iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Welp.
Version to new.You needto downgrade to 4.0.1/3.2.1 or earlier (which may be impossible,expalanation) before you can use this site.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Vagy akár ki is fizethetsz 200-600 Ft-ot egy játékért, ha már 140.000+ Ft-os telefont vettél.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
a grafikon nem is annyira fontos, sportfogadáshoz kéne az app 😊
SoF II: C4z0rla
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Zökkenõmentesen játszik minden formátumot, feliratkezelés, 5 fajta aspect ratio, beépített és állítható tv out funkció,retina display támogatás, hw decoder, jelszavas védelem mappákhoz file-okhoz, setupolható gesztusvezérlés, minden file-nál mutatja hogy hol hol jársz az adott filmben stb stb...
amióta megvan, nem kellett 1szer sem filmet/sorozatot konvertálgatnom.
vlc-t, xyplayer-t,oplayer-t, stb stb simán veri
avplayer
*Posse*T.W.D*
"Sub Video Player supports SRT subtitles, Advanced SubStation Alpha subtitles, custom fonts, chapters and multiple subtitle tracks when using Sub Video Maker."
érdemes elolvasni az egész leírást, fõleg a "Features" részt 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
bár ez internet kapcsolatot használ, amíg megkeresi és betölti az adatokat..
//más:
cydia app: iProtect ... alkalmazásokat tudunk vele lockolni, jelszavazni, nekem tetszik, gondoltam megosztom veletek, hátha van aki nem ismeri 😊
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
van egy nokia bluetooth headsetem és mûködött egészen tegnapig a 4es iphoneommal
tegnap azt csináltam, hogy a Beállítások, Általános, Bluetooth alatt a headseten eszközön belül rámentem arra, hogy Ezen eszköz elfelejtése.
azóta hiába kapcsolom be a bluetooth-t vagy a headsetemet nem megy.
hogy tudom újra párosítani õket.
elõre is kösz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
csak ebben benne van a havi 200perc beszélgetés, 1gb internet, 100db sms
nemtom mit balfaszkodtak nálad😊