45063
10255461851509447102.jpg
  • Tikal #42373
    Egyszer nekem is ezt csinálta az iPhone.... garis lett.... :(
  • Kongy
    Igen, sajnos, ezeket lőttem el elsőnek. Nem én vagyok az első tulaj, akitől vettem azt mondja, hogy ő nem is használta, de ő sem az első tulaj :D Kezdek attól félni, hogy ez gyári hiba lesz valóban, mindenesetre elviszem szervizbe.
  • Botond #42371
    Egyszer nekem is úgy csinált az iPadem (iPad3), mintha lehalt volna a giro, de egy kikapcs, bekapcs megoldotta, bár gondolom akkor már ezt is próbáltad.
  • Kongy
    Ez volt az első, amit megnéztem, és nincs :) Ki-be kapcsoltam, hátha az a baj, de nem. Egyszerűen nem működik a giroszkóp. Még a háttérkép sem mozog a tablettel együtt, ha mozgatom az iPadet.
  • LoDMaSt
    Nincs kikapcsolva a kepernyo elforgatas?
  • Kongy
    Akkor mi van, ha vettem egy használt iPad-et és szar benne a giroszkóp? Vagyis nem forog a kijelző magától egyáltalán. Szerintem ez gyári hiba, nem lehet megjavítani, gari meg nincs már rá. Mitévő legyek?
  • kl24h
    41 000 hamis iPhone-t készíttetett egy kínai házaspár
  • GregSB
    Nosztalgikus bejelentés: Ma jelent meg az Angry Birds 2. Persze freemium :/
  • ForzaInter
    Nem tudom. Az appstore-ba belépve elindítottam az appok letöltését, es utana jo lett.
  • Dzsega #42364
    Hy!
    Dokkolót szeretnék venni, jól jönne egy kis segítség.
    Ezek közt vacillálok:
    Twelve
    Belkin Charge
    Belkin Express
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.07.28. 22:13:21
  • robotnyk
    mi volt a gond? elvileg icloudból tölti vissza olyankor az appok adatait ha jól tudom
  • ForzaInter
    Targytalan
  • ForzaInter
    Kb fel óra mar eltelt és meg mindig várakozás, nem is lehet megnyitni az appokat:(
  • ForzaInter
    valaki kérdezte korábban, hogy szolgáltatónál vásárolt új készüléknél friss e szoftver, hát nem.:D

más kérdés. itunes-ba megcsináltam a visszaállítást az új i6-ra, de miután kész lett az appok többségénél azt írja ki, hogy: "várakozás". most csináltam ilyet először, ez normális?:D
  • k0trapali #42359
    Igen, igy mukodik :) Thanks!
  • Xing
    Settings > Safari > Search Engine > Google
    Settings > General > Spotlight Search > Bing Web Results - inner vedd ki a pipát

Ez után ha rákeresel valamire, akkor "Bing Results" helyett "Search Web" opció lesz a keresés alatt. Ha arra rányomsz, akkor megnyitja a Safarit és behozza a Google találatokat. Legjobb tudomásom szerint más megoldás nincs jailbreak nélkül.

• k0trapali #42357
    Belehet valahogy allitani a spotlight keresest ugy, hogy a Google-t hasznalja ne ezt a fostos Bing-et? Soha nem azt adja be a Bing amit szeretnek! Pedig tetszik ez a "lefele soprok es elojon a kereso" dolog.
  • Solt
    Üdv Urak!

Pofára ejtettem az 5S-t, betört a kijelzője! :(

A kérdésem, hogy Telekom-s biztosítási procedúrával van valakinek tapasztalata?
  • npattantyus
    Sziasztok,
    Fejleszto csapatunk iOS felhasznalokat keres okostelefon appunk Nearones privat tesztjere.
    Nearones egy lokacio alapu app, mely segit felfedezni uj arcokat erdeklodesi korod, karakteres es a napi rutinod alapjan.
    Irjatok ram privatban, vagy jelentkezztek a weboldalon.

