3589
-
#1263 gagyi dobütemek, idétlen gitárjáték, messze nem átlag zene :c -
#1262 Miért?
A th-val annyi gond van, hogy az énekesük pöcsén nincs még szőr se. Ha magát a zenét nézed (ok, lehet nem ők játszák) akkor teljesen átlag nu metal. -
#1261 Nekem édes mindegy, a th is és az emo is szar... Ennyi. -
#1260 igazad van:D -
#1259 Nem mondtam hogy szebb mint a fejbelőtt ember, mert az nem lenne igaz.
Nem egy olyan kép illetve történet kering a neten, hogy leszedtek valakit a kötélről, és azóta is látszik a kötél nyoma a nyakán.
Tehát nem pici horzsolás az.
A kidülledt szemekről, elváltozott bőrszínről, az ilyen olyan testnedvekről amik távoznak a művelet alatt, ne is beszéljek.
De igazad van, könnyebb rendbehozni a ravatalra mint egy szétzúzott fejet. -
#1258 Már vannak 20 emeletes házak is ám! -
Daza500 #1257 10 emeletes panel helyett inkább másszon fel a Szabadság-híd tetejére. -
#1256 az is durva de mituán leszedik külső sérülés nem látszik rajta, max egy kis horzsolás a nyakon, de mégse ugyanolyan mintha szét lenne loccsanva a feje és a földről kéne összetakarítani az agydarabháhat -
Bammy #1255 Aki öngyilkos akar lenni, az akárhogy, de megteszi..ahogy a leghamarabb meg tudja tenni. Ha kötél van otthon, nem megy puskáért, ha egy 10 emeletes ház mellett lakik, nem megy gyógyszerekért..stb stb. A lényeg, hogy akármelyik öngyilkossági módot választja, tökmindegy milyen fájdalmas, aki komolyan gondolja, annak alapból nagyobb fájdalma van mint amit egy öngyilkosság okozhat. Akár testi, akár lelki. -
#1254 De többet tuti nem akarja majd felakasztani magát. -
#1253 Az akasztott hulla aztán marha esztétikus.
A rotten.com-on biztos van kép.
minigirl: jah, az a 10 perc alatt pedig bárki megtalálhat, és ha leszed, maradandó külső és belső sérülések tömkelegével élhetsz tovább. -
#1252 Igazából tökmindegy, ami fáj, az fáj... :S -
#1251 ez igaz csak az se mind1 hogy a hozzátartozóknak egy normálisan kinéző hullát kell eltemetniük, vagy egy oylat aminek szét van loccsanva a feje. -
#1250 Ráadásul szenvedsz, és a végén valaki megmenti az életed... -
#1249 Szvsz puska (valami jó) vagy ugrani a legbiztosabb.
Csak míg egy jó puskáért sok 10 ezret kell kifizetni, ráadásul feketén, mert engedélyköteles, addig az ugráshoz csak egy legalább 10 emeletes épület kell ami körül sok a beton és egy erővágó a közeli szerszámboltból pár ezer forinttért, hogy ki tudd nyitni a tetőajtót.
Az akasztással csak annyi bajom van, hogy kicsit körülményes.
Először is kell egy kellően magas hely, kellően erős kötél, és ha nem akarsz 10 percig lógni mire végre tényleg meghalsz (kb ennyi a halál beálta) akkor jó magasról kell ugrani, plusz megtanulni a hóhérkötést.
A sima akasztást tényleg könynű kivitelezni, mert olyan hely akármelyik padláson, fán, vagy bárhol van, ami elbírja a súlyodat, a kötélnek meg megfelel egy jól összecsavart lepedő is, csak ezzel a nyakadat nem fogod eltörni, és 10 perc lesz mire ténylegesen meghalsz. (megjegyzem, a sokktól és az oxigénhiánytól 3-4 perc után elájul az ember, de a tényleges halál csak kb 10 perc múlva). -
#1248 Akkor ezekszerint tévedtem, ez van.
Akkor lehet hogy mégis csak a régi jó öreg köteles módszer a leghatásosabb.
De nem akarok senkinek se ötleteket adni mert az öngyilok faszság és kész.
Aki tényleg meg akar halni annak siekrülni is fog, nem fogja reklámozni és biztosra fog menni, az Emok a nagy világfájdalmukkal csak követik ezt az idióta divatot és ennyi. Az öngyilkosokat csak egy esetben rétem meg, ha halálos betegek és meg akarják magukat szabadítani a szenvedéstől, amúgy fasság. -
"-Bulizni szoktál járni?
-Mostmár igen..megint elkezdtem...mer emos voltam azt... na mind1 és te?"
:) -
#1246 szarul áll az irónia! öcsi. -
Daza500 #1245 -
#1244 Ne legyél elkeseredve, kicsifiú, a világ szar, és ezt az EMOsok nagyon jól tudják. Érezz együtt velük, és akkor talán jobb lesz. :) -
gyuri12 #1243 jajj de kedves népek vagytok ti:/ asszem ide se jövök többet!(most örülhettek) -
#1242 lama géza. loál jános -.- LSR -
#1241 "Életkor: 14 alatt"
szvsz ennyi szvsz. -.- n_n -
gyuri12 #1240 pedig rám nem igaz:D -
#1239 "ápolják a bőrüket" :DD Hát, ez nem feltétlenül negatívum.
