iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem egy ilyen Incipiom van. Egyszerû, letisztult és még olcsó is.

kispeki
egyetértek 😊 én maradnék a stílusos feketénél, de ha választani kell, iknább a 2. 😊

SoF II: C4z0rla

passatgt
mindkettõ szar, de inkább a 2.😊

TopGun
Szerintetek melyik hatlap nez ki jobban?
Ez?:
[/url][/img]
vagy ez?:
[/url][/img]

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nem én voltam.

REPS0L
              •M i X i • (*) •(L)                 üzenete:
*helo.
   Lala     üzenete:
*hali
*halod olyan létezik ájfonra hogy Fm transmitter
*?😄
   Lala     üzenete:
*persze
*google
*én ugygondolom hogy tudod mitn akocsiba hogy beálitom 100.5re és az ájfonrol sugárzom a kocsira.😄
   Lala     üzenete:
*google
*az nem pézes?😛
   Lala     üzenete:
*a google? de
*kell hozzá akkor net:S azmeg nem occoo

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

TopGun
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy megjelent-e mar az iOS4.1 uj bootos telokhoz megtorve?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Egy kínai oldalt láttam valamikor, kb 50 fényképpel illusztrált iphone klónról amit lehet rendelni. Ip++-tól chiphone-ig mindenféle fincsiség felbukkant névként 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

gagax
Ajjaj : D multkor láttam pont egy oldalon hogy még van oldalra csúsztathatós iPhone klón is : D alatta teljes qwerty bill el : D

Tikal
kamu iPhone 😄 ki vesz olyat? eszem megáll... hol lehet ilyet kapni, látnom kell 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Arcor
Bejelentkezel azzal az accounttal amelyikkel a programot letöltötted és úgy szinkronizálsz. Amikor visszajelentkezel a másik accal nem fogja leszedni a nem ahoz tartozó appokat.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
Mivel ezek a kamu iPhone-ok nagyjából 5-10k áron kaphatók nem érdemes a kijelzõjével külön szenvedni mert ha lenne is, ennél biztos nem olcsóbb.

Nem hiszem hogy bárki is foglalkozna kamu iphone-al, nemhogy még tartozékokat/alkatrészeket is gyártanának hozzá...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kissadamvikt
Sziasztok!

3.2 colos kijelzõjû kamu IPHONE-hoz hol kapok kijelzõt kompletten?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

GregSB
Bocs a sok elírásért, telóról pötyögtem menet közben 😊

GregSB
Újratelepített gépen iTunesban belépsz ugyan azzal az accal anivel össze volt szinkronizálva a telód a gyalulás elõtt, authorizálod a gépet (store / authorize computer), és elvileg semmi nem fog eltûnni róla. A biztonság kedvéért várd meg míg csinál róla backupot, mert vészhelyzet esetén abból még vissza tudsz állítqni dolgokat. Ha nqgyon tutibiztosra akarsz menni, akkor még az Outlookkal is összeszinkronizálhatod a névjegyzéket / notest, mielõttvprogikat raksz fel rá.

sztoncsi
Elõjött a nagy kérdés nálam is...

Gyalulódott a számítógépem... a kérdés az, hogy hogyan tudom megmenteni azokat az adatokat amik az iPhoneomon találhatók?

Legalább a telefonkönyv, és a jegyzetek megmaradhatnának...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

autoszimulator
azt hogy lehet megoldani, ha már elõkerült a szó errõl, hogy US store accounttal van szinkronizálva a telefonom, de van mellette magyar acc-om is, és megvan maga a program, de felszinkronizálni hogy tudom mindkettõt? jól sejtem, hogy sehogy?

.: mobilize.hu :.

Arcor
Csak JB-el vagy ha átállítod a telefon nyelvét.

misterkrisz
csak 1 év garancia van iPhone-ra, két hete voltam t-nél, aztmondta csávó, hogy ha utolsó nap beviszed még elfogadják, másnap már nem.. viszont 8 munkanapja bent van a telefonom garis javitáson, ez igy okés?

iPhone 3G

wolfaud
Használ itt valaki Navigont? az ingyeneset t-mobilosat? Lehet ebben nyelvet változtatni?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

lolSL
de jól ki fogják használni azt a pár hónapot amig igen újabb pofátlan árazással

Soldiers
az Iphone az csak mp4 formátum videót tudd lejátszani??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

precision
jajj de jó hogy nem csak a T -nél lesz elérhetõ 😊

Bazinga!

TopGun
Valaki meg tudja mondani, hogy mivel tudom megnezni, vagy hogy egyaltalan meg lehet-e nezni, hogy milyen programom kuldozget adatokat a netre a telomrol?

HD JOHNNIE
Thanks <#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Arcor
Át kell konvertálni mp4 formátumba majd iTunesban hozzáadod a Libraryhez. Csatlakoztatod a telót és a Movies fülön Sync Movieshez pipa aztán egy Sync és fent van a videó.

Arcor
Applikációk, milyen szép magyar szó 😄
Nekem is van fent tört program installouson keresztül de nem szól miatta az iTunes.

HD JOHNNIE
ok, köszi! És videot fel az iphone-ra? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dzsega
nem kell hozzá iTunes.
Mikor rádugod a telót a gépre, felugrik egy ablak mintha fényképezõgép lenne, így le tudod szedni a képeket.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

HD JOHNNIE
Ööö sztem a gari a T-vel kötött szerzõdéstõl függ. Mmint ami abban van akkor az annyi.

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Végül sikerült feltennem a 4.1-et, az Itunes magától észhez tért😊
Azonban valamit nem tudok. El tudom menteni az Itunes-on keresztül a képeket meg a videókat? A photos fülnél beállítottam neki a mappát, de csak egy iPod Photo Cache nevû mappát csinált tele ithmb nevû fájlokkal.
Válaszokat elõre is köszi!

Tikal
Tesom telojában rossz a wifi 4.0óta... iStyleban azt mondják hogy ezt garanciában kéne javítania a t-nek... de már lejárt az egy év... ugyanakkor az istyle-os eladó azt mondta hogy két év gari van a telefonokra... igaz ez?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Arcor
Megy rendesen.

somdav95
Ha megjelenik az Iphone 4 szept 17-én akkor a 3gs ára ikon200-ba két év hûséggel mennyire fog lemenni? 50-60 ezerre? Kurvagyorsan kéne telefon és semmi pénzem...

WuFraZselic
köszönöm!

még1 kérdésem lenne, Winterboard fut 4.0al? mert még csak os3at ír leírásba

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Újabban valamiért nem tudsz Installous-os app-okat gépre sync-elni. Vagy az iTunes új verziója miatt, vagy a 4.0 akadályozza meg. Legegyszerûbb ha géprõl leszeded ha annyira kell, Installous-ból meg lõdd ki a sync-et.

crazyclone
Megmondja nekem valaki hogy miért nem szeretné az iTunes syncelni az applikációkat? ...
Mármint az a feltétele hogy törölje a rajtalevõket ... Persze értem én install0us al raktam fel az illetõ appokat de nehogy már emmiatt kötne bele...

Arcor
Ha leszinkronizálod egy gmail accounttal a névjegyzéked akkor a gmailen belül is tudsz importálni és exportálni. Ezeket a formátumokat ismeri:
- Google CSV format (for importing into a Google account)
- Outlook CSV format (for importing into Outlook or another application)
- vCard format (for importing into Apple Address Book or another application)

Arcor

GregSB
Nem kell egyesével törölni. Össze kell csak szinkronizálni egy üres outlookkal (vagy windows contacts-el). Az iTunesban az Info fülön be kell pipálni, hogy "sync contacts with Microsoft Outlook / Windows Contacts", és az oldal allján be kell még pipálni a "overwrite data on iphone" vagy valami hasonlót, és le fog törölni mindent.

Ha nincs jailbreakelve a teló akkor pedig a settingsen belül a "reset all settings & data"-ra kell nyomni (JB-s telókat ez kinyírja!)

WuFraZselic
hi!

azt szeretném kérdezni, hogyan tudnám átjuttatni A géprõl B gépre a névjegyzékemet? exportáltam outlookról, csak a régi gépen win xp van, az újon pedig win 7, és egyszerûen nem ismeri fel azt a fájlt amit exportáltam a régi gépen. erre van valami megoldás (az egyesével beíráson kívül 😊)?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

egyesével kell törölgetni (nekem 400 nevet kellett kitörölnöm,kb olyan 60 perc alatt megvolt mondjuk nem kapkodtam el 😊 )

Vagy letörlöd az összes adatot a telódról,és rakhatod vissza a progijaidat stb.

De olvas vissza én kérdeztem már ezt
4.0-ban már van.😊
LoDMaSt
Azzem az újabb (talán 4.0.1-tõl) nagyobb szoftokban van magyar nyelv már.

@ Hellomarci

tiburon26
meg lenne ket dolog ami nem vilagos.hasznaltan vettem a telot es torolni szeretnem a nevjegyzeket.kb 300 nev egyesevel sokaig tart,mas opciot nem talaltam.
a masodik:hogyan lehet magyaritani a telefont?valami egyszeru megoldas erdekelne.

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

precision
eh, ezért kell vmi filemanagert használni 😊 pl total commander 😊
az intézõ semmire sem jó, fõleg xp -n

Bazinga!

tiburon26
mostmar mukodik.ez volt a gond.koszonom szepen a gyors valaszokat!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

LoDMaSt
Asszem valami Eszközök/Mappa beállításai/Nézet/Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése intézõben. pontosan nem tudom, mert mac alól vagyok, de valahol ott kell lennie.

@ Hellomarci