Voyage Century Online / Bounty Bay Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megcsinálta már a The Story of Caroline missziót?
Csak meglepõdtem mert már napok óta vártam, hogy bejelentkezzen és nem jött. Mostmár tudom, hogy miért nem. 😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Te miert mentel át a masik szerverre.
Ráadásul pont most amikor már kész a Guild es vagyunk is szép számmal magyarok.
Közben beizzítottam a favágómat, tiszta MacGyver a lelkem, lassan tud lvl3-as deszkát is csinálni. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
jah és ha akartok katana-t használni akkor a falchion play-t fejlesszétek XD
IGN: twixHUN
mostmar legalabb tudom miert kellett az elmult oraban 20szor belogolnom...magellanon vagyok egyebkent, olvastam hogy nincs hely a klanban, ha lesz majd szivesen belepnek en is 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ma többször elõfordult, hogy a game közölte offline vagyok és reloggoljak. E közben persze más oldalak simán bejöttek szóval volt netem. Aztán pár perc múlva enged belépni de csak rövid idöre. Egyik alkalommal tengeren voltam, mire visszaengedett (megint csak pár percre) elfogyott a legénység kajája, tehát a szerver szerint játékban voltam. (ráadásul pont lemaradtam a gibraltári raidrõl. <#szomoru2>#szomoru2> ) Veletek is volt ilyen vagy nálam van a gond? Chellos netem van egyébként.
A skilleknél már írtátok hogy 7-et lehet maxra fejleszteni. Ez csak a karakterre vonatkozik, vagy a hajó és a karakter összesen 7-et maxolhat beleértve a csata, manöver, struktúra is skilleket is? <#conf>#conf>
A hajóépítõ mesternél tudsz venni felszerelést (a hajóroncsok között is akad), s azt fel kell szerelned a hajódra.
A tengeri csata során közel kell menned az ellenfeledhez, gyakorlatilag szinte mellé (mögé...stb ! a mögékerülésért itt nem kapsz pontot !), s ha sikeresen csáklyáztál, akkor jön a test test elleni küzdelem.
(Jó tanács, a kalózok nagyon kemény fickók, két szinttel magasabb hajó legénységével folytatott közelharc az Avatárodnál, és a legénységnél is komoly idõleges egészségkárosodáshoz vezethet.)
Jó szolgálatot tehetnek a gyógyító italok, DE
ha a matrózok befejezték egymás püfölését, akkor a kapitányuk segítségére sietnek, s ha az ellenfél matrózai gyõznek, már a pia sem segít.
Egyébként, ha idõben észreveszed, hogy Neked itt túl sok rumot nem mérnek, kiadhatot a vágják el a köteleket parancsot.
(Miközben a matrózaid nyeszetelik a köteleket, az ellenség bárddal simogatja õket, de így talán élve megúszod.)
Jó szórakozást, aztán mesélj az élményeidrõl.<#wink>#wink>
Szarazfoldon
Tengeren
A szarazfoldon lasd fentebbi kep (remelem mukodik a link rendesen) a jatek klasszikus maszkalos item pakolgatos klick es harcolj technologiaval uzemelo RPG game.
Tengeren 1 az az egy hajod van nem ketto pont egy, amit te iranyitasz szinten point and click determinisztikus megoldassal 😊 ja igen ezt rogton a jatek lejenmeg is kapod tehat nem mase hanem a tied. 😊
A hajon vannak agyuk is amik ha az ellen lotavon belul van es a tuzelesi szogbe is beleesik es meg loszer is van betarazva ja meg legenyseg sem art kulonben automatice halal, akkor gombnyomasra aktivalhato es mar lo is mint allat.
Halado userek csekkolhatjak a tengeri kep bal felso sarkat ott lathato a sematitus 2D abraja par tenyezonek amit az elobb leirtam, raketa tudosok es nobeldijasok figyelmebe ajanlanam a tengeri kep also jobb reszen talalhato csakja kinezetu ikont ha azt megnyomod es az ellen kozel van meg meg is lehet csakjazni meg jol lekardozni de az ellen hajojat nem lehet elfoglalni 😞.
Igen van PvP resze a jateknak ha jol tudom Lvl 2 guild kell hozza csak azok tudnak egymassal harcolni, persze barhol ahol PvP felirat van siman letamadhatod az ellent vagy baratot kinek mi a szimpibb 😊, azok a bator parak akik ezt megtettek azota uj karit kezdtek mert sokan kozuluk nem birtak kivarni mire szabadultak a sittrol, persze aztan itt is vannak sikertortenetek volt aki pl. kartyaban vagy miben (lehet kockazni kell bocs de meg nem voltam sitten szoval ertesuleseim ezen a teruleten erosen hianyosak csak a hallottakra alapozok) megverte a bortonort es korabban szabadult a kartyatartozas elengedese fejeben 😊.
