iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wolfaud
Én 200-ért tudtam volna függetlent venni egy hónapja de várok fõleg azért mert még nincs fehér! Én biztos nem állnék sorba 6 órát mert utálok sorba állni inkább várnék 2 hetet! De minden tiszteletem annak akik sorba állnak! Ugy látom nagyon Amerikát akajuk majmolni ott divat a sorba állás mindenhol (pl Vidámparkokba ha valamire fel akarsz ülni akár 2-3 órát is sorba kell néha állni)

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

LoDMaSt
Tudsz, de ha JB-zed, akkor is tudsz rá venni progikat, stb. nekem még dombornyomott kártya sem kellett hozzá.

@ Hellomarci

Tikal
appstoreból tudsz vásárolni természetesen, de itunes storeból nem lehet, csak gift card vagy más trukkozés...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
rca-dvi átalakító. 😊 vagy talán ebay-en lehet dvi kimenetes dock neki.

@ Hellomarci

Elismerem nem értek hozza de ezek a csatlakozók nem úgy tûnnek hogy ez mezei monitorba belemennenek... Én monitorba akarok nem tv be

REPS0L
tudnál nekem valami leírást adni errõl a downgraderõl? O.o
köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

edios
üdv!
valaki fel tudna világosítani netes vásárlás ügyében?
ha veszek egy iphone-t és semmi huncutkodást nem hajtok végre (jb etc), akkor dombornyomott kártyával tudok zenéket, filmeket, progikat venni itunesbõl/appstore-ból? vagy menjek a halálba h magyar vok és trükközgetni kell mindenféle "amerikai ismerõssel", gift carddal, ésatöbbi?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LoDMaSt

@ Hellomarci

Sziasztok!
Lehet hülye kérdés de valahogy a telót (3gs) nem lehet rákötni monitorra videó nézéshez?

Tikal
miért, mikor bejött akkor nem ennyi volt? 50ezrembe volt a telefon, havidíj egy tizes...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
meg az se jo, lol. 112-ert egy tobb mint 1 eve megjelent telefonert. most se vinnem el 112-ert, annak kb a feleert majd esetleg, azert is 3szor annyit fizetnek mint a mostani 3g-mert, tobbet nem nagyon er a dolog nekem.

Tikal
egy év és 112ért elviheted... ha még ez se jó, akkor más telefon kategóriában kell gondolkodni...

5c0rp330n
jah. 2 evre az is 120ezer. meg melle meg gondolom 100ezer alatt el se viheted a telot.

Tikal
van kis csomagjuk, 5000ft-os havidíj 😊

5c0rp330n
sok ezer hibas darab (ennyi biztos van) mar siman tomeges, de tokmind1, ne vitatkozzunk egy szo jelentesen. a mostani aran ugysem vennek, a szolgaltatonal sem vennek semmit, aki arulja most itthon, mert messze a legdragabbak nekem, amilyen feltetelekkel pedig az iphone-t aruljak, az meg viccnek is rossz az en telefonalasi szokasaimmal, a legszolidabb csomagjukkal is siman tobb mint 200ezer huf-al nagyobb telefonszamlam lenne 2 ev alatt. nem hiszem hogy barmilyen epeszu kozep-jomodu embernek belefer evente egy annyiba kerulo telefon, mint egy laptop, hacsak nem arra veri el az egesz megtakaritasat mindig, ami nonszensz. szoval egyelore teljesen hidegenhagy az iphone4 mizeria, ha negyedannyiert idedobnak majd egyet 1-2 ev mulva mint most, lehet h veszek egyet. egyelore inkabb az erdekel h mi a francert tart mar ennyi ideig kiadni egy unlockot 4.1-re..

