3589
  • Cat #1183
    Rituális öngyilkosság Japánban, harakirinél (férfiak) karddal hasba, szeppuku (nőknél), tőrrel nyakba.
  • Zizou5
    valaki magyarázza el nekem mi az a harikiri (A) :)
  • Match
    Lehetséges, de szvsz ha végigcsinálja, akkor tuti meghal, elvégre a szívéig fel kell vágnia.

A kudarcba fulladást úgy értettem hogy nem tudja végigcsinálni a szertartást (sokk, fájdalom akármi miatt).
  • Cat #1180
    Nem a kudarcba fulladás miatt, hanem hogy a végső fájdalmat elkerüljék - ilyenkor annyira transzba esnek, hogy szúrás közben gyakorlatilag nem éreznek fájdalmat. (Persze ez nem nagy extra, filmekben is sokszor láthatod, hogy eltalálnak valakit golyóval, és aztán veszi észre hogy az tulajdonképpen az ő vére - van egy kis időrés amig felfogja az ember)
  • Match
    ja, a harakiri aztán tényleg 100%-os...pláne hogy még az igen edzett szamurájok se tudják mindig végig csinálni (ilyenkor maradandó károsodásokat szenvednének, de nem halnának meg, vagy nagyon lassan. Ezért szokott mellettük lenni valaki (nem tudom pontosan kit kértek erre meg) hogy ha kudarcba fullad, akkor levágja a fejét).

Aki meg borotvapengével akarja felvágni az ereit, az már nem akar öngyilkos lenni, csak felhívni magára a figyelmet. A borotvapenge vékony, a vértől kimondottan csúszós és kezelhetetlen lesz, ehhez még hozzá járul a vágás által okozott fájdalom, ami miatt még nehezebb lesz vele pontosan vágni.

A hosszanti irányban való vágással kapcsolatban igazad van.
    Ha valaki meg akarja ölni magát, az tudja hogy hogyan tegye, és általában ekkor sikerül is. Az összes többi csak figyelemfelkeltés. (megjegyzem ha valaki meg akar halni, ne kockáztasson érfelvágással, amatőr, nehezen kivitelezhető, abszolút nem biztos módszer. Ha néhány nap betegszabira van szükséged akkor viszont tökéletes).
  • Bucser
    túlképp lenyúlta és összegyúrta a Dark Gothic és punk stílust öltözködésben és sminkben:) Csak nincs hozzá bőr ruci:)
  • macleod2005
    Nem értem mi a jó ebben, ha már öngyi akar lenni valaki és valami élessel, akkor harakiri, az legalább látványos és álltalába sikerülni szokott. De csak egy jótanács, ha már borotvapengével vagdaljátok magatokat, akkor csuklótól hosszant irányba, egésen a karhajlatig, úgy az igazi, nem úgy ahogyan a tvben látjátok...
  • minigirl
    na, én komolyan gondoltam, és pszichiáterhez is hurcolásztak a szüleim...
  • Goth
    na, de ha te is vagdostad magad, azért meg kell hogy értsd őket valamilyen szinten -.-
  • minigirl
    Hja, amikor én a sátánista korszakomat éltem, hát, elég csúnya sebek voltak rajtam, a hegekről (amik a mai napig látszanak a karomon) nem is beszélve. Én akkor komolyan gondoltam, bár az első tetanusz után rájöttem, hogy nem is olyan jó ez a dolog, és hagytam a francba.
    Tudom, a mai 14-15-16 éves társaság azt hiszik, hogy az élet sz*r, meg kell halni, de ha vhogy mégis felnőtté válnak, ilyen életfelfogással csak csövesnek mehetnek el.
    Most komolyan: mi a bajotok? Mért vagytok depressziósak?
    Az, hogy apu meg anyu megtesz nektek mindent? Vagy csak divat a vagdosás? Akkor meg csináljátok komolyan, hogy fájjon is!
  • Zizou5
    majd visszarakom ha szeretném.most jelen pillanatba ilyen hangulatom van, amit tükröz a lokom...ha majd végre kiláballok a problémáimbol akkor lesz vmi kis happy logom :)
  • Calver
    öööö... inkább rakd vissza rózsaszín hátteres logód. ok, irónia, meg minden faszom, de it száksz.
  • Coffee123
    amúgy meg ha már regisztráltam..elmondom a véleményemet...igazából ha az emó 1 tényleg valódi stílus lenne..azt mondom jó...de így:P...pfff...az emósok 3negyed része nem áll ki maga a stílus elvei mellett...lezárják annyival h megkarcolják a csuklójukat.. aztán elkezdik sajnáltatni magukat h ..jajj..meg akarok halni....saját véleményem szerint: aki hülye haljon meg...köszöntem
  • Coffee123
    nekem is van myspacem:P:D
  • Zizou5
    ejj.. megtaláltalak, csak azt nem tom hogy most bejelöltelek e : DD
    adom enyim ok?

