iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kispeki
wow.. tökéletes 😊 köszönöm szépen 😊

SoF II: C4z0rla

Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

kispeki
? 😊

Versace21
köszönöm a válaszod.Probáltam jaibreakelni..Felléptem az oldalra és ezt irja:
Welp.
Version to new.You needto downgrade to 4.0.1/3.2.1 or earlier (which may be impossible,expalanation) before you can use this site.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

GregSB
Most már 4.2.1-el adják õket. Én 2,5 hete vettem át a sajátomat, és már azon is 4.2.1 volt.

GregSB
Jailbreakelni kell, utánna pedig feltelepíteni Cydiából a legújabb AppSyncet.

Vagy akár ki is fizethetsz 200-600 Ft-ot egy játékért, ha már 140.000+ Ft-os telefont vettél.

Tmobilos iphone 4nél milyen iOS van a telón? 4.0?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Versace21
Lenne egy olyan kérdésem,hogy iphone 4re miért nem tudok torrentröl leszedett játékot feltenni?Itunessal csinálom,kell crackelni a iphonet vagy ilyesmi??

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

mila69en
mindegy már megoldottam

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kispeki
létezik olyan app ami kezeli a pénzügyeket, azaz egy x összegbõl levonhatok és hozzáadhatok egy y összeget, és errõl grafikont is készít?

a grafikon nem is annyira fontos, sportfogadáshoz kéne az app 😊

Dzsega
nálam percek telnek el mire észhez tér. Asszem olyan 3-4, ekkor megjelenik az alma logo és még pár perc mire elindul.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

mila69en
hali van egy kis gondom vissza raktam a 3.1.3-at 3G-re spirit JB-t nyomtam rá....oks végig ment mûködött minden....most viszont lemerült az aksim csutra készülék kikapcsolt rádugom töltõre és egyszerûen nem tölt semmit, kijelzi hogy a töltõ csatlakoztatva van de mégsem történik semmi😞 valakinek valami ötlete?...(kábel tuti jó van itthon 2 is egyikkel sem tölti a telót!) merre lehet a hiba?:C

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tikal
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
settings/general/keyboard/enable caps lock

és mûködni fog a dupla-shift-klikk

Bazinga!

Tikal
nem megy 😞

GregSB
Duplaklikk a shiftre.

Tikal
Hogy lehet caps lock-ot állítani? 😊

Zetorg
megint eladó az ipad 😊

a hétvégén 100k

GregSB
Hja, én se szoktam 600 Ft-os luxustermékeket vásárolni 😄D

Snexi
köszi,sajnos jelenleg túl sok nekem ez a 3 dollár (gift cardal szoktam fizetni) de nyárra mindenképp beszerzem

Kaszi46
AVPlayer a legjobb sztem erre a célra.

Zökkenõmentesen játszik minden formátumot, feliratkezelés, 5 fajta aspect ratio, beépített és állítható tv out funkció,retina display támogatás, hw decoder, jelszavas védelem mappákhoz file-okhoz, setupolható gesztusvezérlés, minden file-nál mutatja hogy hol hol jársz az adott filmben stb stb...

amióta megvan, nem kellett 1szer sem filmet/sorozatot konvertálgatnom.

vlc-t, xyplayer-t,oplayer-t, stb stb simán veri

avplayer

*Posse*T.W.D*

kispeki
ez esetben próbáld meg ezt 😊 (bár nem ismerem, a leírás szerint kezeli az srt-t is):

"Sub Video Player supports SRT subtitles, Advanced SubStation Alpha subtitles, custom fonts, chapters and multiple subtitle tracks when using Sub Video Maker."

