iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ezzel csak 2G-t, és 3G-t lehet törni, és asszem régi ibootos 3GS-t. új ibootos 3GS-t, és 4-est nem töri. Ja és még csak Mac kliens jött ki belõle, winesre várni kell.

5c0rp330n
kint van az uj redsn0w betaja ami jo 4.1-re vegre. ultrasn0w viszont meg mindig nincs szoval akinek nem gyarilag fuggetlen a teloja, az varjon meg..

tiburon26
Sziasztok.erdekelne hogy lehet 3gp filmet felmasolni a telefonra.itunesal nem mukodik

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Mhh Okes akkor majd megpróbálom délután
Köszi szépen ! 😉

Kaszi46
én úgy oldottam meg, hogy pc-n a gmailben beállítottam, hogy a citros, és freemailos leveleimet is ellenõrizze a gmail. Így a telón elég volt csak a gmailt beállítanom.

gmail\beállítások\fiókok és importálás\Levelek ellenõrzése POP3 segítségével

*Posse*T.W.D*

Sziasztok!
Azt szeretnem kérdezni hogy valakinek mar sikerült citromail õs e-mail fiókot ( ezt nem tudom szebben mondani) racsatlakoztatni az iPhone mail re? Szal ugye lehet Gmail t pl meg elvileg ha ügyes lennék citromailt is de nekem valahogy nem jött össze 😊

Elõre is koszi

GregSB
Ha ki vannak mentve 4.0.1-re az SHSH filejaid, akkor igen.

Yoda001
lehet, 4.1-et már nem

http://9gag.com/gag/5135249

kispeki
és 2G-re?... 😄 lol

SoF II: C4z0rla

TopGun
Nem tudjatok uj bootos 3Gs-re, ra lehet tenni az iOS4.0.1-et gond nelkul?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

passatgt
rányomsz eseményre, jobb felül szerkesztés, legalul piros törlés gomb

REPS0L
eseményt (pl. szülinapot) hogy törlök ki a naptárból? köszönöm!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

HD JOHNNIE
sziasztok! Egy kis sztorit szeretnék megosztani veletek. Nemrégiben vettem meg az elsõ iphone-mat, egy 4-est. Angliában lakom és itt ha az ember a gps-t használva akar eljutni vhova akkor elég ha beüti az irányítószámot, mivel minden háznak külön irányítószáma van. van gps-em, betoltam a címet majd elvezetett a város másik végébe sikeresen. Na mondom itt az idõ hogy kipróbáljam mit tud a teló. Találtam netet beadtam a helyzetemet a a googlemapsnak majd hogy hová akarok menni és gond nélkül elvitt a házig. bnõm kezébe nyomtam a telefont és szépen elnavigált a házig.
Szóval le a kalappal!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LoDMaSt
os 4-tõl felfele van.

@ Hellomarci

ForzaInter
sziasztok
magyar menü van az iphonra?

Yo, Bitch!

Backup után jó lett:/ Pedig reméltem meg tudom oldani e nélkül is, na mind1.
Igen😞
Yoda001
újraindítást próbáltál már?

http://9gag.com/gag/5135249

Üdv,
Hatalmas problémám van a 4.1 óta. Elõször úgy indult, hogy frissítettem egy alkalmazást, és a frissítés után egy fehér ikon látszódott, ami alatt ott volt, hogy "Várakozás...". Nem tudtam se kitörölni, se megnyitni, se semmit. Miután rádugtam a gépre, ugye a gépen is leszedte a frissítést és megjavult. Most is rámentem a frissítésre, ami a Windows Live progim volt és ugyanezt csinálta. Majd megvásároltam az akciós Tetrist és egy ingyenes játékot a Virtual Table Tenist és mind a három esetben ugyanez a baja, de iTunes sem oldja meg. Mit tudok csinálni? A felsõ kép az a telefonomról van, az alsó pedig az iTunes Apps fülénél, ahol már mutatja a játékokat külön. Valaki találkozott hasonlóval?

köszi.
arra még esetleg tudsz mondani valamit,hogy az ára hogy fog alakulni kb.?
Mivel ugye már mindhárom szolgáltatónál lehet majd kapni...

Lacee
november közepe hírlik.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sziasztok
a vodafone-nál kb. mikor lesz elérhetõ az iphone4es készülék?

pyrohun
Nem fogják tudni kideríteni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

5c0rp330n
ha jailbreak-elem/unlockolom/minden foldi jot csinalok a teloval, aztan restore-olom, akkor szervizelheto allapotu lesz (gyari, nem jonnek ra a szervizben h voltak ilyen dolgok) vagy ki tudjak deriteni valahogy? ha jol gondolom, a restore full gyari allapotra teszi vissza..

kispeki
köszönöm szépen 😊 (csak azért kérdezek ennyit, mert pár nap múlva veszek iphone-t és bár kitapasztalni is jó lesz, azért valamennyire szeretnék tudni pár dolgot 😊)

LoDMaSt
itunes-al, duplakatt rá, amjd sync.

