272
-
Komolytalan #152 Csak hogy a cikkről is írjak:
"a jenkik 2 milliót adnak, mi európaiak csupán 1,5 milliót, a kínaiak (beleértve a farmereket is) pedig épp az előző kettő összegét, azaz 3,5 milliót. A maradék 1 millió biztosan egyéb ázsiai országokban, esetleg Ausztráliában oszlik el, nem hiszem, hogy Afrikában jelentős számú WoW-os lenne."
Mivel szerverek között nincs kereskedelem, ezért a farmer kínaiak US/EU accounttal játszanak elsősorban, mivel kínában nincs fizetőképes kereslet goldra meg powerlevelingre. Vagyis a 2 millió US meg 1.5 millió EU account 1 része farmer, a 3.5 millió kínai acc efölött van.
Van koreai wow is, a maradék 1 mila korai. Ha jól tudom Ausztrália meg Új Zéland US accounttal játszhatnak, nincs nekik külön változat. -
Jeager #151 miért ha vki játszik akkor nem lehet jó család?
nálunk a nejem is tolja akkor mi nem is vagyunk család vagy mifene??
vagy csak rossz család lehetünk emiatt? -
Morden23 #150 ""Nem lesz egy normális életük azb iztos!"
Ja, nekünk nem lesz, mert már van:-) És neked? Irigykedsz kisgyerök? :-D "
Komolytalan, most teljesen őszintén, mi a faszom irígy a te életedre, amiről mindenki csak annyit tud, hogy:
A. WoW-ozol
B. ki tudod fizetni a szélessávú internetet, a villanyszámlát és a WoW-ot
?! -
Morden23 #149 A "működik" és a "jól működik" között bazinagy különbségek vannak. Nem elég specifikusak a tények ahhoz, hogy kiüssenek, cimbora.
Nem az az érdekes, hogy van-e nőd, vagy egy gyereked, hanem az, hogy milyen is ez a család. -
moRtiZ #148 Erre eszembejutott egy pár Cartman idézet, (jah én még South Parkot is nézek... Csak is Barátok közt helyett) de inkább nem írom le, mert kibannolnának a hülyeségeimmel egyetemben SP fanok tudják miről beszélek :D :D :D.
-
Komolytalan #147 "Mind wowosok vagytok akik szvatjatok frensyt mi?"
Ő szívatja magát. 1 wow cikkhez szerinted ki ír be?
A. WoWos.
B. WoW fikázó.
Szerinted a B típus mit várhat el az A-tól?
"Ez esetben Frens ne várd h megtöröd őket nekik a wow szent és sérthetetlen és ha nincs egy kis szerencséjük igy fognak meghalni!"
Ja persze, és a pokol tüzén égünk, utána meg ganéjtúró bogárként fogunk újraszületni, hogyne.
"Egyedül!"
Sőt, hogy ne kelljen egyedül meghalniuk előtte termonukleáris katasztrófát fognak okozni.
"A végénbeszélgetni is elfelejtenek!"
Hát frensys hozzászólásait már most is nehezen értem meg, biztos bennem van a hiba.
"Nem lesz egy normális életük azb iztos!"
Ja, nekünk nem lesz, mert már van:-) És neked? Irigykedsz kisgyerök? :-D -
Jeager #146 ámen :D -
Unreal1942 #145 Hát inkább örülj, hogy nem nem valami arab világba születtél. :)
-
Komolytalan #144 28 éves, persze. Ha a 13-at bevallod ok, kis lázadó hülye, mocskos a szája, de a szókincse kevés egy igazi szitkozódáshoz is, meg értelmes magyar mondatokat se tudsz összerakni. 28 évesen az ember vagy eljut arra a szintre, hogy tartsuk tiszteletben embertársaing őrültségét, hogy ők is tiszteletben tartsák a miénket, vagy kiveti magából minden közösség. Beleértve a párkapcsolatot is, mert ennyi toleranciával ami beléd szorult szerintem egy kecske se vállalná azt, hogy veled él. Pedig az egy igénytelen állat, te meg állításod szerinte egy igényes csaj vagy. Van itt ellentmondás kérem... -
Jeager #143 nem szivatja senki csak olyan topickba kommentel amiről fingja sincs ennyi ...... -
frensys #142 "Mind wowosok vagytok akik szvatjatok frensyt mi? Ez esetben Frens ne várd h megtöröd őket nekik a wow szent és sérthetetlen és ha nincs egy kis szerencséjük igy fognak meghalni! Egyedül! A végénbeszélgetni is elfelejtenek! Nem lesz egy normális életük azb iztos!
