Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Divat, ilyenformán értelmezhetetlen a kérdés.
"Miért öltöznek a fiúk b*zinak, ha nem azok?"
Hogy bejöjjenek a csajoknak.
"Miért 16 az átlag életkor?"
Mert õk a legbefolyásolhatóbbak.
"Miért nem tudtok magyarul írni ("hoty", "vatytok" meg ehhez hasonlók)?"
Mert trendi. Ez nem emofüggõ, manapság minden 10-18 éves így ir (sajnos).
"van-e 20 év feletti EMO-s"
Manapság kiveszõben van, szóval ez nem korfüggõ. Kifelé tartunk ebbõl, kiváncsi vagyok mi lesz a következõ.
/Megjegyezném, hogy nem kötekedésbõl írtam, csupán tájékozódás végett. Ha kérdéseim között bántót fedeztek fel, az azért lehet, mert a legcélravezetõbben próbáltam feltenni. Akit megbántottam volna, attól elõzetesen bocsánatot kérek./
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
imádok ishmizni:Dennyííh by: Nóry
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
csak 1 csajszikém ien alakban öltött testet,,és imádom..attól függetlenül hogy rohadt keveset tudok róla...
mijaz zyppy(emoboy)?
minek az neked?😄
am mért kell állandóan az emokat bántani??ugyan oan emberek mint a többiek és az h vagdossák magukat az csak TÉVHIT amit a buta emberek elhisznek.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
egyébként