3589
-
[URL=http://uncyclopedia.org/wiki/Emo]itt a neked kellő "szakirodalom"[/URL]
-
Lehet h én vagyok hozzá hülye de sztem az altatótól elalszol nem? ha beveszel egy dobozzal lehet h lassan nyír ki de közbe alszol így nem érzed, na persze ha kihányod az gázos de hát kell hozzá "szerencse" is. Na persze nem tervezem kinyírni magam de vannak olyan esetek amikor tényleg hasznos lehet. Na persze itt nem arra gondolok hogy a 14 éves pistikének világfájdalma van mert nem vett neki az anyja tokiohoteles pólót ezért felvágja az ereit, de ha teszem azt a rák végső stádiumában lennék biztos nem várnám meg amig kihányám a májamat darabokban, inkább megpróbálnék gyorsan végezni magammal -
Daza500 #1221 Link -
Nem baj, pont az érdekel. -
Daza500 #1219 Az igazat megvallva csak zenei területen van benne info... -
Linket, légyszííííí! Tudni akarom, mi ez a baromság! -
Daza500 #1217 Én már egy egész online dokumentumot átolvastam az egészről, aztán csak vakartam a fejem... -
Ja, én csak egy mocskos punk-rocker vok, akire az EMOsok úgy néznek, mint a leprásra... Pedig nem tom, kiktől nyúlják a stílus nagyját... :S -
jaj, ez bonyolult, mi egyszeru foldi halandok ezt sosenem fogjuk megerteni
-
Akkor valójában mi az EMO zeneileg? És egyébként mi az értelme? Vagy egyéb stílusjegyek a hülye kinézeten kívül...? -
Daza500 #1213 Az van, hogy akiktől ezt hallottad, nyilván halvány fingjuk sincs az egészről, azért mondanak ilyen hülyeségeket. -
Nem a fenét... Nemrég hallottam egy emostól, h vannak a ths emosok, meg a nem ths emosok... Most akkor mi van?
-
se a th se a nothx nem emo... szvsz -.- -
Jaja, THval meg No Thxszel... Legalább lenne vmi zenei értékük.
-
Lehet azért mert unatkoznak, gondolom ezek a cuccok sem kínai árban vannak, szar lehet hogy apuci anyuci elviseli az idióta fejüket és még vesz nekik új ruhatárat is mert rájuk tört egy roham.:D Jó persze az élet sem fenékig tejfel, de törekedni lehet rá hogy minél jobban az legyen. -
Szerencsére felénk ez a stílus nem nagyon megy, nekem úgy ki is mardt hogy van ilyen. -
az geciség, mint a metró elé ugrás is, ezért késsen el csomó ember? én a megfognám az ádámcsutkám, kicsit kihúznám, és átszúrnám egy grafittcerkával, igy pont a gégémet szúrom ha jól csinálom... elég biztos fulladást jelent :D és még stílusos is :D
/közlöm nem vagdosom magam, semiféle módon nem ártok magamnak , és élni akarok :) -
Emmegki #1206 A vonat elé ugrásnál nincs biztosabb, csak az utasoknak és a mozdonyvezetőnek szívás. -
jelentkezzen közületek az, aki tudja mit jelent az irónia, bye -
pirosBoci #1204
már pókember is emo lett... -
Cat #1203 Most jöttem át este 8 tájban Moszkva téren - itt mindig marhasok emós támasztja a korlátot. -
Bammy #1202 Télleg? És most egy hétig ne egyek? Bazz a srác neve is ez, szerinted én nem jöttem rá? Attól még ugyanolyan béna dolognak tartom a "hippiskedést" mint az emot. De össze lehet kötni a 2-t végülis mert az emok sírnak szal valszeg ők is világbékét akarnak :D -
ha megnéznéd piszlávjunti adatlapját onnan idéztem o_O -
Kanál #1200 nah tudtam én hogy láttalak már :| -
igen az emerica pulcsi zöld :) de nem deszkázom. viszont rajtam kívül ilyen pulcsis embert 1et láttam. szal van rá esély hogy én vok. :) -
Kanál #1198 ad a halál
az ott emerica pulcsi rajtad, vagy szoktál deszkázni? ha nem akkor nem téged láttalak -
de azért megmarad szép álomnak, akár az anarchia -.- -
Bammy #1196 Az emo után ez a világbéke písz láv szar a legbénább dolog a földön. Soha nem lesz világbéke mégha 20000000 hippi öngyilkos lesz akkor sem :) -
teis ? : DDDDDDDDDDD valamelyik nap megkeresett 1 csaj hogy ismer innen :)
adj 1 msnt :) -
Kanál #1194 én ismerlek valahonnan :C -
"Hobby: Világbéke & Peace, Love, Unity and Rape ^^"
ehhez képest nekem eddig csak ugattál... n_n -
legyél öngyilkos vele/ -
Azt tudtam hogy létezett ilyen, de lemaradtam róla...ha valakinek van valami backup-ja azt szívesen venném. Amúgy érdekel a téma, és sokat olvastam már a módszerekről, azért okoskodok annyira :) -
Phat Smoker #1190 volt régebben egy nemsemmi oldal: ongyilkos.pokol.hu, de valami oknál fogva törlődött a tartalma 
ijesztő részletességgel leírt rengeteg metódust 'a-z'-ig az élet önkező kioltására, külön kitérve, hogy mely módszernek mi az előnye és a hátránya.
-
heh:) találtam a metrón egy heavy tools pulcsit ;] barna-bézs színben, kapucnis, 186vagyok és rám jó... valakinek esetleg? 3000ért az övé ;]
/boltba 6000 -
Jah, és a legjobb altatót a jézuska hozza...
Ne higyj már el mindent...
A gyógyszeres öngyilkosságok még szarabbak szvsz mint az érfelvágás.
Lassú (olykor napok), fájdalmas (szted fájdalommentes...aha...hogyne), hányás, görcsök, kicsi hatásfok, könnyű megmentés, maradandó károsodások.
Továbbá orvos nélkül akárki simán megmenthet, mindössze annyi kell hogy meghánytat, de sok esetben magad hányod ki.
A hatásos öngyilkosságok nehezen kivitelezhetőek, és biztosak. Csak mint tudjuk, ha valaki akar valamit, annak semmi sem elérhetetlen (legyen szó ciánról, fegyverről, akármiről, ha kell, beszerzi). -
Valamelyest tényleg a figyelemfelkeltés volt a célom. És én inkább vérmérgezésre hajtottam, mert az csúny halál. :) -
Goth #1186 nekem ezzel próbálkozott nagynénjém. De azt mondja: sajnos, épp időben kihívták a mentőket.
Gégemeccés, azóta olyan hangja van mint dárt védernek. -
Ha valaki tényleg me akar halni nem vagdossa össze magát. Benyel egy doboz altatót aztán csendben elalszik. Lassú de fájdalommentes. -
harakiri