Voyage Century Online / Bounty Bay Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx
jimmyjoint
Offshore keresgelni kell a vizen. Ahol talasz ott csak lehorgonyzol, klikk, es mar halaszol is

Sziasztok! A játékban megvettem a halászás képségét de nem jöttem rá hogyna kell halászni... valaki tud segíteni? köszi
Nah probálgattam, fegyverrel érdemesebb, mert ugyanugy megkapod a tapasztalatot Bare-handed fightingba és az adott fegyver skilljébe is...
Hát igen ezt feltünt, de nemtudom hány napig kéne nyulakat boxolnom h lépjek 8-10 szintet(ha nagyobb állatot rugdosok akkor 4 után meghalok), szal ugyértettem nincs e vmi quest vagy vmi alkalmi melo ami segiti a dolgot 😉
Bucser
lofegyverrel is novekszik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Leggyorsabban úgy fejlõdik, ha használod.

Viccet félretéve, a lõfegyvereken kívül bármelyik fegyvert is használod,
az adott fegyver-jártasság mellet nõ a Bare-handed skill is. Valamivel gyorsabban feljõdik, ha pusztakézzel harcolsz, de ebben az esetben elesel a fegyverek adta bónuszoktól. (Ezek lehetnek + HP, + találati pontosság.)

Sz'al véleményem szerint jobban megéri fegyvert használni.
Szeva, Bare-handed fighting skill levelinghez mi a leggyorsabb ut?
amugy Magellanon DnR77 / warrior.
Gyere Cart! Pmelj rám ingame ha kell segítség még mindíg Andr3j <#awink>

Felfedezések koordinátái! Lehet hogy nem teljesen pontos, de ha csillog a víz akkor próbálj meg annak a csillogásnak a közepében megállni. Ha késõn vennéd észre a csillogást menj arréb majd vissza és megint látni fogod.

Pedig ott van. Ez biztos.

Igaz nem gyalogosan kell a város környékén keresgélni, hanem hajóval a tengerpart közelében, ahol meg-megcsillan a tenger. (Ez a csillogás szinte mindegyik felfedezendõ "csodára" igaz. Egyébként mondják is a küldetést adók.)
Fire Dolphin stb-t pl. a Kréta szigete melletti tengeri ütközetben, az Iron Hand hajók kapitányaitól tudsz szerezni. Hatásos eszközökkel kell meggyõznöd õket, hogy Neked adják. 😊 (pl. karddal noszogatás, puskagolyóra térdeltetés)

gvarga12
probald meg az alliance masternel csinalni az idevago kuldit es ott talan valahogy kapsz

vagy boarding shipnel ha lekardozod az nmy kalozkapitanyt az szokott meg hasonlo okossagokat dobni

kivancsi lennek lehet e kozosen boardingot nyomatni mert elegge el van cseszve a dolog magas szinten mar durva lehet, vagy csak en latom igy a dolgot ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Jó szelet hajósok!

Én is kóstolgatom ezt a játékot,Kal után elégé változatosnak tûnik.Magellánon szoktam nyomulni,ha van hely valahol belépnék,de még nincsenek millióim.<#gonosz3>
Valaki felfedezte már Alexandria mellett a tevét?A küldiben leirt koordináták környékén csak kecskéket találtam.
jimmyjoint
Sziasztok!

Magellan szerveren jatszom Lirian nevu karakteremmel. Azt szeretnem kerdezni, hogy alkimista es hajoacs recepteket hol lehet talalni?
Hajoacskent konkretan a Fire Dolphin Figurehead lelohelye nagyon erdekelne.
Elore is koszonom

totya24
hali!
én esetleg csatlakoznék, ha van rá lehetõség...
Totya néven vagyok a Magellan szerveren...
köszi

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

kzgy!
Bocsi de nem vettelek fel mert fogalmam nem volt ki az aki jelentkezett.
Ma csinálunk néhány helyet és akkor jelentkezhetsz.
Elnézést elõre is mindenkitõl aki nem tud jelentkezni, igyekszünk, hogy helyet vegyünk. Sajna nem olcso mulatság. Alapból 20 fõs lehett a Guild, és a 21. helyért 100k-t kellett kipengetni. A 22.-ért pedig 105k-t, a 23.-ért 110k-t és így tovább. Most a 32. helyet kell éppen megvenni, ami már 155k-ba kerul. Bár magasabb szinteken ez már csakk filléreknek fognak tünni, de addig még sokat kell fejlõdni.
Most jogosan kérdezheti bárki, hogy miért nem kérjük el a belépõ árát.
Az ok egyszerû. Azt a pénzt mindenki költse elõbb magára, hogy minnél hamarabb elérje azt a szintet, amin már ez az összeg nem sokat fog számítani, és akkor majd õ vehet helyet az újaknak.
Szerintem így korrekt és ésszerû.
A Guild elõnyeit szerintem meg nem kell ecsetelnem.
Annyi információ áramlik a tagok között, hogy az új belépõk csak kapkodhatják a fejüket. 😊 Ezekkel az információkkal pedig nagyon gyorsan lehet fejlõdni. A többit hagy ne említsem most.
Egyszóval gyûlünk szépen hálistennek, mégpedig olyan gyorsan amire nem is számítottam. 😊
Egy nagyon fontos dolog még.
Aki jelentkezik, vagy jelentkezni akar de nem tud, írjon ide, de feltétlen írja meg a játékban használt nevét is, mert nem tudom kitalálni mindenkinél, hogy az itt használt nevet használja-e ott is.

