Törvények a suliban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Akkor meg ne csodáld, hogy csak az okot keresik amiért kivághatnak óráról...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Majd egy pár év múlva felfogod, hogy mirõl beszélek 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

dzsuvajoe
Én nem csodálomh rühellenek😊csak van h tuzasba viszik

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

[Walaki]D`Lair
Ezen mi olyan kurva nehéz amit nem bírsz értelmezni?

jbal
ti amúgy hülyéskedtek az órán vagy jók vagytok?vagyis h néha van 1-2 konfliktus amikor megvéditek magatokat vagy hülyéskedtekés az a baja a tanárnak?

jbal
"Anno én is sokat óbégattam az igazamért amikor 14-15 voltam...mostanában már látom, hogy az esetek 99%-ban a tanárnak volt igaza 😊))"

'Miezmár amúgy, hogy a diák jogai meg minden...há menjenek már a faszba az ilyen kis suttyók...ha lebassza õket a tanár az valszeg okkal történik, nem kell egybõl jogok meg törvények mögé rejtõzni..."

??????????

[Walaki]D`Lair
De komolyan...ezekután csodálod, hogy rühell némelyik tanárt? Némelyik szemében csak egy nagypofájú kis majom vagy 😊)

dzsuvajoe
Ne nooboolj lecci mert rühellem😊 mond inkab h hülye vagy fiam bazmeg

[Walaki]D`Lair
Miezmár amúgy, hogy a diák jogai meg minden...há menjenek már a faszba az ilyen kis suttyók...ha lebassza õket a tanár az valszeg okkal történik, nem kell egybõl jogok meg törvények mögé rejtõzni...

szal viccesfiú vagy, értsük -.-

[Walaki]D`Lair
Anno én is sokat óbégattam az igazamért amikor 14-15 voltam...mostanában már látom, hogy az esetek 99%-ban a tanárnak volt igaza 😊))

dzsuvajoe
Na nyugi ma papa egy nem beszelek faszsagokat hanem poenkodok es azt se tudod h milyen sûrûn es azt se tutdod h altalaban mit beszelek max azt h ude mit irok. szal...

csak kétféle ember létezik. Aki faszságokat beszél feleslegesen, meg aki az utolsó sorban matyizik. ok. ^^

dzsuvajoe
legalább én folytatok és nem az utsó sorban matyizom

dzsuvajoe
Emberek azé felhívnam a figyelmet a téma címére: "Tanárok jogai a diákokkal szemben!!!" nem suli pinyogó

micsoda nemes értelmiségi bájcsevelyt folytadsz tanároddal, grt -.-

LasDen
nálunk van 3 köcsög tanár:
1. Angol tanár: A legkisebb faszságé ki akar küldeni v fel az igazgatóhoz. Mindené karót meg szaktanárit akar adni. Szal egy rohadék
2. Biosz tanár: Az egyik legnagyobb köcsög. Becsöngetés után a terem elõtt sorakozunk (nálunk szünetekre zárják a termeket me rongálják). Már amennyire. Bemegyünk azt egybõl azzal kezdi hogy kussoljunk el. Meg ha kinyitod a szád akkor lebasz, hogy mé "kaszinózol". plusz idegesít a nem a nyúl viszi a puskát mondásával.
3. Töri tanár (de nem tanít minket): Igazából csak néha szokott a folyosón ügyelni és akkor látjuk. De egy ilyen 150-200 éves csontmaradvány. Meglátja, hogy a radiátornak támaszkodsz fel küld az oszfõhöz. Ha az ablaknak akkor kifizettetne veled 16.000 Ft-t azé a 4000Ft-os szarért......ezek a legrosszabbak a többi türhetõ v jó fej 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dzsuvajoe
Én sokat kerestem de nem taltam a neten törvénykönyvet fõleg nem olyat ami az oktatásról szól! Valakinek nicnsen véletlenül effalyta😊 irodalma?

