iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
1 hét múlva már meg lehet tapizni :)
Tikal
ja, éppen hogy nem... remélem viccelsz.

Teljesen elment az eszük.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
nem nagyobb, mint a 8 plus

de nekem a 8 mérete a határ :( X-et már nemtom egy kézzel kezelni biztosan
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.17. 17:18:16
dzsegameló
Egy alma logot kap és már költözök is bele! Méretre nekem teljesen jó lenne, még talán kicsit kicsi is, de inkább ez legyen mint egy X vagy X max.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Tikal
nem tetszik, én normális méretű telefont akarok :(
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.10.16. 18:17:48

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
Tikal
mikor lesz vége a telefon méret növekedésnek? az Xr nagyobb mint egy 8 Plus.. ez nem normális. Pedig azt akartam venni, de a faszom akar egy tabletet a zsebében hordani. <#gun>

Feltettem egy egyszerű kérdést ami után annyinak kellett volna történnie, hogy ha valaki használ a leírtaknak megfelelő applikációt akkor beírja, hogy mi vele a tapasztalata, ha egy ilyen emberke sincs, akkor néma csend.

Ehhez képest az egyik jó képességű beírja, hogy app store, te meg linkelsz nekem egy oldalt aminek a kérdéshez nem sok köze van mivel személyes tapasztalat után érdeklődtem. Majd beállsz a sorba és odaszúrod, hogy egyébként app store! Tényleg úgy érzed ezer éves tagként Merlin, hogy egy normálisan feltett kérdésre így kell reagálni?

A vásárlási szokásaid pedig totálisan irrelevánsak a témát illetően. Engedd meg nekem, hogy én a saját preferenciáim alapján döntsem el, hogy mire van szükségem és azért mennyit vagyok hajlandó fizetni. Százezer feletti összeget hagytam már az app store-ban, szóval ezzel a fellengzős stílussal rossz helyen kopogtatsz.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.14. 19:50:49

www.smart-bus.hu

MerlinW
"Egyébként App Store" - ezt töröltem a hsz-ből. Igen csak az App Store-t használom. Ha kell egy app, baromira nem érdekel, hogy az mennyibe kerül. Ha egy mobil app-nál azt nézem, az annyit jelent, hogy nincs rá szükségem. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.14. 18:33:10

[merlinw.org]

Felhívnám a figyelmedet a szerkesztésre. Gondolhatod, hogy nem a hozzászólás jelenlegi állapotára reagáltam azt amit.

www.smart-bus.hu

rastaman
elnézést, hogy valaki jóindulatúan hozzászólt <#idiota>

Egy stabilan és megbízhatóan működő price tracker volt.

www.smart-bus.hu

Tikal
Lövésem sincs mi az az App Zapp....

Értem, tehát az AppZapp helyett az App Store-t használjátok. Ennél az is jobb lett volna, ha nem reagáltok semmit.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.13. 15:14:46

www.smart-bus.hu

MerlinW
tessék
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.13. 15:09:54

[merlinw.org]

?

www.smart-bus.hu

Rage47
App Store
Az AppZapp helyett mit használtok Urak?

www.smart-bus.hu

Rage47
Szerintem a mininoccs még rosszabbul néz ki, főleg, hogy nincs benne FaceID. Egy okot tudok elfogadni, ha van FaceID (iPhone-on is ronda számomra), amúgy felesleges, és inkább csináljanak Samsung-féle minikávákat, az néz ki a legjobban szerintem. Az ilyen kamunoccsok zavaróak, hiába van benne kamuFaceID meg 2 kamera (talán egy kínai telefon tud rendes arcfelismerést, de azt nem veszik errefelé úgysem).
Helyet nem sprórolnak a noccsal, mert sokan úgyis bekapcsolják a felső fekete sávot, hogy eltűnjön.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.10.11. 10:45:54
szucsy89
A Pixel 3 mondjuk pont kivétel, és bűnronda is, de azért 5-700 körül meg szokott állni ezeknek a telefonoknak az ára.
Tény, hogy ha már noccs, akkor az iphone a legszebb a lentiek miatt.
Rage47
Igen, biztosan azért nem hajlították be a Pixel 3-nál az alsó kávát, nehogy drága legyen a 900 eurós teló :D
szucsy89
MKBHD-nek volt erről egy videója régebben.

Igen, az Apple behajlította az OLED-et a kijelző alá, ezért nincs káva alul az X szériánál. Viszont ez a technológia drága, így az 500 EUR Androidos telefonokon ezért nincs így megcsinálva, szemben az 1200-as iPhone-al, ami valljuk be, érthető.

