Voyage Century Online / Bounty Bay Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viccet félretéve, a lõfegyvereken kívül bármelyik fegyvert is használod,
az adott fegyver-jártasság mellet nõ a Bare-handed skill is. Valamivel gyorsabban feljõdik, ha pusztakézzel harcolsz, de ebben az esetben elesel a fegyverek adta bónuszoktól. (Ezek lehetnek + HP, + találati pontosság.)
Sz'al véleményem szerint jobban megéri fegyvert használni.
amugy Magellanon DnR77 / warrior.
Felfedezések koordinátái! Lehet hogy nem teljesen pontos, de ha csillog a víz akkor próbálj meg annak a csillogásnak a közepében megállni. Ha késõn vennéd észre a csillogást menj arréb majd vissza és megint látni fogod.
Igaz nem gyalogosan kell a város környékén keresgélni, hanem hajóval a tengerpart közelében, ahol meg-megcsillan a tenger. (Ez a csillogás szinte mindegyik felfedezendõ "csodára" igaz. Egyébként mondják is a küldetést adók.)
vagy boarding shipnel ha lekardozod az nmy kalozkapitanyt az szokott meg hasonlo okossagokat dobni
kivancsi lennek lehet e kozosen boardingot nyomatni mert elegge el van cseszve a dolog magas szinten mar durva lehet, vagy csak en latom igy a dolgot ?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Én is kóstolgatom ezt a játékot,Kal után elégé változatosnak tûnik.Magellánon szoktam nyomulni,ha van hely valahol belépnék,de még nincsenek millióim.<#gonosz3>#gonosz3>
Valaki felfedezte már Alexandria mellett a tevét?A küldiben leirt koordináták környékén csak kecskéket találtam.
Magellan szerveren jatszom Lirian nevu karakteremmel. Azt szeretnem kerdezni, hogy alkimista es hajoacs recepteket hol lehet talalni?
Hajoacskent konkretan a Fire Dolphin Figurehead lelohelye nagyon erdekelne.
Elore is koszonom
én esetleg csatlakoznék, ha van rá lehetõség...
Totya néven vagyok a Magellan szerveren...
köszi
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Bocsi de nem vettelek fel mert fogalmam nem volt ki az aki jelentkezett.
Ma csinálunk néhány helyet és akkor jelentkezhetsz.
Elnézést elõre is mindenkitõl aki nem tud jelentkezni, igyekszünk, hogy helyet vegyünk. Sajna nem olcso mulatság. Alapból 20 fõs lehett a Guild, és a 21. helyért 100k-t kellett kipengetni. A 22.-ért pedig 105k-t, a 23.-ért 110k-t és így tovább. Most a 32. helyet kell éppen megvenni, ami már 155k-ba kerul. Bár magasabb szinteken ez már csakk filléreknek fognak tünni, de addig még sokat kell fejlõdni.
Most jogosan kérdezheti bárki, hogy miért nem kérjük el a belépõ árát.
Az ok egyszerû. Azt a pénzt mindenki költse elõbb magára, hogy minnél hamarabb elérje azt a szintet, amin már ez az összeg nem sokat fog számítani, és akkor majd õ vehet helyet az újaknak.
Szerintem így korrekt és ésszerû.
A Guild elõnyeit szerintem meg nem kell ecsetelnem.
Annyi információ áramlik a tagok között, hogy az új belépõk csak kapkodhatják a fejüket. 😊 Ezekkel az információkkal pedig nagyon gyorsan lehet fejlõdni. A többit hagy ne említsem most.
Egyszóval gyûlünk szépen hálistennek, mégpedig olyan gyorsan amire nem is számítottam. 😊
Egy nagyon fontos dolog még.
Aki jelentkezik, vagy jelentkezni akar de nem tud, írjon ide, de feltétlen írja meg a játékban használt nevét is, mert nem tudom kitalálni mindenkinél, hogy az itt használt nevet használja-e ott is.
Üdv.: Serina_Meronin
Ui.: Mindenkit vár szerettel a hun_sailors guild.
Talán ezt is segítendõ a lvl 1 hajók átépíttetése kifejezetten olcsó, s ha jól emlékszem Alexandrában és Athénban is meg tudod csináltatni. Gyakorlatilag minden küldetéshez átépíttetheted a hajót a célnak megfelelõre (erre egyébként a "harcosok céhének" ügynöke fel is hívja a küldetéskor a figyelmed).
Ezt persze magasabb szintû hajóknál is meg lehet tenni, de az már sokkal drágább mulatság.
Szóval, ha sikerült bejutnod, szerintem nyugodtan kísérletezz.
Viszont nem csoda, ha nem találtál meg, mert tegnap, amikor Tripoliban beugrottam a guild managerhez, akkor újra csak azt ajánlotta fel, hogy csatlakozhatok egy guildhez - de a hun_sailors teli volt...
Azért majd még próbálkozom. De ha mások is vannak így, szóljanak, és alapíthatunk saját guildet - aztán a hun_sailors-szal szövetkezünk legfeljebb.
Kereskedõhajóm van nekem is, de nagyon lassan fejleszthetõ. Csak hozom-viszem az árukat, de még mindig csak 16-os szintû a structure level, így nem tudom a hajót nagyobbá átépíteni. Viszont van pénzem 😊
Ti milyen messzire jutottatok el? Én csak Dakarig, meg Oslóig.
64Mbos vidkari ajánlott.
A Vista jelenthet problémát.
Uninstallálni a játék majd újraindítani, és felrakni a játékot, letölteni a patchet és manuálisan telepíteni, aztán próba.
Szerintem elképzelhetõ, hogy a videókártya lesz a ludas.
Nemtudom mi lehet a gond,mobility radeon 7500-as kártyám van,esetleg direct x gond lehet?
Üdv: Pripyat
Nekem most jön le a kliens,ma éjjel még kipróbálom,akkor én is a magellán szerverre megyek és igyekszem csatlakozni a guildhoz. A kereskedõ és a felfedezõ kaszt között tengõdöm,nemtudom melyikkel lehet érdekesebb játszani.
A játékban is Prypiat néven fogok nyomulni! 😊
Üdv: Pripyat
Milyen néven vagy fennt?
Üdv.: Selina_Meronin
Na, sikerült valamelyik városban "benyújtanom" egy jelentkezést a hun_sailors-nak. Ki fogja ezt elbírálni és mikor? És mit kíván az embertõl a guild? Pénzt, fegyvert, nyersanyagot?
Melyik szerveren vagy és milyen néven?
Üdv.: Selina_Meronin
http://www.voyagecenturyonline.com/grapweapon.php
majd tárazd a hajód megfelelõ rekeszébe. (zölden világít a hely amikor megfogod az eszközt)
Aztán állj mellé oldalt és vele eggyütt haladj elõre.
A Grappling Radius értéke határozza meg milyen közel kell menni az ellenhez. Lehet, hogy a sebesség is számít, ha igen vedd fel az õ sebességet és úgy próbáld.
Üdv.: Selina_Meronin 😄
Tervben van már 1 honlap készítése, ott lesz egy közösségi fórum.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem tudom, mibõl derült ki, hogy ez a hun_sailors zárt fóruma - én csak azt akartam megkérdezni, hogy tudjátok-e bõvíteni a guildet, illetve lehet-e csatlakozni.
Ha nem, akkor azt kérdezem, van-e rajtam kívül kimaradt ember, aki a magellánon játszik és szeretne létrehozni egy guildet.
Üdv: iaszon
Siman mehetett vlna akkor a forum hunsailors azonosítoval es nem voyage-el...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart
Milyen szinten/szerkóban érdemes nekiindulni?
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Még egy help, Caroline a cutlasst csak egy játékbeli nap elteltével hajlandó elfogadni, úgyhogy hiába veszed meg elõre, várni kell 😊
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Hm. Talán a naplódban benne van, hogy hol találkoztál a küldetés adójával.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként most a Borobudur Temple missziót csinálom Jáva szigetén, ha van valamilyen infótok róla, jól jönne a segítség.
köszi a segítséget
Valamint tanacsolom a hivatalos honlap atvizsgalasat