Rootkit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok rendszerfajl is lockolt, tehat nem art korbe nezni, hogy mit unhookolsz.
Ha jol emlekszem volt regen olyan szoftver, hogy rootkit hook analyzer, de meg azzal se 100%-ig biztos, hogy megfelelo infot kapsz.
Letöltöttem egy rootkit eltávolítót és 56 elemre írja ki hogy "hooked". Ez mit jelent, hogy rootkittel fertõzött? Van olyan opció hogy unhook-olás, akkor unhook-oljam mindegyiket vagy hagyjam úgy? Azt írja mikor megerõsítést kér hogy kékhalálhoz vezethet ha unhookolom. Akkor hagyjam inkább úgy? És ha az unhook-ot választom maradandó károsodást okoz a rendszerben?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Weblapjukon sincs errõl info.
Vki tud errõl mondani valamit?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
lewtwh0re
panda anti rootkit
sophos anti rootkit
ezeket ajánlom használatra.
itt egy lista az összes rootkit programról
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
lewtwh0re
Chaos Anno Domini
Avira, F-Secure, McAfee, Panda, Trend Micro- ezek vannak csak meg pont,szal örülök hogy mégiscsak tudom mostmár hogy jo programokat használok :)) +avg,de azért kár hogy nem fejlesztik tovább...
avast! Antirootkit
Avira AntiRootkit
AVG Anti-Rootkit(Nem fejlesztik tovább különálló programként, az IS-be integrálták.
F-Secure Blacklight
McAfee Rootkit Detective
Panda Anti-Rootkit
Rootkit Hook Analyzer
RootkitRevealer
Sophos Anti-Rootkit
Trend Micro Rootkit Buster
The Strider GhostBuster
stb1
stb2
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Üdv.
Chaos Anno Domini
A File/On-Line automatic update-el frissited le.Használat elõtt nézd át a beállitásokat. A program használata csak tapasztalt felhasználoknak javasolt.
RKit/Agent.GO és Rootkit.Agent.GO név alatt érdemleges választ nem ad a Google, MiniKey Log névvel a Counter Spy oldalán van egy kis leírás, de eltávolítási segédlet nincs. Rootkit.Win32.Agent.go névvel találok a Kaspesy fórumán egy valamicske információt (ott a srácnak az elsõ postban ugyan ez a gondja). Írják, hogy ezt a fájlt hasznos, és rosszindulatú fájlok is használják. Valamint hogy a Comodo Firewall Pro is használja (nahát én meg Comodo-t használok<#wow1>#wow1>), meg Spyware Doctor is(ez már elég rég óta nem volt a gépen), meg még sok más védelmi termék.
Avira naplója alapján tegnap jelentkezett elõször ez a jószág, tegnap nem telepítettem semmit, és még a Comodo- sem állítottam. Comodo már pár hónapja fönt van a gépen. Avira is.
Automatikusan indulók között nincsen senki ismeretlen.
Nah még kutakodok neten, aztán ha semmi eredmény akkor kiötlök valamit.
Chaos Anno Domini
Másik fórumban már írtam róla korábban de itt is megemlítem, kapcsolódik, a Cyberhawknak is van beépített anti rootkitje. Az sem tûnik rossznak, talált valamit a többi anti rootkit után. Megjegyzem nem közvetlen utánnuk futtattam le.
Chaos Anno Domini
Esetleg ha eccer csökkentettben járok, akkor lefuttatom megint.
Bár visszatérve hogy melyik a jobb, szubjektív dolog. Kinek a pap,...
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Nem szedem tucatjával,nah és ugye én egy olyan ember vagyok,aki itt ott jár,ahol van rootkit,de irtom is öket,és nem jönnek be foylamtosan,szoval no problémó ! Nem is panaszként nyitottam a topikot...:) A védelmi programokal semmi baj...ha van az,attol még bejut egy két darab...Egyedül minden nap vagy 2 nap pár darab cookie,és pár darab rootkit jövöget,de elis tün.
ezért kell ez a 3 db,egyik nemmegy,ott a másik,ha az sem megy,ott a 3...valamelyik csak leirtja :D
Chaos Anno Domini
hát figy én külön használok tûzfalat,antispywaret,antivirust,antispyware programban meg megvan a popup blocker,cookie blocker.és máris megvan védve a gép.nem lényeges egy telejs progit lekapni,mint pl panda internet security...
Chaos Anno Domini
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.