Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
volt is egy emo barátnõm 😄
nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Techtonic, vhol olvastam az emo mufaj 'utodjanak" kialtottak ki ..
ki mit tud/mond?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Az egyébként alapkövetelmény, hogy minden emo srác maximum 50 kg?
a baj akkor van hogyha azthiszi az illetõ hogyha már emo akkor Õ a messiás, és sok ilyen arcoskodó forma van.
u dont have to listen anybody else but me
o sem az ensem vagyok az, csak jol esik oket arcon vagni. tudod miert? mert azon kattogok amikor ranezek, hogy 1 kis porbafingo senkik, felnek a fuszal arnyekatol. minek jarnak ilyen helyre, miert mennek be tancolni?
én azt veszem észre, hogyha elmegyek egy buliba, mindig vannak emberek, akik kinéznek másokat. te is ilyen vagy?
György
jöjjön, de ne tegye tönkre a bulim, annyi jogom van jólérezni magam mint neki... nem magával azzal van bajom hogyha egy emo áll mellettem, kit érdekel van nem egy nem kettõ emo ismerõsöm-cimborám-barátom
... na értitek.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
egyre többen jönnek el a 15-16éves korosztályból dnb-re "MERTAZAMENÕ".
és elbasszák az egész bulimat, nem férek el tõlük, belémrugnak az idióta táncukkal, és pfáh. felbosszantanak, és én érzem magam kellemetlenül még azon hogy hogy ki vannak riccentve... :S
szóval eltakarodhatnának dnb-rõl, a divatgecik, és ezek 90%a biza emo... :C
meg az afi? te hol élsz?<#wow3>#wow3>
nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
am rengeteg banda van aki így vagy úgy emós, a teljesség igénye nélkül amit hallgatok is(the used, jimmy eat world, afi, bullet for my valentine, Armor for Sleep stb.), sztem többnyire image-kérdés az egész, a zenei alap változó, belesüllyed a mainstreambe(punk, rock, metál) 😄
ahogy Hajos is mondta: olyan ez az orszag lassan, mint az USA....a feketek is megvannak
(nem igy mondta szo szerint, de ez is benne volt)
<#bdead>#bdead>
Canon 450 D
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
th=/=emo pápussz
10 éve a gép elött!