Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
De ha nem lóg egyik oldalt bénán a szemébe a fekete haja, attól még nézhet ki jól, sõt jobban, nem?

torrente
Az emonak van valami köze az OMO mosóporhoz?

light00
Naja, erre én is kíváncsi lennék, ha valakinek lenne használható hozzászólása 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Trashking
pedig vannak olyan lányok melyek jól néznek ki 😊
volt is egy emo barátnõm 😄

nő a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.

kakaoskalacs
hozzáteszem én semmi hasonlosagot nem vélek felfedezni a 2 stilus/mufaj között

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
állitolag most kezd felkapott lenn iaz uj stilus
Techtonic, vhol olvastam az emo mufaj 'utodjanak" kialtottak ki ..
ki mit tud/mond?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

torrente
Szubkultúra, amely nagyon gyorsan ki fog menni a divatból.

VRSDM
akkor túl földhözragadt vagy 😊

u dont have to listen anybody else but me

😊

torrente
Faszfej. 😊

gyökér 😄

torrente
Én még nem láttam olyan lányt, akinek jól állt volna ez az emo stílus. Márhogy úgy gondolom, hogy szexuálisan vonzóbb lenne, mint egy szép, igényes frizurával, nõies cuccokban.
Az egyébként alapkövetelmény, hogy minden emo srác maximum 50 kg?

Snexi
Ez szörnyû xD

sapkafej
az oké, én csak azt mondtam hogy havonta változik az álláspontod

György

VRSDM
maradjunk annyiba hogy láttam már 😄

Subbát egyébként olvassátok? 😊

http://subba.blog.hu/2008/04/25/omg_20?fullcommentlist

VRSDM
mondom nem az a baj hogyha valaki úgy/így néz ki, sõõt nekem tetszik, nincs mit tagadni most is hordok szûk nadrágokat.

a baj akkor van hogyha azthiszi az illetõ hogyha már emo akkor Õ a messiás, és sok ilyen arcoskodó forma van.

Zizou5
van kulomseg az igenyes kinezet, es az emo kozott. tepett haj, es a feszes naci nem emo😊

o sem az ensem vagyok az, csak jol esik oket arcon vagni. tudod miert? mert azon kattogok amikor ranezek, hogy 1 kis porbafingo senkik, felnek a fuszal arnyekatol. minek jarnak ilyen helyre, miert mennek be tancolni? ha szanaszet verik oket, es aztan kitamojognak a kis hasonlo lanyokhoz, es sirnak, es vedelnek, majd gecireszegek vagy a masik eset, hogy "jaj de bevagyok baszva"... elso esetnel arcon hanynak. hoppa. aztan masnap felmennek msnre, es kiirjak h mekkora party volt, szejjel hanytam mindent, meg lehanytam 1 kopaszt. ÁHHÁHÁH -.-

sapkafej
pár hónapja még nem voltál te is az?

én azt veszem észre, hogyha elmegyek egy buliba, mindig vannak emberek, akik kinéznek másokat. te is ilyen vagy?

György

VRSDM
érezze jól magát, felõlem jöjjenek emok dnb-re (ominak meg hardcore-ra), de ne úgy jöjjön le hogy Õ most megváltja a világot mert urigeller, és ezzel a nagyképûségével, meg majomkodásával, aminek köze sincs az adott buli évek alatt kialakult szcénájának szokásaihoz... és ezzel bizony tönkrebassza az én bulimat

jöjjön, de ne tegye tönkre a bulim, annyi jogom van jólérezni magam mint neki... nem magával azzal van bajom hogyha egy emo áll mellettem, kit érdekel van nem egy nem kettõ emo ismerõsöm-cimborám-barátom
... na értitek.

