iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Köszi szépen ! 😉
gmail\beállítások\fiókok és importálás\Levelek ellenõrzése POP3 segítségével
*Posse*T.W.D*
Azt szeretnem kérdezni hogy valakinek mar sikerült citromail õs e-mail fiókot ( ezt nem tudom szebben mondani) racsatlakoztatni az iPhone mail re? Szal ugye lehet Gmail t pl meg elvileg ha ügyes lennék citromailt is de nekem valahogy nem jött össze 😊
Elõre is koszi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Szóval le a kalappal!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Hatalmas problémám van a 4.1 óta. Elõször úgy indult, hogy frissítettem egy alkalmazást, és a frissítés után egy fehér ikon látszódott, ami alatt ott volt, hogy "Várakozás...". Nem tudtam se kitörölni, se megnyitni, se semmit. Miután rádugtam a gépre, ugye a gépen is leszedte a frissítést és megjavult. Most is rámentem a frissítésre, ami a Windows Live progim volt és ugyanezt csinálta. Majd megvásároltam az akciós Tetrist és egy ingyenes játékot a Virtual Table Tenist és mind a három esetben ugyanez a baja, de iTunes sem oldja meg. Mit tudok csinálni? A felsõ kép az a telefonomról van, az alsó pedig az iTunes Apps fülénél, ahol már mutatja a játékokat külön. Valaki találkozott hasonlóval?
arra még esetleg tudsz mondani valamit,hogy az ára hogy fog alakulni kb.?
Mivel ugye már mindhárom szolgáltatónál lehet majd kapni...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a vodafone-nál kb. mikor lesz elérhetõ az iphone4es készülék?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
SoF II: C4z0rla
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
(Ha lehet az alkalmazásoknál olyanra gondoltam, ami nem használ internetet, míg a játékoknál RPG, autós, illetve örök klasszikusokra gondoltam, mint például: tap-tap, labyrinth, megajump 😊)
Elõre is köszönöm, gugliban nem találtam, csak fizetõseket :\
Erre nagyon figyeljetek oda egyébként! Egy csomó ismerõsöm felfrissítette "véletlenül" külföldrõl vett telóját 4.1-re. Ezzel felfrissítették a basebandet is, amit nem lehet downgradelni, és függetleníteni sem lehet. Így van nekik most egy szép ipod touchuk, amíg nem jön az unlock.
És mivel novemberben jön a 4.2, amiben megint új baseband lesz, tuti nem fogják már jailbreakelni a 4.1-et és függetleníteni a mostani basebandet, kivárják mostmár ezt a 2 hónapot. Szal aki most ezt benézi egy külföldi telóval, az november végéig szopóágra kerül.
Kíváncsi leszek az eredményre!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amilyen nyelvet állítasz be az iPhonon, olyan nyelvû lesz a navigonod.
Amíg a 3.0 volt rajta semmi gond nem volt vele!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ON: 😊