@ Hellomarci

kispeki
õõõ esetleg arra tudod a választ hogy .ipa fájlt hogyan tudok telepíteni? (jailbreakelve van, de még csak cydia-ról lett letöltve játék, most meg válogatnék a packból, mert egyszerûbb - remélem 😊)

kispeki
köszönöm szépen 😊

"iphone games" ezt írd be

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Elõbb felnéztem piratebay-re, kb olyan 250-300 game-bõl álló packok vannak fenn. Jó nézelõdést 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kispeki
én jailbreak után cydia-t használok, de értem mire akarsz kijukadni, nem rossz ötlet, de idõigényesebb mint az ipa-kat felmûásolni és feltelepíteni 😊

Ha torrenten nem találsz, akkor max annyit tehetsz, hogy Touch Arcade-ból kinézed milyen játékok aktuálisak, olvasgatsz róluk, aztán Apptrackr-bõl szépen lekapod 😊

kispeki
tudom, jailbreakelve könnyen fel lehet tenni mindent, de én nem appstore linkekre lennék kíváncsi, hanem inkább egy .ipa kiterjesztésû fájlok csomagjára 😊 és azt manuálisan telepíteni.. már ha lehet azt csinálni 2G-n

Ezek közül Mega Jump ingyenes 😄 túl sok fizetõs dolgot tettek bele hogy legyen pofájuk pénzt kérni érte 😊 szerencsére Jailbreakkel ez mind kikerülhetõ, többszáz dollárt érõ ingame valutát lehet "beírni" 😊

gagax
installous : )

kispeki
ahol én vagyok fennt, nem találtam ilyeneket, nézelõdtem pedig ott is :\

Arcor
torrent?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

kispeki
Hali! Honnan tudok letölteni alkalmazás, illetve játék PACK-ot?

(Ha lehet az alkalmazásoknál olyanra gondoltam, ami nem használ internetet, míg a játékoknál RPG, autós, illetve örök klasszikusokra gondoltam, mint például: tap-tap, labyrinth, megajump 😊)

Elõre is köszönöm, gugliban nem találtam, csak fizetõseket :\

GregSB
Csak azt vedd számításba, hogy novemberig nem nagyon tudod majd jailbreakelni a telefonod ha most felfrissíted (max 3.1.3-al).

Erre nagyon figyeljetek oda egyébként! Egy csomó ismerõsöm felfrissítette "véletlenül" külföldrõl vett telóját 4.1-re. Ezzel felfrissítették a basebandet is, amit nem lehet downgradelni, és függetleníteni sem lehet. Így van nekik most egy szép ipod touchuk, amíg nem jön az unlock.

És mivel novemberben jön a 4.2, amiben megint új baseband lesz, tuti nem fogják már jailbreakelni a 4.1-et és függetleníteni a mostani basebandet, kivárják mostmár ezt a 2 hónapot. Szal aki most ezt benézi egy külföldi telóval, az november végéig szopóágra kerül.

sztoncsi
Na akkor este nekiesek a authorizálásnak, és felteszem a 4.1-et...
Kíváncsi leszek az eredményre!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Szia!

Amilyen nyelvet állítasz be az iPhonon, olyan nyelvû lesz a navigonod.
GregSB
4.1-el már megint gyors, olyan mint 3.1.3-al volt.

somdav95
lehetséges, de hátha kitalálnak valamit (: ( bár kétlem, az apple politikája inkább az hogy vegyünk újat.. )

sztoncsi
Nekem is fagy mintha tél lenne... tuti az a baj, hogy a 4.0xxx szoftokat nem a 3G-re optimalizálták, és lassú hozzá hardveresen!

Amíg a 3.0 volt rajta semmi gond nem volt vele!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

kispeki
köszönöm, én is ennyire gondoltam 😊

Lacee
nekem nincs komoly bajom a 2008 augusztusi 3g-mmel, tényleg nem valami gyors, de a facebookot simán viszi, és fagyni nem szokott.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
25k

#18764: 3gs-t vegyél, 3g már a facebooktol is lefagy..

kispeki
Ti mennyit adnátok egy 1. generációs 2G-s mobilért, aminek a jobb alsó fele a gomb mellett egy kicsit be van törve, és egy kicsit lassú is. (A törés nem akadályoz a navigálásban)?

gagax
OFF: Nyah! 2G n túladtam egyenlõre egy Noka 5530 al rohangálok még egy kicsit de mi hamarabb szeretnék vissza térni iPhonera (3g v 3GS) 😄 azért még mindig figyelemmel fogom követni a történéseket 😊 és köszi szépen a segítségeket amiket itt adtatok <#worship><#worship>

ON: 😊

sztoncsi
Köszi a válaszod! <#worship>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .