368
Tanárok jogai a diákokkal szemben!!!
-
#248 hát,ha odajönne a tanár,és megveregetné a vállam,én örülnék,mert az azt jelenti,h elsimeri a munkámat.
mondjuk ilyesmi nem nagyon van benne a törvényben,h a vállveregetés minek számít,ez inkább erkölcsi dolog,van aki nem szereti,de az szólni fog a tanárnak,a tanár venni fogja a lapot,ha meg van olyan phasz,h nem érti meg a dolgot,akkor meg bepöccen rád -
#247 Szeretném megkérdezni a véleményeteket arról, hogy mi van akkor, ha egy tanár hozzáér egy diákhoz.
Semmi szélsőséges, speciális, obszcén, perverz dolgora ne gondoljatok: többek között nem férfi - diáklány, vagy nem egy perverz öregre.. stb.
Egy sima óra, amit mondjuk kedvelsz is, végzed az órai feladatodat és odamegy hozzád a tanár, megnézi mit csináltál, majd megveregeti a válladat, hogy igen, ez szép munka.
Hol a határ, ahol azt mondod, hogy ezt ne tegye? Milyen esetben?
Illetve volt már ilyen tapasztalatod úgy, hogy azt gondolod, hogy igen, ez korrekt volt, jól esett a dícséret. Vagy netán olyan, hogy ezt nem kellett volna, ne érjen hozzám még egyszer. -
F1re #246 -
#245 -
#244 Lehet nem ide tartozik ... de a mutkor beoltoztunk szepen ketten. A volt baratnom eppen egy liceumba matek tanar. Mi bementunk es azt kozolte a kedves diakokka hogy mi az inspektoratustol vagyunk :D Beultunk hatra tok komoly pofabal es kinoztuk oket :D Leirhatattlan elmeny! -
#243 Nem kell feltétlenül tökéletesen írni, de néhány hozzászólás tényleg teljesen érthetetlen :\ -
BigPunisher #242 van néhány balfasz tanár..az mindig van! de a tanulók ált. csak a jogaikat veszik észre/azok megsértését sérelmezik a kötelezettségeikről pedig könnyen megfeledkeznek!
nem csak jogok vannak, köt-ek is..
a jogi fogalmakkal meg csak óvatosan...nem akarok belemenni, de hidd el nekem az általad felsoroltak csak nagyon ritkán merítenek ki törvényi tényállást, arról nem is beszélve hogy egy részük alapesetben vétség nem bűntett... -
LeePí17 #241 engem is azzal "szivattak" h mehetsz a 100asba...
de hálistennek a szemerébe kerültem..
mikor odakerültem a szemerébe volt 1 tanár..mindenki csak Rettegett Ivánnak hívta.(állítólag a Bostoni Folytogató is csak Meseternek hívta)[komoly!] fizikát tanított...sose voltam belőle jó..
születésnap / névnapra mindíg piát kapott tőlünk...amit mindíg azonnal vitt a szertárba "eldugni" persze mikor visszajött nagy folt volt a pocakján...tudtuk h megkóstolta :)
emléxem 9.ben kint állunk a terem előtt odajön megkérdi...
-melyik osztály ez?
mondjuk -9 bé.
-jövőre is az lesz.
mi csak röhögtünk..
teremben 3 oszlopban voltak elrendezve a padok.
félévkor következőt mondta..
ez a fele megbukik, ez a fele meg megy át.
csak ő osztott a suliban 1dül talpas 1est amit körbe kellett vinni az osztályban ha vki kapott..
jó tanár volt..
ott 1 van 1-2 kihanem én tanár...
ha beszélsz a nyelvükön..nem kell parázni a félévtől..érettségitől :) -
#240 Elviszne ka kisegitobe takaritani, vagymi? -
#232 -
#231 omg mily topik :\
helyesírásotok vicc :c -
Dodo55 #218 Ami az általános iskolákban megy a tanárok részéről, az szörnyű.
Olyan szinten beleavatkoznak a tanulók életébe, hogy az már személyi szabadság korlátozásának minősül sok esetben, ami meg egy elég súlyos bűncselekmény.
Olyan, mintha a tanárok(néhány kívétellel iskolánként) nem vették volna észre, hogy rendszerváltás volt, és mostmár demokrácia van.
(1)Milyen dolog az, hogy elveszik valakinek a mobilját, amikor szünetben telefonál?
(2)Milyen dolog az, hogy megmondják, hogy mikor mehetsz ki, és mikor nem?
(3)Milyen dolog az, hogy kémkednek a tanulók után, hogy mit csinálnak iskola után?
(4)Milyen dolog az, hogy átkutatják mindenkinek a táskáját, ha olyan hírek terjengenek, hogy valaki petárdát hozott be az iskolába(ez az eset akkor történt, amikor a pertárda még legális volt)?