Zizou5
epp ez benne. hogy nem erzi jol magat, megis eljar. szerinted szereti ezt a zenet? nem. ha britney spearst tarsitanak a emohoz, akkor odajarnanak mer az gecijo. es a hardcore zenet hozza rendelik mostmar az emokidekhez, lemennek. es gecimenok!

zyppy
biztos valami 70éves pedofil állatok vatytok, éscsak azért jártok az emo topigba hoty élvezkedjetek<#szomoru1>

zyppy
emogyilkossagrol még nem hallottam

sapkafej
és jól érzi magát? nem ez a lényeg?

olyanok vagytok mint vmi taták

György

Zizou5
pontosan. es szerinted 1 hardcore, metal koncerten, mennyi kis nyomorek van, aki a halyat baszogatja. es azt se tudja mit hallgat. csak meno es hallgatja.:\

damondesign
Szerintem igazi emok nem léteznek. Az igazi emo már rég megöngyilkolta magát, manapság csak pózerek vannak. Ez van.

ezittareklámhelye: myspace.com/geryheaven

VRSDM
azér kéne hogy elhúzzanak 😊

JÓÓÓÓFÉLE a LOGÓD <#eljen><#eljen><#eljen>

zyppy
azok pózerkecyk

de nem azt montam h emós mint a zállat, de van 1 beütésük...persze jobban örülnék ha emósok inkább meatlcore-t csinálnának xD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Trashking
:/

szöveget köll nézni 😄😄

VRSDM
egy dolgért gyûlölöm az emo-kat de mint a *****okat úgy 😄

egyre többen jönnek el a 15-16éves korosztályból dnb-re "MERTAZAMENÕ".
és elbasszák az egész bulimat, nem férek el tõlük, belémrugnak az idióta táncukkal, és pfáh. felbosszantanak, és én érzem magam kellemetlenül még azon hogy hogy ki vannak riccentve... :S

szóval eltakarodhatnának dnb-rõl, a divatgecik, és ezek 90%a biza emo... :C

Trashking
bullet az neked mér emo? :S
meg az afi? te hol élsz?<#wow3>

VRSDM
kidobassalak? :]

emogeci!!!!!

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

énis hallgatok, de még nem festettem be a hajam feketére meg egyebek xD
am rengeteg banda van aki így vagy úgy emós, a teljesség igénye nélkül amit hallgatok is(the used, jimmy eat world, afi, bullet for my valentine, Armor for Sleep stb.), sztem többnyire image-kérdés az egész, a zenei alap változó, belesüllyed a mainstreambe(punk, rock, metál) 😄

Sné Zsuzsa
aztaaaaaaa....

ahogy Hajos is mondta: olyan ez az orszag lassan, mint az USA....a feketek is megvannak

(nem igy mondta szo szerint, de ez is benne volt)
<#bdead>

Canon 450 D

II Rocky II
dúlazájlávjúú<#love11>

24 - Exile -Nov.23

mit vallok be? nem ment át a mondandóm lényege? sajnálom nem fogom neked lefordítani . . .

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Zizou5
legalabb bevallod😄

jah totenkopf os barátunk aláz mindenkit 😄 nyissunk neki 1 zizou5 a király topicot azt ott verje inkább a nyálát 😊

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

tökjó vagy meg minden.

Zizou5
abbol, ahogy es amiylen indulattal irtad.

és ezt honnan a rákból állapítottad meg ha nem vagyok udvariatlan 😊

Zizou5
th telleg nem egyenlo az emoval. de tesem vagy kulomb😊

újabb fantasztikus hozzértõ. halvány lila gõzöd sincs az egészrõl
th=/=emo pápussz

nem tom szerintem ez az egész emo ilyen mû divat,se az irányzat se a zene nem tetszik azt meg ne mondják h depreszziósak mert én is voltam olyan sok ideig...és mégsem hordtam fekete cuucokat és nem festettem a hajam feketére meg minden egyebet a zenéröl meg annyit hogy a th-ra tesom szerinte leginkábbb az autó elektromos-ablakemelõjének zaja hasonlit leginkább😄 és igaza van xd

10 éve a gép elött!