iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy ilyen Incipiom van. Egyszerû, letisztult és még olcsó is.
SoF II: C4z0rla
Ez?:
[/url][/img]
vagy ez?:
[/url][/img]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
*helo.
Lala üzenete:
*hali
•M i X i • (*) •(L) üzenete:
*halod olyan létezik ájfonra hogy Fm transmitter
*?😄
Lala üzenete:
*persze
*én ugygondolom hogy tudod mitn akocsiba hogy beálitom 100.5re és az ájfonrol sugárzom a kocsira.😄
Lala üzenete:
*az nem pézes?😛
Lala üzenete:
*a google? de
*kell hozzá akkor net:S azmeg nem occoo
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
3.2 colos kijelzõjû kamu IPHONE-hoz hol kapok kijelzõt kompletten?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Gyalulódott a számítógépem... a kérdés az, hogy hogyan tudom megmenteni azokat az adatokat amik az iPhoneomon találhatók?
Legalább a telefonkönyv, és a jegyzetek megmaradhatnának...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
.: mobilize.hu :.
iPhone 3G
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nekem is van fent tört program installouson keresztül de nem szól miatta az iTunes.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mikor rádugod a telót a gépre, felugrik egy ablak mintha fényképezõgép lenne, így le tudod szedni a képeket.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Végül sikerült feltennem a 4.1-et, az Itunes magától észhez tért😊
Azonban valamit nem tudok. El tudom menteni az Itunes-on keresztül a képeket meg a videókat? A photos fülnél beállítottam neki a mappát, de csak egy iPod Photo Cache nevû mappát csinált tele ithmb nevû fájlokkal.
Válaszokat elõre is köszi!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
még1 kérdésem lenne, Winterboard fut 4.0al? mert még csak os3at ír leírásba
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mármint az a feltétele hogy törölje a rajtalevõket ... Persze értem én install0us al raktam fel az illetõ appokat de nehogy már emmiatt kötne bele...
- Google CSV format (for importing into a Google account)
- Outlook CSV format (for importing into Outlook or another application)
- vCard format (for importing into Apple Address Book or another application)
Ha nincs jailbreakelve a teló akkor pedig a settingsen belül a "reset all settings & data"-ra kell nyomni (JB-s telókat ez kinyírja!)
azt szeretném kérdezni, hogyan tudnám átjuttatni A géprõl B gépre a névjegyzékemet? exportáltam outlookról, csak a régi gépen win xp van, az újon pedig win 7, és egyszerûen nem ismeri fel azt a fájlt amit exportáltam a régi gépen. erre van valami megoldás (az egyesével beíráson kívül 😊)?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vagy letörlöd az összes adatot a telódról,és rakhatod vissza a progijaidat stb.
De olvas vissza én kérdeztem már ezt
a masodik:hogyan lehet magyaritani a telefont?valami egyszeru megoldas erdekelne.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
az intézõ semmire sem jó, fõleg xp -n
Bazinga!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...