GregSB
Azt nem hiszem, hogy nincs egy hibás telefon se, mert elhiszem hogy a Youtubeon lévõ videók igaziak. De te azt írtad, hogy "lehet hogy vannak olyan peldanyok amiket nem vagy alig erint a hiba, de teny, hogy tomegesen elofordul a hiba"

Holott pont a fordítottja igaz. Vannak olyan példányok, amiknél elõfordul a hiba, de ponthogy nem tömeges a jelenség. Érdekes módon mostmár te is ezt írtad (10-bõl 1). Hivatalosan ettõl jóval kevesebbnél van jelen, már nem emlékszem, de az biztos hogy az Apple szept. 30 után (ameddig ingyenes a bumper) nem fog csinálni semmi változtatást, mert még kevesebb telefont érint a probléma mint amit a júlisi felméréskor betippeltek.

Hibák pedig mindennél vannak. A 20 millás BMW-kben is romlanak el bagatel dolgok, ugyanúgy mint egy 200e telefonban is. Ha nem tetszik akkor ne vedd ennyi.

Ability
Nekem tökéletes a 3G térereje. A szobám rendesen le van árnyékolva, akárki jön hozzám mindenki panaszkodik hogy hívni nem tudják, de az én 3G-m stabilan tartja a közepes térerõt. Az iPhone4 kapcsán: legalább annyi ellenvideó látott napvilágot, mint amennyien panaszkodnak rá.

Többieknek: nem kell ott állni órákat, sorszámot adnak, vissza lehet menni késõbb.
Tikal
még mindig az antenna probléma? Érdekes mód nem nagyon hallani már semmit a témában, biztos az Apple lefizetett mindenkit.. ahogy tette azt tavaly mikor a felrobbanó akksikkal paráztatták a népet 😄

5c0rp330n
ha nem azt hiszed, amit en mondok, akkor egy teljesen irrealis osszeeskuveselmeletben hiszel (azert hamisitanak meg es toltenek fel videokat emberek szazaval, hogy megtevesszenek), ami no comment, ilyet csak elvakult markabuzik tudnak lenyelni.. azt nem mondtam, hogy milyen aranyban fordul elo a dolog, mert fogalmam nincs, csak azt mondtam, hogy nyilvanvaloan nem egyedi hibakrol van szo amikor ezrevel panaszkodtak az emberek. lehet, hogy 10-bol 1 telefon szar csak (annal valoszinuleg tobb), egy ilyen arkategorias telefonnal az is nevetsegesen nagy arany.

GregSB
210-220-ért az USA-ból behozott, ATT függõt kapod meg, utólag kiütve. A Gyárilag függetlent nem kapsz jelenleg 250 alatt... (ez persze most lejjebb fog menni hogy itthon is megjelenik)

GregSB
*Több millió fogy havonta (nem naponta 😊

GregSB
Csak azt nem értem, hogyha tényleg akkora nagy gond van a telefonal, akkor miért nem viszik vissza sorokban a világon mindenhol, holott több millió fogy naponta belõle? Biztos sok a mazohista ember...

GregSB
Pff. Najó, higyj amit akarsz. Én annak hiszek amit látok, nem a youtubeos videóknak. És én bizony azt látom hogy nincs baja a telefonnak. (és nem csak ezt a 2-t láttam amirõl beszéltem).

Húsz év után röhögünk azokon, akik a Trabantra gumipókozva hozták haza a Gorenje hûtõket. Déjà vu...

5c0rp330n
jah, ezt tamasztja ala tobbszaz youtube video is. persze azok termeszetesen egytol egyik mind meghamisitott videok, amik csak azzal a szandekkal keszultek h az apple tokeletes telefonja nevet bemocskoljak. lehet hogy vannak olyan peldanyok amiket nem vagy alig erint a hiba, de teny, hogy tomegesen elofordul a hiba. es ha meg a 3g-n is olyan irdatlan szar a terero amilyet en meg nem basztam ugy h ennek az antennajarol nem is volt semmi rosszindulatu hireszteles, en biztosan nem vennek 200+k-ert egy szaros telefont, amivel bal kezzel meg telefonalni sem lehet.

Én rendszeresen látok 210-220 körül, személyes átvétellel, elõre utalás nélkül.

Ha a racionális gondolkodás nem szempont - erre akarok rávilágítani -, akkor tényleg nem számít egy esetleges 40%-os áremelés az elõzõ verzióhoz képest.

