iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ha ettől féltem volna nem vettem volna 6-ost. Próbálgattam nyilván mielőtt megvettem, tisztában voltam vele mit veszek 😊

Egyelőre szokni kell nagyon. Nagyon sok művelet 2 kezes rajta, amiket 4-esen simán csinaltam 1 kézzel. Reachibility segít, de lassú, azt veszem észre ha szabad mindkét kezén inkabb bevonom a másikat is mert sokkal gyorsabb mint reachibilityvel vacakolni. Csak ez ugye akkor kényelmetlen ha nem szabad a másik kezem.

Most még ugy tűnik hogy az en kezmeretemnek ideálisabb lenne egy 4,3-4,4" cucc. Az a +0,4" számomra nem ad annyi pluszt, inkabb szeretném kényelmesebben átérni és fogni a telefont...

Ez az első benyomás, persze ez még lehet változni fog a következő hetekben.

GregSB
Ahh, a 6+ túl kicsi, inkabb veszek egy 10" iPadet és azzal fogok telefonálni is.

Jim Morrison
1 hét múlva már írja, hogy lecserélte 6+-ra <#eplus2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
na, és a félelmed miszerint ez neked túl nagy beigazolódott? bár ezt inkább majd 1 hét után válaszold meg 😄
GregSB
iPhone 6 in da hauz. Űrhajó i4 után 😄

MerlinW
Itt egy árlista (a lenti 3G-s problémára is)

[merlinw.org]

szucsy89
beragadt home gomb javítás mennyibe fáj? valaki járt már hasonlóan?
GregSB
Jobb esetben antenna hiba, aminek relatíve egyszerű / olcsó a cseréje.

Rosszabb esetben Wifi chip hiba, ami viszont alaplapra van integralva, nem lehet külön cserélni, csak teljes alaplap csere oldja meg.

rooney8
egyik ismerősömnek is volt ilyen gondja, talán neki is még 3g-vel. hardveres gond, csak szerviz, ha egyáltalán lehet javítani, de kérdés, hogy megéri-e még rákölteni arra a telóra.
esetleg egy hálózati beállítások visszsaállítását megpróbálhatsz, vagy végső esetben egy restore, de szerintem biztos hardveres hiba.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ricsi234
Sziasztok!
Van egy Iphone 3G típusú készülékem(kártyafüggetlen).
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha wifizni szeretnék, akor oda kell mennem a wifihez 2 méterre, vagy azon belülre. Tehát az egyik szobából a másikba nem látja a wifi jelet.
Ez mitől van? Van egy Lumiam is az meg látja.
Csak ígytudok wifizni hogy odamegyek közvetlen a wifi mellé hogy tudjak netezni. Mitől van ez?

Jim Morrison
Koszi sracok, kiprobaljuk!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A telefonon megjelenik egy felugró ablak zárolt kijelzőnél, hogy Engedélyezi-e a hozzáférést az idegen számítógépnek.

Az az igazság, amit elhiszel.

robotnyk
lehet hogy homály javaslat, de igen, itunes azt hiszem kell akkor is ha a windows felismeri, de próbálja meg úgy, hogy először a lighting bolt kábelt dugja a telefonba, és csak utána dugja be a gép usb csatlakozójába
Kell, hogy telepítve legyen az iTunes.
A másik fontos, hogy a telefonon Megbízható eszköznek kell minősíteni a PC-t, különben nem fogja engedni látni a fotókat.
Használjátok az iCloudban a Fotók részt, igaz beta még, de működik.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.12.26. 20:50:57

Botond
Nekem 10ből háromszor ugyanez van, olyankor megnyitom az iPadet (beütöm a "jelkódot"😉 és visszazárom. Akkor felismeri. A másik hét alkalommal egyből jön fel az intéző.
Jim Morrison
Vartunk, fel is ismerte (megjelent hogy hasznalhato az eszkoz), es masik portot is probaltunk :/ szerencsere volt fent valami progi azzal sikerult. (erdekes mod)

MerlinW
USB-n meg kéne jelennie az intézőben, csak várni kell 10-20mp-et amíg felismeri a Win az eszközt. Ha mégsem, próbálkozz másik USB porttal.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Nővérem kapott iphonet karácsonyra par napja... 😊 (5s)
Persze megint gond akadt az iphone-pc synccel. Csinalt par fotot, es at akartuk tolteni a pc re. Meg intezoben sem lattuk az iphonet, pedig anno a touchomrol mindig ugy masoltam at a kepeket.
Kerdes: egyeni problema hogy intezobol nem erjuk el a kepeket se, vagy csak programmal lehet elerni meg a fotokat is?

Boconadi
Köszi, mar majdnem verekedes lett belöle 😄
GregSB
Ok, benéztem a szamhodszt, es hülyeséget mondtam, 00999 az gyakorlatilag 999, tenyleg ennyi lehetőség van.

passatgt
10^5 = 99999(+1)

GregSB
Ettől jóval több lehetőség van, mert a 0 lehet több karakter helyén is 😊

09999, 00999, 00099 stb is lehetséges kódok, szóval tényleg a 10^5 lesz a megoldás.

Szoval megoldottam: a VPN alatt be volt ragadva az elozo szolgaltato atjaroja, nem torlodott reset utan sem. Manualisan toroltem es igy mukodik.
Mondjuk sejthettem volna, hiszen azok az appok (Viber, Skype, Messenger) mukodtek, amelyek nem mentek at a VPN-en, mig a tobbit megfogta a kis huncut.

http://gaborszantai.co.uk/

csokalaci
10 számjegy közül lehet választani nem? 😉 (1-től 9-ig és a 0). Ha 5 hely van és mindegyikre 10 féle szám kerülhet akkor az 10*10*10*10*10 ami 10^5 😊

http://facebook.com/musicleander

passatgt
Ezt elég egyszerű kitalálni: 0 és 99999 között hány szám van?😊

rooney8
az a jó kis kombinatorika 😄
egyébként én sem tudom, sosem voltam jó a matemiatika ezen területéből, de már érdekel, úgyhogy aki tudja ne tartsa magában 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison
Ha 9 számjegy közül lehet választani akkor nem 9!*9!*9!*9!*9! ? Vagy 9 alatt az öt és ez ötször? Őő 😄

Boconadi
Bocsanat a hülye kerdesert:

Ha 5 jegyü a touch ID karakterem, akkor hany lehetöseg lenne a jelszavam kitalalasara? 10 az ötödiken? Vagy sokkal több kombinacio?
Dzsega
Használja valaki a Workflow: Powerful Automation Made Simple alkalmazást?
Az érdekelne, hogy az n-es oldalról le tudok-e tölteni vele egy torrentet és azt rögtön át is másolja egy hálózati meghajtóra.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
T minus 7 nap. Elvileg jövőhét hétfőn atvehetem a 6-ost 😊

Igaz 😄

passatgt
lehet ezt is menti icloud, resetnél visszarakta😊

Resetelte a telefont. Az alapértelmezésként be van kapcsolva, arról csak tudna, ha kikapcsolta volna.

Dzsega
Edge hálózaton mennek?
Láttam olyan 5S-t ahol ha be volt kapcsolva a 3G nem lehetett vele telefonálni, megszakadt a hívás mikor elkezdett kicsörögni, 2G-n tökéletes volt...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Oke, irtam a sracnak, hogy nezze meg...

passatgt
Settings / Cellular / Use Cellular Data For... nincs kikapcsolgatva véletlen?

Tikal
érdekes hiba <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akkor nincs más ötletem.

ez csak egy pelda volt, nem megy a Tinder, Instagram, Tumblr, Twitter, Mail, Ebay app sem

Whatsapp, Viber, Messenger, Skype mukodik es elmennek az sms-ek is Apple message-kent, ha masik iOS/OSX usernek kuldjuk

Tehat kommunikacios appok mukodnek, bongeszohoz kotottek nem.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.12.21. 20:35:06

Nincs letiltva az eszköz a facebook appban?

Ezt nem tudom. De a legviccesebb, hogy a Facebook nem mukodik, a Messenger igen.

Más böngészővel se megy?

Nem tolt semmit.

Three. De a SIM card ki lett probalva masik telefonban es ott mukodik vele minden. Tehat az iPhone 4S-sel van a gond nem a SIM-mel/szolgaltatoval.

Miben nyilvánul meg, hogy nem működik 3G-n a Safari pl?
Melyik szolgáltató?
Milyen előfizetése van? (ha dominó feltöltős pl, akkor a szolgáltató honlapján ma olvastam, hogy 100%-ban 0 Mbit/s-ot garantálnak 😄)
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.12.21. 19:54:54

rooney8
akkor részemről passzolom

igen, 4S, elirtam - a reset megvolt a telefonon is es a szolgaltatonal is csinaltak valamit hasonlo reset-et

rooney8
4s lehet csak (4-re ios 7 az utolsó)
ettől függetlenül először kipróbálhatna egy hálózati beállítások visszaállítást (beállításokban), ha így se, akkor megpróbálnék egy tiszta restore-t (új készülékként való beállítás), ha így se, akkor meg szerviz 😄

Egy ismerosom gondban van:
iPhone 4 (8.1.1) van rajta, szolgaltato sem erti: kommunikacios szoftverek, mint Viber, Messenger, Skype mukodik mobilneten (3G), de Safari es a netet hasznalo applikaciok, mint Facebook nem mukodik 3G-n.

Wifi-n minden mukodik.

Mi lehet a gond?

az apro hibai ellenere azt kell mondjam, hogy hosszu ideje ez az elso telefon (6+), ami par nap alatt durvan hozzam nott es bar csak egy targy, de nagyon kedvelem <#vigyor2>