Szóval nem boszorkányság ez, csak sok gyártó nem akar elszállni az árakkal mert az 1000 EUR-s szegmensben nem biztos, hogy versenyképes lenne pl. a Samsunggal (akit pedig hatalmas dícséret illet, hogy még nem szálltak fel erre a notch vonatra, és úgy látszik nem is fognak, mert a trendek azt mutatják, hogy kezd eltűnni a notch. Kezdetben egyre kisebb volt, a OnePlus 6T-n már csak egy csepp lesz stb.)
Jim Morrison
a kamera, led, kozelseg/fény esetleg iris scanner miert nem igenyli a notchot? tudtommal még senki nem rakta a kepernyo ala

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
Fura, hogy egyik gyártó sem tudja megoldani az alsó rész eltüntetését, mint ahogy az X-en az Apple behajlítja az OLED kijelzőt maga alá, hogy eltűnjön. A notch-ot tudják csak másolni, bár annak sincs értelme, mert nem raknak bele olyan techet, ami igényelné.
És még azt tenném hozzá, hogy az X megjelenése óta számomra elrontották a képernyőt, felül kicifrázták, jobb lett volna, ha egyenes lett volna, mint a 8 és régebbiek esetében. Az egy nagyon jó, hogy a képernyő majdnem teljesen lefedi a telefon nagyságát, de az a kicifrázás nem tetszik. Ott van pl. a Huawei Mate 10 Pro (tavaly jelent meg, az X után), egyenes képernyővel és majdnem teljesen lefedi a telefont, tehát én ilyen iPhone-ra gondoltam.
Tikal
mi az a csúnya notch a xiaomi-n? <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.10.09. 17:01:34

Jim Morrison
kétlem, hogy megbukna, ahhoz nagyon rossznak kellene lennie :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zola2000
Most két dolgot remélek
Az első hogy ez a széria megbukik

A második hogy a bukás után az apple összeszedi magát és a következő szériával az iPhone megint a legjobb telefon lesz.

A

zola2000
Nem csoda:

https://youtu.be/d0qM9PSAqUU

Az árkülönbséget nézve elég durva, meg azt hogy a bionic 12 chipet hogy felhájpolta az apple erre a snapdragon 845nél mégsem lett jobb.

A

MerlinW
Oh ezt nem tudtam.

[merlinw.org]

szucsy89
óriási a pali :)
passatgt
arkit a9-től megy, 6s is az, van rajta

MerlinW
6S-en sincs AR, mégis van rá Measure:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.26. 21:43:41

[merlinw.org]

MerlinW
//www.youtube.com/embed/oT6VL4x-rHY

[merlinw.org]

rastaman
simán elképzelhető

passatgt
viszont ezek szerint az új ipad is notch-os lesz

Rage47
nálam meg az ipad mini2 olyan fluid, mint újkorában
rastaman
iOS12 apróság, de rohadtul tetszik:

iPad-en jobb felső sarokból lehúzom a control centert, és kiírja mennyi % van még az akksiban. (alapesetben nem mutatja nekem)

FÍCSÖR!!! <#idiota>

rastaman
na igen, kb ezért.

passatgt
6-on nincs Arkit, szóval ja, nem támogatja sajnos...

Kongy
Lényegében kis finomhangolások történtek, főleg iPhone X kezelőfelület terén, meg 1-2 beleerőltetett és teljesen felesleges újítás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atika :o)
Sziasztok iPhone 6 -on frissites utan nem talalom a Measure app-ot. Esetleg nem tamogatna azert?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

rastaman
a mostani az első iOS frissítés évek óta, amit nem rontottak el. eddig mindig csak szívtam amíg ki nem jött a xx.2 vagy xx.3 verzió

más kérdés, hogy kevesebb az újdonság a 11 és 12 között mint az eddigi váltások esetén. köszi Apple

köszi

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

ProGabe
Lehet, hogyne lehetne
//www.youtube.com/embed/hGVmAtQFXDU

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rastaman
nem tudom. nekem is első órám lesz. esetleg kérdezz meg egy eladót az apple store-ban ha arra jársz

Tikal
A problémádra a megoldást úgy hívják, hogy YT premium. Szerintem érthető okokból nem engedi a YT hogy te mást csinálj miközben vlog-ot hallgatsz vagyis nézel, mert ugye ez egy videos platform, amin néha reklámok tűnnek fel, mert lehet most titkot árulok el, de a YT ezekből él.

Kongy
Spotify előfizető vagyok egy éve, de baromi jó lenne, ha pl tudnék böngészni miközben egy vlog videót nézek vagyis jobban mondva hallgatok... de tudom, túl nagyok az igényeim...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.17. 17:41:57

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Simán. Sose értettem, hogy miért jó youtube-n zenét hallgatni. Elenyésző azoknak a zenéknek a száma amit ma már ne találnál meg Spotify-n vagy Apple Music-on.