nearones.hu - Fedezz fel új arcokat
  • robotnyk
    igazából nem tudok mit mondani rá, mert nekem mikor használtam működött, de a webes felület egyszerűen túl lassú volt, szóval azóta carouselt használok
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.07.18. 22:51:32
  • Tikal #42353
    Backup-ra meg vannak a megoldásaim, nekem pont azért kellene az icloud amire behirdették..
  • Jim Morrison
    Onedrive teljesen jól működik, szerintem g fotó is. Gondolom kényelmesebb alap rendszert használni, de egy próbát lehet megérne.
  • Tikal #42351
    Van róla valami hír, hogy mégis mikor a bánattól függ müködni az icloud photo? Már rohadtul unom, hogy minden másnap nekem kell felszinkronizálni a képeket kábelen, a változtatások nem jelennek meg sehol, csak épp ott ahol elvégzem őket. Kurvára nem értem mi értelme volt ennek a szar bétának.
  • GregSB
    Ez azért vicces, mert pont a HSBC szivárogtatta ki hogy kedden indul a szolgáltatás :D
  • Tikal #42349
    Hamarosan HSBC

amugy már startnál lenniük kellett volna, de elbaszták :)
  • passatgt
    rosszul írja, hsbc és first direct coming soon, csakúgy mint a bank of scotland és lloysd bank is pl
  • GregSB
    "The service launches in the country with support from more than 250,000 stores, including Waitrose and Transport for London on its transportation networks. Currently, 8 U.K. banks support Apple Pay. Those banks are American Express, First Direct, HSBC, Nationwide, NatWest, Royal Bank of Scotland, Santander and Ulster Bank. Notably missing from that list is Barclays, who is said to still be in negotiations with Apple to support the platform."
  • GregSB
    Szinte az összes nagyob bankkal van szerződésük, egyedul a Barclays-az nincs
  • passatgt
    az oldalukon coming soon státuszban van pár bank, de usa-ban is minden héten adnak hozzá újakat a listához, gondolom itt is így megy majd
  • ProGabe #42344
    Totális bukás, a legnagyobb bankok nem kötöttek szerződést az Apple-lel. Senki nem tudja így használni, ez hatalmas fail az Apple-nek

Pedig vártam. Megmutattam a kártyám a telónak, erre kiírja, hogy ez nem játszik. Akkor kapják be :(
  • LoDMaSt
    En toltom vele, eddig nincs baja.
  • mabbak
    Mindegy már elérhető az apple.com, ők azt mondják ok.
  • mabbak
    Sziasztok!

Vásároltam egy iPad-et, az lenne a kérdésem, hogy tölthetem-e a töltőjével az iPhone-omat is? Rákerestem, de megoszlanak a vélemények. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata?
  • Probatbicol
    Gondolom akkor ha teljesen elfogy majd a tárhely, ami nem most lesz, mert még 1 GB szabad. Csak addig folyamatosan üzenget mind a telefon mind a pc ami picit idegesítő.

Rage47: köszi ez jó hír, kipróbálom
  • LoDMaSt
    Ha nem nyomsz semmit, akkor marad igy, csak nem sziknronizal tovabb.
  • Rage47
    ha törlök valamit a telómról, akkor a google photos-ban nem törlődik
  • Probatbicol
    Hát én ezzel a cloud technológiával nem fogok soha megbarátkozni. Most elkezdett üzengetni az icloud, hogy hamarosan elfogy a tárhelyem. Mondom sebaj, kikapcsolom a fotók szinkronizálását, úgyis használom a google photo-t. Közben be volt kapcsolva a helytakarékos mód is.
    Erre a szétkapcsolásnál csak kétféle opció van: vagy letöltöm teljes méretben a fotókat/videókat a telefonra (nyilván nincs annyi helyem), vagy törlöm őket a készülékről. Azt nem lehet, hogy maradjon minden így, csak ezentúl ne szinkronizáljon.
    Kíváncsi lennék, ha a törlést választanám, akkor a google photo felszinkronizálná-e a törlést is, onnan is eltüntetve a fotókat...
  • GregSB
    Angliában elindult ma az Apple Pay. Van valaki aki kint el es kipróbálta? (GArchAngel?)
  • GregSB
    Lenemitas teljesen felesleges, a záró + home gomb hosszan nyomva tartása már 2007 óta reseteli az iPhoneokat ;-)
  • Botond #42334
    Mint vmi mortal kombat kivégzés. Fel, le, kisütés, nagyütés, előre és bamm! :D