iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen elment az eszük.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de nekem a 8 mérete a határ :( X-et már nemtom egy kézzel kezelni biztosan
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.17. 17:18:16
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.10.16. 18:17:48
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ehhez képest az egyik jó képességű beírja, hogy app store, te meg linkelsz nekem egy oldalt aminek a kérdéshez nem sok köze van mivel személyes tapasztalat után érdeklődtem. Majd beállsz a sorba és odaszúrod, hogy egyébként app store! Tényleg úgy érzed ezer éves tagként Merlin, hogy egy normálisan feltett kérdésre így kell reagálni?
A vásárlási szokásaid pedig totálisan irrelevánsak a témát illetően. Engedd meg nekem, hogy én a saját preferenciáim alapján döntsem el, hogy mire van szükségem és azért mennyit vagyok hajlandó fizetni. Százezer feletti összeget hagytam már az app store-ban, szóval ezzel a fellengzős stílussal rossz helyen kopogtatsz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.14. 19:50:49
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.14. 18:33:10
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.13. 15:14:46
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Helyet nem sprórolnak a noccsal, mert sokan úgyis bekapcsolják a felső fekete sávot, hogy eltűnjön.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.11. 10:45:54
Tény, hogy ha már noccs, akkor az iphone a legszebb a lentiek miatt.
Igen, az Apple behajlította az OLED-et a kijelző alá, ezért nincs káva alul az X szériánál. Viszont ez a technológia drága, így az 500 EUR Androidos telefonokon ezért nincs így megcsinálva, szemben az 1200-as iPhone-al, ami valljuk be, érthető.
Szóval nem boszorkányság ez, csak sok gyártó nem akar elszállni az árakkal mert az 1000 EUR-s szegmensben nem biztos, hogy versenyképes lenne pl. a Samsunggal (akit pedig hatalmas dícséret illet, hogy még nem szálltak fel erre a notch vonatra, és úgy látszik nem is fognak, mert a trendek azt mutatják, hogy kezd eltűnni a notch. Kezdetben egyre kisebb volt, a OnePlus 6T-n már csak egy csepp lesz stb.)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.10.09. 17:01:34
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az első hogy ez a széria megbukik
A második hogy a bukás után az apple összeszedi magát és a következő szériával az iPhone megint a legjobb telefon lesz.
A
https://youtu.be/d0qM9PSAqUU
Az árkülönbséget nézve elég durva, meg azt hogy a bionic 12 chipet hogy felhájpolta az apple erre a snapdragon 845nél mégsem lett jobb.
A
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.26. 21:43:41
[merlinw.org]
iPad-en jobb felső sarokból lehúzom a control centert, és kiírja mennyi % van még az akksiban. (alapesetben nem mutatja nekem)
FÍCSÖR!!! <#idiota>#idiota>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
más kérdés, hogy kevesebb az újdonság a 11 és 12 között mint az eddigi váltások esetén. köszi Apple
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.17. 17:41:57
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson