3589
-
anadrex #3029 jah ez tény viszont ez az egész már lerágott csont. a fiatalabb lánykáknak bejönnek az emo fiuk az tény. egy 19-20 éves csajt már nehezebb felszedni az emo frizkoval meg a fültágitoval meg hasonlokkal . . . -
eLiXir #3028 agyhalott -
#3027 jah és azt tegyük hozzá, hogy a nem emo lányok nagytöbbségének nemjönnek be az emo fiúk! -
#3026 hát mert most ez a divat.. erre tényleg nemlehet mit mondani :D
Illetve nekem még van egy kicsit lehet nagy hülyeségnek tűnő ötletem, de.. A lányok többségében megvan a lezbikus hajlam (gondolok itt arra, hogy a legtöbb kipróbálja egy másik lánnyal a smárt, valamelyik meg még tovább is megy..), és mivel az emo srácok eléggé lányosan néznek ki lehet, hogy pont ezért indulnak előrrébbről, mint pl egy "átlagos" srác.
De ISMÉTLEM ez az én szerény véleményem. Én nem szólok le senkit, vannak emo haverjaim is. -
#3025 Segítsetek plz! Nem értem, miért erre buknak manapság a lányok?! Miért indul valaki rögtön 10 pont pluszról, hogyha valaki így hordja a haját? Vagy ha festi a szemét? Persze félig meddig költői kérdés, ez olyan, amire normál választ úgyse lehet sohasem adni... -
#3024 ezt nem én írtam, csak kimásoltam. -
#3023 minden harmadik férfi tudna így kinézni ha akarna
tornázna-hajatcsináltatna-szemöldököt szedne-fogadna egy profi fotóst, aztán egy retusálót. és készvan mr.evans. -
#3022 2/4 nezzetek :D -
#3021 Felre ne értsd szepsegnek vanank hatarai :) MIndenki szép a maga modjan :) Amugyis a kulsö csak egy dolog ahhoz még társu la többi tényezö .. -
Cat #3020 ???
Irigyled mert szépnek született ? -
#3019 egyszer talalkoznek vele ott helyben ledörzsölnem pofikajarol a sok pudert .-. -
Cat #3018 mert így született? -
#3017 riszpekt neki -
Cat #3016 attól, hogy gyönyörüszép lányos arca van, amire nagyon buknak a csajok. Itt az igazi honlapja: http://saturdayx.deviantart.com/ -
#3015 [URL=http://www.alexevans.gportal.hu/]ö mitol lylen "hires" ???[/URL] -
#3014 haDD segítsek. anyám tanár, korrepetáljon a nyáron nyelvtanból?! :) -
#3013 :DD mondjuk igeenyes :DDD -
#3012 (énnemvagyokemocsakannyit XD de a szöveg az jó:) ) -
#3011 Kicsorbult a pengém éle, (de csuhajja!)
Ma sem lettem öngyi végre, (de csuhajja!)
Hej, ha csuklóm felnyiszálom,
Az nem lenne már rémálom, (de csuhajja!)
Rámborult a lila festék, (de csuhajja!)
Csak egy hajszín már nem elég, (de csuhajja!)
Lelkem s hajam, mint a holló,
Komámasszony, hol az olló, (de csuhajja!)
Tornacipőm szakadt, rongyos, (de csuhajja!)
Halálfejes, és ez fontos, (de csuhajja!)
Kinőtt pulcsim, szűk farmerom,
Piercingem mind megmutatom, (de csuhajja!)
Depis kedvem fokozhatom, (de csuhajja!)
Szól is már az mp3, (de csuhajja!)
Halálvárás MCR-re,
Hello Kitty, te is gyere, (de csuhajja!)
Pózerek és plázabiccsek, (de csuhajja!)
Adj egy pisztolyt, hadd segítsek, (de csuhajja!)
Megkapjátok így is, úgy is,
Aztán végzek magammal is, (de csuhajja!) -
#3010 jó én kérek anyucitól apucitól néha zsetont, de tény hogy ami 5eft-nál több, az mind saját zsebből megy, szokásos kölök zsebpénzt kapok.
de ha akarok cipőt, drága ruhát, bulit, gépembe bármit, akkor azt nekem kell álnom
a bmx-emet egyedül pénzelik (az sem kutya :D)... de ennyi. -
#3009 de en megdolgozom erte adam!:) -
#3008 jut eszembe ma vettem egy orchid -ot csak hogy letudjatok gazdagköcsögözni . aki lehúzza anyjátapját...
