Törvények a suliban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Mondom nem kell MINDIG! olvassunk má' emberek...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

jbal
ja ha én kapok vmi beírást mindig félek h mi lesz itthon😄
olyan szar mindig h bárcsak visszamahetnék az idõben vagy csak ezt ússzam meg és jó leszek😄DDDD

amúgy nem is magamtól szoktam hülyéskedni hanem mindig vki hülyegyerek rávezet.lehet h az egészet már 1.-be rosszul csináltam😞

autoszimulator
de jopbb az igazadért nem harcolni, mert rádcsukják ajtot <#idiota> meg nem adják oda zh-t, pedig tudod hogy a társadrol másoltad, tehát ugyanannyi pontnak kéne lenni a teszten, de neki 7el több van<#idiota>

.: mobilize.hu :.

sweech
de gecisok rosszcsont van itt <#wow2>

[Walaki]D`Lair
melyik suli ez? 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Neem...nem kell kussolni, én is mindig pofáztam (mondjuk engem mindig szerettek a tanárok😊...a lényeg, hogy nem kell mindig a vélt-vagy valós- igazat állandóan kiharcolni, de erre majd úgyis rájöttök magatoktól idõvel...😉 Amúgy még mindig suliba járok, csak már Fõiskolába...és igen, itt is pofázok órán 😄 (de itt már lehet😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

jbal
látom örülsz neki h vannak ilyen hülye emberek,iskolák.
hipponax:persze értem én.na így kéne leírni a többieknek is nem úgy h "hülye diák kussolj a tanárnak van igaza".

"jolerezni magunkat a suliban"
hehe.suliban jólérezni magunkat?😊

macleod2005
Nálunk is három 'csög van:

A 3. helyezést a töritanárunk érte el: 45 éves elvált szõke klimaxos Pcsa. Bejön a terembe, nuku köszönés, csak hogy nincs térkép már megint (ha van akkor meg nem jó), mindenkinél mindent jobban tud, még a fizikatanárnál is jobban tudja hogy hogy mûködik a kondenzátor, mindig összebalhézok vele mert álltalában én is le szoktam osztani hogy az "nem úgy van ám" (múltkor az lcd monitorok "sugárzási szintjét"<õ mondta> tárgyaltam meg vele, mert szerinte sokkal károsabbak az egészségre). Amít lead tananyag az érthetetlen, a valóságot nem takarja, feleletnél ha az ember a megtörtént dolgokat mondja el akkor 1es mert õ nem ezt tanította, ha meg az álltala leadott anyagot akkor meg azért 1 es mert értelmetlen.Jó jegyet nála csak a szellemi, értelmi és testi fogyatékosok valamint a ritka vallásuak kaphatnak. (idézet osztálytárstól: "jóvan ba'meg vonnyál le pontot, add oda a jehovának"). dolgozatba képes megcsinálni azt hogy áthúz 3 sor, és utána tesz egy hiányjelet hogy az hiányzik. Ez a tanár nem szeret engem!<#idiota>

2. helyezet:
A némettanár:
Kor: õskövület
Ismertetõjel: szag (elvisekhetetlen öregothon szag + vmi meghatározhatatlan)
10 méteres hatósugaron belül tartózkodni életveszélyes és tilos.
Tesióra után amikor megérkezik a terembe, az elsõ dolga becsuni az összes ablakot ( mi izzadunk mit a ló, az iskolai termek illata sem éppen megfelelõ, de õ becsukja, hadd érezzük jól magunkat)
A tanítási módszerét így lehet összefoglalni:
Tudom hogy mi az a konjuktív plusquam perfekt, de egy rohadt pohár vizet nem tudok kérni németül. Ez a tanár nem szeret engem <#idiota>

