710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
  • Doma #349
    Szerverek Dallasban vannak :)
  • Bucser
    Nagyon egyszerű. Minekután a játékért magáért nem fizetsz ezért itemeket lehet vásáro9lni egy központi boltból valós pénzért cserébe. Ezek dupla Xp scroll (egy alkalommal egy óráig aktív és asszem 5-szor használható egy scroll) aztan vannak különböző fegyverek nooboknak (lvl1-es fegyok amik 35/35-os stattal rendelkeznek de iszonyatos hülye neznek ki) transforming scrollok amikkel 1 ora hasznos időtartamra lehet átváltozni valamive ami + Statot ad (pl + HP + def vagy + tamadasi sebesseg + futasi sebesség. Vagy guild ostromkor használható zászlók vehetőek meg egyebek)

Szóval aki akar vesz bvelőlük de semmit nem veszít ha nem vesz. ezek csak segítik a játékodat ha ész nélkül játszol vagy csak símán béna vagy. + Jó üzlet ezeket árulni a játékban.
  • user123
    aham, ertem!

mondjuk a BBO-ban a nemet szerverek nagyon baratsagosnak hangzanak.

Hozzateszem, hogy nemet nyelven nagyon vicces :)))
    Errol az item mall rol irnal 2-3 mondatot, hogy mi is ez pontosan?
    Koszi
  • Bucser
    A voyagecenturyonline free to play és Item mall-t használ. az item mall itemek jatekon belul is adhatóak vehetőek szóval aki ugyes az mindenhez hozzajut amihez akar...

Tudtommal a Voyage serverei valahol new york környékén vannak. sajnosa siege-ek így hajnali 1-kor kezdődnek:( Viszont az eventek általában ejfel körül. De mivel hétvégén van a siege így tök mindegy:)
  • user123
    Sziasztok!

Par kerdesem lenne a game -el kapcsolatban!
    BBO es Voyage kulonbsegeket kerdeznek? Most regeltem magam a nemet open betaba (BBO), mert a Voyage nem volt tul hirezve. Tetszik a game, csak nem erzem a ket jatek kozott a kulonbseget.
    Kuvetkezo kerdseim lennenek: Elofizetesben van kulonbseg? Olvastam par cikket errol, de meg mindig nem tiszta, hogy melyik havi elofiteteses, es melyik targy alapu fizetes.. (vagy mi, lehet ezt felreertettem)
    Szerverekrol lehet tudni valami? Itt ertem azt, hogy melyik foldreszen es melyik orszagban vannak.
    Regi mmorpg-s arc vagyok es azert kerdezem mert eddig usa szervereken jatszottam es a jo kis eventek mindig hajnal 4 korul voltak. Sajna mar nem tehetem meg, hogy addig fennt maradjak.
    Azt mar latom, hogy szep kis guildet alakitottatok:) (mmorpg-ben a magyarok elen jarnak;) )

Elore is koszi az infokat

Kalocsa
  • MrRoan
    Kérek mindenkit, legyen szíves Privát üzenetet küldeni nekem ha jelentkezett és bent vagyok. Csak néhány dolgot szeretnék mindenkivel tisztázni belépés előtt. Sajna a progi nem jelzi ki, hogy ki online, ki nem és mindig nem tudom nézegetni, hogy a jelentkezok közzül ki lépett be esetleg.
    Köszönöm!