Üdv.: Serina_Meronin

Ui.: Mindenkit vár szerettel a hun_sailors guild.
Ok Cseszterkapitany. Már egy néhány napja ott figyelsz a barát listámon, csak mindig akkor voltál fenn amikor én nem. 😊
Célszerû mindegyik kasztba belekóstolnod, s így saját tapaszatalod is lesz.

Talán ezt is segítendõ a lvl 1 hajók átépíttetése kifejezetten olcsó, s ha jól emlékszem Alexandrában és Athénban is meg tudod csináltatni. Gyakorlatilag minden küldetéshez átépíttetheted a hajót a célnak megfelelõre (erre egyébként a "harcosok céhének" ügynöke fel is hívja a küldetéskor a figyelmed).
Ezt persze magasabb szintû hajóknál is meg lehet tenni, de az már sokkal drágább mulatság.

Szóval, ha sikerült bejutnod, szerintem nyugodtan kísérletezz.
Iaszon néven vagyok, és szerintem a héten minden nap játszottam.
Viszont nem csoda, ha nem találtál meg, mert tegnap, amikor Tripoliban beugrottam a guild managerhez, akkor újra csak azt ajánlotta fel, hogy csatlakozhatok egy guildhez - de a hun_sailors teli volt...

Azért majd még próbálkozom. De ha mások is vannak így, szóljanak, és alapíthatunk saját guildet - aztán a hun_sailors-szal szövetkezünk legfeljebb.

Kereskedõhajóm van nekem is, de nagyon lassan fejleszthetõ. Csak hozom-viszem az árukat, de még mindig csak 16-os szintû a structure level, így nem tudom a hajót nagyobbá átépíteni. Viszont van pénzem 😊

Ti milyen messzire jutottatok el? Én csak Dakarig, meg Oslóig.
cseszter
Magellan és cseszterkapitany néven.

CS@
Nincs sok 5letem, de így hirtelen az offical forumról :
64Mbos vidkari ajánlott.
A Vista jelenthet problémát.
Uninstallálni a játék majd újraindítani, és felrakni a játékot, letölteni a patchet és manuálisan telepíteni, aztán próba.

Szerintem elképzelhetõ, hogy a videókártya lesz a ludas.

Prypiat
Köszönöm,a tanácsot de sajnos nem tudok belépni a játékba mert amint bejön a fõmenü és a hajóhoz közelít a kamera akkor amikor elkezd fordulni egyszerüen kifagy az egész. 😞
Nemtudom mi lehet a gond,mobility radeon 7500-as kártyám van,esetleg direct x gond lehet?

Üdv: Pripyat

CS@
A kettõ nem zárja ki egymást, bár egy kereskedõ hajóval szerintem könnyebb felfedezni, mint egy felfedezõvel kereskedni. Viszont az emberek nagy része szerint(akikkel beszéltem és szerintem is), azt mondták/mondják, hogy az Adventurerel a legegyszerûbb/legkönnyebb fejlõdni. Nekem egy kereskedõhajóm van és néha kicsit úgy érzem, hogy ezt a legnehezebb fejleszteni.

Prypiat
Szevasztok! 😊

Nekem most jön le a kliens,ma éjjel még kipróbálom,akkor én is a magellán szerverre megyek és igyekszem csatlakozni a guildhoz. A kereskedõ és a felfedezõ kaszt között tengõdöm,nemtudom melyikkel lehet érdekesebb játszani.

A játékban is Prypiat néven fogok nyomulni! 😊

Üdv: Pripyat

Én itt csak egy embert látok aki jelentkezett, de napokkal ezelõtt és azóta offline, így nem fogadtam még el a jelentkezését.
Milyen néven vagy fennt?

Üdv.: Selina_Meronin
CS@
Hali!
Selina fogja jóváhagyni amint visszajön, most egy kicsit afk de majd jön hamarosan.

Sziasztok!

Na, sikerült valamelyik városban "benyújtanom" egy jelentkezést a hun_sailors-nak. Ki fogja ezt elbírálni és mikor? És mit kíván az embertõl a guild? Pénzt, fegyvert, nyersanyagot?
Helló!
Melyik szerveren vagy és milyen néven?

