Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Bázz 😄DDDDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Punker
de legalább boldogan buzultak, aztán szét is csapták az agyukat a züllésbõl soha semmi jó nem lett, de ezek a kölkök nem tûnnek boldognak sõt......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
Keresik hogy mivel lehet megbotránkoztatni az idõsebbeket😊
Iesmikkel már nem mert mi is ezt csináltuk hát kitaláltak valami mást😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

az általam nagyrabecsült Ókorban meg mindenki megfarkalt mindenkit - az emberi faj ilyen...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
nem erre gondoltam, én skin punk rock zenén nõttem fel, szerinted nem néztek le mikor merev részegen skin indulókat zengtünk? de azért a nõ az nõ volt, a férfi meg férfi és szeretük az életet stb, qrvára nem normális dolog ebben a korban ez a világ fájdalom hozzáállás ráasásul mesterségesen gerjesztve.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

15 éve a DM/Bonanza/Cure fejeket nézték le azok, akik magukat normálisnak gondolták és 2Unlimited-et hallgattak 2 Dr. Alban között...

minden nézõpont kérdése😊

Punker
nem hergelek én senkit, leírtam mit gondolok felõlem azt csinál amit akar amíg nem a közelemben csinálja.

amúgy a topic arról szól szerintem mivé korcsusul az emberi faj, egyre lejjebb minden generációval, mi is állatok voltunk 14-16 éves de ennyire azért nem.

Megkérdezhetem, hogy a topic mirõl szól?

"A tizenévesek körében hódító új stílus"

vagy inkább, a "hogyan utáljuk jobban az emo stílust"

mert eddig aki a voksát tette le mellettük csak sárdobálást kapott, értelmes indokot nem...

zakika
egy admintol azert el lehetne varni hogy ne flemeljen es ne a sovinista dujaival hergelje a nepet
vagy talan tevedek?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Calver
ehh picsába, pedig te voltál az elsõ számú gyanúsított <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Punker
szerintem buzeráns de nem biztos, lehet nem is ember.......

Punker

agyhalál
"Férfiasan tökéletes"?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Darth Sith
annyira gáz ez az írás stílus! Minden "sz" betüt x-re cserélni? Xia=Kszia, Fax=fasz, xó=kszó, taxi=taszi... <#idiota> szánalom <#taps>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

SNAKE01
én nekem semmi bajom az emos-okkal akik tényleg nem divatból csinálják...

Beast Machine
hát mivel nem látok melleket, ezért szerintem fiú. de szóljatok rám, ha tévedek...

...vágod?

kuci06
ez fiú vagy lány ?<#szomoru1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nem is tudtam, hogy szõke hajú emos is van.

hogy a sok fika után legyen kép is.

PíszLávJuniti
marad nuki és flamer :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

fúde naívak vagytok :@

agyhalál
Félre értettél, nem beszóltam, csak szeretném megtudni, hogy miért is ez az írásmód.

kuci06
inkább mondd el hogy kinek vagy az alregje 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

NaH MiÉrT NeM LeHeT ElFoGaDnI Az EmOt??????????????????AkI MeG L FoGaDjA ÖrÜlÖk!!!!!!!!!!!By:XxXWyWyXxX<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Tufa
ezt 2 mondatból sikerült kikövetkeztetni? <#eljen>

Calver
xerintem te egy fax wagy ha tényleg azt hiszed h nem alreg.
húbazdmeg, ez a trendy nyelv ijesztõ.
tippem szerint Nuki vagy Flamer, talán PíszLávJuniti, a többi NLKsból nem nézek ki ilyen mértékû állatságot.
de látom ezen kívül is megy itt a kabaré rendesen <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

magus
tufa te annyira hülye vagy komolyan mint egy marék föld

mellesleg ha a "ducduc" alatt az elektronikus zenét értitek, akkor érdekes teória, az elektronikus zene olyan tág fogalom mint az alföld