Üdv.: Selina_Meronin
    hun_sailors guild leader
    Szerver: Magellan
    Weboldal: http://voyage.somkuti.at
  • bardocz
    regisztráltam de még nem léphetek be
  • CS@
    Az oldal megtekintesehez regisztracio kell, kivetel nelkul mindenhez.
    Na nem mintha olyan titkos dolgok folynanak ott, de PL megtekinthetoek az eddigi gyulesek anyagai szorol szora valamint azon tagok adatai, akik vettek a faradsagot es kitoltottek a stat lapot, meg ilyenek. Ezekhez nincs koze senkinek a Guildon kivul(na persze itt sincsenek hatalmas titkok). Ha netean te vagy Baziszta, akkor amugy mar te is fel vagy veve.
  • bardocz
    köszönöm szépen de még testvérem jön géphez de utána megyek fel játszani
  • CS@
    Te már felvagy véve és így regisztrálhatsz az oldalra és a fórumra is.
  • bardocz
    compose izét hogyan tudom előhozni?mint pl karit megnézni ctrl+c
    amúgy mindent el szoktam olvasni meg valamilyen szinten megértem
  • bardocz
    én bardi néven játszok és ezzel a karimmal jelentkeztem és én is magellán szerveren vagyok
  • Cnut
    Ja, én a belépőre gondoltam. Most lehet hogy hülye vagyok de az oldalon a gyik -hez is regisztrálni kell. A fórumot értem hogy miért csak a regisztráltak számára elérhető, természetes.
  • CS@
    Nemtom mire gondoltál a 100k alatt de egy jó ideje el tudja tartani magát a guild és azóta nincs belépési díj, úgyhogy ez ne tartson vissza. A zárt oldal és fórum pedig egyértelmű: előbb légy a guild tagja és oda majd utána jutsz be, amúgy amint megvannak a regisztrációk ezt ajánlom is hogy a fontos alapokat az oldalon és a fórumon olvasd át. Megéri rászánni egy órát.
  • Cnut
    Csak akkor mi értelme hogy ott regisztáltaknak kinnt vannak ilyen hogyan kezdjük el dolgok? Mire összejön a 100K vagy amennyi kell már az alapokkal tisztában leszek még én is :) Cnut néven szerepel a karim is és megyek most egy kicsit még próbálkozom a kapálással, de egy óra múlva megyek el.
  • MrRoan
    Bardocz és Cnut. Milyen néven szerepel a karitok?
    Mielőtt bárkit beveszek előtte pár szót váltanék mindenkivel.
    Most szerverkarbantartás van de remélem 17:00-kor indítják, addig olvassátok el az oldalon a Készülő Szabályzatot.

hun_sailors guild leader
  • MrRoan
    Készítek majd egy leírást az ültetésről, egy kis türelmet kérek csak.
    Röviden annyi, hogy Suborbokban kell növényeket keresni, (Alexandriában pl, a sivatag szélén) és azokat kapával a kézben elultetni, majd 20 perc mulva felszedni.

hun_sailors guild leader
  • Bucser
    Magyar oldalra csak a hun_sailors guild tagjai léphetnek. lévén guild oldal.
  • Bucser
    Bazzz... azért tűnt el mert megtanultad...

a compose / shipbuilding gombra nyomva meg is jelenik a kisablak ahol ki tudod választani a megtanult receptek közül és ha megvan a szukseges nyersanyag akkor le is tudod gyártani az adott itemet.

ez minden gyártás esetén így működik. De mint mondtam szótárt az ölbe és olvasni ait a játék ír mert pl ezt elmondja az NPC is.
  • Cnut
    Jó, nem is ilyet csinálnék, csak kisebb hajó szétlövését. Beléptem és egyből server down lett. Magot még mindig nem tudom hogy kell szerezni, pedig olvasgattam a főoldalt rendesen. A magyar oldalra meg regisztáltam tegnap de még mindig nem léphetek be :(
  • bardocz
    akkor hogyan tudok csinálni oylat?mert a apír amit adott az eltünt :(

MrRoan:jelentkeztem guildbe rájöttem hogyan kell csinálni:)
    Cnut:ezt csak akkor válald be ha elég sok a sebzésed és fullos a legénységed de még így se minden hajó ellen mert elég nehéz így megnyerni csatákat én éppenhogy megnyertem mert pisztoly volt nálam
  • Bucser
    Megtanultad...
  • Cnut
    Na, hát gratulálok! Ma én is szétnézek jobban a tengeren! De ültetni még mindig nem tudok :( Nem nekem való ez a parasztság... :)
  • MrRoan
    Keresd a városokban a Guild néven jegyzett NPC-t, és a Joint sorral kezd a jelentkezést. A sok sok Guild /Klán/ között keresd a hun_sailors nevet. Az vagyunk mi.
  • bardocz
    tud valaki eladni nekem egy fire swordfish figurehead drawingot?enyémet elvesztettem vagy nem tudom és kéne küldetéshez :Sráklikkeltem jobb gombal és eltünt :S
  • bardocz
    elmész bármyeliyk traderhez ott kiválasztod hogy sell és ráklikkelsz a fára aztán feljön vmi ablak és ott kivákasztod hogy hányat dsz el vagy hogy el akarod-e adni az öszeset