Egyébként amit te leírtál, azal nem lehet mit kezdeni, mondhatni ebben a korosztályban teljesen "természetes", még 1-2, de inkáb 3-4 év... jobb esetben. -
gyuri12 #1238 tudom mi az emo! olyan kis baromarcú hülyegyerekek,akik lánynak festik ki magukat,ápolják a bőrüket,és ha elkezdenek mutálni,akkor próbálják a hangjukat ugyanolyan hangra visszaállítani! legalábbis így néznek ki kívűlről(plusz a hülye haj...) de belülről,folyton öngyilkosnak lenni akarás,esetenként buzulás,és nagyon depis idiótaság. csak kicsit máshogy is fogalmazhattam volna...:) amúgy eddig egy csajt tudtam leszoktatni az emóságról,és a th-ról,arra büszke vagyok:) -
#1237 12 évesen nem kell komolyan venni -
#1236 th nem emo, te is itt fukkolsz mikor közöd sincs az egészhez, nem is tudod mi ez szvsz ... lassan kezdenek kiborítani a hasonló emberek n_n -
gyuri12 #1235 jájj látom van ilyen topig! emo fuck emo suck! van egy osztálytársnőm,aki utálja az emókat,de szereti a th-t,és öngyilkos akar lenni...hogy lehetne lebeszélni erről őt? most valamelyik nap megharapta a rajztanáromat... mostanság kicsit el szokott durranni az agya... -
#1234 Nekem az elmúlt 3 hónapban 3 jóbarátom halt meg.
1) kiugrott az ablakon, senki sem tudja miért
2) kiugrott sz ablakon (vitte az ablakot is), mert összeveszett a faterjával részegen
3) (most vasárnap tudtam meg) leugrott egy 20 emeletes házról, mert szerelmes volt a barátomba, az meg megmondta a lánynak, h engem szeret (és nem volt bunkó a lánnyal)
Szóval, nekem nem kell mondani, mi az a hobbyöngyilok. Egyszerűen gyengék, nem bírják elviselni az ÉLETet. Az meg nem érdekli őket, hogy patakokban hullanak utánuk a könnyek, mert voltak, akik tényleg szerették őket. :'( -
#1233 Valami ilyesmi érdekel engem is...ezért szoktam foglalkozni a témával.
Nagyon durva történeteket lehet találni itt ott. Olvastam olyat, hogy egy 16 éves lány, aki sikeres szinkronúszó volt, mindig mosolygott, tiszta életvidám volt, még az utolsó napján is. Az egyetlen jel amit mutatott, hogy elosztogatta a cuccait. Felakasztotta magát. Senki nem tudja biztosan miért...rengeteg dolog volt közölve róla, leginkább szerelmi bánatra lehetne gyanakodni, de véleményem szerint ennél valami sokkal komolyabb dolog állhat egy ilyen mögött. Nem olvastam végig az egészet, mert marha hosszú volt, de egyszer megteszem, és megpróbálom megfejteni hogy vajon miért történhetett.
Ebből is látszik hogy a "hobbi öngyilkosok" mennyire szánalmasak...nővérem is ilyen...ő már jópárszor próbálta, sosem sikerült neki...
És mivel a nővérem, ismerem eléggé, továbbá öngyilkos és öngyilkos között is tudok különbséget tenni, tudom hogy ha azt mondom neki hogy "ok, csináld", azzal pontosan azt érem el amit akarok...volt már rá példa..persze én voltam a geci...
Jópárszor elmagyaráztam neki hogy ha figyelemre van szüksége akkor ne ilyenekkel terrorizálja a családot, mert van rá humánusabb módszer..
Az összes többi hobbi öngyilkos is pont ilyen.
Meg akarod ölni magad? csináld...hajrá...
Ha már elmondtad, nem is akarod igazán, csak segítségért kiáltasz, nehogy véletlenül sikerüljön. -
#1232 De mért akarja mindeni kinyírni magát???? -
lord nihilus #1231 ez nagyon durva :( -
#1230 Alapvetően az altató valóban arra jó, hogy elaludjál tőle. Ez 1-2 tabletta...ahhoz hogy meg is haljál, kell vagy 40, + pia sem árt a hatásfokozás érdekében. Persze ez gyógyszertől is függ.
Van egy ismerősöm aki átesett egy ilyen, meghánytatták, aztán semmi maradandó baja nem lett szerencsére.
Mondtam neki én is hogy az tök könnyű lehet, mert elalszol, aztán meghalsz, nem érzel semmit.
Aztán beszámolt arról hogy az nem úgy megy hogy pikk pakk elalszol...Sőt, egyáltalán nem alszol el tőle.
Azt mondta olyan iszonyatos görcsei voltak, hogy el sem tudja képzelni hogy mi fájhat még annyira. Mozdulni nem bírt, hidegrázás, gözbe a görcsrohamok úgy rángatták össze hogy azt hitte az izmai széttörik a csontjait. Ez megy egy ideig (nem tudom pontosan meddig, de sztem 20-30 perc is elég belőle), aztán előbb utóbb a gyógyszer hatása illetve az oxigénhiány miatt (összepréselt tüdővel, görcsösen megfeszült izmokkal ugyanis nehéz levegőt venni) elájulsz.
Utána szépen alukálsz egyet a túlvilág expresszen.
Tehát effektíve a te verziód is igaz, csak ki kell várni amíg "elalszol" :) -
#1229 Sehogy! :D:D:D:D -
#1228 Sokan ska-t hallgatnak, na én azt nem vágom hogy illik ide:D:D:D -
#1227 Ezeket lessétek még meg, nagyon viccesek:
Hogyan legyél EMO?EMO RANGERS -
#1226 Találtam vmit, érdemes elolvasni, rájöttem az EMO lényegére! EMO Komolyan, érdekes olvasmány. :)) -
#1225 Szintén átnéztem, vhogy nem jutottam többre. :S -
#1224 Thx, sok hasznát vettem, de akkor sem értem a lényegét. Na mind1, talán nem is fogom. Asszem, öreg vagyok én már ehhez. :S