iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
"Tényleg nem értem, miért alakult ez ki"

szerinted? 😊 a 2G nem tudott 3G adatátvitelt, a 3G igen, a 4G viszont nem tud 4G -t, ezért simán iPhone 4

Bazinga!

viszont a freeapaday keretein belul ingyenes most zombi irtos lovoldozos:
N.Y.Zombies
http://itunes.apple.com/us/app/n-y-zombies/id366197996?mt=8

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Letelt a 24 óra..😞 Én is lekéstem róla.
Torzonborz
nálam se free 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Arcor
Irigyellek a problémáid miatt 😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
Nálam 3.99€ :|

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Az megoldható, hogy elkezdjük lehagyni a "G"-t az iPhone-verziószámok végérõl? Tényleg nem értem, miért alakult ez ki, de egyre jobban zavar.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pyrohun
Te mirõl beszélsz? 😊
Eddig minden iphone-ból csak egy volt, nem tûnt fel? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
hát szerintem amit most bemutattak az eléggé HD változat 😊
nem lesz itt másik készülék

Bazinga!

GregSB
GregSB
24 órán át ingyenes a Pinball Dreams szifonra! http://bit.ly/amPRcP @ 9:36pn

Uh, ezt így tényleg vicces visszaolvasni <#idiota> sok bor + vizsgaidõszak gonosz kombója. Amúgy amerikai iphone4 behozatalra akartam reagálni, hogy elvileg bejelentették volna az iPhone4-et és az iPhoneHD-t is. Kérdés h tényleg lesz -e HD változat ami más hálózatokat is támogat, vagy elõször csak amcsi szabványban adják ki.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

REPS0L
legyen három!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

pyrohun
?????

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Micro sim-el az a baj, most nem tudni hogy iPhone 4-be most akkor kizárólagosan integrálva lesz, vagy csak az USA-s modelekbe? mert úgy volt h 2 új iphone fog kijönni. Addig úgyis felesleges találgatni mondjuk amíg nem jön ki az elsõ sorozat.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lacee
speciel nem poénkodni akartam, nem kell érzékenykedni 😊
és tényleg, hogyé' mennek odaát?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kaszi46
Kettõt is akár?<#ravasz1><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Sephi
Bocsanat, ne haragudj, hogy nem voltam eleg preciz a mondatmegfogalmazasban, es ezzel arra kenyszeritettelek, hogy leird ezt a teljesen cool mondatot. Tudni fog szerezni, amikor megjelenik.

Es nagyon olcson.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sztoncsi
iPhone 5G <#idiota>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

ha szabad megkérdezhetem mennyi az az olcsó?

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Lacee
még meg sem jelent, és már tud szerezni? az nem rossz <#vigyor3>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gabor1990
Van Mo-n, de egyelõre csak a T-mobilnál.

Sephi
Kerdes. Most szolt egy ismerosom, hogy tudna Amcsibol nekem olcson iPhone 4-et. De halottam, hogy valami mini sim-es? Mo-n van ilyen?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wolfaud
En szoktam video telefonalast hasznalni ha mondjuk a mennyasszonyom annyanak elmegyek ajandekot venni meg tudom neki mutatnmilyen de ez lehet rossz is ha pl tilosban jarsz es a parod. Felhiv es mondja mutasd merre vagy

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Kaszi46
"Az Apple ugyan nem mesélte el, hogyan mûködik ez pontosan, de ez garantáltan kiderül, arra is rátérek, miért. Valami olyasmirõl lehet egyébként szó, hogy a telefonok a mobilhálózaton kicserélik egymással az állapotukról adható információkat, majd egy peer-to-peer kapcsolattal egymásra cuppannak. Az IP címzést és a különféle NAT-ok kezelését pedig megoldják egymás között."