GregSB
Ez az antennagate dolog már rég lefutott, lerágott csont. Sokkal nagyobb volt a füstje mint a lángja. Lehet vele telefonálni, 2 haverom is használja már több mint egy hónapja a 4-esét ( igen, õk azok az idióták közé tartoznak akik franciaországban vettek, és ha valami elszaródik nekik rajta akkor vihetik / küldhetik ki garanciát érvényesíttetni 😊 és soha egy hívást nem dobott el nekik sehol a telefon.

Hidd el, nem lesz javított változat, mert a telefon nem szar, mûködik, jó az antennája.

5c0rp330n
csak mondjuk aki meg kesobb veszi, lehet h mar javitott valtozatot kap, ami nem szenved alapveto tervezesi hibatol es mondjuk meg telefonalni is lehet vele, legalabbis nehanapjan. (kurva szar antenna van amugy az iphone-ban, egy vicc. az en 3g-m olyan helyeken veszti el a halot, ahol az osszes korabbi 20ezres telefonom legalabb stabil kozepeset fogott)

GregSB
Ja, 250-270 ezer Ft-ért (vagy a korábban 300e Felett akár) meg tudtad venni, aztán ha valami elszaródott rajta vihetted külföldre érvényesíteni a garanciát.

A nem számít a pénz alatt nem arra gondoltam, hogy nem számít neki hogy esetleg 20-30e Ft-al drágább lesz amit amit betippel. (Mondjuk 50e ft helyett 80-at kell letenni az egyik ikon csomaggal). Márpedig nem kell lángésznek lenni ahhoz hogy megtippeljük mennyi lesz, kb mint a 3GS a launchkor volt +- 30e ft.

De ez nem ugyanaz, minthogy megveszed 100-200 e Ft-al drágábban, itthon nem érvényesíthetõ garanciával. Na az az idióta aki ezt csinálta (vagy csak egyszerûen k sok pénze van és megteheti).

Ha ennyire fontos a telefon - és nem számít a pénz, mert ugye errõl volt szó-, akkor már hónapokkal ezelõtt megvehetted kártyafüggetlenül.

Nézd, itt az elv a lényeg, és az ha egy kicsit kitekintünk a telefonos témakörbõl, akkor egy igen szomorú trendet láthatunk kibontakozni.

Ez akkor sem nevezhetõ normális fogyasztói magatartásnak. Péntek éjfél, több órás sorbanállás, valóságtól elrugaszkodott - ISMERETLEN - árképzés...

Számomra ijesztõ, hogy ezt felnõtt emberek képesek megjátszani...

GregSB
A sorbán állás abban az esetben tényleg hülyeség lenne, ha holnap, vagy holnapután be tudnál menni bármelyik boltba, le tudnád venni a polcról és meg tudnád venni. De sajnos nem ez van, jött pár száz db az országba, pénteken már el fogják kapkodni az összeset kb, aztán várhatsz heteket várólistákon hogy kapjál... Szal ha most én akarnék venni akkor én is mennék sorbaállni holnap este, és leszarnám ki mit gondol.

LoDMaSt
A sorbanállás oké, hogy hülyeség, de nem értem, mi ez a mizéria az árakkal. Nyilván nem lesz olcsó, körülbelül annyiba kerülhet, sztem, mint a 3gs anno, max pár ezer ide, vagy oda. Aki meg megvesz egy ilyen telefont, az nehogy már azon aggódjon, hogy 20 ropival több lesz -e vagy kevesebb, meg, hogy lehet -e majd olyan havidíjas csomagban kérni, aminek 500 ft-al kevesebb a havidíja. Vagy várunk a csodára, hátha nagyon olcsó lesz? 😊

@ Hellomarci

GregSB
Nem azok fognak sorba állni, akik fillérekben számolják le a pénzt erre a telefonra... nekik annyira mindegy, hogy 50, vagy 80ezret raknak le az asztalra érte (ha hûséggel veszik), vagy hogy 150-160-at a dominosért.