A gyõztes:
Az irodalom tanár(nõ, bár ez csak a nevébõl állapítható meg)
hogy is kezdjem:
egy hordóra emlékeztetõ rendkívûl büdös cigaretta és alkohol szagú alacsony teremtmény. Depressziós, õrült, kisebbségi komplexusban szenved, útálja az embereket, és beszámíthatatlan (nem vicc, ez halál komoly).Dolgozatjavítás úgy néz ki hogy vannak hiányjelek és z alapján dönti el hogy hányas. Egy érettségizõ osztálynak képes kiosztani 1 nap 50 egyest (ez is komoly <25 en vagyunk>) és gondolom azért érettségi elött érzitek ti is hogy ez komoly és kihatha a továbbtanulásra, és mindez csak azért mert olyan kedve van, hogy most kicseszik velünk. Ha legalább 2 est akarsz szerezni nála akkor fejben kell tartanod az egész 6 éves anyagot, vagy vmi isteni nagy mákodnak kell lennie hogy azt kérdezze amit épeen tudsz. órán politizál, elmondja a világról alkotott vélemyényét (költõ a drága, jelent is meg verseskötete [ emberi fogyasztásra alkalmatlan {van egy dedikált példányom, de csak azért vettem meg hogy 12. es lehessek}]idézet tõle "én vagyok a golgota, ti meg a massza" és azon a véleményen van hogy õ a nagy költõ sok minden elért az életbe (családja elhagyta, szakad csepelen jár tanítani, látták már részegen az árokparton fetrengeni stb.), mi meg senkik leszünk! (mondja nekem aki szerencsésen jó családi és anyagi körülmények közt születtem és valószinû viszem tovább a hagyományt).
Ez a tanár se engem, se a családomat nem szereti... (mondta is)

És ez a suli állítólag a város legmenõbb iskolája és benne van az országos top 50 be.

És hogy miért írtam ezt le?
Hogy demostráljom hogy nem csak olyan törvényeknek kéne léteznie ami a sulit védi meg tõlünk, hanem ami minket véd meg az ilyen elmebeteg állatoktól az iskolában.

HiPPoNaX
Nem erzed a kulonbseget a "kussolni es csak tanulni" valamint a "hatarokat megtartva marhulni es jolerezni magunkat a suliban" kozott asszem... Nem szentnek kell lenni, de ha egyszer az ember suttyo modon viselkedik, akkor nem kell meglepodni azon, hogy a tanar kemenykedik (vagy legalabbis probal). Igen, tudom, hogy van olyan tanar aki ok nelkul kemenykedik, de a topicban leirt esetek elenyeszo reszet erzem ilyennek.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

aki odamegy, szarrászivatja a hozzád hasonlókat =)9

jbal
poén
aki odamegy meg is érdemli mert nem tanult

autoszimulator
igy lesz egy mûvelt apának segghülye fia <#sir>

.: mobilize.hu :.

poén.
Ahány miskolci villamosmegállót nem tudsz, annyiszor öblítik be az arcod a wcbe, csak mennél oda -.-

eörgs
de kéne. kussolnod.

erö

jbal
ja.mindig ilyenekkel viccelünk h megyünk a szelesbe.megamikor megkérdezik hová akarunk továbbtanulni.

Barney Tech
már 4 hete a szekrény mögött alszik.

százasba?
miskolcinak tetszik lenni -.-

jbal
így van csináljad.én tiszteletben tartom a véleményeteket akik nagyobbak vagytok elhiszem h jól tudjátok milyen az élet és h kussolni,tanulni.
de leállhatnátok.mondjátok h nagyképû diákok.hát "ti sem vagytok szerények".lenézitek a kisebbeket folyamatosan nyomjátok itt az okosszöveget.nem kéne

az a gond, hogy ma már elég sok olyan gyerek van, aki azt hiszi, hogy tizenévesként "õ szarta a világra a napot", és ebben a drágalátos szülei is adják alá a lovat. A szülõk sem hibásak, hisz a kommersz média, és a pár évtizede munkálkodó "szabadosság" hullám szolgál tanácsadójukként.

Rexor
Akkor ELLENÖRZÕ!<#hehe>

Barney Tech
éste micsinálsz?

jbal
::AD:A:S.d.as.d.asd.as.😄A😄:AD::ADS😄A😄:😄A😄
mi egyszer úgy kikészítettünk egy védõnõt aki elõadást tartott h kiment és ment az igazgatóhoz

Barney Tech
hát kb.

eörgs
bérnájdzs, te új szintre emelted a gecikeménység fogalmát!

erö

jbal
jaj azt utálom ha valaki nyomja a szarszöveget órán aztán ha feleltetik nagy karó.a dolgozatokat is összelesi.a matektanárunk hagyja a puskázást és mondja is h puskázzon nyugodtan a tudása nem lesz több.jön a felvételi és mehet a százasba😄DDDDDDDDDDDDDDDD
és teljesen igaza van.de én van h nem figyelek rosszalkodok de mégis én vagyok az okosgyerek midnenki tõlem les😄DDDDDDDDD

Barney Tech
fuu hogyti micsináltok.
általában nálunk szokott kimenni a tanár a ,terembõl nempedig énmik.
ma mondjuk azt csináltunk hogy leszettuk a szekrény ajtaját és mentõset jáccottunk vele (hordágy)

hunbasser
tudtam én -.-

jbal:nálunk meg olyan,a matektanár,h "jajj de cuki kis feladat" meg "jaj,de jól néz ki" -.-

