Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
én nem ítélem el. én csak azt nem szeretem ha vagdossák magukat, nincs velük bajom. bnõm is emo.

Oh Bocsáss meg,h arra kényxeritettelek,h irj!!Én mindig magamat toom ismételni!!Mindenki olyan stilusu zenét hallgat ami neki jól esik!!Miér kell mindenhol az emo-t elitélni??
hagyjad már , alreg ...

kuci06
13? <#gonosz1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nem wok 12 éwes!!!Kicsit towább haladtam már azon a koron!!LoooOoooL
sztem meg valamelyikõtök poénból beregelt ezen a néven, és játssza a hülyét 😄

Zizou5
nem mind1 nektek hogy hogyan ír? pff.. te meg a drum and bass-t igy írod:
"- dRuMM N bASs RuLeZ!!! d^.^b"

-.-

Tufa
miköze az 12éves irásmodnak az emosághoz?

Wan aki haxnálja emo stius keretében,wan aki nem!!!Én pl haxnálom!!<#buck>
kuci06
nem, de ez most a trendye <#zavart2>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SNAKE01
de minek kell duplavével meg ikszel írnod?ez is a stílushoz tartozix?<#idiota>

Hm istenem!!Most mit nem értettél?Talán a pózert??Wagy az am-t??
agyhalál
Ez milyen nyelv?😮

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Am meg az emo egy zenei stilus!!
Nah akkor wálaxolok,xerény kérdésedre!!Azért lettem emo-s mert xeretem az emo zenét és az öltözködésem,a stilusom emo!!De miwel sok a pozer ezért,sokan azt hixik, aki emo-s az diwat emo!!!!!!!!
Count Adyn
azabaj hogy csak azért regelted be ezt a nevet hogy szórakozhass😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kuci06
amúgy mitõl lettél ilyen emos? mi vezet rá egy tizenévest arra, hogy ilyen érfelvagdosós, depis, "utálomavilágot" életfelfogású legyen?? kaptál egy egyest a suliban , vagy talán letörött a mûkörmöd??? vagy valaki mondja már el hogy miért jó emosnak lenni !!

Csak az a baj,h mindenki azt hixi h az emo arról xól,h megyek wágdosom az ereimet!!Pedig nan nem ez nan gáz!!<#szomoru1>
zakika
nem hiszem. amit en pl. gothic rockent halgattam eddig arra hirtelen rateszik hogy emo, mert az a meno

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Darth Sith
Tényleg? akkor keverem. Ugyanolyan gané az összes. <#hehe><#eplus2>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

origo cikket olvasd el (korábban belinkeltem), abban van rakat együttes felsorolva, keress rájuk.

EMO Kitty

zakika
ezt talaltam mint emotional stilust

Antimatter - Saviour (2002)
01. Saviour
02. Holocaust
03. Over Your Shoulder
04. Psalms
05. God Is Coming
06. Angelic
07. Flowers
08. The Last Laugh
09. Going Nowhere

http://mediaportal.ru/2007/02/02/antimatter__saviour_2002.html
pass: www.mediaportal.ru

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

magus
jadehülye vagyok, a myspace társadalom háromnegyede emo-.-

magus
hotdog, privi ha kicsikre vágysz
kulti, ha nagyobbakra... nezegesd a koncerteket asszem kék es vörös lyukban néha vannak... sot a38 is talán.

sõt, ld50.hu ezt is nézte koliban vki s itt rengeteg van.

te alvinozs, te -.-

dotkom
csak nézz le a millenárisba. ott biztos találsz.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Hol lehet kapcsolatot felvenni emosokkal?
Érdekelnének, mint fotótéma...

http://gaborszantai.co.uk/

sector512
Elég nevetséges ez az EMO dolog. Fõleg mikor valaki azt írja hogy utálja a "divatemosokat". Kérem szépen ha van egy zenei stílus, és az nekem tetszik, akkor meghallgatom. Vannak olyan zenék amikrõl nem is tudtam hogy EMO, de meghallgattam régebben és tetszett. Viszont ez a siránkozás hogy szar az élet meg haljunk meg meg öltözzünk nevetségesen ez szánalmas. Mert ha belegondolunk ki lehet divatemos (de szarul hangzik)? Mindenki, aki úgy öltözik, mint ezek a kis majmok akik EMO-snak nevezik magukat. Tehát van akinek tetszik a zene és meghallgatja, de ennek ellenére szeret minden jó zenét és normális ember, meg vannak ezek a festettszemû, furán öltözõ, magukat mindenki elõtt nevettségessé tevõ kisgyerekek. Tehát aki EMO-snak nevezi magát, az már divatból csinálja. A legviccesebb hogy elkezdi majmolni a többi barmot, igazi EMO-s lesz(lol), majd miután már fél éve igazi EMO-s, elkezdi szídni azokat akik olyanok mint amilyen õ volt fél éve, mert hogy azok divatemosok. Szóval saját magukat basszák át végül is, és nincs is igazi emo-s, csak egy, aki elkezdte egyszer valamikor. A többiek divatmajmok. Szal errõl ennyit. Szánalom.

PSN: s3ctorHU

Ennek tiszteletére meg is hallgattam 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

kár hogy ez egy külföldi weblap képe 😉

oO VinyuS Oo
Sajnos nem ezeket a köcsögöket láttad a Millenárisban mivel az összes kis B..i szombathelyi!
És az én közelemben rontják a levegõt!!!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

LES FORZA INTER
baz megvolt a napi 1 óra értelmetlen délutáni TV kapcsolgatásom, amikor ezt megláttam... ez lázadás? pop zenét jáccunk, lenyaljuk a hajunkat mert az a menõ, sötét ruha mert az a kemény, festjük magunkat mert az olyan kirívó és lázadó... grat nekik. beleolvasva a topikba: ereiket felvágják, csak eccer vágjon rossz helyre oszt csá rövid volt az élet. ezekután azt mondom a discosok nem is olyan gázok, legalább nem ilyen korcsszerûség. de mind1. 1 idézettel zárnám hozzászólásom:
"azt mondod nem baj ha egy fiú festi magát
már clinton óta nem szégyen a szopás
meg azt hogy a segg a jövõ pinája
de akkor mondd meg hogy lesz a szaporodás"

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Darth Sith
naná. ÉN többnyire kerülöm a millenárist, de pár ismerõsöm májustól novemberig állandóan ott van, és ha velük összefutok mindig látom ezeket, vagy közûlök párat. Bár ott már szinte mindenki emo. KOmolyan, kinéznek onnan <#eplus2> Amúgy ezek hogy látnak ki a séró mögül? <#nevetes1>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

SNAKE01
<#hehe>

SNAKE01
sajnálom...

eltart majd egy darabig míg ezek a sebek összeforrnak :_C

SNAKE01
na jó csak vitszeltem.
bocsi goth ha most összetörtem a szived!<#idiota><#vigyor3>

Kmarha
jézusom.. 😄 <#taps>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Nem lehetne a hülyéskedést/nem hülyéskedést priviben folytatni?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SNAKE01
képet adj már magadról édes!

SNAKE01
felvettelek!😊

SNAKE01
msn-címed?<#puszis>

ha ez kell, érted emóssá válok szívem -.-

SNAKE01
csak EMO-s okkal járok... -.-

járunk?

SNAKE01
énis EMO-s vagyok -.-
kép rólam:

PíszLávJuniti
lol.
már a retek klubot is elérte a trend hogy emorol kell beszelni. a hozzaertok meg beraktak muse-t hatterzenenek. omg

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler