552
Pszichedelikus zenék
-
#32 francnak nyitottad ezt a topikot, most nagyon partizhatnékom támadt:S:D -
#31 :DDDDDDDDDDDDD -
#30 váááááááááááá őőőőrűűűűűűűűűűűlj meeeeeeeeeeeeg:DDDDDDDDDDDDDd -
#29 nameg még 1 skazi, azt befejeztem, csak unatkoztam kicsit xD -
#28 -
#27 skazi - hit and run
ezt a számot nem is vágtam!!:O -
#26 Kindzadza:))) -
#25 logic bomb is jóóóó:D -
#24 énis csak 2 hete találtam meg ezt, de örülök neki, csakhát ügye ingyenes, szal olyan éjfélig cigányputri kb, de utána jönnek az arcok, és megy a zúzás:D -
#23 hm yó neked:/ itt közelben nem igen van psy party... főleg télen:S -
#22 itt meg mégegy beszt -
#21 vágom:D
a címét nem tudtam, de az albumnak igen!!
hát én még nem voltam soha sajna:( de idén terveztem....
addig meg megyek Erára szerdánként:D -
#20 hát én kinem hagyom:) amúgy a számnak a címe Mind Of God és a Silence In Action albumon rajta van:) -
#19 jaja az alap:D
faxom remélem nyáron végre eljutok ozorára, muszály lenne:D -
#18 nekem is megvan:) meg amugyis electric dö beszt
-
#17 ez egy best set eleje:D
nekem megvan az egész, és geci nagy zene!!! -
#16 a teflonos nekem is bejön.... -
#15 :)))
én még nem szedtem le őket.... -
#14 nah végig hallgattam a teflonos mixet:) nem rosz csak gondok vannak a mastereléssel:) sokszor hallani, hogy egyik másik szám hangosabb, meg valahogy nem passzolnak a hangszínek amúgy teljesen rendben van:D nah a progressive mix hát az viszont:/ nah ott már nagyon hallani a számok közötti hangszín egyenletlenséget és ezért ilyen zavaros az egész nem passzolnak a trackek jó persze gondolom nincsenek is félmillás hangcuccaid meg szűrőid amivel kivitelezhető lenne eza egész.... -
#13 nfs carbon ala nagyon-nagyon tokeletesen fasza lesz :) (<- nem vitz)
amugy amennyire tajekozott vagyok ebben a mufajban (nem nagyon) nekem bejovos :) -
#12 hámost minek nyissunk külön mindnek egy topicot? mikor a goa trance szócska magába foglalja az egészet:) -
#11 amúgy mivel készültek a mixek? -
#10 jah Era nem rossz, bár azért néha elbassza a keverést:D de tényleg...
jah egy tanács, h rakj a /fullon elé egy szóközt és akkor 2 sorba rakja a nevét a topiknak, és nem fog kilógni!! -
voyager84 #9 hogy miért is nyitottam mégis új topicot: goa trance már vagy kb 6 éve nincs jelen a megjelenő albumok/válogatások/ep-k között. Az,hogy goa már csak a múltat idézi,amolyan gyűjtőfogalom.
Viszont amikké átalakult,azoknak nincs külön topic,így gondoltam,ezért nyitok ilyen topic-ot:) Esetleg sorry,ha valakinek ez szemet szúrt.
Killerpsy nem az én világom sajna,de kinek mi jön be,ízlések és pofonok.
Era néni világa amúgy nagyon bejön,nagyon eltudja találni az ívét a set-jeinek,mindenkinek csak ajánlani tudom,aki szereti a psy/prog zenét;)
-
#8 hát az tényleg nyugott:D -
#7 áhhh már fáj a fejem a sok killerpsy-től:D kis nyugalomra van szükség astral rulz:DSA:DAS:DS:DAS:D -
#6 de ajánlom neked inkább a killert...az az igazi zene:D
kindzadza, azax syndrom és társai
jah és hamát ittvok elmondom h szerdánként kultiplexben Era zenél, egész értelmes ingyenes party szokott ott lenni... -
#5 hja mehetett volna a goa topikba is!!
de már megérte h kilóg a topik címe:D -
#4 nah mindenesetre ezt a fullon teflont leszedem:DDDD tetszik a címe -
#3 sztem nyomhattad volna a goás totyikba:) -
#2 OFF
Ehh kilog a topik cime a keretbol :DDDDDDD
ON -
voyager84 #1 üdv!
szeretném megosztani veletek 3 mixemet,kíváncsi vagyok kívülállók véleményére!
a mixeimet itt tudjátok letölteni:
http://voyager_.extra.hu/weboldal/mixeim.html