Az emberi hülyeség határtalan. Az árakat majd a helyszínen fogják megtudni a szerencsétlenek vagy csak a számla kiállítása után?

GregSB
Csütörtök este 6-tól lesz a sorbanállás, és éjféltõl lehet megvenni. Ez annyira nem vészes, és nem hajnal 😊

GregSB
A linkbõl vegyétek le az "l"-t a végérõl 😊

passatgt
az oké, hogy nappal sorbanállnak, de ki az a gyökér, aki péntek hajnalban sorban áll?😄
beszarok

Lacee
már csak árak kellenének 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Csütörtök éjféltõl kapható itthon az iPhone 4

iPhone 4-et forgalmazó üzleteink
Békéscsaba, Csaba Center T-Pont, Andrássy út. 37-43.
Budapest, Aréna Pláza T-Pont, Kerepesi út 9.
Budapest, MOM Park T-Pont, Alkotás u. 53.
Budapest, Budafoki út T-Pont, Budafoki út 103-107.
Budapest, Westend T-Pont, Váci út 1-3. I. em Baross Gábor u. 12.
Budapest, Mammut T-Pont I, Lövõház u. 2-6. II. em.
Budapest, Mammut T-Pont II, Lövõház u. 2-6. fszt.
Budapest, Árkád T-Pont I, Örs vezér tere 25., I.em.
Budapest, Árkád T-Pont II, Örs vezér tere 25., mélyföldszint
Budapest, Duna Plaza T-Pont, Váci út 178.
Budapest, Europark T-Pont, Üllõi út 201.
Debrecen, T-Pont, Piac u. 26.
Gyõr, Árkád Bevásárlóközpont T-Pont, Budai út 1.
Kecskemét, T-Pont, Szabadság tér 2.
Miskolc, T-Pont, Kossuth L. u. 2.
Pécs, T-Pont, Rákóczi út 19.
Szeged, T-Pont, Feketesas u. 25.
Szombathely, T-Pont, Király u. 8.
Veszprém, T-Pont, Kossuth u. 3.

Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

REPS0L
inkább megvárom a 4.1 jbt, nincs kedvem már vele szórakozni :\

GregSB
3G-n nem is kell shsh, csak 4.0 felett. 3.1.3-at vissza tudod tenni kimentett shsh nélkül is, csak recovery módba fog ragadni a teló restore után. Arra viszont van több progi is, hogy kilökd innen (gúgli iz yo barát).

REPS0L
sajnos nincs meg a 3.1.3 shsh-m

lehet kapni simán hátlapot hozzá mert az enyém kicsit megviselt,kíváncsi lennék mennyiért kapható ha egyáltalán lehet kapni
GregSB
4.0-val bûn eladni, az nagyob bugos a 3G-n 😄

Vagy tegyél rá 3.1.3-at, vagy rakd fel 4.1-et és áruld T-mobilosként 😊

GregSB
Basebandet nem tudod visszaállítani sehogy elvileg. 4.1-el felfrissül 5.14.akármennyire, és csak az 5.13.04-es baseband és attól lefele függetleníthetõ jelenleg.

Ha simán shift+restore-al visszateszel 4.0.1-et, vagy 3.1.3-at a 3G-re akkor a baseband nem "downgradelõdik", marad 5.14.xx-en.

REPS0L
akit érdekel egy fehér iphone 3G 16gb, 4.0 JB-vel, az írjon, remélem egy ilyen pici reklám belefér! <#rolleyes>

5c0rp330n
nekem 3G-m van, szoval azzal a reszevel nincs problema. van egy mac a haznal, szoval azzal sincs. amig nem jon ki uj ultrasn0w (vagy egyeb unlock progi), addig gondolom nem lehet sehogy megoldani h feltegyem a 4.1-et, jailbreakeljem (eddig meg megoldhato elvileg) es fuggetlen is legyen? mintha lettek volna hirek h aki veletlenul frissitett 4.1-re, valahogy vissza lehetett volna a 4.0-at tenni baseband-el egyutt (valami trukkel), de gondolom 4.1-en csak a baseband-et nem lehet visszaallitani azzal..