-
#3007 az hogy ki vagy tömve zsetonnal te szerencsétlen :D -
#3006 nem. felreertesz. en meg mindig tanulok, azert hogy legyen belolem valaki. nem tapolnak a szuleim, elvesztettem edesapam 8 evesen. csonka csaladban nottem fel. anyam megvesz nekem amit tud, hisz gyermekkorban ez igy elvarando. de enis mar hozok haza penzt az asztalra, enis mar teszek valamit azert, hogy neki konnyebb legyen, hisz egyedul van, egyedul kell mindent csinalnia, egyeudl kell fizetnie mindent. a masik meg, nem azt mondtam, hogy en komuves vagyok, vagy az akarok lenni, mer hulye vagyok. nem. azert mondtam, hogy oket tisztelni kell, nem szarozni, mert 1 napot nem sot, szerintem 1 orat nem birnal ki, mert nem tudod mi a munka, nem tudod mi az elet, csak azt tudod, hogyha hozol egy 3ast a sulibol kapsz 10 rongyot, elmesz a speedbe, vagy zoneba vagy UGS ba es veszel valami szamodra rai cuccot es asziszed vagy valaki, es osztod a nepet, hogy ok a hulyek es hogy nekunk nem jut penz ilyenekre, es mi vagyunk a szarok. hat csak szolok, enis szoktam vasarolni ugsba de a kulombseg kozted es koztem, hogy en meg is dolgozom a penzert. ez a legfontosabb dolog, amiert te meg ottvagy ahol vagy mi meg mar kicsit tulleptunk ezen a korszakon:)
[sry ha kicsit szemelyes lett] -
#3005 ezt hogy erted bro?:) -
#3004 összevannak gyüjtve külön márkák e stílusba sorolható cuccai.
itthon is kapsz vans magasszárút, meg itthon is kapsz lowlife övet :D -
#3003 jooo cuccok :D nalunk gondolom nincs ilyesmi.. -
Cat #3002 Emobolt -
#3001 zizou pont az aki megtehetei hogy ezeregy minden szart magáraaggasson, és mégsem :D :| úgyhogy tövig srácok. -
lord nihilus #3000 :D:D -
#2999 de ezt most én küldöm , szívből -
#2998 Legalabb igényes vers lenne meg amugyis Voltmá' -
#2997 Anti emo vers… meg kommentelem
Jaj de szép vagy abban
A Hello Kittys szarban
Mily szép a félrenyírt hajad
Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad
A világfájdalmat jelzi a kinézeted?
Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet
Hisz szüleid mindent megadnak neked
Küzdened még soha semmiért nem kellett
De nem baj, bújj csak a sarokba sírni
Hisz számotokra úgyis ez a trendi
Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot
Úgyis erre élveznek el az EMO lányok
Egy dolog van, amiben egyetértek veled
Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered
Legalább egy patkánnyal kevesebb
A Föld máris sokkal jobb hely lett
Nem tudom, mi a franc van veled
Miért nem tudod élvezni az életet?
Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak,
Hogyha ránézek máris sugárba hányjak
Érzelmes vagy, ezt mondod magadról
De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról
Számodra csak a bú, a bánat marad
Tudod mit bakker, inkább öld meg magad!
Ime egy Anti Emos vers! -
homeless #2996 Nem ugyanolyan van rajtuk. Csak a márkák ugyanazok, meg a nadrág. Meg mostanában elkezdtek hordani igazi deszkás cipőket, régen csak slipon volt. De az emo ilyen korcs stílus. buzi+metrosexuális+darkos+deszkás+punk=emo -
#2995 nyilván ez az emo hülyeség azok közt jött létre ahol anyu és apu kitörlik a seggét a kisfiuknak még 20 éves korában is. aztán persze jódolgukban már nem tudnak mit kezdeni, mert dolgozni nem kell, aki dolgozni lusta az tanulni is az, és akkor marad h legyünk emok és sajnáltassuk magunkat h minket mennyire útál a világ. -
Abruzzi #2994 "az h neked sanyarú sorsod van és nem tápol anyu arról mi nem tehetünk, valakinek csicskának is kell lennie"
Szóval az akit nem pénzel anyu és dolgozik azért a pénzért amiből mondjuk a ruháit veszi vagy a bulijait fizeti, az csicska? :/
Fasza felfogás. Mondjuk hivatalosan énsem dolgozom csak "szüleimnek" de az kemény fizikai munka és van belőle bevétel így én is abból kapom és gazdálkodok...deamugy nem ezen van a hangsúly. Hanem azon h a sok emo sír meg megjátssza magát közbemn bekéne rakni őket 1 napot culágerkedni és megtudnák milyen szerencsések h nem ezt csinálják nap mint nap...aztán utána örülnének h olyan éleük van amilyen. -
#2993 azt mondd meg, hogy mitől vagy több másoknál. a pénzt felejtsd el, másra vagyok kíváncsi. -
#2992 ha tényleg 18 felett vagy, akkor meg kicsit elgondolkozhatnál rajta h felnőtt létedre apádékon élősködsz. engem már 16 évesen zavart. -
#2991 megtehetném és nem teszem meg.
ne gondold h mindenki annyi mint te. -
#2990 Ha tehetnénk akkor senki sem dolgozna meg a pénzért :D .. De akkor milyen világ lenne?