A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #3760
    Drága barátaim!!!

Mindenkit arra kérek, hogy ha tesztelget, méréseket végezz számitástechnikai környezetben, azt lehetőleg arra alkalmas programokkal tegye, vagy ne tegye. Elég sok olyan jpg filét kaptam, küldenek tagok, amelyeket ki kellett nyomozom, honnan is lettek kiolozva... Sajnálatos tény, de közel 20 éves számitástechnikai pályám során, mind a komersz, és csak alap feladatok elvégzésére, alkalmas programok sokasága terjedt el széles e bolygón, és olyan programok, melyek profeszionális hangvágást, netán méréseket lehet végezni, nem nagyon... Természetesen szakmám és annak szük társadalma csak ilyen programokat használ, és ezeket is lehetőleg a legfölső szinten...
    Én úgy gondolom, és ez szerény magán véleményem, amig valaki nem mélyed el olyan alapvető szakönyvekben, és szakirodalomban, melyek még analóg alapokra épitve a szakma alapjait adják, az ne kezdjen bele olyan mérésekbe hasonlitgatásokba, amelyekről fogolma sincs mi fán terem. Elismerem, és nagyon is örülök annak, hogy a fiatal társadalom milyen gyorsan emészti, és szívja magába az új tudományt, de azt kell, hogy mondjam, ez nem az a szakma amelyet egy egyszerű programmal helyetesithető, netán felül írható, netán programok menűinek probálgatásával megtanulható...
    Úgy gondolom sok embernek azok az ábrák, számolások, vagy függvények melyek a hang terjedése, vagy keletkeztetése, netán csillapitása, irányitott irányitása, netán kordinálása frekfenciák közé, olyan fogalmak, vagy csak szavak melyeket nem ért, és magában azt mondja, "ki a fenét érdekel ez"... Örülök annak is, hogy egyáltalán vannak "amatörök" amik neki állnak és saját izlés világuknak megfelelően, javitgatnak a saját kis zenéjükön. Azt is pozitív dolognak értékelem, hogy sokan probálkoznak egyszerű komersz programokkal méricskélni, analizálni, de ezt ha lehet csak a maguk számára tegyék, ne tegyék magukat ilyen téren nevetségesé mások elött. Bár az is lehet, csak elöttem, és szakmám elött!!!
    Mindenképpen értékelve a helyzetet, engem nem zavar, hogy ki miyen minőségben, és lehetőségekkel tölt le, vagy fel, hiszen ez mindig személyre szabot, de ha már ott van a zene, és valaki vette a fáradalmat, hogy megossza veletek, akkor tiszteljétek meg annyival, nem fikázátok, vagy baszogatsátok. Töltsd le, ha nem tetszik, nem úgy szól ahogyan szeretnéd, akkor változtasd meg, ha megtudod, vagy töröld le ha nem tetszik...
    Én úgy gondolom ennek a fórumnak a zene a mozgató rugója, s nem olyan dolgok amelyek bomlaszák e kicsiny közöséget...

Köszönöm, hogy meghallgatatok, és kérem mindenki éljen itt e szerint...

Ajálott programok profeszionális hangvágásra, szerkesztésre, mérésekre:
    Alapszinten:

Soundforge
    Cool Edit
    WaveLab
    Olister Paster
    FreQ-Master
    (Ezeknek a programoknak, aki ismeri az össze Plugin-je)

Profeszionálisan:

Dromedor Pro
    Alone Master Digit
    VBB Analog
    Smile Waves Profesional
    Hi-Q-Tic Level