Akkor mondom melyik dolog minek minősül(azért számoztam őket, hogy most tudjak rájuk hivatkozni):
1: Személyi szabadság korlátozása, (ideiglenes, mert általában visszadják)anyagi károkozás
2: Személyi szabadság korlátozása
3: Személyiségi jogsértés
4: Személyiségi jogsértés, rágalmazás
Szóval egy átlagos tanár 5-10 év börtönbüntetéssel járó bűncselekményeket követ el naponta. -
#217 ya,és mondtátok,h az iskola nem a demokráciáról híres,meg h mindig a tanárnak van igaza.
én úgy tudom ezt megoldani,h jogaimat kihasználom,a tanárt kötelezettségei "alá szorítom" (figyelmeztetem,de meg nem sértem)
és így mindenki jól jár
minden tanárral jóban vagyok,de nem szívatnak,még kicsit sem,és sosem csinálnak olyan dolgot,ami nekem rossz,és "törvénytelen" :P -
#216 na én megyek jó8! -
#215 én se próbáltam.olyasmi lehet mint mikor a fociban a sérült lábra fújnak ilyen izé-t.gondolom hideg.olyasmi mintha odanyomnál egy jó jeget a kezedhez:) -
#214 szar ^^ -
#213 lefagyasztják, azt minek, még nem próbáltam, de érdekesen hangzik, miylen érzés?? -
#212 ja nálunk is gyújtogatnak.én is meg petárdáztam:D
meg most spray-vel mindig lefagyasztják a kezüket.
meg mentünk fogászatra visszafele megott cigizett a gyerek(tanár is volt) -
#211 Az nálunk is volt, csak náélunk 7+1 élete volt. De mi most azt szoktuk csinálni, ohgy suli előtt bemegyünk boltba, és veszünk sprayt+öngyújtott....
-
#210 lááááááálllllll
ilyen hülyeségek nálunk is vannak.meg az alap ha van kint labda az udvaron akkor már jó elvesszük tőlük és az szokott lenni h tömegfoci mindenki mindenki ellen.ilyenkor berakok 1-2 cselt meg jól szétbombázokmindenkit.
annak is nagy izéje van ha valaki labdával kibombáz valakit:DDDDDDD
meg van egy játék a 21.most a szabályait nem írom le de akinek lemegy a 21 élete annak be kell dűlnie és szét kell lőni:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#209 jah középsuliba ált terjednek a lámaságok, amikről később épp elég leszokni.. nálunk az a lámaság volt, h egyik srác lyukat formált a mutato és hüvelykujjábol, amibe a másiknak bele kellett dugni a mutatoujját.. aztá ha beledugta és kihuzta, akkor nyert, ha elkapta a lukat formálo, azaz rázárta a kört, akkor a másik nyert.. a nyertes pedig 3 "zsibbasztót" oszthatott ki -
#208 mégegy iskolai szokás h az a divat mostanában h ilyen parasztosan beszélünk direkt.
ma=máma
fizeti=fizethesse
adja=adi
csak nehogy rászokjak -
#207 Vérpistike topic -.- -
[Walaki]D`Lair #206 Nana! Vannak fokozatok...csak a lázadó kamaszoknak nagy az igazságérzete :DDDD (Nekem is az volt :DDDD) -
#205 mondasz vmit -
[Walaki]D`Lair #204 ehh de geci vagyok, kilöktem valakit...:PPP -
[Walaki]D`Lair #203 Há' lehet ezért van baj a ZH-kkal, a lényeg felett elsiklasz tanulásnál :PPPP -
#202 ezzel az igazságkiharcolással az a baj h ha kiharcolom az a baj h nagypofával beszélek a tanárnak ha meg nem akkor meg ugye nincs igazam és az a baj -
#201 olvasok eleget a vizsgaidőszakban ird nagyobbal amit ki akarsz emelni
mellesleg a néha szot én is kifelejtettem az irományombol -
#200 ték -
[Walaki]D`Lair #199 Mondom nem kell MINDIG! olvassunk má' emberek...:))) -
#198 ja ha én kapok vmi beírást mindig félek h mi lesz itthon:D
olyan szar mindig h bárcsak visszamahetnék az időben vagy csak ezt ússzam meg és jó leszek:DDDDD
[most is fél,mert lehet h szarrá fogják verni otthon:):(]
amúgy nem is magamtól szoktam hülyéskedni hanem mindig vki hülyegyerek rávezet.lehet h az egészet már 1.-be rosszul csináltam:( -
#197 de jopbb az igazadért nem harcolni, mert rádcsukják ajtot meg nem adják oda zh-t, pedig tudod hogy a társadrol másoltad, tehát ugyanannyi pontnak kéne lenni a teszten, de neki 7el több van -
#196 de gecisok rosszcsont van itt -
[Walaki]D`Lair #195 melyik suli ez? :D -
[Walaki]D`Lair #194 Neem...nem kell kussolni, én is mindig pofáztam (mondjuk engem mindig szerettek a tanárok:)...a lényeg, hogy nem kell mindig a vélt-vagy valós- igazat állandóan kiharcolni, de erre majd úgyis rájöttök magatoktól idővel...;) Amúgy még mindig suliba járok, csak már Főiskolába...és igen, itt is pofázok órán :D (de itt már lehet:)) -
#193 látom örülsz neki h vannak ilyen hülye emberek,iskolák.
hipponax:persze értem én.na így kéne leírni a többieknek is nem úgy h "hülye diák kussolj a tanárnak van igaza".
