeri kiadást a kiegre, az nem valószínû, hogy ultimate kitartó havipénzbefizetõs fan lesz éveken keresztül. Márpedig nekik az ilyen emberek kellenek. Aki csak kirándulni akar WoWlandbe, az inszignifikáns.
Persze tudom akinek elég erõs vasa van hozzá az megengedheti magának stb...
De, ha már itt tartunk ezuton kérünk minden hivatalos játékost hogy még véletlenül se tévedjen magánszerverre, ha az olyan rossz 😛
Ezenkívül mi sem fikázzuk a hivatalos szervereket pedig azokon is vannak bugok.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Régen túl vagyok már a tini korszakomon 😄 lvl31 fele közeledek 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Régen túl vagyok már a tini korszakomon 😄 lvl31 fele közeledek 😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én például azt tartom szemét üzletnek, hogy a Wally 20 millió dollárért árulja a Power118-as yachtját. Pedig én szeretnék egy olyat.
Ha meg van, akkor az a mérce, hogy milyen.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Türelem... LoL
Milyen része, melyik országból?
"Kb. 40 ember volt benne... ez nem sok, de mintának minta."
8 millió felhasználó esetén nem minta. Ez olyan mintha elmennék Salgótarjánba, meglátnék 40 cigányt, és kijelenteném, hogy Magyarország lakossága cigány.
"A családot úgy értettem, hogy már van gyerekük... ahhoz meg ugye nõ is kell."
Minek kéne? Amúgy azért leszakadna a pofám, ha többet játszanék a gépen, mint a gyerekem. nevelés szempontjából is roppant elõnyös: "Pistike, nem nézhetsz 10 után tévét, és ne játssz egész nap, mert holnapra tanulnod kell, meg el kell olvasnod a Kincskeresõ Kisködmönt. Na menj szépen a szobádba, hagyd aput szintet lépni, vazze OMFGLOL STFU n00b"
Whatever 😄
Teljesen korrekt, ugyanis az emberek kifizetik. Ez nem létszükséglet, nem kenyér, nem víz, nem fûtés, hogy "mindenkinek joga van hozzá", meg nem TB. Aki akar, fizessen érte. Ha nem vennék az emberek ezen feltételek mellett, akkor nem lenne lassan magyarországnyi felhasználója a WoW-nak. És nemhogy csökkennének, inkább gyarapodnak (ami más kérdés, hogy most már teljesen öngerjesztõ folyamat, a marketing szerepét teljesen átvette a hype, a marketingesekét meg a játékfanok).
Egyébként igazad van. A wowosok fele kb. valóban szánalmas életet él!
Ez legyen az õ problémájuk.