Nevek kiejtése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre késõbbi müsorban közli, hogy a sok felháborodott tomb raider rajongó megbombázta levekellel h kérjen elnézést, mert h az tump réjdõr nek kell ejteni... Hát iyeln fasságot se halottam soha..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kiejtésben: Dosztojevszki
(apám legújabb hülyesége hogy akkor nem Tolsztoj hanem Tolszto) néha az õrületbe tud kergetni a hülyeségével :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mi az a windows?
kiejtésben dimitrit mondott!!!!!
Dmitrij
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Beszéltem Dimitri-jel, aki régi ismerõsöm, arról, hogy nagyon jó erõsítést szeretnék. Õ egyébként az egyik legismertebb elektroakusztikával foglalkozó ..."
ReaL MaDRid x siempre
kicsit fura,de sztem így kell írni(ugye
ReaL MaDRid x siempre
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
mert ugye a -val, -vel ragot úgy kapcsoljuk hozzá ahogy kiejtjük a nevet és akkor Dimitrijvel, de ha kiejtjük a j-t is akkor már Dimitrijjel, de én nem akarom úgy írni!
és azt se akarom hogy Dimitrijnek ejtsék ki, mert az olyan töketlenül hangzik 😄
énis talááltam már egy csomó olyan nevet amit nemtom, hogykell kiejteni... de nekem ez nem annyira fontos, h ezért topikot is nyissak😄D
én eldöntöm magamban, hogy ejtsem ki és kész.
mindenki mást gondol.. sztem sose tudod meg az igazat, de ez nem is lényeg azt gondolom...
bár ez egy magánvélemyény
Pain is inevitable. Suffering is optional.
már ezen rágódok mióta...
és a Dosztojevszkij (vagy hogy írják le :-/)
én rákérdeztem már sok embertõl hogy akkor hogy kell leírni, azt mondták hogy Dimitrij
de kérdem én, akkor most Dimitrinek kell kiejteni, azt mondták igen
apám meg szentül meg van róla gyõzõdve hogy már pedig kiejtésben is Dimitrij
na most akkor kinek van igaza? vagy hogy is van ez?