"jolerezni magunkat a suliban"
hehe.suliban jólérezni magunkat?:) -
#192 Nálunk is három 'csög van:
A 3. helyezést a töritanárunk érte el: 45 éves elvált szőke klimaxos Pcsa. Bejön a terembe, nuku köszönés, csak hogy nincs térkép már megint (ha van akkor meg nem jó), mindenkinél mindent jobban tud, még a fizikatanárnál is jobban tudja hogy hogy működik a kondenzátor, mindig összebalhézok vele mert álltalában én is le szoktam osztani hogy az "nem úgy van ám" (múltkor az lcd monitorok "sugárzási szintjét"[ő mondta] tárgyaltam meg vele, mert szerinte sokkal károsabbak az egészségre). Amít lead tananyag az érthetetlen, a valóságot nem takarja, feleletnél ha az ember a megtörtént dolgokat mondja el akkor 1es mert ő nem ezt tanította, ha meg az álltala leadott anyagot akkor meg azért 1 es mert értelmetlen.Jó jegyet nála csak a szellemi, értelmi és testi fogyatékosok valamint a ritka vallásuak kaphatnak. (idézet osztálytárstól: "jóvan ba'meg vonnyál le pontot, add oda a jehovának"). dolgozatba képes megcsinálni azt hogy áthúz 3 sor, és utána tesz egy hiányjelet hogy az hiányzik. Ez a tanár nem szeret engem!
2. helyezet:
A némettanár:
Kor: őskövület
Ismertetőjel: szag (elvisekhetetlen öregothon szag + vmi meghatározhatatlan)
10 méteres hatósugaron belül tartózkodni életveszélyes és tilos.
Tesióra után amikor megérkezik a terembe, az első dolga becsuni az összes ablakot ( mi izzadunk mit a ló, az iskolai termek illata sem éppen megfelelő, de ő becsukja, hadd érezzük jól magunkat)
A tanítási módszerét így lehet összefoglalni:
Tudom hogy mi az a konjuktív plusquam perfekt, de egy rohadt pohár vizet nem tudok kérni németül. Ez a tanár nem szeret engem
A győztes:
Az irodalom tanár(nő, bár ez csak a nevéből állapítható meg)
hogy is kezdjem:
egy hordóra emlékeztető rendkívűl büdös cigaretta és alkohol szagú alacsony teremtmény. Depressziós, őrült, kisebbségi komplexusban szenved, útálja az embereket, és beszámíthatatlan (nem vicc, ez halál komoly).Dolgozatjavítás úgy néz ki hogy vannak hiányjelek és z alapján dönti el hogy hányas. Egy érettségiző osztálynak képes kiosztani 1 nap 50 egyest (ez is komoly [25 en vagyunk]) és gondolom azért érettségi elött érzitek ti is hogy ez komoly és kihatha a továbbtanulásra, és mindez csak azért mert olyan kedve van, hogy most kicseszik velünk. Ha legalább 2 est akarsz szerezni nála akkor fejben kell tartanod az egész 6 éves anyagot, vagy vmi isteni nagy mákodnak kell lennie hogy azt kérdezze amit épeen tudsz. órán politizál, elmondja a világról alkotott vélemyényét (költő a drága, jelent is meg verseskötete [ emberi fogyasztásra alkalmatlan {van egy dedikált példányom, de csak azért vettem meg hogy 12. es lehessek}]idézet tőle "én vagyok a golgota, ti meg a massza" és azon a véleményen van hogy ő a nagy költő sok minden elért az életbe (családja elhagyta, szakad csepelen jár tanítani, látták már részegen az árokparton fetrengeni stb.), mi meg senkik leszünk! (mondja nekem aki szerencsésen jó családi és anyagi körülmények közt születtem és valószinű viszem tovább a hagyományt).
Ez a tanár se engem, se a családomat nem szereti... (mondta is)
És ez a suli állítólag a város legmenőbb iskolája és benne van az országos top 50 be.
És hogy miért írtam ezt le?
Hogy demostráljom hogy nem csak olyan törvényeknek kéne léteznie ami a sulit védi meg tőlünk, hanem ami minket véd meg az ilyen elmebeteg állatoktól az iskolában. -
#191 Nem erzed a kulonbseget a "kussolni es csak tanulni" valamint a "hatarokat megtartva marhulni es jolerezni magunkat a suliban" kozott asszem... Nem szentnek kell lenni, de ha egyszer az ember suttyo modon viselkedik, akkor nem kell meglepodni azon, hogy a tanar kemenykedik (vagy legalabbis probal). Igen, tudom, hogy van olyan tanar aki ok nelkul kemenykedik, de a topicban leirt esetek elenyeszo reszet erzem ilyennek. -
Goth #190 aki odamegy, szarrászivatja a hozzád hasonlókat =)9