iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ha 2-3 évig akarod használni a telefonod, akkor iOS esetén csak 5s vagy újabbat érdemes venni. (64 bites procis)

Január 1.-től már csak olyan appokat lehet beadni az AppStoreba amelyekben van 64 bites támogatás is. Szerintem jövőre (2016) már egyre több olyan app lesz, amiben hanyagolni fogják a 32 bitre optimalizálást.

Anonymuser
Értem. Húzok WP felé is, állítólag az is sokkal stabilabb, mint az Android. Meglátjuk, azért köszönöm a segítséget. <#worship>

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Kongy
Ha iOS-t akarsz, akkor 5s. Ebben az 5c árkategóriában már elég korrekt androidos telefont is kaphatsz, ami időtállóbb, mint az 5c, mert az biztos, hogy idén ősszel véglegesen kivonja a forgalomból az Apple az új modellek érkezésekor. És akkor kezdődik a lassulás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Anonymuser
5C és 5S inkább. Úgy vagyok vele, hogy az 5S lenne, ami úgy tetszene hardverileg is, viszont nem tudom, hogy adnák-e annyit telefonért. Az 5C helyett meg van más operációs rendszerű telefon, ami nagyobb, erősebb. Nyilván az időtállóság már kérdéses ez esetben.

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Kongy
Mindenképpen megéri az 5s azt a felárat, mert az 5c valamivel gyengébb, viszont az 5s-ben már 64 bites proci dolgozik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
Nővérem is úgy volt, hogy 5c-t kap, de 5s lett belőle, talán annyival lesz időtállóbb mint az 5c. Ha viszont 5c vs 5 ben gondolkozol, akkor szerintem 5c, már csak azért is mert a ház miatt "jobban fogja a hálózatot". Szerintem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Anonymuser
Sziasztok! Megérettem az Androidom a cserére és Apple-ben gondolkoznék. Első sorban 5C-re gondoltam, de azok alapján amiket olvastam elbizonytalanodtam. Azt írják, hogy egy színes tokos 5-ös iPhone, gagyi műanyag, kevés a 8 Gb tárhely és hogy már most kezd elavulttá válni. Ebből kifolyólag nézegettem még az 5S-et, viszont jelen esetben nem biztos, hogy adnék ennyit telefonért. Kérdésem az lenne, hogy így, most 2015-ben, a 6 korában megéri megvenni az 5C-t? Előre láthatólag meddig lesz még "használható" telefon? Korábbi okos telefonjaimnál (Android) nagyon hiányoltam, hogy megvétel után nem kapott frissítést, vagy ha kapott is, utána folyamatosan, hónapról hónapra lassult. Esetleg megéri azt az 50.000 plusz pénzt az 5S?

Nálam eddig 10-ből 1 post, amire azt tudom mondani érdekes 😞

&#63743;

GregSB
Rôlöviden: litván Social Network, ahol nem tudsz követni vagy hozzáadni senkit. Megosztani tudsz szöveget és képet/videót, és az eljut a közeledben néhány emberhez. (Infection indextől függ, eleinte 4 emberhez). Ők ha lefelé swipeolnak rajta nem történik semmi, ha felfelé swipeolják akkor ők is megosztják pár környékbelivel.

Ha sokan megosztják az orazagodban akkor kijut Európába is, ha Európából is sokan megosztják akkor eljut más kontinensekre is. Minden post egy hétig él.

Minden postnál lehet látni hányan látták és hogy a Föld mely részére jutott el.", meg kommentelni is lehet.

passatgt
hát... nem teljesen értem mi ez

GregSB
http://plague.io

Most basztam el 1 órát rajta. Nagyon ragályos 😊

Kongy
Na, csak annyi, hogy újra kellett indítani a telót, és megy minden faszán...

Kongy
Majd kipróbálom, köszi. Igazából nem sokat videózok telón, csak így feltűnt.. mondjuk van, hogy gépen sem nagyon akarja behozni a videót, csak másodjára... és nem net a baj, mert az megy mint a vaj... 😄 YT dobál errorokat...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.06. 19:26:22

Factory reset.

Az az igazság, amit elhiszel.

robotnyk
Kongy
beszarok browserbol se megy...

robotnyk
próbáld meg browserből, vagy keress valami 3rd party youtube alkalmazást, mert a hivatalos a létező leggányabb app az appstoreban
Kongy
az mitol lehet hogy napok ota nem mukodik a youtube alkalmazasom? ramegyek barmelyik videora es csak tolt a vegtelensegig... wifirol mobilnetrol ugyanaz, szoval nem net problema foleg hogy tobb helyen probaltam es sehol sem ment. i5s-em van

oneal1
több mint 1 hónapja megvan, lassan 2, fólia nélkül semmi karc, de mondhatjuk hogy vigyázok rá 😊

!Forza Ferrari!

