iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"ha store ból telepít az ember aligha kap vírust" <<<<< szerintem ha innen telepítsz, akkor nem is kapsz vírust!!!
Csak egy példa: már egy pár éve internetezek asztali géppel és még nem történt meg, hogy olyan oldalra jussak, hogy vírus lenne benne, de ezelőtt egy pár éve elég sok ilyen volt. Valószínűleg a mobilinternetezés esetében is így van (és szerintem ezért van az, hogy böngészés közben nem kapsz vírust csak esetleg App által) és ott még kisebb a valószínűsége, mivel mobiltelefon, de szerintem akkor az antivírus cégek nem írnák az antivírusokat mobilokra, mert hát nem lenne más mit csinálniuk.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.17. 18:30:00
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Itt lenne egy összehasonlítás az iPhone 6 és a Nokia Lumia 735 között. Egy másik összehasonlítás lenne az iPhone 6 és a Nokia Lumia 930 vagy hogy mindenkinek tetszedjék, akkor inkább legyen mindkettőből a legújabb és legjobb minőség iPhone 6 Plus és Nokia Lumia 930.
Lenne egy másik összehasonlítás a iPhone 6 Plus és a Samsung Galaxy Note Edge, mivel árban közel állnak.
@ Hellomarci
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az az igazság, amit elhiszel.

- Apple egy-az-egyben váltja az USD árakat EUR-ra Európában
- A Forint nagyon sokat gyengült az elmúlt években, tartósan 300 HUF környéken van €1
- Nálunk az egyik legmagasabbak a termék adók
Itthon újonnan csak akkor éri meg venni iPhonet szerintem, ha van sok félretett pénzed és belefér, vagy ha 1-2 éves szerződéssel és részletfizetéssel veszed. És ahogy precision is írta leghamarabb 2-3 évente érdemes csak cserélni, de addig bírni is fogja. Kicsit lassulni fog az évek múlásával, de stabil es megbizható marad.
Meg nem lehet elégszer leírni: ecosystem. Azért az elég priceless, hogy majdnem 4 évig használtam az i4-emet, és pár kattintás + kb 30-40 perc volt hogy a felhobol áttöltve minden ugyanolyan legyen az i6-on. Podcastek amiket hallgatok és félbe hagytam onnan folytatódtak ahol félbe hagytam őket, ebookok automatikusan arra az oldalra lapoztak ahol tartottam bennük, minden beállítás, adat stb tok ugyan az. Sőt, leszedtem pár játékot amihez i4 gyenge volt, iPaden játszottam még anno, az első dolga az volt a játékoknak hogy felajánlják: akarom -e onnan folytatni ahol abbahagytam iPaden (iCloud mentés).
Nem vagyok tisztában a többi rendszeren milyen mélységekik mukodik ez, de szerintem ha most upgradeltem volna egy 4 éves WP vagy Android telefonról felfelé, ilyen könnyen és egyszerűen nem maradt volna meg minden adatom.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.01.17. 09:38:40
Bazinga!
@ Hellomarci
divat termék is lett, itthon pedig státusz szimbólum, ezért veszik olyanok is akik nem engedhetnék meg maguknak
ezen felül jó telefon az iPhone, nem minden a nyers specifikáció 😊 sok erőmű androidos telefon akadozik, mert egyszerűen nincs normálisan optimalizálva rajtuk az oprendszer... mondjuk az Apple részéről megint egy undorító húzás volt hogy csak 1 gb ramot rakott az i6 -ba... sokkal jobban csepegteti a fícsöröket mint a konkurencia, csak hogy következő évben minimális változással újra el tudja adni a szinte azonos készüléket... ezért nem szabad csak 2-3 évente Apple cuccot venni... következő iPhone 2gb rammal és jobb kamerával fog érkezni
Bazinga!
Ha az összehasonlítást egy Samsung telefonnal végezzük, akkor is a Samsung előnyben van. Én nem értem miért ekkora az árkülönbség.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Próbáld meg ott állítani, hátha csak a goboknál van gubanc. Bár az sem jó, de legalább lesz hang...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
A minap beleesett az iPhone 4S-em a csapba, amiben volt egy kis víz is. A teló nem merült el teljesen, de azért vizes lett. Azóta a következöt tapasztaltam. A hangeröszabályzás nem müködik, ergo se a csengöhangerösséget, se a játékoknál, videóknál, zenénél a hangeröt nem tudom szabályozni.
A másik, hogy videólejátszásnál nincs hang. Meg játékoknál. Meg semminél se. A telefon kicsöng, ha hívnak, tehát a hangszóró részével nincs gond.
Meg mintha az aksi is kicsit gyorsabban merülne.
Van ötletetek, hogy oldhatnám meg szervízbe vitel nélkül? A kérdés azért fontos, mert a legközelebbi Apple szervíz kb. 100km-re lenne, egy sima telefonos boltban meg nem tudom, hogy meg tudnák-e javítani (mármint ahol vettem).
Ha nincs ötletetek, akkor úgyis marad a szervíz, csak gondoltam, hátha. 😊 Azért köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Videóvágásra, komolyabb dolgokra ott a MacBook Pro.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.15. 15:28:44
[merlinw.org]
Nem pörög a ventillátor, baromi vékony, nincs telematricázva, nincs az alján/oldalon/elején/tetején hűtőrács, jó és erős zsanér, be és kinyitáskor nincs pattintós megoldás(mágnes zárja össze), nagyon jó kijelző, a touchpad hibátlan és nincs konkurenciája, mágneses töltőcsatlakozó, baromi jó akksi stb...
Ezekért éri meg a + pénzt, szerintem😊
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.01.15. 13:42:38
Habar ahogy nezem a legolcsobb 13 colos air is 320 eFT.
Komoly video vagasra ezek a gepek nem alkalmasak, de persze csak ha par csaladi videot akar osszedobni arra tokeletes.
Maga a gep anyagminosege szamomra tokeles. Premium termek. Az op rendszer meg izles kerdese de en kifejezetten az OSX miatt valtottam mac-ra.
Mas windoswos hasonlo minosegu gepekhez merten az ara egyaltalan nem eget vero viszont az teny, hogy windowsos laptopokbol vannak olcsobb darabok is. Szoval ez inkabb olyan kerdes, hogy van-e ra penze. Ha igen akkor en csak javasolni tudom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ég és föld a PC-m és a macbook. Azóta be sem kapcsoltam a windowst. 😊
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.14. 19:41:18

40 millió Lengyel + 6 millió szlovák + 11 millió Cseh = 57 millió vs a 10-en pár millió magyar. + ebből már egy kissebb lépés felvenni a többi szláv nyelvet.
Sajnos ez az ára hogy ennyire kevesen vagyunk és egy ennyire egyedi nyelvet beszélünk. Nem éri meg a ráfordítást még az Applenek.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.01.13. 14:07:48