45063
10255461851509447102.jpg
  • Jim Morrison
    bezony, jailbreak sokat segített touchomon is, több iphone os ismerősömnek is csak azért van iphone ja, mert jailbreakkel már elég faja kis telót tudnak varázsolni belőle.
    Pl. ha androidra is lenne egy hasonló, cydiából leszedni a cuccokat, stb, az eszméletlen jó lenne, nekem nagyon bejön :)
  • Kongy
    Jailbreakelni kell az iOS-t, és olyan tweakeket tudsz leszedni, amivel olyan szinten testreszabhatod, mint az androidot.
  • szucsy89
    nekem volt mindkettő OS-ben részem, 1 év után az ios egyszeruségétől már hánynbom kellett, nagyon unalmas volt

telefonnak már csak androidot használnék, viszont tabletben most gondolkodom egy ipaden
  • robotnyk
    volt note 3 a tulajdonomban 1 évig, két örmömteli pillanat volt: amikor meghozta a futár, meg amikor sikerült eladnom.

egyébként a nexus telefonokkal meg az a baj, hogy ahogy nézem, lehet már kapni a 6ost mondjuk 140 környékén, de gsm garanciával, az meg legfeljebb wc papírnak jó.
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.08.23. 10:43:09
  • oneal1
    jesszus ember :D
  • ForzaInter
    Az a melegedes meg az s5nel is megvolt
  • Kongy
    Az S6 edge nekem is tetszik, már amennyit láttam belőle, de igazán csak mindennapi használat közben ismerném meg. Most egy 150k+ba kerülő iPhone mellé nyilván nem fogok venni, az iOS-t meg nem akarom leváltani Androidra...

Legutóbb S2-m volt, fél év után katasztrofális volt minden rajta. Melegedett, mint az állat egy idő után, és érthetetlen módon merült is..
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.22. 19:42:36
  • Jim Morrison
    na jó, de most te megint 1 300k s telefont hasonlítasz egy 80k-s SAMSUNG telefonhoz :)

samsungot azért emelem ki, mert az én n4 em akadás nélkül futtatja a legújabb androidot, program lapozóban ha van 40 alkalmazás azt is fluidan végigpörgethetem.
    Igaz nekem nem iphone om van, hanem touch(azt hiszem 4th gen) om, de a legújabb vagy hivatalos ios t fel se raktam rá, mivel megdöbbentő, hogy már a 6(?) milyen szinten lassan fut rajta. Visszarakni régit meg ugye nem lehet... (akkor még nem tudtam, hogy érdemes lenne valamit lementenem amivel visszarakhatok régebbi ios verziót).

Aláírom, hogy samsung eléggé ratyi volt eleinte, de utóbbi időben amikkel én találkoztam (s6 edge) gyönyörűen fut, 4k videót lejátszok, közben böngészek, stb zökkenőmentesen. Nem is kell mondanom, hogy ez engem is meglepett :)
  • LoSA
    Nálad valami gond lehet.... Én nekem van Samsung telefonom is (céges - Galaxy S5 Mini) meg iPhone-m is. Gondolom egyértelmű, hogy melyiket imádom, melyik nem fagy le, akad stb.... ;)
  • Solt
  • Tikal #42443
    LOL
  • Xing
    Milyen bugokkal találkoztál?
  • Kongy
    Érdekes, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam :) Nyomába sem ér az Apple a Samsungnak, ha szaggatásról, és ok nélküli hibákról van szó :D
  • kamionosjoe
    Elmondom neked ezelőtt a legújabb Samsung telóm volt, most a legújabb iPhone és én ebben az iOs rendszerben eddig sokkal több hibát/bugot láttam, mint amit Androidnál. Sajnos két évre aláírtam a hűségszerződést, mert elhittem az embereknek, hogy milyen jó ez. Persze jó kis játéktelefon, de közelében nincs az Apple a Samsungnak.
  • LoSA
    Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy... Van egy "Megosztott mappám", amit annó én kreáltam, melybe a családtagok (is) tettek bele videókat, képeket. Szeretném ennek a tartalmát teljesen lementeni. Hogyan tudom ezt megtenni?
    Köszi a segítséget!
  • GregSB
  • dzsegameló
    Nem. Csak volt egy tonna mellékletem amiket most megtaláltam és sikeresen ki is töröltem! :D
    Most találtam meg, hogy hogyan lehet viszonylag egyszerűen törölni őket... (ha esetleg valakit érdekel, Üzenetek -> a csevegés megtekintése -> részletek-> legördít és ott van az összes melléklet ami a csevegésben megtalálható)
    Most 1,3GB helyett 9MB!!! helyet foglalnak az üzeneteim. (volt 5-6db 8-10 perces videó, kb 100db kép, meg kb 20db névjegy)
  • LaszloLedzenyi
  • Kongy
    Androidot nem lehet iOS-nek nézni, én egyből rájönnék a szaggatásból
  • ForzaInter
    Apple fanatikusok akik az android-ot ios-nak nezik, aha..
  • Solt
    Jogos... benéztem! :)
  • robotnyk
    nálam ez már ki van kapcsolva, mégis vannak ilyenek, ha az lenne, akkor látnád a kis E betűt a cím mellett
  • Jim Morrison
    Hadouken! El mi a helyzet? Spotify on elég foghíjas.
  • szucsy89
    birkááááák
  • passatgt
    "A legmegdöbbentőbb az a férfi volt, aki miután sokáig bámulta az Androidot az iPhone-on, kijelentette: bár jobban néz ki, és tetszik neki az appok új dizájnja is, ő mégis Samsung-fanatikus marad. "