"
EGYETÉRTEK! -
#141 Én például nem vagyok WoW-os. Már vagy fél éve hozzá se nyúltam. Na akkor most mi van? -
#140 Mind wowosok vagytok akik szvatjatok frensyt mi? Ez esetben Frens ne várd h megtöröd őket nekik a wow szent és sérthetetlen és ha nincs egy kis szerencséjük igy fognak meghalni! Egyedül! A végénbeszélgetni is elfelejtenek! Nem lesz egy normális életük azb iztos! -
#139 viselkeDsz -
#138 Ezek szerint olvasni sem tudsz a tajtékzó méregtől... -
#137 "elnézést 28 éves vagyok!Nem 13!rendben?idióta.. "
Akkor miért viselketsz úgy, mint egy 13 éves? -
frensys #136 "lásd. asszony vasalgat főz járkál - émmeg nyomom le a trollokat a klánommal..."
UNDORITÓ!!! TIPIKUS GYÖKÉR FASZKALAP PASIK! a nő dolga főzzön mosson takaritson szegény a nagy lószart!!!A GYÖKEREK IS MEGMOZDITHATJÁK A SEGGÜKET ELMOSOGATNI ÉS KIPORSZIVÓZNI!NA VÉGER KILYUKADTUNK:GYÖKEREK ÉS ELVÁRJÁK SZEGÉNY NŐTŐL AKI SZINTÉN FÁRADTAN JÖN HAZA A MUNKÁBÓL HOGY EZT CSINÁLJA!TI MEG TESPEDTEK A GÉP ELÖTT!!UNDORITÓ!!! -
Jeager #135 neked mi fáj abban ha vki több órát játszik otthon
te meg chatelsz több órát mi a különbség te is függő vagy bazz.. -
cleric #134 Lássuk be, nem viselkedsz úgy. Csúnyán beszélsz, a helyesírásod kritikán aluli, néhány jelzőt ismételgetsz folyton, nem érvelsz, általánosítasz, flame-et szítasz... Ezek nem egy 28 éves jellemzői, ha nem haragszol. Viselkedj felnőttként, akkor komolyan vesznek még azok is, akiket leszólsz (elég minősíthetetlen hangnemben). Esetleg abba is lehet hagyni az off topicot, nyiss a gumiban egy új témát "Gyűlölöm a gamereket" címmel, ott oszthatod az észt a barátnőiddel. -
#133 Én egyetértek frensysel pedig en wowoztam is sokat nagyon elronthatja egy életre az embert!!! -
spydee #132 Ha meggondolod magad szívem gyere a scarshield legion szerverre, hamar átnevelünk...
szerintem ha ezzel a stílussal, ilyen erőszakosan, fafejűen, értetlenül, akaratosan, begyöpösödötten, szemellenzősen nyomod reallife-ban is akkor nincs neked egy barátod sem, vagy nem sokáig lesznek körülötted... -
#131 Dejó lett volna beszólni az idiótákat
egy elhúzódó buli után a Dohányban.D
Kiváncsi vagyok - meglincseltek volna?.DD
Aztán a rohmrendőrök verik szét az egészet,
és másnap reggel mindenki 5 perc ácsi után megkapja.DD
család : mutass olyan wow ost aki napi 30 percet játszik,
mert minden más elég destruktiv lehet bármilyen családi életre.
lásd. asszony vasalgat főz járkál - émmeg nyomom le a trollokat a klánommal...
pf.DDDD -
Attila1234 #130 "elnézést 28 éves vagyok!Nem 13!rendben?idióta."
Akkor viszont még rosszabb a helyzet. :) De ha csak azért írogatsz ide, hogy másokat sértegess, csak hülyének fognak nézni, de komolyan venni nem fognak. Így az a (nyilvánvalóan rengeteg) szellemi energia, amit beleteszel a hozzászólásaidba, kárba vész ám! :O -
frensys #129 szánalmas az aki éjjel nappal a gépe elöt ül és játszik meg focibarmok üvöltöznek ordibálnak erőszakos állatok verekednek meg kocsmákba járnak,na azok a szánalmasak és hiába itt a játékról van szó nem gyengébb ez sem,beszűkült játékbuzik mind.A barátnőim ezeken a gyökerek valamelyikén amit felsoroltam végigment és most boldog életet élnek új pasikkal!az ilyenek menjenek vissza az óvodába.Játszani. -
cleric #128 Én például nem játszok vele, csak kíváncsi voltam, mik a hírek a kiegészítővel. A feleségem szokott időnként érdeklődni, ha olvas valamit egy nagyobb felhajtásról a játékok körül, nem akartam tudatlan maradni :) -
frensys #127 elnézést 28 éves vagyok!Nem 13!rendben?idióta.. -
Jeager #126 no comment erre már nem lehet mit mondani szánalmas vagy frensys....... -
cleric #125 "akkor azok igénytelen lányok."
