Törvények a suliban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
olyan szar mindig h bárcsak visszamahetnék az idõben vagy csak ezt ússzam meg és jó leszek😄DDDD
amúgy nem is magamtól szoktam hülyéskedni hanem mindig vki hülyegyerek rávezet.lehet h az egészet már 1.-be rosszul csináltam😞
.: mobilize.hu :.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hipponax:persze értem én.na így kéne leírni a többieknek is nem úgy h "hülye diák kussolj a tanárnak van igaza".
"jolerezni magunkat a suliban"
hehe.suliban jólérezni magunkat?😊
A 3. helyezést a töritanárunk érte el: 45 éves elvált szõke klimaxos Pcsa. Bejön a terembe, nuku köszönés, csak hogy nincs térkép már megint (ha van akkor meg nem jó), mindenkinél mindent jobban tud, még a fizikatanárnál is jobban tudja hogy hogy mûködik a kondenzátor, mindig összebalhézok vele mert álltalában én is le szoktam osztani hogy az "nem úgy van ám" (múltkor az lcd monitorok "sugárzási szintjét"<õ mondta>õ mondta> tárgyaltam meg vele, mert szerinte sokkal károsabbak az egészségre). Amít lead tananyag az érthetetlen, a valóságot nem takarja, feleletnél ha az ember a megtörtént dolgokat mondja el akkor 1es mert õ nem ezt tanította, ha meg az álltala leadott anyagot akkor meg azért 1 es mert értelmetlen.Jó jegyet nála csak a szellemi, értelmi és testi fogyatékosok valamint a ritka vallásuak kaphatnak. (idézet osztálytárstól: "jóvan ba'meg vonnyál le pontot, add oda a jehovának"). dolgozatba képes megcsinálni azt hogy áthúz 3 sor, és utána tesz egy hiányjelet hogy az hiányzik. Ez a tanár nem szeret engem!<#idiota>#idiota>
2. helyezet:
A némettanár:
Kor: õskövület
Ismertetõjel: szag (elvisekhetetlen öregothon szag + vmi meghatározhatatlan)
10 méteres hatósugaron belül tartózkodni életveszélyes és tilos.
Tesióra után amikor megérkezik a terembe, az elsõ dolga becsuni az összes ablakot ( mi izzadunk mit a ló, az iskolai termek illata sem éppen megfelelõ, de õ becsukja, hadd érezzük jól magunkat)
A tanítási módszerét így lehet összefoglalni:
Tudom hogy mi az a konjuktív plusquam perfekt, de egy rohadt pohár vizet nem tudok kérni németül. Ez a tanár nem szeret engem <#idiota>#idiota>
A gyõztes:
Az irodalom tanár(nõ, bár ez csak a nevébõl állapítható meg)
hogy is kezdjem:
egy hordóra emlékeztetõ rendkívûl büdös cigaretta és alkohol szagú alacsony teremtmény. Depressziós, õrült, kisebbségi komplexusban szenved, útálja az embereket, és beszámíthatatlan (nem vicc, ez halál komoly).Dolgozatjavítás úgy néz ki hogy vannak hiányjelek és z alapján dönti el hogy hányas. Egy érettségizõ osztálynak képes kiosztani 1 nap 50 egyest (ez is komoly <25 en vagyunk>25 en vagyunk>) és gondolom azért érettségi elött érzitek ti is hogy ez komoly és kihatha a továbbtanulásra, és mindez csak azért mert olyan kedve van, hogy most kicseszik velünk. Ha legalább 2 est akarsz szerezni nála akkor fejben kell tartanod az egész 6 éves anyagot, vagy vmi isteni nagy mákodnak kell lennie hogy azt kérdezze amit épeen tudsz. órán politizál, elmondja a világról alkotott vélemyényét (költõ a drága, jelent is meg verseskötete [ emberi fogyasztásra alkalmatlan {van egy dedikált példányom, de csak azért vettem meg hogy 12. es lehessek}]idézet tõle "én vagyok a golgota, ti meg a massza" és azon a véleményen van hogy õ a nagy költõ sok minden elért az életbe (családja elhagyta, szakad csepelen jár tanítani, látták már részegen az árokparton fetrengeni stb.), mi meg senkik leszünk! (mondja nekem aki szerencsésen jó családi és anyagi körülmények közt születtem és valószinû viszem tovább a hagyományt).
Ez a tanár se engem, se a családomat nem szereti... (mondta is)
És ez a suli állítólag a város legmenõbb iskolája és benne van az országos top 50 be.
És hogy miért írtam ezt le?
Hogy demostráljom hogy nem csak olyan törvényeknek kéne léteznie ami a sulit védi meg tõlünk, hanem ami minket véd meg az ilyen elmebeteg állatoktól az iskolában.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ahány miskolci villamosmegállót nem tudsz, annyiszor öblítik be az arcod a wcbe, csak mennél oda -.-
miskolcinak tetszik lenni -.-
de leállhatnátok.mondjátok h nagyképû diákok.hát "ti sem vagytok szerények".lenézitek a kisebbeket folyamatosan nyomjátok itt az okosszöveget.nem kéne
mi egyszer úgy kikészítettünk egy védõnõt aki elõadást tartott h kiment és ment az igazgatóhoz
és teljesen igaza van.de én van h nem figyelek rosszalkodok de mégis én vagyok az okosgyerek midnenki tõlem les😄DDDDDDDDD
általában nálunk szokott kimenni a tanár a ,terembõl nempedig énmik.
ma mondjuk azt csináltunk hogy leszettuk a szekrény ajtaját és mentõset jáccottunk vele (hordágy)
jbal:nálunk meg olyan,a matektanár,h "jajj de cuki kis feladat" meg "jaj,de jól néz ki" -.-
ReaL MaDRid x siempre
jaj tavaly meg idén is volt fotózás iskolába.ááá azon behaltam.
a fotozó:
"csízcsííz<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>ízirájder,ízi bicikli,piros bicikliiiiii"
ezt tiszta fogyatékos fejjel hát jó szar képek lesznek nem lehetett megállni a nevetést.meg gézának hívott meg pistának😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csak mondjuk ami nem érdekel,és nem is akarsz belõle érettségizni,meg nem is lesz 12.-ig,azokat lehet kicsit hanyagolni,de azért a 2-esnek meg kell lennie
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
bár semmi bajom a tanárokkal,csak azt hiszik,h õk szarták a napot,pedig aztán én sem azért járok suliba,mert unatkozok.
nálunk is vannak fasz tanárok,pl rajz tanár,rajzórán nem is rajzolunk,pff...mûvészettörténet meg építészetet tanulunk,ezt hívjuk mi alvós órának.meg sokszor eldurran az agya,azt olyanokat szól...
matektanár meg ilyen 28-30 év körüli csipogós nõ,aranyos,meg minden(úgy hív mindekit,h bogárkám,meg kisbogár meg ilyen fasza neveken szólítja az emberkéket -.-),de nagyon siet
társadalomismeretet meg igazgató tanítja,3 hete írtunk dogát,elvileg 15 munkanapon belül kijavítottan ki kell osztania,de nem tette meg,tehát mondom majd,h ne írja be,hivatkozva a házirendre.osztálytársam meg mondta,h akkor meg megszívom,mert akkor írat mégegyet,de olyat,h biztos,h egyes lesz.ilyet meg nem írathat,mert csak abból írhatunk,amit le is adott órán 😛
aztán osztályfõnökömet még nem csípem,õ spanyolt tanít,egyébként egy konzervatív fasz,úgy rühellem :\
a többi az jó,a fizika tanár még aki öntörvényû,de rendes fej azért
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!