710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
#269 5 fő a max (bár nem tudom miért egy 8 fős flotta csocsi lenne:() -
Filder #268 Kiválasztod kivel szeretnél csapatot alakítani.
Klik rá, aztán a zászló ikon (make a team). Ő ekkor kap egy üzenetet, hogy te (az avatárod neve) felajánlottad neki alkossatok csapatot. A meghívást neki el kell fogadni!
Ahány barátodat be akarod venni a csapatban ezt annyiszor ismétled, persze mindig a soron következőt választod ki. (Bizonyára van maximális létszám, de azt nem tudom hány fő. Az viszont tény, hogy már két játékos is létrehozhat egy csapatot.)
Klán alapításához minimum 5 fő kell (veled együtt).
Ja, és 100000 coins.
-
Rico0629 #267 A baráti társoságommal egy csapatott! -
Filder #266 Kicsit ha pontosítanád mit is szeretnél.
Klánt alapítani? (Guild)
Vagy egy alkalmi csoportot? (Team)
-
Rico0629 #265 Hali! Köszi a múltkori segítségeket bevált! Mikor csapatot akarok csinálni akkor nem engedi mert valami olyansmit ír hogy a népesség nem éri el a 100at! Ez mért van? Meg szeretnék venni egy puskát de sehol nem találok olyat akitől tudnék venni! Pedig mindenki azzal rohangál:D -
kzgy #264 A rózsaszín kör azt jelenti, hogy az ember guild feladatot csinál meg éppen.
És sajnos folyami hajózásra nincs mód. Így Pesten sem tudsz rumot vagy marijuanát eladni.
Viszont a törököknek visszavághatsz a magyarok nevében. -
#263 Mi az a rozsa szin kör a emberke feje felett? -
#262 ebben a jázékban ellehet menni budapestre? :)
-
MrRoan #261 Tényleg megteszünk mindent azért, hogy az új tagjainknak segítsünk, és minden információval ellásuk őket.
Igyekszünk minnél több információt összegyűjteni és feltenni a lapra.
Jelenleg egy régi barátom felajánlotta, hogy segít lefordítani a hivatalos oldalon található infókat, és el is kezdte.
Tegnap megcsinálta a Skill-ek fordítását már csak lektorálnom kell és mehet fel a többi infohoz.
Örülök, hogy felajánlottad a segítségedet ebben, és ezt ki is fogom használni. Jó lenne ha minnél hamarabb le lenne fordítva minden info ami csak fellelhető a játékhoz. Én ezen vagyok.
Sajna ez a hetem nagyon zűrös lesz így én sem leszek sokat most a játékban, de megpróbálok szabit kivenni, hogy minnél hamarabb végezhessek és akkor teljes erőbedobással mehet tovább minden.
Utolsó megjegyzésnek még annyit szeretnék kérni mindenkitől, hogy a nem ide tartozó guild ügyeket ne itt tárgyaljuk ki. Csak azokat amiket mindenkivel szeretnénk közölni mint információt. Köszönöm!
Üdv.: Selina_Meronin
hun_sailors guild leader
Szerver: Magellan
Weboldal: http://voyage.somkuti.at -
MrRoan #260 Ebben teljesen egyetértünk.
Sok mindennel lehet segíteni a Guild haladását, és bízom benne, hogy mindenki ki is veszi a részét benne, így vagy úgy. -
#259 "Going to ports which want you for crimes and prison:
It is safe to go to the dock area of other cities during the night, so long as you don't get close to the gates. If any guards see you then they run up to you and challenge you, this presents you with three options: Bribe (expensive), jail or attack/run
Bribe gets expensive fast.
Jail is covered later
Attacking and/or running is never a good option either. Especially if your a low lvl as those guards will rape you fast and send you to prison.
Being in Prison:
Ok prison is not nice, you spend lots of time there and if your a veteran pirate then your sentence can be for days IRL time. Your best bet if you want to do the piraty thing is to bust out. To do this kill the rats for one of their large teeth (this takes time) and then use it on the sewer grate to get out. (I have yet to actually do this, but working on it ;__;)
Or you can gamble with the guard. Could somebody post an explanation as that game confuses me >.>
waiting is usually not an option.
Also when you leave prison you lose your pirate membership >.>
You become a member of "Free Port" which means no nationality.
Don't know if this applies to other nations too."
Forrás -
Rico0629 #258 Játékban holt alálom a repisinence gombot?
-
Rico0629 #257 Nem az a baj! henem a vizen ölnek meg! -
Filder #256 Próbálj kikötni más kikötőkben. Amennyiben tényleg csak genovai kereskedőt támadtál meg, akkor elméletileg (!) nem minden állam tekint ellenségének.
Genova ellenségei nem bántanak.
(Mindezt még nem próbáltam, de a leírásokból erre következtettem. Sz'al nem biztos.) -
Rico0629 #255 Akar a rossebb kalózkodni:D csak szeretném megoldani hogy ne öldösssenek -
Filder #254 Ha már annyira kalózkodni akarsz, csináld engedéllyel.
Váltsd ki valamelyik államnál a privater licence-t, ezt követően vadászhatsz az ellenségeire.
(Persze ők is rád, s ebbe az NPC-ket és a PC-ket is értsd bele.) -
Rico0629 #253 Még mindig megölnek:S -
Rico0629 #252 MEgöltem kb 15kalózhajót és az emberemnél a notorietyd 0-n ál! elvileg innentől No para! Igaz? Mégegyszer kösz -
Rico0629 #251 Köszi! a Segítséget ! Még egy kis segitséget kérnék ezt a repisinence gombot hol találom?