dzsuvajoe
Fegyelmezõsdi? Ezt az egészet sztem akkor baszták el, ezt a jeggyel fegyelmezõsdit, amikor eltörölték a kibaszott magatartás meg szorgalom jegyeket. Így minden tantargyat le lehet huzni a dejáknak azzal h beirod az orai munkát meg h "rosszalkodott". Na meg a jofej tanarokrol ennyit: Van egy tök jófej léatintanarom azzal tök jókat lehet beszélni de minket tanitani kurvára nem tud mert õ is tullaza. Aztan van meg kicsit feszes eléggé lazza: aki röhög a poénjaimon de legalább mosolyog sõt még talán egy kicsit vissza is zól😊 Pl.: magyartanárom: nem tudot valamit kimondani vmi "fellángolásából" volt asszema kritikus szó na én kedvesen beszóltam h : Tanárnõ! Nehéz szó!😊 Õ erre mosolygot aztan visszaoltott h köszönjük a hozzászólást Marci!😊 sztem ez ig ykorrekt😊

jbal
mármint mi?
én erre azt mondanám h Magyarorszégon "nicsenek törvények" sorba szegi meg mindenki.a tanárok amint azt itt olvasni lehet de ha pl. én csinálok vmit jön a leb*szás

geri777
lene egy kérdésem a matektanárom ora kozbe eluldot hogy rakjam be a szekrénybe a kabátom oke beraktam es ammera vissza értem be irt 9 perc késést ez szabályos ??????????? valki ere törvényt mutanta mert be akkarom neki mutani hogy nekem van igaza -- meg ha kikuldenek orárol akkor be irhatja a igazolatlan orát????????

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

dzsuvajoe
Na jó az igazgató az nalunk meg a masik történet: Nagy dagadt hajas seggfej aki egesz nap ül a bõrfötelében és lófaszt se csinál és amikor a nõvérkém megy le még 6 masik oszttarsaval h mekkora egy kurva es nem tud tanitani a magyartanár akkor csak azt tudja mondani h õ ugyannem rughajta ki mert aza tanar mar ott tani 22 eve es mit mondjonk az önkormányzatnak. es ha nem ezt mondja azt mondja h jo majd beszel vele, na beszela hala faszat. Ez a helyzet amikor fejétõl bûzlik a hal😊

eörgs
szerintem ezek azt hiszik, hogy jogállanban élünk. <#smile>

erö

LasDen
ezaz...nekem is ezé kéne 😄D
köcsög angol tanár azé adott karót me nem figyeltem....de ha tudom ezt a szart akkor minek 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jbal
#123:ez meikrement?
#122:ja ezen én is gondolkodtam h jönne a tanár a szokásos dumával én meg jönnék a törvénnyel.elállna a szája biztos😄
8-as paragrafus 10.a bekezdés.........😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

geri777
ahogy vesszuk😄 de elfogatható

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

LasDen
"Mondtuk, hogy hát fegyelmezési célból jegyet nem lehet adni(oktatási törvény)"

Vki nem tudja hogy hol tudnék errõl a törvényrõl olvasni????

jbal
#115,116:ja hát ez egy megoldás😄DDDDDDDD

csabi egy hogyismondjam, keményenber -.-

nf1
<#gonosz1>

NEOreg3
nem, de bukásra áll 3 tárgyból<#smile>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

eörgs
olyan csak alsóban van :-x

vagy nem, vagy de. oly mindegy

erö

hunbasser
akkor én tennék róla,h ne tanítson ott többet 😉
legalábbis ha velem fordulna elõ

jbal:megmondod neki,h léc.ha nem hallgat a szép szóból,akkor szerezz vhonnan egy baseball ütõt,csak a hatás kedvéért

ReaL MaDRid x siempre

pofángyakod, páj

geri777
az ossztály oda ata a ofö nek elvesztete es beirta hogy Mi elvesztetuk az elnorzot ezért vamijen intésbe résszesitem 😄

Rexor
A TÁJÉKOZTATÓ FÜZET nem a tanulóé? és nem azt csinál vele amit akar?

hunbasser
órai munkára csak akkor adhat egyest,ha nem dolgoztál,ilyenkor azonnal óra után menni kell izgató bá'-hoz,és be kell mutatni a füzetet,meg vinni az osztálytársakat tanúként,h te igen is dolgoztál.