http://www.myspace.com/omyka
  • VRSDM
    épp a minap töröltem a pro-mat (sok-sok csaj partner, aztán a haverom meg tudta a kódom, és irkált nekik minden féle nyáladzósat... barátnőm látja a bókos comm.okat, :$ kezdhettem magyarázkodni, szóval töröltem és csináltam egy újat, amire csak a fontos tényleg ismerősöket veszem fel...

és ez pedig : ekor vagy [email protected]
  • Zizou5
    vrsdm milyen formában vegy fent myspacen ?
  • RatBaG #1166
  • VRSDM
    váci utca - zara vagy H&M (H&m van több helyen is, pl mammut..

de én akkor is a saját (vagy varrónős) átvarrásra esküszöm, azok a legjobb nadrágaim amiket így csináltam(tattam) ;]
  • laurangel
    Sziasztok!
    Ki tudja, hogy hol lehetvenni kiri emo gatyát?
  • feamatar
    geeezzzz... ezek olyanok (főleg a baloldali) mintha visual keisek lennének...
    az egyetlen bajom az emoval hogy stílusilag semmi eredetiség nincs benne
  • Zizou5
    itt lehet reklamálni hogy milyen szép is vagyok :D
  • Zizou5

várom a szebbnél szebb hölgyek privijeit :):PPP
  • Beast Machine
    én simán emonak néztem őket...
  • Bammy
    Légyszíves mondd el nekem mi az igazi emos életérzés. Mert ugye a legtöbb emo azt mondja hogy az ilyen: szar az élet, öngyilkos leszek dolog csak a divaetmoknál van jelen, és az alap emos életérzés teljesen más. De akkor ezt meséld el nekem.
  • VRSDM
    lehetsz... hogymondjam... hogyne lehetnél elvégre egy életérzésről lévén szó nem is kéne hogy kiüssön a külsőre, de ha ez passzol a dologhoz, akkor örömteli érzés úgy kinézni ahogy éled az életed és felfogod a dolgokat ...
  • Fenrir
    Úgy értem, hogyha nincs festve a hajad, smink rajtad és "normális" ruhában jársz nem lehetsz emo? Az emoság nem belülről fakad?
  • VRSDM
    ;]
    ők is emo-k /még hozzá világhirü emok...

többit csak linkbe...
    birdman - shewatts - tori ... és még sorolhatnám... most őket elsőre emo-nak néznéd? nem !
  • Fenrir
    "...szinvonalasabb életet élnek mint a magyarok akiknek az számít hogy mi van rajtuk..."

Az emo nem erről szól? Nem lehet emo valaki pl öltönyben és nyakkendőben?
  • VRSDM
    nekem is van több osztálytársam
    akik
    "jajj büdös cigány Caramel stb..." közben fogalmuk sincs arról hogy mit beszélnek, és tényleg nem tudnak indokot mondani csak annyit " mert az egy büd... ci... " közben valószínüleg Ő tette eddig mo.n mostanság a legtöbbet a cigányság elfogadásáért

másrészt itt Fóton 2 fekte család van, mind2 afrikából jött apuka (mozambik és délafrikai közt.) családalapításából...

sokan (főleg az előbb említett olasz magyar kissebség) szokta gúnyolni őket, hogy mivan pákó... stb.