Üdv.: Selina_Meronin
cseszter
Hello nemrég kezdetem a játékot és szeretnék egy guildhez csatlakozni pénzt a belépésre tudok fizetni.

Ezek közzül, szerezz egyett:
http://www.voyagecenturyonline.com/grapweapon.php
majd tárazd a hajód megfelelõ rekeszébe. (zölden világít a hely amikor megfogod az eszközt)
Aztán állj mellé oldalt és vele eggyütt haladj elõre.
A Grappling Radius értéke határozza meg milyen közel kell menni az ellenhez. Lehet, hogy a sebesség is számít, ha igen vedd fel az õ sebességet és úgy próbáld.
Üdv.: Selina_Meronin 😄
Thx.És még vlmit,hogyan kell a grapplinget használni?Hiába van max emberem,a másik hajótól csak pár milliméterre vagyok és nem mûködik a grapp.Mi lehet a hiba?

Jelentsd annak az ügynöknek, akitõl a feladatot kaptad, hogy teljesítetted a küldetést. (El fog tünni a levél a cuccaid közül.)
Szaisztok!A hajóm article-jében van egy levelem,amit nem tudok se a tengeren se a szárazfödön átrakni a saját articlesembe.Viszont oda kéne adnom a alliance warrior-os férfinak.Hogyan lehet megoldani?

Szaruman
Sztem a guildet folyamatosan lehet bõvíteni, nem tudom, h mennyi a max létszám. Az én hibám, h ilyen azonosítót adtam a fórumnak, ez adott okot a félreértésre.
Tervben van már 1 honlap készítése, ott lesz egy közösségi fórum.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!

Nem tudom, mibõl derült ki, hogy ez a hun_sailors zárt fóruma - én csak azt akartam megkérdezni, hogy tudjátok-e bõvíteni a guildet, illetve lehet-e csatlakozni.

Ha nem, akkor azt kérdezem, van-e rajtam kívül kimaradt ember, aki a magellánon játszik és szeretne létrehozni egy guildet.

Üdv: iaszon
Szaruman
Az a baj, h utolag nem lehet módosítani az azonosítót... És nem lenne több félreértés😊

Szaruman
Ennek ellenére ez egy zárt fórum, az ID lehetett volna akármi, hupikektorpike, vagy supermario is, attól még nem publikus.

Bucser
na ennek nem sok ertelmet latom....

Siman mehetett vlna akkor a forum hunsailors azonosítoval es nem voyage-el...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szaruman
Itt vmi félreértés van. Ez a magellanon lévõ hun_sailors guild saját fóruma, ide csak a guild tagjai regelhet(né)nek. Aki nem a guild tagja, annak a regisztrációját törölni fogom.

Köszönöm a segitséget!Neked is Hedgehog!

Sikerült regelnem 😊 Már csak az admin jóváhagyását várom utána lépek is oda be és átolvasom az egész fórumot 😊 Köszön a segítséget megint

Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart

Hedgehog
A Borobodur Temple engem is érdekelne, mást nem tudok róla mint ami a helpben van... ott meg ugye semmi sincs 😄
Milyen szinten/szerkóban érdemes nekiindulni?

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Hedgehog
Ez rosszul van a helpben, ugyanis ott nincs beleírva, hogy elõször Alexanderrel kell beszélni, aki kicsit beljebb van a suburbsban, egy hasonló rom közepén álldogál, és majd mondja, hogy Caroline nem érzi jól magát az utóbbi idõben...
Még egy help, Caroline a cutlasst csak egy játékbeli nap elteltével hajlandó elfogadni, úgyhogy hiába veszed meg elõre, várni kell 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

A könyvvel tudod "hitelesíttetni" az egyik felfedezést (azt az épületet, ahol a küldetést kaptad).
Hm. Talán a naplódban benne van, hogy hol találkoztál a küldetés adójával.
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hogyan kell elkezdeni a Caroline missziót?

Tulajdonképpen már én is megcsináltam, csak az lenne a kérdésem, hogy a küldetés végén kaptam egy könyvet azt tudom használni valamire?
Egyébként most a Borobudur Temple missziót csinálom Jáva szigetén, ha van valamilyen infótok róla, jól jönne a segítség.
már nézegettem de ma szánok ré több idõt a tanulmányozására 😛
köszi a segítséget

Bucser
Ide reggelj és elég sok infot megtalalhatsz majd itt amivel már el lehet indulni.

Valamint tanacsolom a hivatalos honlap atvizsgalasat

Na srácok leszeedtem a klienst és regeltem is meg a Magellen szerveren vagyok fent Syro névem, igaz kezdõ vagyok még szóval egy kis segítséget elfogadok 😄 Ma fel is megyek este miutén "tanultam" 😄