710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
#309 még 20 perc és lejön:) -
#308 van valami hivatalos magyar oldal?gúgliban nem találtam -
#307 sokkal gyorsabban jön mozzilán keresztül mint torrenten:) -
#306 ja jó így már értem :)de enge akkor is megzavart :D:D -
MrTressy #305 Hát ha esetleg véletlenül az egyik link nem müködne még legyen másik 10 hely ahonnan letudod szedni azért :) -
#304 jó csak akkor minek van kirakva 11?mind1 leszedem egyikat aztán hadd szóljon :D -
MrTressy #303 Kiválasztod az egyiket és letöltöd... mi van ebben olyan bonyolult?Mondjuk torrentet ajánlom mert jó net kapcsolattal pikpak lejön -
#302 eddig eljutok de ott van 11 client donwload és mind 1 giga feletti mind1 majd egyet kipróbálok... -
#301 A múlt héten tartott licitálásnál egyik szövetségesünk, a Glory nyerte el a jogot Athén ostromához, amire minket meghívtak.
Mint kiderült, egy város elfoglalásához minden résztvevőnek kéne még némi spenótszármazékot csócsálnia, de sok hasznos tapasztalattal lettünk gazdagabbak és legalább büntetlenül üthettük a városi őrséget. :)
Rövid múvi (36MB) -
#300 Te ha a client downloadig nem jutsz el, akkor most szolok, hogy ez nem a te jatekod.
Itt sokat kell angolul olvasni es csinalni amit angolul mondanak neked.
Client download
egyebkent az oldal kozepen vannak mirrorok a beta kliens letoltesere...
-
#299 ott 11 client van :S -
#298 linket adj inkább létszi nekem ez az oldal kínaiul van pedig elvileg angol :D -
#297 download video client? -
#296 a klienst. -
#295 sziasztok!
a hivatalos oldalról mit kell lezsendi hogy tudjak a játékkal játszani? -
#294 hát az :) -
#293 érdekes.:)
http://www.sg.hu/cikkek/50328/bounty_bay_online_az_alternativa -
Kolyesz #292 Húú de sík vagyok! De sikerült belépnem :D !!! Bocs a hülye kérdésekért, gondolom akkor van szerverkarbantartás amikor azt a bizonyos hibaüzenetet írja ki frissítésnél. Ma kb. ötször próbáltam frissíteni mond a három szerveren de nem jött össze. Bocs a sok hülyeségért, de télleg. -
Kolyesz #291 Értem. Azt honnan lehet tudni mikor van szerverkarbantartás? Bár nem hiszem hogy az lenne a gond mert tegnap sem indult és ma sem. Azért köszi, remélem egyszer majd elindul. -
MrRoan #290 Nekem csak akkkor nem szokott felmenni mikor szerverkarbantartás van, de ez érthető. Eddig a max problem az volt, hogy frissités kezdéskor online voltam, és mikor hazajöttem az EXE indítófájl mérete nem volt olyan mint lenni kellet volna neki. Az érdekesség az egészben, hogy géprestart után meg jó lett. :D
-
Kolyesz #289 Sziasztok!
Az a gond hogy elindítom a Voyage Century és ugye ellenőrzi hogy minden fent van-e. Viszont nálam hibát ír ki, még ha másik szerveren próbálom akkor is. Nálatok is szokott hibát észlelni?
Köszi. -
baddog #288 kösszi -
gstup #287 Szia!