közben a haverjaim, és sokkal normálisabbak mint a magyarok, ez nem vicc
    továbbá van még kínai, arab, indiai, koreai ismerősöm és szintén sokkal értelmesebb és szinvonalasabb életet élnek mint a magyarok akiknek az számít hogy mi van rajtuk, mi van mellettük, de a belső értékek meg semmit sem ...
    /tisztelet a kivételnek de ez egy átlag/
    Zizu ... nyomass már egy képet pls ;) lazák az ilyen külföldi formák ;)
  • Zizou5
    Na elkanyarodtunk a témáról. Szóval emo... :)
  • Bammy
    Képzeld én is átsegítem a nénit a zebrán meg minden. Nem vagyunk hülye primitív állatok a barátaimmal csak ah látunk vmit amin nem tudjuk viszatartani a röhögést akkor nemis fogjuk visszatartani. Ennyi. Káromkodásról meg már kifejtettem a véleményem.
  • Zizou5
    Pont az, hogy fórumon szoktam/szoktak szépen beszélni, írni, mert akkor értelmesebbnek számít az ember, nem pedig anyázni, és még azt a modik se szeretik. És az, hogy nem használsz mondatonként 2 káromkodást, nézd meg az előző hsz-ed direkt megnéztem előtte, hogy mennyire káromkodsz. És azért kaptam én fel speciel a vizet, mert én arab származású vagyok, és én pl nem szoktam kinevetni még a mozgássértült, nyomorék embereket sem, hanem inkább felsegítem őket a buszra vagy bárhova, HAVEROKKAL, vagy ha mondjuk 1 cigány ember kér tőlem 1 szál cigit, adok, mert engem nem érdekel a bőrszíne stb. És ettől még lehetsz ugyanolyan laza, ugyanolyan jofej meg minden, de mégis emberszámba vesznek, megnéznek az utcán, igen, ez 1 jólnevelt gyerek. Mégis jóérzés nem gondolod? :)
  • Bammy
    Ehhez még hozzátenném hogy ismerek olyan embert aki egyáltalán nem, vagy alig káromkodik. És miért? Mert azt hiszi ettől ő műveltebb és okosabb és rendesebb ember lesz. Közben meg sokszor mondja hogy most aztán húde tudnék káromkodni de nem teszem mert.....
    Az ilyennek mi értelme van? baráti körben elég sokat káromkodunkd de ez már így beleivódoptt a beszélgetésekbe és egy csomószor fel is dobja azt (tudom h lyan mintha egy primitív dologról beszélnénk mint jó dolog, de nem így van..), de ha esetleg egy szülő, vagy olyan ember aki előtt nem kéne káromkodni is beleivódik a beszélgetésbe valahogy odafigyelés nélkül senki sem káromkodik. Barátnő előtt egy csúnya szót nem szólok, és erre odafigyelnem sem kell. De tudom én primitív vok, csak gondoltam ezt azért leírom.
  • Bammy
    Igazából 16 éves vagyok és egyáltalán nem vagyok primitív, vagy iszákos rocker vagy ilyesmi. Csak nem szeretem ha valakit félreértenek, és utána még le is cseszik az illetőt, olyanért amit nem is tett meg. Az meg hogy minden 2. mondatba 2 káromkodást használok az így nem igaz, de hát legyen neked igazad. Igazából nem érdekel, mert egy embernek szerintem nem tükrözi az értelmi szintjét az hogy a barátaival, vagy egy fórumon hogy beszél. Na jó, ez így persze nem igaz, valamilyen szinten tükrözi persze, de arra akarok kilyukadni hogy aki egy fórumon vagya baráti körében elereszt tegyük fel az átlagosnál picit több káromkodást, azt miért kell leprimitívezni? Mindegy most hiába mondjátok hogy az vagyok meg gondolkodjak el magamon ebben úgysem tudtok megingatni szóval most ha én sokat káromkodok HAVEROKKAL és elkezdek szakadni egy nevetséges kinézetű emberen, vagy esetleg egy kinézetéről nem tehető ember esetében is elkap a röhögés, ettől még nem leszek primitív.
    (de ha mégis akkor sajna primitív hülyeként kell élnem az életem:()
  • Zizou5
    kb -.-' vagy esetleg valami 22éves iszonyat sokat piáltam vadállat rocker vagyok, és ez igy jo nekem. ezt a 2 variációt tudom elképzelni róla.
  • VRSDM
    nem én akartam kezdeni...
    de Bammy ? >14 ?
  • Zizou5
    Szerintem akinek bő a szókincse, és nem használ 2 mondatba 2 káromkodást minimum (mint mondjuk Te) az nálam műveltebb embernek számít, mint a példaként felhozott ellentéte. :]
  • Goth
    hát, akkor az csak kinézetre volt emo -.-
    "egy átlagos,vagány 17 éves." Fú mekkora vagánycság ez már :Oo
  • feamatar
    kicsit elkapkodtam; szal; elnézést ha úgy jött le h az arabokat szidom; nekem nincs bajuk velük; s mással se;
    abban a helyzetben nevetnem kellett a beszédjén mert furán hangzott és megnevettett; néha az ember nem tudja megállni; ennek ellenére tiszteletben tatom mint másik embert és beszélt nyelve sem elítélendő vagy "gáz" ; sőt kifejezetten örülök hogy arabok is vannak magyarországon