És kész! Meg van mondva az igazság! Körülbelül 13 éves lehetsz ezzel a szellemi színvonallal. (És elnézést kérek a 13 évesektől.) -
frensys #124 én nem játszom vele,nem azért vagyok itt.2.dolgozom csak irogatok ide is.3.igenis amiket irtam úgy van,a barátnőim szakitottak az ilyen othon tespedő játékbarmokkal és normális párt kerestek és találtak is!abból kettő már házadosik!a gyökerek meg TI menjetek a levesbe és játszatok csak otthon és ne is érdekeljen titeket az hogy amásik mit szeretne.önző gyökér fanatikusok -
spydee #123 ki bántott meg ennyire frenszisz?
neked nem ez a bajod... csak jól esik valahol kiadni magadból...
EZ nem az a fórum ahol a szar életed sajnáltatod...aki idejön elolvasni ezt a cikket az játszik a WOW-al. -
Jeager #122 mintha te is monitor előtt rohadnál vagy hogy irkálsz ide?
A legmókásabb hogy olyan témára fikázol amihez lövésed sincs.
-
frensys #121 akkor azok igénytelen lányok.az én barátnőimnek vannak igényei és nekem is,nem otthon a számitógép elött tespedő lakáskukacokra vágynak hanem értelmes férfira akik elviszik ide oda és jól érzik magukat és szerelem van,nem csak a gyökér játék játék és ülni a gép elött és nem érnek rá semmire.szakitás van mindenhol,akárhonnan hallom,hameg eltűrik azok a nők akkor sajnálni tudom őket igy jártak,majd meglátják később.
-
cleric #120 Vagy nagyon fiatal vagy még, vagy nagyon buta. Fogalmad sincs az életről, hogy hogyan működik. Szajkózod a sztereotípiáidat és semmilyen érvet nem hallgatsz meg. Ha a te 5 barátnőd így látja, rendben. Nekem is van 5 barátom, aki család mellett WoW-ozik, vagy a Guild Wars-t tolja. És hidd el, egyik lányt sem kell sajnálnod. Szóval vegyél vissza a stílusból, nem való ide. -
#119 Mondd csak, esetleg apu is kint állt a sorban hogy ennyire felkavart a dolog? -
Attila1234 #118 Kissé nehézkes komolyan venni annak a véleményét, aki azzal szeretné mondandóját alátámasztani, hogy trágár szavak használ és minden második hozzászólása végén elköszön. Na pá! -
frensys #117 te vagy beteg.ha tudnál olvsni:összesen 5 barátnőm gondolkozik igy ées ebből 3 otthagyta mert soha nem ért rá a gyökér barátja, mert csak a kurva játék játék és a csajok meg megunták és azóta rendes hűséges értelmes párt választottak maguknak és már ebből kettő házasodik és nem ilyen felnőtt gyerek fanatikusokat:játék játék,szánalmas akik a monitor elött rohadnak és basznak másra...undoritó -
Evil Merodak #116 WoW is like sex. It's better when it's free! :D -
Jeager #115 Te beteg vagy sztem kezeltesd magad... -
frensys #114 mind a 3 lánybarátnőm kifogásolta és ebből kettő már ott is hagyta a gyökér barátját mert vagy focibarom vagy játékbarom volt és nem mentek el ide oda meg kirándulni meg minden és 3-3 barátnőm kidobja a faszkalapokat,az elején mások voltak..ja és ezenkivül vagy még 2 lányismerősöm pasijával mennek ide oda meg minden szép és jó meg étterem amióta elege lett a hülye pasikuknak a játékfanatikusságból,igy nemlehet casládra és hosszútávra alpozni.sok gyökér..úristen..játék játék játék sok barom még csapatba is nyomja és leszarja hogy a barátnője meg csak tűri szegény EGY IDEIG! nacsá -
spydee #113 szerintem frenszisz te 10 óra után elmentél és vettél egyet a BC-ből..illetve kettőt: magadnak és a barátnődnek is.:)
/hug
/lol
/dance
afk