Itt egy weboldal cime:http://www.voyagecenturyonline.com/Guide.php
Nézzd meg és keressél olyan kuldiket amik a szintednek megfelelok. -
baddog #286 Sziasztok vki tudna nekem segiteni hogy melyik városokba lehet nagy összegű missiokat elválalni olyan mint pl. istanbulba abba-nal (asszem)...mert nem igazán találok pénzt :D, help vki :játékbeli nevem HunKisKertesz -
Doma #285 Anno amikor még sroztam kb 1 éve már akkor is gatya volt az a game a hibákat tekintve. Voyage meg még kiforratlan, és sok változást remélek, ahogy anno a kezdetekben a SRO-ra is odafigyeltek itt is van jó esély hogy alap butaságok javításra kerülnek. Szal próbáld ki. -
Evoluti0N #284 sőt a sro-ban benne vannak + még azok a hibák is, amiket a voyage centuryval kapcsolatban felsoroltál: lag, buta ellenfelek, fordításbeli hibák, a karik megakadnak, sőt sok a büdösbunkó is -
Evoluti0N #283 hát én most silkroadozok, ott is van lag, tele van bugokkal, vannak gm-ek, de nem csinálnak szinte semmit, botok vannak, scammerek, ccf-erek, meg hasonlók, de már tavaly március óta nyomom és nem tom letenni, mert ezeket a hibákat nem nézve egész jó. szal ha a voyage centurynak ezek a legnagyobb hibái, akkor érdemes kipróbálnom, mert ezek sehol se vannak, a sro-ban található idegesítú dolgokhoz képest -
#282 Lag van ha nagyon sok hajó támad egyszerre, illetve a nagyon sűrű városokban is(PL.:Athen). Az ellenfelek AIje is hagy nemi kívánnivalót maga után. Az útkeresés teljes hiánya(bár bekapcsolható azért elég beteg) sem túl jó, ami egy egy városban még elviselhető, hogy megakad a karakter ebben-abban, de csapatban való harc közben idegesítő tud lenni(azért idővel bele lehet jönni így is). Vannak fordításbeli szöveg problémák(PL.:Lambot kérnek miközben az nem is létezik csak mutton néven). A hajómodellekkel sem mindig vagyok kibékülve, olyan mintha egy két helyen elcserélték volna a dolgokat(a kereskedő olyan, mint egy hadihajó a Battleship pedig olyan, mint egy kereskedő). Amerika igencsak hiányos(gondolom majd pótolják). Az ItemMail által beszerezhető dolgok időnként erősen illúziórombolóak. Kicsit lehetnének a karakterek még tovább formálhatóak(külsőleg). Érződik hogy a játék még nem a kész állapotban van. Elég sok büdösbunkó van. Na jól van tudnám még folytatni, de érd be most ennyivel :) mert így is nagyon klassz az egész December óta képtelen vagyok abbahagyni és semmi más játékot nem láttam azóta. Ki kell próbálni veszteni nem veszthetsz semmit. -
Evoluti0N #281 Hello-bello mindenki Sokat minden jót és szépet olvastam erről a gémről, de arra lennék kíváncsi, h mik az "árnyoldalai", milyen negatívumokat tudnátok mesélni róla? (pl lag, botolás hasonlók). lehet h kipróbálom, de előtte tudni akarom h milyen valójában, mert amit hallottam róla az már szinte túl szép egy ingyenes mmorpg-hez képest. -
#280 nincs meg a forumnak hazigizdaja szoval nem tudja csak admin torolni -
#279 Úristen, sorry a spammért de pont elszállt a net itt a melóba :( valaki törölje plz. -
#278 Nem vagyok admin. Warshadow-t keresd meg. -
#277 Bucs, ha te vagy a free-s fórum adminja akkor hagyj jóvá ott pls :) htxvm -
#276 Bucs, ha te vagy a free-s fórum adminja akkor hagyj jóvá ott pls :) htxvm -
#275 Bucs, ha te vagy a free-s fórum adminja akkor hagyj jóvá ott pls :) htxvm -
#274 Ismerős :) -
#273 nekem ne magyarázd:) majd két évig Virtuális században repültem:) Ott elég aktívan kellet TS-t használni:)(gyk: ott éltünk:D) -
#272 Erre nyújt megoldást a TS és a Ventrilo.
Pl. TS-en meg lehet csinálni, hogy a csapatok külön-külön szobában vannak –hogy ne zavarják egymás kommunikációját-, viszont a csapatvezetők tudnak egymással beszélni.
A piramis csúcsán pedig a főboss bármelyik csoportot el tudja érni és akár az egész bagázsnak is oszthatja az észt egyszerre.
A ventrit nem ismerem, de lehet hogy ott is nyuxik.
-
#271 De csapatok kozott kommunikálni cak a departmenten belul lehet akkor. És igy nehézkes mert a velunk jovo merchantok es Adventurerek nem fogjak latni az utasítast csapatmozgasra. Esetleg megoldas meg hogy minden csapatba kerul merchant es adventurer igy vissza lehet osztani a kommunikaciot. -
#270 A flotta mérete gyakorlatilag bármekkora lehet, csak több csapatra felosztva.