2-es dogára meg nem adhat 1-est,minden dogát meg kell õriznie a tanárnak,vagy ha nem nála van,akkor a gyereknél,ilyenkor szintén go to the izgato's office room,és akkor itt elsírod a panaszod.

beszólásért sem adhat 1-est,max szaktanárit az óra megzavarásáért és az illetlenségért

ReaL MaDRid x siempre

jbal
én haverommal csináltam hülyeségeket és sok mindenbe belekeveredtem már miatta.és ha vmi van rámken mindent.de délután jön mindig h jaj menjek már vele ha azt mondom nem elkezd sírni h jaj miért meg könyörög.
nektek nem volt ilyen "haverotok"?h koptassam le szerintetek?
(nem teljesen ide tartozik de azért mégiscsak😊)

az is 1 megoldas 😄
PíszLávJuniti
általánosban nálunk is voltak pattogós faszfejek. hülyegyerek meg beszólt a rajztanárnak, aki mellesleg kidobó volt valahol.. gyereket felkente a falra hogy mukkani se tudott, - ígykéne veletek is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Most a Bláthyba kardozol a pöcsöddel, ugye <#smile><#smile>

geri777
majd hozok egy hangfelvéteét az egyik orárol es felrakom holnapra hagy rohogjetek

HiPPoNaX
Nem ezt mondtam, csak azt, hogy meg lehet szivni egy ilyen tanarral is, szoval nem kizarolag a jofejsegi faktorabol kell kiindulni egy pedagogusnak. Tudok mondani olyan peldat is, aki jo pedagogus es jo ember is egyben, de sajnos nem ez az altalanosan jellemzo.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

😄DDD ien tanar volt nalunk is altalanosba
na ugy kell 😄 mi is hasonlokat muveltunk bar en egesseges eletmodot foyltatok ez altal no cigi 😄 most hioaba szolnak be hogy irni se tok meg rossz is voltam de volt par szefos eset amikor meg orult az osztaly es szet kurtuk az egesz tantermet aztan vami kulonleges ertekezlet volt meg nyomoztak ossze vissza hogy mitortent
geri777
de rendesen dolikat irunk no puska es meg is 5 tos az egész osztály hogy magyarázod biztos 1 ufo es meg babonázot minket ugye ??!!!

- az angol tanárom az álandoan ki akkar minket vizsgáltatni az iskola orvosal meg kisegitö iskolábbba kuldeni 😄DDDD de mi meg gumiszobába kuldjuk orán kikulte az egész osztájt ora kozbe 5 percre mert csondre vágyot 😄DDD tiszta lol volt nem akkartunk vissza menni utána 😄DD

hunbasser
érdekes,én se nem stréber,se nem nyalógép vagyok,és nem kussolok egy helyben,mert nyomom a poénokat órán,tanár meg csak csúnyán néz mindig,meg vmelyik el is röhögi magát,rám egyik tanár sem pikkel igazán 😛

egyébként meg a tanár nem kivételezhet senkivel sem,nem bántalmazhat sem fizikailag sem szóban,neki is megvannak a jogai,és NEKEM IS.
mi ilyen szempontból nagyon igényesek vagyunk,ismerjük a házirendet,meg a kötelezettségeket.a tanárét is,meg a miénket is

ReaL MaDRid x siempre

nem igazan akartam kituni nem is tudtam volna mindenki 1szinten volt koztunk <#idiota><#vigyor> amugy nem akartam rongalni csak igy sikerult bar volt pelda rongalasra is es tudom hogy igazad van hogy meg fogom banni 😄 + nalunk is sokszor elofordult hogy vaki vamit beszolt vagy nem tom errre a tanar azt mondta hogy beir neki 1 es en alap hogy beszoltam neeki hogy nem irhat de ienkor meg meg szolal hogy jo akkor orai munka 1es ma pl 1ik tanar 2 doga helyett 1est ird be a haveromnak monnyuk eleg kemenyet beszolt a gyerek de szolnak a tanarnak hogy ienert nem adhat 1est meg mittom en nem is volt igazuk de az a lenyeg hogy a tanar beszol nem erdekel majd azt mondja hogy puskazot a dolgozatnal jaaaa mondom okee ha nala ez igy megy hogy majd azt mondja az igazgatonak hogy a gyerek csalt ezert 1es amikor szo nem volt rola hmm (ennyi erovel fel mek az igazgatohoz es azt mondom molesztalt)
nf1
én is olyan szeretnék lenni!!4

ték