ReaL MaDRid x siempre

jbal
mondjuk ez már elég off

jbal
matek tanár kb.nálunk is ilyen."jaj de izgalmas kis feladat".a számokat meg pl.az összeadást úgy hívja h õ."15+15 õ 30 lesz"😄DDDDDDDDDDDD
jaj tavaly meg idén is volt fotózás iskolába.ááá azon behaltam.
a fotozó:
"csízcsííz<#smile><#smile><#smile>ízirájder,ízi bicikli,piros bicikliiiiii"
ezt tiszta fogyatékos fejjel hát jó szar képek lesznek nem lehetett megállni a nevetést.meg gézának hívott meg pistának😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

eörgs

erö

hunbasser
nemá,te annyira okos vagy -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
minden órán figyelni kell 😛PP
csak mondjuk ami nem érdekel,és nem is akarsz belõle érettségizni,meg nem is lesz 12.-ig,azokat lehet kicsit hanyagolni,de azért a 2-esnek meg kell lennie

ReaL MaDRid x siempre

eörgs
legyõzöd.

erö

hunbasser
én próbálom reálisan látni a dolgokat,és persze némely diák kurva sokat képzel magáról,de a tanárok is sokan ezt hiszik magukról,fõleg izgató bá'

ReaL MaDRid x siempre

dzsuvajoe
unatkozoM

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

jbal
a kussolást?meg.de halálra unnám magam.de vannak olyan órák ahol kussolok(kémia,fizika,biológia,földrajz,történelem)mert ott tényleg figyelni kell.

hunbasser
ezt azért nem mondanám...
bár semmi bajom a tanárokkal,csak azt hiszik,h õk szarták a napot,pedig aztán én sem azért járok suliba,mert unatkozok.

nálunk is vannak fasz tanárok,pl rajz tanár,rajzórán nem is rajzolunk,pff...mûvészettörténet meg építészetet tanulunk,ezt hívjuk mi alvós órának.meg sokszor eldurran az agya,azt olyanokat szól...
matektanár meg ilyen 28-30 év körüli csipogós nõ,aranyos,meg minden(úgy hív mindekit,h bogárkám,meg kisbogár meg ilyen fasza neveken szólítja az emberkéket -.-),de nagyon siet

társadalomismeretet meg igazgató tanítja,3 hete írtunk dogát,elvileg 15 munkanapon belül kijavítottan ki kell osztania,de nem tette meg,tehát mondom majd,h ne írja be,hivatkozva a házirendre.osztálytársam meg mondta,h akkor meg megszívom,mert akkor írat mégegyet,de olyat,h biztos,h egyes lesz.ilyet meg nem írathat,mert csak abból írhatunk,amit le is adott órán 😛

aztán osztályfõnökömet még nem csípem,õ spanyolt tanít,egyébként egy konzervatív fasz,úgy rühellem :\

a többi az jó,a fizika tanár még aki öntörvényû,de rendes fej azért

ReaL MaDRid x siempre

eörgs
megbírod csinálni.

erö

eörgs
baszeg ID

erö

jbal
nekem is idegesítõ amit itt beszélnek egyesek de igazuk lehet(van).õk végülis már kijárták az iskolát(ahogy az életkorokból látom)és tudják mi hogy van.és amilyen stílusról itt beszélnek azzal értek el valamit.mondjuk az is erõs azért h kussoljunk egyhelyben.

dzsuvajoe
o megvna😊 nem aa kulcs az én vagyok😊<#hawaii>😊

dzsuvajoe
meikaza geri?

a kulcsszemélyiség itt csakis te vagy, nyílván.

hunbasser
a törvényekhez mindig a keltezés évét írják,sztem ma is ez van érvényben némi változtatással

ReaL MaDRid x siempre

nem lehet, biztos :0

geri777
Ki hivot ide Walki?????????????? nem kell itt esti misét tartani meg vagyunk nélkuled is köszönjuk

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

jbal
amúgy ez a kérdés pont nem hozzád szólt mert ahogy látom te már nem vagy iskolás😊de lehet h kussolnom kéne

dzsuvajoe
De akkoris legyen ma fantaziajuk es ne az baszanak ki mert nincs tollam sztem ez mar abszurd meg eccer nem basztakki orarol...

dzsuvajoe
Ez teccet😊<#beka3><#beka3>

jbal
az h egyszer mondod h te is ugyanilyen voltál amikor ekkora voltál aztán meg mondod h milyen hülyék vagyunk kussoljunk