-
#250 Ez mitől olyan nevetséges??
Bár nemértem miért kellett egy genovai hajónak nekiesned... ugorj be egy adventure island offshore-ba vagy egy battlefieldre aztán szépen öljed a kalozokat Korzikanal vagy Szardiniánál. azután köss ki valahol vedd ki a kezedből a fegyvert és tolj a repisinence gombra. ezzel atlán a notorietyd is elmúlik aztan irány egy varos és a guradal fogasd el maga irány a sitt és ezzel notorietyd is lemegy talán.
Jahh Battlefieldről ki se gyere addig amíg a kalózok kivételével nincsen legalább 0-ás amnity-d bármely más állammal. -
Rico0629 #249 HAli!
Lenne egy olyan problémám hogy kifosztotam genovának az egyik szállító hajóját:D És azóta folyton szadiznak iylen benga hajókkal:D Lehet ezekkel békét kötni? LOL ! Előre is köszi a segítséget! -
#248 A megbeszélés óta én még egyetlen pontot sem gyűjtöttem a guild-nak, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogok.
Sztem ma este rá is izzítom magam. :)
-
kzgy #247 Na, na, lehet, hogy túl öreg vagyok, és nem használok smiliekat (mert utálom), de csupán arra akartam utalni, hogy a képet pont akkor lőttétek, amikor én befejeztem valami - tényleg nem megerőltető - cipekedést. És nem azért, hogy bárki sajnáljon :) ---> na tessék!
Különben pedig a guild kemény magja tényleg nagy munkát végez (honlap a játékon kívül, és egy csomó minden játékon belül) - és ezt most nem nyalásból mondom, annak úgyse lenne semmi értelme.
Én csak hétvégén tudok játszani (ált.), viszont ha küldtök fordítanivaló útmutatót - akkor azt napközben, a munka álörve alatt, megoldom. [email protected] címre, ha lehet.
Üdv mindenkinek:
KZGY/iaszon -
#246 nem akarok rosszat szólni úgyhogy nem írok semmit mert még a végén megsajnállak.. de a guildért nem cask contrib hajszolással lehet tenni, mert azt a hülye is meg tudja csinálni. -
MrRoan #245 Légyszives iaszon picit nézz utánna mielőtt olyat mondassz ami nem fedi a valóságot.
1./ Kedd estében egyeztünk meg, és ma hétfő délelőtt van
2./ Többedmagammal már közvetlen a Guild gyűlés után megcsináltuk a meghatározott kvótát, sőtt többet is.(azóta meg van aki a többszörösét)
3./ Sajnos ezt sokan nem mondhatják el magukról, a maguk 0 pontjával. (Tisztában vagyok vele iaszon, hogy te csinálod, mert te is komolyan gondolod a csapatjátékot, a Guildfejlesztést, a későbbiekben való városfoglalást és minden olyan szuper dolgot amit csak Guildok csinálhatnak a játékban.)
4./ A többit személyes mert nem tartozik másra, csak rád.
Ui.: Kérlek ne sértődj meg, hogy ilyen furán, pontokba szedve válaszoltam, de ez nem csak neked szól hanem mindenkinek.
Ugyanúgy szól Guild tagnak illetve még nem Guild tagnak.
hun_sailors guild leader
-
kzgy #244 A hatalmas armada harmada képen látszik, hogy amíg guildünk előkelőségei kötelékben vitorláznak, addig van, aki cipekedik...
És tegnap két helyet hátracsúsztunk a guildek rangsorán.
Hajrá, mindenki csináljon idióta guild küldiket!
üdv:
iaszon -
#243 Pffff. Francokat.
Akkor lett volna tökéletes, ha ti ketten a két szélén vagytok, és Neth meg én mögöttetek -
#242 Én meg andr3j kellettunk volna a két oldalra a lvl4 shipekkel es akkor tökeletes is lett volna:) -
#241 A hatalmas armada harmada.
Délutáni csúcsforgalom. -
Rico0629 #240 HAli!
Lenne egy olyan problémám hogy kifosztotam genovának az egyik szállító hajóját:D És azóta folyton szadiznak iylen benga hajókkal:D Lehet ezekkel békét kötni? LOL ! Előre is köszi a segítséget! -
Inquisitor #239 Ahhh, még volt egy oldal, csak valahogy eltünt a fórumban ... most meg látom. -
Inquisitor #238 Mitől süllyed a topik 12 napja? Érdekelnének a további személyes tapasztalatok :) -
MrRoan #237 Kellett egy néhányat, de összefogással mennek a dolgok szépen.
Anélkül necces lenne a dolog.
Most lvl3-ra hajtunk. :)
hun_sailors guild leader
Szerver: Magellan -
Doma #236 Megoldottuk okosba -
#235 grat sok kuldit kellett hozzza megcsinalni ? -
MrRoan #234 Szabad helyek a hun_sailors guildban!
Guildunk szintet lépett így 20 szabad hely van jelenleg.
Jelentkezz minnnél hamarabb, hogy le ne maradj!
Teljes hir a következő oldalon:
Guild LVL2 +20 szabad hely!
hun_sailors guild leader
-
#233 Bekopogtunk Anubis bácsihoz.
Aztán bátran elszaladtunk. -
#232 Játékban. De mondom hivatalos forum sokat segít ám.
egyébknt röviden a commandok között interaction fül alatt van egy gomb. Azzal nyitod meg a mallt ahol vsárolhatsz persze előtte fel kell töltened valós pénzzel az accodat. -
Rico0629 #231 És azt hol veszek? -
#230 Item mallos itemet veszel és megeteteted asszem. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos forumot.