ez wtf?:D
  • MerlinW
    Hehe:)
  • Solt
    Meg is van!
  • Solt
    Szerintem ez a "szókimondó szövegek" korlátozás, iTunes szülői felügyelet ki lehet kapcsolni, akkor onnan le is játsza, de iphone-n továbbra sem. Eddig nekem sem tetszik... eleve rengeteg zene hiányzik, és még ez is... :S
  • Tikal #42425
    Spotifiy-on is futottam már bele hasonlóba, idegesítő :(
  • Kongy
    Elég érdekes, mert van egy szám (Eminem - Ass Like That), ami például Mac-en elérhető a régiómban Apple Music-on keresztül, viszont iPhone-on már nem tudom letölteni, nem is találja meg a kereső.... Kicsit logikátlan.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.11. 11:55:39
  • GregSB
    Ez nem bug, hanem a kiadó faszsága. Nem teszik elérhetővé azt az 1 számot magyországon vagy a régióban.

És ez nem csak a magyar Music-on van így, én az amcsit haszánlom, ott is belefutottam ilyenekbe. Igy akarnak arra öszötönzni hogy vedd meg az albumot / számot.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.08.11. 11:49:07
  • robotnyk
    ha fordítva lenne, hogy csak 1-2 elérhető, az még valahol érthető, pl csak single érhető el egyelőre, vagy ilyesmi, de az ilyeneket nem értem.

egyébként az album szar, csak példának jó volt :D
  • Rage47
    egyetértek
    az egész amúgy egyre gázabb, ahogy használom
  • robotnyk

nem tudom ilyen kimaradt számok miért vannak musicon, de széngáz
  • GregSB
    Force Touch a 6S-ben.

Ki mas, mint Gurman.
  • GregSB
    iOS 9-es wallpaperek, ha valaki nek tud szeptemberig várni:

http://9to5mac.com/2015/08/07/new-ios-9-iphone-wallpapers/
  • R0GUE
    Köszönöm,megsasolom. Fólia már pipa,amint kihoztam a boltból ment rá az üveg.
  • Xing
    Ozaki O!coat 0.3 + Bumper
    Elég vékony bumper, ezért egy áttetsző műanyag a tok hátulja. Ez ad egy kis merevséget neki, így nem ugrik le a telefonról. Hogy mennyire véd, arról nincs tapasztalatom de megfelel az általad említett kritériumoknak. Kb. 7500 forint kijelzővédő fóliával. Bár inkább tempered glasst ajánlok.

Utoljára szerkesztette: Xing, 2015.08.06. 23:13:38
  • R0GUE
    Helló! Tudna nekem valaki ajánlani I6-ra valami rendes tokot (vagy Bumper-t) ami:

- Nem növeli nagyon a telefon méretét
    - Nem karcolja a telefont (lötyögés,alá koszolódás)
    - Elfogadhatóan néz ki
    - Nem 15-20ezer forintba kerül
    - legalább annyit "kiemel" hogy a telefon ne a kamerára feküdjön az asztalon...

Eddig nézegettem a Rhinoshield bumper-t de az olyan bumszlinak tűnik, illetve a Spigen Neo Hybrid Metal-ját (ami mondjuk elfogadhatónak tűnik).
    Illetve Apple alu bumpereket de ahogy néztem a neten alacsonyabb az éle mint a kamera így a kamerán fekvés megmaradna...
  • GregSB
    Ez mar a sokadik alkalom hogy megemlíted az appot amit fejlesztetek. Igazából szerintem pár tucat ember olvassa a topikot, akit erdekel már rég értesült róla és jelezte felétek ha ki akarja próbálni. Szerintem semmi értelme 1-2 hetente ujra beirnod, csak idegesíteni fogod vele azokat az embereket akiket nem érdekel.