Elöl fóliásan használom, de nem vettem tokot rá.

Pároméra nemrég vettünk fóliát, de 1-2 apró karc már volt rajta pár hét alatt.

Szóval fólia kell az elejére, de a hátlap bevonata nagyon strapabíró - amikor tettem be az autós tartóba eltört a nyitó klipsz és rácsukódott a fémkar de nem karcolta végig a hátlapot.

GregSB
Én fólia néllül használom, zsebben hordom, 2 hét használat után 0 karc van rajta.

Sziasztok!
Mik a tapasztalatok az iPhone 6 készülékek karcállóságáról? Holnap kapom a telót, de fólia csak keden jön hozzá!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

sajtburger
lett egy 4S-em és kicsit gyengélkedik a némító gombja, valahogy le tudom némítani a telefont? jó 5 évig 3GS-t használtam, így az új iosokat még annyira nem ismerem, van esetleg egy megoldás erre? a hangok lehúzását ismerem a beállításoknál, egy egyszerűbb megoldás érdekelne, vagy max javítás.

ForzaInter
szar az akksi. a 2 éves i5-öm nekem is ezt csinálja már egy jó ideje.

Yo, Bitch!

Ez alapján nem. Kopó alkatrészre nincs garancia sehol. Egyedül a ZAGG fóliáira van élettartam garancia.

Tikal
dehogy lehet 😊 elhasználtad.... elsétálsz szépen egy szervizbe és kicserélteted...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Snexi
és akkor ezt lehet garanciálisan cseréltetni?vagy hogy bizonyítom be hogy fenáll ez a probléma?

Nézd meg az iBackupBot-tal, hogy hány ciklus van benne, ha 1500 fölött akkor reális.

Tikal
lehet szar már az akksi.. vagy ráférne egy kalibrálás... vagy csak hideg van ( ha kint fordul ez elő )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Snexi
elkezdett az 5s-em 20-30% körül csak úgy random kikapcsolni mintha lemerült volna.Bekapcsolni általában még be lehet de utána újra kikapcsol.Ez mennyire számít átlagos hibának?

trolololol....
Nekem szerencsére két kezem van, így nem probléma.

GregSB
Egykezes használati problémáktól mentes boldog új évet minden Szifon felhasználónak :-))

GregSB
Siri meglepően jol mukodik. Külföldi ismerősnek küldtem vele SMS-t angolul, mert egyik kezem se volt szabad (telefon zsebben, headset a fülemben, két kezemben csomagok).

Kár hogy nem működik még magyarul, ilyen helyzetekre tökéletes lenne. Alapból sokkal macerásabb a zsebből ki-be művelet a 6-ossal, pedig nem szűk nadrágokat hordok. Egyébként egyedül ezért kezdem értelmét látni az órának is. 4" mellé annyira nem, de ezt a "nagy dögöt" nem olyan kényelmes előkapni...

Botond
Tévedés. Az apple vezetői rakják ki G_ArchAngel képét, és felé fordulva imádkoznak minden bónuszosztás után. 😊
Jim Morrison
az apple vezetőiről saját képeket raktál ki a halószobád falára? küldjél már róla képet hadd nézzem meg .... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
van meg iMac, Macbook Pro, iPod Classic, iPod Shuffle (a touch screen-es) - TV nincs, de ora lesz termeszetesen, mert egy rendes Apple-family anelkul nem lehet meg <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.12.30. 14:52:54

http://gaborszantai.co.uk/

nem, mert szerzodeses az Air, majd jovore jar le 😊

Botond
iwatch?
Jim Morrison
apple tv smafu?

Kongy
iPad mini 3 = mini 2 kivétel Touch ID-t, meg pár ezer forintot. 😊

szucsy89
és neked nem Air 2 van? ez szentségtörés!
lol...
Nalunk osszeallt az Apple-love:
nekem iPad Air + iPhone 6+, neki iPad mini3 + iPhone 6 😊

most mar csak a laptopjat kell lecserelnunk Air-re...

GregSB
Ígérem mindent megteszek, hogy következő életemben kosaras legyek. Addig viszont be kell érnem a kis kezemmel 😄

Pont ma nezte a baratnom, hogy a 6+-t mennyire termeszetesen kezelem egy kezzel reachability nelkul 😊

Jo dolog magasnak, hosszu ujjunak lenni 😄

GregSB
Kivéve ha nincs, mert sör van épp a masikban 😄

64GB space grayt akartam, de mindenki más is azt akar, arra kb január végéig várnom kellett volna. Silver 128GB lett, úgyis kell a tárhely mert sokat akarok videozni vele.

robotnyk
a következő napokban rájössz majd, hogy két funkcionális kezed van

amúgy grat. 64es space gray?