hu előbb vívtam meg életem első másikhajójáraátszállós csatáját:D ha nincs nálam pisztoly tuti kihalok de így szerencsére nem nagyon jó volt és nyertem is mellé:)
  • Cnut
    És hogy adod el amit kivágtál? Nekem most 50 ezrem van az ilyenolyan fogyatékos küldetésekből, de semmit nem tudok még szinte... Most azzal szenvedek hogy nem tudok ültetni mert nem tudom hogy lehet magot szerezni.
  • bardocz
    annak mi a neve?tegnap elutaztam sevillába meg barcelonaba küldetés ként most van 10k ezüstön:)és pisztolyal lövöm a nyulakat^^favágással jó pénzt lehet keresni
  • gstup
    Vegyél, olyan ágyugolyot amivel az árbocát loheted,egybol nem tud majd meglépni. :)
  • Cnut
    Én belekóstoltam, megcsináltam a kereskedő küldetéseit bányásztam 60 ércet meg ilyenek (ez baromi unalmas volt és nem tetszett) van egy kevés pénzem és végülis tetszik a játék csak még semmit sem tuudok igazán csinálni. Megtámadtam egy kis kalózhajó de ugyanolyan gyors volt mint én és elmenekült. Úgyhogy farmolok még fát.
  • gstup
    Sziasztok!

Csak én vagy más sem tudott belépni a játékba?Állandoan kifagy?!Lehet vlmit tenni elllene?
  • bardocz
    munkát hol tudok vállalni?:S
  • bardocz
    hol tudok jelentkezni?
  • MrRoan
    Szia!
    Sajnos nem tudok napi 24 órában a gép előtt ülni, így a jelentkezéseket csak napi 1-2 alkalommal ellenőrzöm.
    Kérlek téged és minden kedves jelentkezőt, hogy legyen egy kicsit türelemmel. Köszönöm!
    Ui.: Ha már jelentkeztél, légyszi ne töröld a jelentkezésed mert akkor tuti nem tudlak bevenni. Volt rá példa, hogy jelentkezett valaki de még nem beszéltem vele addig nem vettem be. Mire pár óra múlva megint néztem már nem volt a listán. Legyen mindenki picit türelmes mert belépés előtt néhány dolgot le kell egyeztetnünk felvétel előtt.
    Megértésed köszönöm!

hun_sailors guild leader
  • CS@
    Pénzszerzésre nem rossz dolog a munka, de persze vannak más lehetőségek is sokminden a játékoson múlik. A Boardinghoz szükséges a Grapple skill és egy Hook a hajóra a fegyverrel ugyanez a helyzet csak valamilyen fegyveres skill szükséges. Skilleket a skillmasterektől vehetsz, akik minden normális városban megtalálhatóak.
  • bardocz
    ha elfogy a pénzem hogyan szerezhetek?hogyan tudok átmenni ellenséges hajóra harcolni?hogyan tudok fegyvert használni?hirtelen enyi kérdés merült fel bennem eddig még csak egy hajót győztem le,egyszer lelőttek banditák,és egy questet sem tudtam megcsinálni még...és pénzem is fogytán
  • bardocz
    hu jó a játék de még szoknom kell:) sose értem utol egyik hajót amit le kéne győznöm:) valaki bevenne a guildjébe meg elmagyarázna pár dolgot?
  • CS@
    Nemesi Rangot a varosod vezetojetol kérhetsz ha van rá elég repud.
    Jelenleg a Leader AFK és a mostani állás szerint egyenlőre abbamaradtunk hogy csak ő vesz vel újakat, így a addig kell várnod amíg ő nem jön(este sztem lesz).
  • Colton
    hello még egy kérdés! szeretnék jelentezni a Hun_Sailors hoz de várok 3 orát és nem akarnak felvenni miért?
  • Colton
    hello hogyan lehet 400 rp-t(hirnevet) szerezni?