Teljes cikk:

http://www.iphoneblog.hu/egyre-jobb-lesz-a-face-time/

*Posse*T.W.D*

HD JOHNNIE
nekem annak számít! köszi! <#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

precision
hehe 😊

ezt aláírom... amennyire utálom az apple -t mint céget, annyira igazat kell adnom, hogy néha van jó húzása, és a legtöbbször olyan meglévõ dolgokhoz nyúl hozzá úgy, hogy a többiek a homlokukhoz csapnak, hogy jé ezt így is lehet v. ezt így kellett volna

valóban senki sem használta eddig a videofonálást, mert külön meg kellett rendelni egy szolgáltatást hozzá, ami nem volt ingyen ugyebár

így meg "csak" az adatforgalmi díjat kell fizetni, ami wifin ugye nincs, 3G -je meg úgyis lesz aki ilyet akar használni... vagy max vesz az ember egy 3G csomagot, és akkor nem csak videofonálni fog tudni hanem netezni is

az még mindig nem világos számomra, hogy a kép adat a videofonálásnál "hol megy át", az ok hogy ott a wifi, de a küldõ fél hova küldi el a képet? a másik fél hogy kapja meg? nem olvastam utána, de lennie kell egy "harmadik félnek" ami egy szerver és koordinálja ezeket a dolgokat... mert ugye a gsm hálozaton át nem mehet a kép adat, mert vagy nem bírja (v. lehet hogy nem is lehet) vagy a szolgáltató nem hagyja (v. nem ingyen)

na majd ha lesz kedvem utánaolvasok, bár engem ez nem igazán érint, úgy sincs pénzem iphone4 -re 😊

Bazinga!

GregSB
"A Face Time valószínûleg megkerüli a mobilszolgáltatók videótelefon elõfizetéseit, és sima adatkapcsolattal kommunikál. Mivel a szolgáltatók rohadtul bebukták a videochat szolgáltatásaikat (mer idióták), most duzzognak, hogy nehogymá az Apple terhelje le az amúgy is túlhasznált adatcsatornákat."

Ez mennyire igaz. Ismer valaki embert, aki használ videotelefonálást a telefonján? Pedig már 2005 óta vannak ilyen telefonok... meg zsíros elõfizetési díjak is rá a szolgáltatóknál. Ilyenkor azért örülök hogy az Apple egy olyan cég amilyen. Kell az õ gõgjük az elkényelmesedett szolgáltatók ellen 😊

GregSB
Csak pletyka, konkrét nyilatkozat még nem volt sehol 😊

Jó is a 3GS, iOS4 összes funkciója menni fog rajta, szal el leszel vele 😊

Egyszerre 😛 1ik ismerõsöm akar onnan pont 1et, nekem meg úgyis csak jövõ decemberben jár le hûség, de abszolut nem zavar, addig még tökéletes a 3GS, sõt, külsõre nekem szebb is 😛

Amúgy nem úgy volt hogy szeptember-októberre minden magyar szolgáltatónál elérhetõ lesz az új iPhone?

nem tudom, hogy Nektek ez pozitiv informacionak szamit-e, de UK-ben minden szolgaltatonal lesz iPhone 4...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Az Appleblogon azt írják hogy nagyrészt nyílt szabványokrra épül az egész, szóval ha akarja akkor más gyártó is beépítheti a telefonjába:

"A másik ígéret pedig maga a Face Time felépítése, ugyanis az Apple leginkább nyílt szabványokat alkalmazott a készítésénél, így simán lehet a késõbbiekben kompatibilis alkalmazásokat írni hozzá, akár más telefonokra.

A használt szabványok:

H.264 és AAC, az iChat által használtakkal megegyezõ kodek
SIP (Session Initiation Protocol)
STUN (Session Traversal Utilities for NAT)
TURN (Traversal Using Relay NAT)
ICE (Interactive Connectivity Establishment)
RTP (Real-time Transport Protocol)
SRTP (Secure RTP)

Ami tehát nagyon fontos a Face Time-mal kapcsolatban (nem az, hogy láthatjuk a másik ábrázatát a kijelzõn, wow): telepítés, regisztrálás, sõt külön program indítása nélkül megy, valamint hogy open szabványokból építették fel, hogy ezáltal a Face Time is nyitott legyen a világ iPhone 4-en kívüli részére."