Zizou5
hát kifejtem neked h ezt vmi pszihologus mondta mondta még vmikor 8. végén általánosba 😄

a ducduc az a techo zenéket kicsit parodizálja. ennyi. ha ebbõl azt veszed ki h 14 vok akkor hajrá. mondjuk igaz a black metal is eléggé káros lehet 😄

fejtsd ki nekem, mi az a ducduc 😄
De valóban, utóljára 14 évesen használtam ezt a szót.
Ha van olyan zene ami az agysejteket károsítja, az biztosan nem elektronikus. Talán a black metál xD

akkor dolgozz, ne sg-n lógj - megöli a munka szellemét...

Tufa
meló van, bár tehetném, apu 😞

a kis 14 évesnek több esze van, kisfiam
késõ van, menj aludni...

Tufa
1: tuctuc
2: nincs rózsaszin polóm.
de azért szép próbálkozás volt.

Zizou5
nem 14 vagyok. de te láccik h 18-25 -.- ducduc, antiemo, rozsaszín polo stb. na mindegy, lényegtelen, mert nekem nincs bajom veled..

Tufa

Zizou5
Hát ja, ne is csodáld. Értelemes ember lehetsz, hogy nem tudod leírni a válaszod. Na mindegy, egyéni szociális probléma, hogy nem tanítottak meg beszélni. Sebaj, menny, hallgass 1 kis ducducot, addigis károsodjanak az agysejtjeid.

Tufa
nemcsodálom

Zizou5
ezt nem értem.

Tufa
még egy 14éves 😞

Zizou5
tán rád illik amit az elöbb mondtam? ja bocs, nem oltogatni akarlak. télleg, nincs bajom a te féle emberekkel. amugy nem az enyém a reg.

Tufa
szólt vki hozzád? talán tied a reg?

Zizou5
jovan haggyátok már... most komolyan, ráugrik egy 14-15 vagy vmi ilyesmi koru csajra 10db 20éves csávo, és itt oltogatják azért mert AHOGY ÍR. vicc.. szerintem joga van mindenkinek ugy írni ahogy akar. ehez legalább... ha azért oltogatod , mert szûk ruhát hord, illetve nem ducducot hallgat, hanem egészen tûrhetõ zenét, az jo megértem, hisz mindenki más, te épp a retro fasza rózsaszín polokat szereted, meg armani cuccokat. jo. oltogatlak? oltogatlak mert ducducot hallgacc? vagy azért mert felzselézed a hajad? nem. akkor? nekem nincs bajom az emokkal. mondom, csak azokkal, akik vagdossák magukat... és õ nem vagdossa magát, tudtommal. akkor miért bántjuk? 😊

DJ Skyline
kérlek mester, világosíts fel minket, tudatlan alja népet, hogy miért jó ez az írás mód! thenx!

Xép,jó,aranyos kis emo hagyjátok a .......be nah köxönöm xépen!!lúúúúúwxeretetbékemegminden!!Nah csá puxi
hixen wágod 😄:AS😄AS😄:AS😄A:SD:.d.a

Hát téwedx!!!Ha nem tod miért wan igy inkább ne xolj bele!!!!!!!!!!!!!!!
LES FORZA INTER
válasz egyszrû: ezzel lazábbnak és menõbbnek akar tûnni. szánalom... ha lenne idõm.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

agyhalál
Számomra ez olyan értelmi fogyatékos írásának tûnik az X-ek és W-k miatt. Fõleg az ilyen wok, meg nan szavak után. Ha letudtad írni a "LoooOoooL"-t, külön odafigyelve a középpen lévõ nagy O betûre, akkor miért esik nehezedre kiírni, hogy vagyok és nagyon? Iskolában is így írsz?

Nah hát ezzel nekem is bajom wan!!Csak azért hixik magukat emonak mert wagdossák az ereiket!!!Pedig ez nem errõl xól!!Te Akkor már tudhatod!