érdemes elolvasni az egész leírást, fõleg a "Features" részt 😊

clio1616v
megoldódott, ha érdekel valakit majd leírom, de örülök hogy ti nem találkoztatok ezzel a problémával

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Jól hangzik de sajna 9 dodó...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Snexi
ja azt elfeljtettem mondani,hogy filmnézésre kéne 😄 így visszaolvasva tényleg félreérthetõ

Tikal
<#eljen>

passatgt
videólejátszóra gondolt, nem zenére

CoD23
sikerült, megoldani, az volt amit te mondtál, kössz!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Na vissza slattyogtam és elmondtam a fõnöknek hogy mivan, mondta hogy a kolléga valószinüleg faszságokat beszélt és félre érthetett, jövõhéten kell visszamennem mert most csak 32 gigás volt raktáron..

kispeki
ez a programon belül a "playing" fülre kattintva behozza neked a videókat róla, a dalszövegeket, és ha koncerteznek, akkor azt is, hogy hol...

bár ez internet kapcsolatot használ, amíg megkeresi és betölti az adatokat..

//más:
cydia app: iProtect ... alkalmazásokat tudunk vele lockolni, jelszavazni, nekem tetszik, gondoltam megosztom veletek, hátha van aki nem ismeri 😊

Snexi
és akkor ez alá a sima .srt-t is be tudom rakni vagy azért kell konvertálni?

CoD23
próbálkozás még1x elõtte irebet nyomtam, akkor meg 1611 hiba

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
nah ezt megcsináltam 1600 as hiba kód...

kispeki
kispeki
amp music player 😊 én ezt használom

Snexi
bocsi,hogy így körülnézés nélkül kérdezem meg,de van iphone-ra valami normális lejátszóprogram ami a feliratokat is kezeli?

passatgt
de mondhattad volna naki azt akkor, hogy adjon egy dominos kártáyt, megírjátok szerzõdést, 3000 ft, abból lebeszélhetõ 2500, és utána egybõl megveszed az iphone4-et, mert már van elõfizetésed😊

Tikal
lehet zsebre dolgozott 😊

Hát akkor végképp nem értem mit akart ez a ribi kifizettetni velem.

passatgt
nem kell, nyomd végig az online megrendelést, nem írja sehol ezt a 80.000 ft-ot

Azzal nekem nincs bajom, de ne kelljen már a semmiért 80-al többet fizetnem.

clio1616v
tapasztalt iphoneosok segítségét kérném...

van egy nokia bluetooth headsetem és mûködött egészen tegnapig a 4es iphoneommal

tegnap azt csináltam, hogy a Beállítások, Általános, Bluetooth alatt a headseten eszközön belül rámentem arra, hogy Ezen eszköz elfelejtése.

azóta hiába kapcsolom be a bluetooth-t vagy a headsetemet nem megy.

hogy tudom újra párosítani õket.

elõre is kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
" 60.000 forint 12 hónap alatt"

csak ebben benne van a havi 200perc beszélgetés, 1gb internet, 100db sms

Hát én így mentem be, mondtam hogy telenorról szeretnék átváltani, és náluk akarok venni 1 éves hûséggel ikon 200-as csomagban iphone 4 16GB-ot, ami 142.900 Ft, emellé elõre be kell fizetni plusz 20.000 forintot ami lebeszélhetõ. Ezután mondta a csaj hogy rendben van, de új elõfizetõként hetven valahány ezret be kell még fizetni. Nos ez így már alapból több mint 200.000, ami a vadonatúj független telefon ára.Erre jön még rá az egy év hûség ami 60.000 forint 12 hónap alatt. Kicsit sok ez, ennyit azért nem ér meg... Direkt megkérdeztem háromszor hogy akkor új elõfizetõként kell-e a nyolcvanat befizetni, és igen volt a válasz.

passatgt
de rendeld meg akkor neten, ott is így megy, telefonszámot is lehet választani egy listából

passatgt
ez hülyeség, bemész, például ikon200-as csomagban megveszed, kifizetsz 118.000 Ft-ot, adnak egy telefonszámot, és utána a havidíj 5e ft
nemtom mit balfaszkodtak nálad😊

Tikal
Ha jo neked az a szám amit adnak, akkor menj be ugy mint uj elõfizetõ 😊 Akkor kifizeted a 120at vagy mennyit és tiéd a telefon. Egyébként nem egészen értem milyen alapon akarnak lehuzni...

Zetorg
ehh..

"alapáron felül befizetett"