Az hogy 3G-n hogyan és milyen formában fogják alkalmazi az szerintem (sajnos) teljes egészében a szolgáltatókon múlik. Remélem a Tré nem fog ezért is legombolni rólunk + pénzeket (bár ahogy ismerem õket fognak).

Azért kíváncsi leszek erre h engedélyezni fogják -e 3G-n és ami mégfontosabb, másfajta eszközökkel való videótelefonálásra. Szerintem ez lesz a jailbreaker csapatok legfõbb célja hogy ezt valósítsák meg elõször

GregSB
Nem forradalmi, de azért kellemes, hogy nem kell hozzá semmi app, regisztráció, vagy bármi más, csak hívsz valakit és megyomsz egy gombot, és már megy is (remélhetõleg minél elõbb wifi nélkül is).

Kicsit én is fogtam a fejem, amikor nagy csinadrával bejelentették, hogy végre már ezt is lehet telefonon... Nem tudom miért nem tudták ezt szerényebben, csak a tényeket közölve elõadni: "már régóta lehet videotelefonálni, de mi kifejlesztettünk egy nyílt szabványt, ami leegyszerûsíti a folyamatot. Nem kell programot telepíteni a telefonra, nem kell regiszttálni, emailt visszaigazolni, stb... , csak megnyomsz egy gombot és megy is."

Ha ezt így adják elõ nem néznének sokan hülyén rájuk, és ugyanúgy ütött volna az egész. De az Apple már csak ilyen 😊

Dynamic
bocs:"rooney8" 😊
Dynamic
ronney8, GregSB:
Köszi.
precision
látom megtévesztõ volt a szmájl a végén 😊
én is így gondolom, hogy nekik ez tényleg hasznos
az más kérdés, hogy eddig is volt videofonálás, meg elõlapi kamerás mobil, nem az apple találta fel a spanyolviaszt 😊

Bazinga!

Torzonborz
most mé' nekik ez tényleg jó . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

precision
az apple mindig is tudott hatásvadász reklámokat csinálni 😊 de azt meg kell hagyni, amikor a süketnémák facetimoznak, akkor ott bólogattam, hogy ez igen, nekik ez hasznos 😊

Bazinga!

GregSB
http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/

itt fel van sorolva az összes lényeges újítás.

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

foxpal
Akkor ez fail 😄

rooney8
faq

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dynamic
Végül is lehet tudni, hogy milyen plusz dolgokat hoz a 4.0-ás OS?
Dzsega
Ha minden igaz akkor csak a 3G és a 3Gs amit nem lehet downgradelni. A 2G-t tudtommal simán.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Lacee
scummVM-mel simán játszható volt a Monkey island 3 és a Day of the tentacle is a 2G iphone-on, végig is toltam azon is mindkettõt 😊

Egy rosszul sikerült restore után recoveri módban maradt a készülék.
Elindult a telepítés már a közepén járt mikor áramszünet lett újra próbáltam de a
28-as hiba kódot írja ki.
Mit lehet ilyenkor tenni????????

Kaszi46
Sziasztok, haveromnak van egy olaszországból származó iphone2g-je. Ma backupolta, szinkronizálta. Következõ géphez kapcsolásnál viszont már nem ismerte fel a laptopja a telefont, és restoroltatni akarja.
A telefonon 3.1.2-es szoftver van, Blackra1nel van jailbreakelve. T-mobil-os kártyával használja.

A kérdésem a következõ lenne: Amenyibben restoroljuk, és frissíti magát a telefon 3.1.3-ra kártyafüggetlen marad e? Ha nem, akkor van e mód valahogy 3.1.2-re visszatérni restora és update után?

*Posse*T.W.D*