Nincs mit amint latod szivesen valaszolok.
Nah mara szigoruan bezarom a pelenkazot min. 24 orara addig valaszoljon valaki mas a NOOB-ok kerdeseire, ja es akinek nem jon be a humorom az ne is faradjon a valasszal n+1 es szintu flameresist plate-m van es fullignore figurehed-et fitteltem hozza 😊.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Még nincs meg a game,de az lenne a kérdésem hogy ez milyen játék?,ugy értem hogy járkálni kell aztán szerzel magadnak hajot és mehecc vele a tengeren? mindenkinek külön hajoja van vagy többen "szolgáltok" 1 hajon és mindenkinek megvan a maga posztja,kapitány,ez + az...
van harc része ember ember ellen?...
+ gépigényt tudnátok irni?
th elöre is ha vki válaszol kérdéseimre...
skatebab
Ezen kívül a hajóroncsoknál is találhatsz terveket. (Ezt nem tudom megerõsíteni, mivel csak egy üzenetben olvastam, de én még nem találtam.)
plsss
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Tehát amikor felfedeztél vmit, meglátogatod pl. Athénban Pascalt, s kéred hitelesítse a felfedezést. Ha a hitelesítéshez szükséges tárgy nálad van akkor rövid harsonaszó (vagy mi a szösz), és kapod a pontokat, a pénzt és a hírnévpontokat. (A felfedezést, ha a Szövetség ügynökétõl kaptad a feladatot, csak a hitelesítés után fogadja el a megbízó.)
Pedestrian néven játszom a Colombuson, eléggé kezdõként 😊
Emiatt kérdeznék is rögtön, hasonlót mint metlogen, csak engem ugyanez Athénban érdekelne... Pascal elhajtott valamiért, amit csak félig értettem. 😊 Néha az angolsága elég vicces a játéknak, de egyébként nagyon bejön.
FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight
Elirtam a nevem. 😄
Selina_Meronin a helyes.
A nevem Seline_Meronin.
A Magellan szerveren a hun_sailors Guild ideiglenes Vice Leader-je vagyok.
Amennyiben valakinek valamilyen kérdése van, hozzám is intezheti.
Jelenleg itt a fórumon még nem de a játékban igyekeztem mindenkinek segíteni.
Jelenleg egy igen hasznos kis táblázaton munkálkodom, és ebben majd szeretném mindenki segítségét kérni.
Röviden arról van szó, hogy szeretném elkészíteni, azt a táblázatot amiben minden NPC álltal árult cucc benne van, hogy ne kelljen mindig vadászni, hogy hol mi kapható. De ez egy kicsit hosszú folyamat mert 43 város van most a játékban. 😄
Üdv.: Selina
Ui.: Szerintem a 15-ös betûméret jobb mint a 16. 😄
Alexandriában kivel kell azonosíttatni a felfedezett dolgokat, hogy utánna megmutassam a masternek?
köszönöm
Nála lehet a nemesi rangot emelni, he elég híres/hírhedt vagy.
(Tõle északkeletre kempel a kovács, az alkemista és a szabó)
A többi városban nem tudom, hogy hol van.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Na mostmár tényleg kussolok.
-Ha nem mûködik rendesen a kamera és mindig beáll egy fix irányba , akkor azt magyar billentyûzeten az Ö betûvel tudod visszacsinálni. Ebbõl következik, hogy ne használd az Ö betût, sõt az a legjobb, ha semmilyen ékezetes karaktert nem használsz, mert nem túl jól kezeli õket a játék.
-A chat ablak elég vacak, mert jó kevés karaktert lehet beleírni.
-Karaktergenerálásnál állítólag nem lehet szóközt írni a névbe.
-A betûk idegesítõen kicsik a játékban erre találsz megoldást a #69es hozzászólás MOD részben, ha netán lusta vagy 3 karaktert átírni, akkor: Letöltés (értelemszerûen a helyére másolni).
-A chat ablak színbeállításait nem jegyzi meg a játék, úgyhogy ezt minden újraindításkor újra be kell állítani, erre megoldás lehet, ha a default értékeket írod át. Ezt a voyage\resource\ini\window könyvtárban található interface_main.ini –ben teheted meg. Magamnak ezt úgy csináltam, hogy a Guild eredeti kék színét felcseréltem a City zöld színére, ha ez szimpibb, de erre is lusta vagy, akkor: Letöltés
Ha valaki tud megoldást a hajó sebességének állítására szolgáló Õ és Ú betû átállításáról, akkor az légyszí írja le(de jobbat annál mint, hogy nyomkodjam az egérrel a nyilacskát).
Szorry a 4postért, de így jutottak eszembe.